Sziasztok!
Kezdek megnyugodni
tegnap este rázott a hideg, ma reggel meg szédültem. Már kezdtem attól félni, hogy valami lappang bennem is, mert a fiam tegnapra sajnos lebetegedett, köhög, meg az éjjel láza is volt, de akkor lehet, hogy mégis az időjárás a ludas. Az nem lehet véletlen, hogy ennyien egyszerre szédüljünk, ráadásul én nagyon ritkán szoktam.
Torokfájásra én is szoktam a homeogene-t használni. Meg sós vízzel kell gargalizálni. Nekem a gégész nem bonyolította el a dolgot kamillával, meg forró vízzel
azt mondta, hogy simán egy kiskanál só fél pohár langyos vízbe és azzal naponta többször érdemes gargalizálni, jól fertőtleníti a torkot.
Nincs ötletetek, hogy gyereknek mit lehet adni köhögésre? Lándzsás útifüvet adtam, de nem sokat ér.
Encsi, a genesis-be te kérted a 18-át vagy addig nem tudtak időpontot adni?
Üdv Apróka!
Lei, Kocsis doktornőhöz járok, holnap megyek hozzá, a terhességem kezdete óta először, de voltam már nála néhányszor az elmúlt két évben vizsgálaton és szimpatikusnak tűnik. Te kihez jársz? Bocs, ha írtad már, akkor nem figyeltem eléggé
Columbine, én is nagyon fel tudom idegesíteni magamat az olyan nyanyák miatt, akiről írtál. Hova kellett menni különben vérvételre? Én még nem vagyok ismerős ebben a kórházban.