Új privát üzeneted érkezett!

Judit! Mivel még sokat kell feküdni bevallom nem olvastam vissza a lemaradást, igy azt se tudtam hogy itt elbúcsuztattok Kép Most is csak minimális idöt töltök gép elött, nem kockáztatok.

Ma hivom a genetikai UH-kat, hogy tényleg korai-e a 18+5 menni. Szerintem nem az, a terhesgondozó orvos viszont kiakadt. Hát nem az a jobb, ha baj van mielöbb felfedezzék??? Majd elmesélem mit mondtak.

Én a kórházban töltött idö alatt fogytam 3 kg-ot, amit gondolom szép lassan itthon visszaszedek majd. Kiváncsi lennék a súlyomra, ahogy magamra nézek, nem hiszem több lennék mint a terhesség elött, igaz nem merek csokit enni. De nem is koplalok, bár nem tudom ki hogy van vele, nekem nem nött az étvágyam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Üdvözlet Mindenkinek!

Végre szabadságon vagyok, már tegnap se dolgoztam, de csak ma tudtam netközelbe kerülni. Ma este utazunk el ás már alig várom, hogy végre pihenhessek és egy kicsit nyaraljunk a tengerparton. Sajnos rövid lesz, vasárnap jövünk haza.

Érdekes módon, most hogy nem dolgozom, nem vagyok úgy felpuffadva, nincs gyomorégésem és sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnök...Komolyan arra gondoltam, hogy vajon pszichésen generálom-e ezeket a dolgokat???? Igaz, most is válogatós vagyok, de nem kell háztartási kekszet ennem álló nap, mint benn az irodában...Mindenesetre érdekes...

Találgatom, hogy most mekkora lehet a babóca, már alig bírom kivárni a szeptember elejét, az újabb vizsgálatot. és valahogy egyre kevesebbszer gondolok rossz dolgokra, történetekre, habár babonából a munkahelyemen még nem mondtam semmit.

Szilvus!
örülök, hogy jól sikerült abejelntés otthon, anyóssal pedig tényleg nem kell törődni!:-)Biztos vagyok benne, hogy ugyanúgy fogja szeretni a kisunokáját, mint a másik nagyi...

Mindenkinek kellemes és hűvösebbhetet kívánok, jövő hétfőn találkozunk!

Üdv
Andi
bagandre
 
 


Jaj az anyosnak bejelentés még ránk is vár. Én elöre aggodok, de én ugyse leszek ott, mert nem merek itthonról kimozdulni, csak ahova muszáj, utazni nem merek 20 km-t. De tartok tüle zokogva fog felhivni hogy ö ezért élt, és végre ezt is megérte, mert ezt hallgatom már évek óta.
Jobb is hogy nem leszek ott. Amugy nagyon szeretem öket.

Andi! Érdekes, mert én ahogy hazajöttem a korházból azóta nem fújodok fel, ott meg egész nap. Pedig nem eszek mást és többet sem.
Lehet hogy tényleg pszichés a dolog.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

 
 

Judit!
A kilokkal kapcsolatosan csak annyit, hogy annak aki hajlamos a hizasra nem erdemes kockaztatni. Vagyis: jobb most a zoldsegekre, feher husra, gyumolcsre koncentralni es kerulni a sutiket, fagyit, zsiros, kaloriadus eteleket. A most felszedett kilok( a javasolt 10-12 kg folott) a szoptatas alatt csak gyarapodhatnak, es a leadasuk nehezebb lesz mint most a fent emlitett etelek mellozese. En eletmodtanacsadassal es fogyokuraval foglalkozom mar 5 eve, es azt latom, hogy itt is konnyebb lenne a megelozes. Ne feledd a babanak elsosorban feherjere( sovany hus, szoja, tejtermek), vitaminokra, asvanyi anyagokra es nyomelemekre van szuksege.A foloslegesen fogyasztott edesseg, lisztnemuek(suti, kifli, stb) pedig zsirkent raktarozodnak az anyukaban.
Szoval nem akarlak riogatni de erdemes keresni az arany kozeputat a hasznos es kedvelt etkek kozt!

Ildiko
kildiko
 
 


Ildikó, az én tapasztalatom egészen más volt, mint amit írtál.

ÉN az első babámmal 21 kg-ot híztam, rögtön az elején vagy 5-öt, mert iszonyúan kívántam a csokit, meg a csokissütiket. 53-74- lettem.

A szoptatás meg pont lefogyasztott, nem is diétáztam, rendesen ettem, és 6 hónap málva ismét 53 kg voltam, belefértem az összes ruhámba!
A szopi szerintem abszolút fogyaszt! Igaz, minden nap 2 órát sétáltam tempós menettel a gyerekkel. A második terhességemet 52 kg-mal kezdtem, eddig 15. hétig 1.5 kg-ot híztam, ugyanis az elején semmi édességet nem kívántam. Meg a lányom után kell futkosnom, alig van időm enni. De így is mindennap megeszek egy mandulás Magnumot!

Szerintem senki ne aggódjon, kis akaraterővel mindenki vissza tud fogyni!
Fel a fejjel lányok, szerintem ne tagadjatok meg semmit magatoktól-ésszerű határokon belül!

bogi
rbogi
 
 


Sziasztok!

Naszóval az van, hogy 2-féle nő van nagyjából, az egyik aki szoptatás alatt fogy, másik, aki szoptatás alatt hízik. Az egésznek hormonális háttere van és nagyjából semmi köze az akaraterőhöz.
Saját esetem: 18 kg-ot híztam a terhesség alatt, szülés után 3 hónappal már a versenysúlyomnál voltam, majd lefogytam további 4 kg-ot, így hízókúráznom kellett. Pedig végig ettem édességet, nem is keveset.
Másik anyuka esete: szintén 18 kg-ot hízott, szoptatás alatt semmit nem fogyott, pedig sovány joghurton, ilyesmiken élt. Amint elválasztotta magát a babája, meglódult és pár hónap alatt lement a 18 kg.
Érdekességként egy 3. eset: kismama nagyon vigyázott, hogy mit és mennyit eszik, szült egy nagyon kis súlyú babát, mióta szoptat, folyamatosan hízik.

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Igazatok van abban, hogy nem vagyunk egyformak, en csak azt mondtam, hogy aki hajlamos a hizasra, annak erdemes most odafigyelni.

A tegnap voltam uh-n. 6 hetus a terhesseg.(szamitas szerint 7 kellene legyen) A doki mutatta, hogy lehet latni a szivcso pulzalasat.
Megnyugtato jo erzes volt.

Ildiko
kildiko
 
 


Sziasztok!

Csatlakozom Annamarihoz, nem vagyunk egyformák.Kép
Én Zsanival 52-64-re híztam, 55kg-val jöttem haza a kórházból és szoptatás alatt voltam 59kg is! Egy deka se ment le szoptatás alatt(pedig rengeteg tejem volt és több mint 1 évig szoptattam), viszont amint Zsani abbahagyta a szopit 1 hónap alatt 4 kg ment le!Kép Szóval fel a fejjel lányok, le fognak menni a plussz kilók, kinél előbb kinél kicsit később!Kép

Pussz
Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok
Remélem mindenki gyönyörködött a tegnapi tüzijátékban, és élvezte, hogy milyen klassz a városban autók nélkül.
Ami az én súlygyarapodásomat illeti, kedves Ildikó, sajnos nem a "haszontalan" ételektől lehet. Nem ettem 13éves korom óta vörös húst. Terhességem elejétől kezdve nem kívánom az édeset, nem nasizok, nem iszom édes leveket, csak vizet, de aból sokat. Sok gyümölcs, meg zöldség. 1 változott, nem hagyom magamat éhesnek lenni. Korábban volt nap, hogy egyszerűen elfelejtettem enni. Hát most nincs ilyen. Doki-bá' szerint a normál súlyom alatt voltam, ezt szedtem fel villámgyorsan. Azóta viszont nem emelkedik drasztikusan. (elvégre 178cm vagyok és most 65kg, az előtte 58-61kg) De ezért ne egyek, mondta. Kép
Na lényegtelen. Az biztos, hogy az igazság a kettő között van. Szóval alkati kérdés és akaraterő is egyszerre szükségeltetik ahho, hogy szinte ugyanolyan halmazállapotra hozza vissza magát az ember, mint a progeszterontól eltunyult, fellazult mostaniból. BÁR MINDEZ CSEKÉLYSÉG, AHHOZ KÉPEST, HOGY MIT NYERÜNK/KAPUNK!!!
Szóval magam részéről, hogy le van sz@rva a súly. Legyen egészség, a többit meg majd megoldjuk. Az már nem lesz úgyse olyan nehéz, mint a szülés. Kép Kép
Kildikó
Gratu a kis löktető szivecskéhez! Majd átírjuk, ha a doki várható születési napot is megjelöl, addig mi 1 héttel öregítünk, jó.
Na de sok szónak úgy fest ma nincs vége, jöjjenek a puszta adatok:
Kép
holophernes
 
 


Sziasztok! Napsütötte (amilyet Judit tudna ide fabrikálni..:-) Jóreggelt Mindenkinek!

Andi
Az emilem a munkahelyedre ment, már csak szabi után olvas6od:-) Tökjó, hogy jobban vagy, csatlakozom a többiekhez, tuti pszichés oka van a gyomorégésnek! Követem is példádat, jövő héten "szabadságolom" magam 1 hétre, azaz lemegyek a háziorvoshoz és kiiratom magam pihenni.

Hízás: mivel NŐK vagyunk, nanáhogy mindannyiunknak ez foglalkoztat. Jól irod Annamari, ahányan vagyunk, mind annyi félék. Pár hónapja szült barátnőimen (3-an vannak) látom a példákat én is. Ők szerencsések voltak, kettejükön icipici pocak még maradt, de a szoptatás után biztosan lemegy. A harmadik leányzó viszont karcsú, mint 18 éves korában volt. Mind 30 felettiek. MÁZLISTÁK:-))))Nálunk a párom jobban aggódik az esetleg rajtam maradó plusz kilóktól, mint én magam. Őszintén: 2-3 kg. még jól is jönne, legalább nem úgy néznék ki, mint egy gyereklány:-)

Ma megyek, veszek kismama BURDA-t (vajh létezik olyan?) és alkotok néhány szép ruhát. Az autóban ülve már minden gatyámat ki kell gombolni, derékban mind szűk már:-)

Ildi,
De jó, hogy Te már hallottad!:-) Mi 4 hetesen voltunk, akkor még csak egy fehér csik volt a petezsákban, tűkön ülök szept. 4-ig, remélem akkor már egy mini emberkét látunk majd. Akkor ismét megnyugszom egy időre.

Sziasztok,
Szilvus
(9+4 (asszem))
Szilvus
 


Upsz,ez lemaradt, bocs:
pusza
Judit
holophernes
 
 


Ildikó! Ennek örülök, és hallottad is hogy ver a szive? Megvallom és mindig nagyon meghatódtam, amikor kihangositották, na jó, könnyes lett a szemem.

Nekem szerencsém van, mert igen nehezen tudok hizni. A terhesség elején meg fogytam is, gondolom az idegeskedés az oka. Az is igaz, hogy 1 éve nagyon odafigyelek, hogy mennyit eszek, 2 hónap után vettem észre, hogy fele annyival is jóllakok, igy nem kinzás, de nem eszek sokat. Inkább sok gyünölcsöt és zöldséget eszek, persze ezt csak kiegészitésként a kevés kaja mellé. A torna nagyon hiányzik, de nem érdekel a sulyom, a baba jól legyen, ha megszületett utána megint elkezdek tornázni csak mert én jobban érezném magam ha vékony maradnék. Szerintem a legfontosabb az ember jól érezze magát a börében, persze a nagy súly már szerintem nagyon káros az egészségre, igy azért erre már figyelni kell.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Mi nem voltunk kinnt a tüzijátékon, nem nagyon szeretek ekkora tömegben kétgyerekkel mászkálni, itthon is volt, igaz nem olyan szép, és csak keveset láttunk belőle, de azért ez is jó volt.

Fogyás: én mindkét terhességem alatt 14 kg híztam. az első terhességet 43 kg- val kedtem, és szoptatás után ment le rólam a felesleg, maradt rajtam 5 kg, de ez kellett is mert nagyon sovány voltam. A második terhességemet 48 kg-val kezdtem és szintén szoptatás után ment le, ekkor már visszament 48kg-ra.
Most a terhességem elött híztam 1,5 kg- t szerintem a hormongyógyszer miatt, így ezt a terhességet 49,5 kg- val kezdtem, most jelenleg az 50 és az 50,5 kg között mozog a mérleg. Szerintem is alkati kérdés is és akart kérdés is a fogyás, de én nem türtőztettem magam soha hogy mennyit és mit egyem, ami jól esett azt mind meg is ettem. Úgy voltam vele, ha nem megy le magától, akkor majd lemegy tornával.

Szerintetek létezik, hogy már néha érzek mocorgást? most két napja érzem, mintha icipici simogatás lenne, mintha buborékok szállnának a hasamban, egészen lent ahol a méhem van. Ugyan ilyet éreztem Bettivel is a 6. héten, Norbival a 14. héten.

Na jó befejezem mert így hosszú lettem.

A fotóalbumban Liegl család néven vannak képek rólunk, ha van kedvetek kukkoljátok meg.

Sziasztok

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szilvus!

Kismama Burda NINCS! :-((( Van Burda Baby, de abban csak a piciknek való holmik vannak.

Nekem megvan 1991-töl az összes Burda. Kismamaruhák vannak az 1991 áprilisi és a 2002 augusztusi számban. Nekem egyik modell sem nyerte meg teljesen a tetszésemet, de sokat át lehet egy kicsit szabni, meg ízlés kérdése... Könyvtárban biztos megtalálod öket.

Egyébként neked a 10. héten már kismamaruha kell? Ugye nadrág? Nekem derékban lett minden szük, úgy a 14. hét körül. Meg persze a karcsúsított szabású ruhák. De a nem karcsúsított blúzaim még mindig jók rám, most kezd némelyik "simulni". (30. hét!!!)

Sok sikert!

Lynn
Lynn
 


Sziasztok!!

Lynn
Nagyon köszönöm az infót.:-) Szomorú vagyok, hogy pont a BURDA nem gondol a mamikra. Találtam egy csomó gyönyörő kismamiruhát valamelyik 1990-es számban, mind tetszene, de 40-42-es méretek :-((gatyó 2 is, 2 blúz, egy trench-coat és két csodaszép ruha). Nem vagyok konfekcióméret ezért szinte az összes ruhámat méretre készittettem, oszt derékban mind szűk:-( Igy arra gondoltam, hogy most már inkább olyat készitek/készittetek, ami egy darabig velem együt növekedik.
Az ajánlott Burda számokat pedig megkeresem, köszönöm! A könyvtárunkban elég sok példány megvan.

Szilvus
Szilvus
 


Szilvus és a Ti kedvetekért küldök ma is egy helyes kis napocskát nektek. Holnap megkísérlek ismért eljutni a Doki-bá'hoz.AMi annyit tesz, hogy lehetséges, hogy nem küldök táblicskut, csak hétfőn. Ezer kicsi bocs
Legyetek nagyon jól
Judit
ja és a napotokok meg [color=#0077aa]
Kép
holophernes
 
 


Szilvus!

A 40-42-t nem tudod átalakítani a te méretedre? Én varrás elött meg szoktam mérni a szükséges méreteket, és azok alapján kombinálom össze a különbözö konfekcióméretü szabásmintákat. Pl. van ruhám, aminek a csípöbösége 40-es, a többi 36/38-as.

Azt hiszem, Magyarországon is lehet kapni szabásmintákat egyenként, a Burdának és más divatlapkiadóknak is vannak nagy katalógusai, amiböl kiválaszthatod a szabásmintát,és varrásleírással együtt egy kis csomagban veheted meg. Ezek között mindig vannak kismamaruhák, én a nyáron a Burdából és a Neue Mode-ból vettem, varrtam.

Lynn
Lynn
 


Sziasztok Kismamik! Kép

Megjöttem a kiruccanásból, és futtában visszaolvastam. Látom mindenki jól van és szépen gyarapodik.
Velem nincs semmi különös, már teljesen erőm teljében vagyok, tegnap még fát is segítettem hordani a férjemnek. Egyáltalán nem esett rosszul, sőt. Jövő szerdán megyek AFP-re, csüt.-ön meg genetikára meg aminocetézisre. De most nem is nagyon van időm ezen rágódni, annyi minden történik mostanában. Szegény 10 hetes kis angol szetter kiskutyusom beteg, tegnap orvoshoz kellett vinni, valamitől megdagadt a fél pofija. Szörnyen nézett ki, az orvos megnyitotta, és egy csomó genny jött belőle. Gondolhatjátok. Állítólag valami vagy megcsípte, vagy a másik kutya megkapta. De ma reggelre már nagyon élénk, evett is ugrál is, úgyhogy talán már jobban van.
A jövő hét elején jönnek az ablakaink,cserélik a régit, szerdától meg kezdődik a gólyatábor a kisebbik lányomnak, oda kell kísérni.
Szóval elég mozgalmas most nálunk.
Azért igyekszek benézni gyakran.

Kitty
kitty123
 
 


Karmen!

Gratulalok, helyesen, tudatosan taplalkozol es a mozgasra is odafigyelsz. Szerintem akinek gyereke van, annak kotelessege odafigyelni az egeszsegere, hisz min. 20 evig nevelni kell ot. En meg azutan is szeretnek egy jo kondiban levo nagymami lenni, hogy ne legyek terhere a gyerekeimnek, hanem ha szukseges segithessem oket.

A szivhangot nem hallottam, csak a pulzalast lattam.

Ildiko
kildiko
 
 


Sziasztok!

Már régen jelentkeztem. Lányok! Eljött a nagy nap! Ma voltam UH-on, és minden rendben. Hallottam a szívverését, láttam a kezeit, lábait. A férjem is velem volt, és nagyon elérzékenyült. Már el tudja hinni, hogy lakik bennem valaki. Képet is kértem róla.

Judit Drága!
Javítsd ki a táblázatot légyszi. Mégcsak 12 hetes és 2 napos vagyok.
Egyébként ehhez az időhöz a 7,1cm az normális?
Azt hiszem most néztek nyaki redőt is, az 1,6mm.

Puszi mindenkinek!

Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Bogi,
Gratula a kis "kezes-lábas"-hoz:-)

Lynn
Igen, már próbálkoztam lekicsinyítéssel, de ott többféle arányra kell odafigyelni (háta hossza pl.). Igy aztán általában a 36-os méretből kiindulva szoktam mellben-vállban nagyítani, a csípőnél lévő "dudort" lekanyarítani, nadrághosszra ráhagyni, na meg ilyenek. Kismamiruhánál lehet "gázosabb" lenne, ha felkap itt-ott. A BURDA bolt jó ötlet, a Vámház kőrúton mintha láttam volna, de a Blahához közel is van (volt?) egy. Szeretek ruhákat tervezni, ám a kivitelezésnél megszenvedek:-) Majd nyitunk egy Lynn-Szilvus "Divatosan-Pocakosan" topicot:-)

Judit,
Tünemény a napocska, KÖSZÖNJÜK! Kívánok Mindenkinek én is ilyen napocskás hétvégét, és ne feledjétek: PÉNTEK van, aki dolgozik, hamar tegye le a tollat és siessen haza!

Sziasztok!
Szilvus
Szilvus
 


Ildi! Legközelebb kérd meg hangositsa ki a gépen, sokkal megfogobb az élmény!!

Kitty! Én hétfön megyek AFP-re, de nekem a genetikai UH-ra addig nem lehet menni, amig ennek nincs meg az eredménye, ami kb. 2 hét. Emiatt kérnem is kellett halasztást genetikára, hogy tuti meglegyen az AFP. Neked javasolták v. te kérted a magzatviz vételt? Szegény kutyusod, a tietek is a lakásban lakik veletek? Rajtam volt aki kiakadt, hogy ha meglesz a baba nem passzolom el. HIába mondom, hogy lelkileg belepusztulna, nem értik meg. Amugy meg pár hete már ki lett tiltva a szobából.

jaj de jó annak, aki tud varrni! Nekem nagy vágyam, de el se merem kezdeni, mert félek már a szabásnál eltolom. Gondoltam mindig, majd gyerekruhával probálkozok, kevesebb anyag meg a kukába (ill. a kutyus alá)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Karmen! Kép

Szerintem én azért mehetek rögtön AFP után a genetikára meg aaz aminocetézisre,mert betöltöttem májusban a 35.-öt. Kép
Igaz a papiron amit kaptam, 38 év felett írták, hogy kötelező, meg, azt is mondta a doki, hogy a férjemmel együtt ha 70 évesek elmúltunk akkor javasolják, de én sem értem, ugyanis Apuci csak 33.
Már rögtön az első találkozáskor ráírta a papíromra, hogy genetika javasolt, amikor még UH-n nem is látott. Szerinte az aminocetézis kockázata kisebb, mint az esetleges bajénak. Azt mondta, hogy még nem volt a praxisában olyan, akinek emmiatt baj lett volna.
Most már örülök, hogy megyek, legalább utána a genetikai oldal miatt megnyugszom, ha minden rendben lesz. Ja, és ott van egy nagyon jó UH, ahol alaposan megnézik a babát. (Persze azért izgulok)
A kiskutyusom már jobban van, remélem nem esik vissza.Én nem tudnám elképzelni, ha nem lenne. Mondjuk nálunl nem jöhetnek be a lakásba a kutyák, de nekik van egy nagy kertjük, ott szaladgálnak egész nap. De ha egy kutya tiszta, rendesen van oltva, féregtelenítve szerintem is nyugodtan lakhat az emberrel.

Lányok

Multkor szó volt a terhességi csíkok elleni krémről. Ha valakit érdekel most akciós az AVON-nál.

Kitty
kitty123
 
 


Kitty! A mintavételt igy már értem, nálunk az UH viszont csak az AFP lelet ismeretében végzik el. Drukkolok neked minden jó legyen, gondolom kicsit azért izgulsz (én is igy lennék)
Állatoknál fontos a higiénia, mi figyelünk rá nagyon meg persze a kötelezö oltások.

Reggel megyek AFP-re bosszant olyan soká van meg az eredménye.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Valószínü vírusosak/férgesek a benti gépek, mert idönként kivág (újraindítja magát)...

Nagyon rossz kedvem van... ma kellett elkezdenem dolgozni KépKépKépKépKépKép Annyira utálom!!!... a helyzetet is, a kényszert is... meg a légkört, meg a fönököt... de ö szerencsére nincs még 2 hétig...
A nap egyetlen jó dolga lesz, hogy megyünk délután genetikai UH-ra (elvileg 12 hetesre, de mivel nem tudjuk, mikor vagyok 12 hetes, ez érdekes lesz Kép)

.. na ezt gyorsan elküldöm, mielött megint elszáll..
hosszú ö,ü sem müködik... remek ...

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Én mostanában nagyon sokat utazgattam, ezért nem is írtam. Szombaton Balatonon voltunk, tegnap meg, mivel annyira rosszul voltam, hogy többszöri nekifutásra sem tudtam ebédet főzni, elmentünk anyósomhoz ebédelni. Lányok, nem hittem, hogy szó szerint 1 falat virslit és kenyeret háromszor is viszontláthatok. Csodálkoztam is rajta Kép

Lenne egy kérdésem. Mostanában kétszer is előfordult velem, hogy olyan gyomorgörcsöm volt, hogy fetrengtem tőle, és a hátam majd beszakadt. Ilyet még életemben nem éreztem. Levegőt is alig kaptam. Nagyjából 5-10 percig szenvedek így, és egyik pillanatról a másikra elmúlik. Volt már ilyen valakinek? Arra is gondoltam, hogy talán a szorulástól van, vagy savam van, de nem tudtam rájönni, mert egyik nap ugyan teleettem magam, de a másik alkalommal normálisan ettem, és akkoris rostosat, semmi puffasztót.
Tegnap este aztán nekem is égett ám a gyomrom, de nekem egyenlőre a keksz segített.

Na vége a kisregénynek. Akinek mostanában van valami vizsgálat, annak sok szerencsét kívánok! A többieknek is, és boldog babavárást!

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Mamócik és Babócik!
Nekem is elszállt ez a vacak, pedig a mi gépeink nem vírusosak. Na mindegy, kezdem előről.
Kellemes napocskát, és akkor jár nektek a következő:
Kép
SIkerült eljutnom a dokihoz, aki mindent rendben talált. A kis sajtkukacs pocaklakóm egyetlem mpre se maradt nyugton, de azért mindent jól megnéztünk rajta. Hol kapálózott, hol homorított, hol meg focizott a köldökcsinórral a térdein. Szóval egy kis nyüzsgőmócsing! De én ilyet akartam, szóval enyém! Képet feltettem a profilomba, ahogy ígértem!

Rbogi
Elég ijesztőek ezek a görcsök! Nem lehet, hogy ezek rekeszizomgörcsök. Túl hamar múlnak el egy gyomorgörcshöz képest. MagneB6? Használod? Görcsöldónak találták ki!
Áttettelek a táblicskuban, remélem jó így. De te nyugodtam lázadj, ha mégsem! Kijavítom, még aznap!

Kitty
Éljen soká a kipihent mama, és az életerős kutyuska!

Rebi
Ne utálj annyira mindent! Sokkal kevesebb energiát pazarolnál el magadból, ha ma az első napodin inkább magaddal foglalkoznál bent. Pl interneteznél, babaneteznél, vagy a kolléganők lelkét ápolnád. Dolgozol is,meg nem is, bent is vagy, meg nem is, és már úgyis elment a nap 1/3-a.Szóval mindjárt ebéd, és aztán meg irány haza!

Ildikó
Szívhang is van, de az élmény ugyanakkorra! Élet van belül, szinte (már akinél Kép) anélkül, hogy észrevennénk!

Lynn, Szilvus
A 'Divatosan-Pocakosan' engem is érdekel! Bent voltam tegnap a Formes-ben (MammutI), és majdnem elájultam az áraktól. El vagyok szokva, hogy egy boltban ilyen árak legyenek! Én szoknyát szertnék hordani, de nem a gumis derekű fajtát, és hát ilyen persze nem van, csak 34e Ftért! Kép

<center>Kép[color=#ff0000]Kép</center>
REstanciám van felétek! Elmúltatok 16 hetesek, itt az idő a búcsúzásra! Nagyos sok kellemes pillanatot kívánok az előttetek álló pár hétre (Kép), gyors és könnyű szülést! Nemsokára találkozunk a friss-ben, de addig is nézzetek néha be hozzánk, szívesen látunk benneteket.

Kép

Judit
holophernes
 
 


Sziasztok!

Sajnos egy rossz hírrel kell kezdenem a beszámolómat, aminek hálistennek szerencsés kimenetele lett: aug. 20.-án indultunk a szlovén tengerpartra pihenni autóval, éjfélkor indultunk és alig léptük át a határt Rédicsnél. a határ után 20 km-rel a férje, elaludt a volánnál, én is bóbiskoltam és arra riadtam fel, hogy a kocsi a szemközti sávba tért át, nagyot kiabáltam, aztán a férjem megpróbálta visszahozni az autót, de nem sikerült, onanntól kezdve pedig kb. 10-15 percig emlékezetkiesésem lett. Súlyos autóbalesetet szenvedtünk, az autónk átpördült az orrrán, többször az oldalán és fejjel lefelé beleborultunk az árokba. Engem a férjem húzott ki az ablakon... Az autó totálkáros lett, a teteje teljesen benyomódott, a fejtámlák mentettek meg minket, mindketten könnyebb sérülésekkel megúsztuk, pedig a kocsi láttán mindenki azt hitte, hogy ottmaradtunk...

Beszállítottak minket a helyi kórházba, nekem fejsérülésem lett, üvegszilánkok voltak bennem, megrándult a nyakam és a hátam. Kértem, hogy csináljanak ultrahangot, de szerencsére a baba is túlélte... Iszonyat volt az egész.... Ahogy mezítláb, véres nadrágban sírva rohangálok az árokparton és nem értem, hogy mi történt, hogy kerültem ki az autóból, stb....

Ismerősök jöttek értünk még aznap, hazaszállítottak minket meg a roncsot is. Az életünket az mentette meg, hogy nagy autóban ültünk, egy Suzukiban semmi esélyünk nem lett volna...

itthon is voltam ultrahangon, majdnem elbőgtem magam, amikor megláttam a babócát, ahogy mozgott, 24 mm-es volt múlt pénteken.

Most egy hétig itthon vagyok betegszabin, kiírtak, úgyhogy pihenek és próbálok felejteni, ami nem egyszerű. Sajnálom a nyaralásunkat is, de az a lényeg, hogy élünk mindhárman!!!!!

Ennyit a sokkoló hírekről...

Egyébként teljesen jól érzem magam moszanság, gyomorégés megszűnt, néha fáj a pocim, ha már túl sokat voltam aktív..

Remélem, ti jól vagytok, üdvözlök Mindenkit!

Még megpróbálok írni a héten, most itt vagyok az Árkádban a Libriben, csináltunk képeket a roncsról és elhoztam előhívatni...

Vigyázzatok Magatokra!!!!

Andi
bagandre
 
 


Sziasztok Lányok+Babók!

Jesszom, nem is tudok most mást írni Andit olvasva...:-(((( De mosolyog a szemem, hogy jól vagytok mind a 3-an. Ha az emilemre dobsz egy telefonszámot és nem zavarlak felhívnálak szivesen!!!! Pihenj sokat, és nagyon örülök, hogy az OPEL-t a németek jó maszivan összerakták. Kérlek ne gondolj rá és a roncsot se nézegesd, elfelejted hamar! Őszintén átérzem amit most Te - tavaly egy DAF tarolt le a Fogarasin - és én egy Suzukiban ültem...
Nem tudok Napot küldeni - csak így szóban! (Judit, pls tedd meg a Nevemben - Nevünkben: küldj egy vigyorgó napcsit Andiéknak. Köszönöm:-))

Szóval most ennyi belőlem....

Sziasztok,
Szilvus
Szilvus
 


Jujj Andi!
Kép Nagyon vigyázzatok még magatokra. Tudod a sokk okozta bla-bla. Nem akarlak rémisztgetni, tessék otthon lenni, melegen gondolni a kis jövevényre, és elmenni templomba, amennyiben van esélye annak, hog yaz kis angyalkátok volt éppen szolgálatban (Kép).
Múlt héten találkoztam Tinával, már amelyikőtök emlékszikrá. Neki is balesete volt, csak kevésbbé szerencsések voltak, mint Ti. Tina amúgy a helyzethez képest nincs rosszul. Nincs jól, de erős lány, és remélem jobban lesz.
Szóval mindenki óvatosan vezessen!
Pusza mára
Judit
holophernes
 
 


Andi, valoban vigyazott ratok egy angyalka! Tanulsag mindenkinek, faradtan ne vezess!

Lanyok, mint mar irtam en Erdelyben lakom es itt a 12. heten nem mernek tarkoredot UH-n. Ugy dontottem mindenkeppen megcsinaltatom Mo-on. Szeged lenne a legkozelebb, tudtok-e otletet adni hova forduljak?( hol van jo gep es jo szakember?)
Puszi mindenkinek

Ildiko
kildiko
 
 


Bogi! Nekem a kórházban lett szorulásom, de a vérzés miatt nem lehetett eröltetni, ott mondta valaki, hogy egyek sárgabarack lekvárt. Azóta napi 4-5 kanállal megeszek és kutya bajom. Hétvégén nem volt lekvár, szenvedtem is. Másnak is mondtam és nekik is segitett. Legalábbis a szoruláson!

Rebi! Minden rendben lesz biztos, de gondolok majd rád!

Judit! Csak ámulok ezeken a jópofa aminációkon, nagyon aranyos vagy, a frissben várunk mindenkit!!

Andi! A hideg is kirázott, tényleg nagyon szerencsések vagytok, örülök a babának sem lett baja!! Mi fáradtan sose merünk elindulni.

Judit! Nagyon jó a profilod Kép

Ildi! Én szegedi vagyok, az orvosom szerintem nagyon megbizgató. 4e Ft egy vizsgálat, akkor is ha csinál UH-t vagy rákszürést, havonta 1x kell fizetni. Kedd, csüt. rendel, irj megirom a tel. és cimét. A kórházban a kb. a fele az ö betege volt amikor bent voltam most. Nagyon sokan járnak hozzá, fiatal de nagyon rendes és jó orvos. Én merem ajánlani. Neki nagyon jó UH gépe van, engem a saját kocsijával el is vitt a kórházból hogy megcsinálja a 12. heti UH-t, mert a kórházi gép régi.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Ildikó!

Két topic-kal lejjebb van egy "szegedi..."topic
Névtelen
 


Andi! Kép

Még olvasni a szörnyű volt, amit írtál, nemhogy átélni. Szerencse, hogy nem történt komolyabb baj. Most mindenesetre igyekezz kikapcsolódni, és amennyire lehet elfelejteni a történteket.
Mi is majdnem így jártunk nyaralásból visszafelé. Hajnalban indultunk, úgy hogy a férjem nem aludt , mert valami hangos zene volt egész éjjel. Már a magyar határ közelében jártunk, mikor mi is elkezdtünk áttérni a túloldalra. Kiáltottam egyet, és még vissza tudta hozni a férjem a kocsit. De a kocsi visszapillantó tükre letört a szemközti busztól. Még most is eszembe jut, hogy milyen kevésen múlott a baj.( És hátul ült a két kislányom, meg az Anyukám is)
Na, már elég a horrorból.

Jó hír, hogy talán kezd konszolidálódni az idő, éjjel már majdnam hideg volt. Kép

Tegnap elkezdték cserélni az ablakaimat, meg a bejárati ajtót, képzeljétek mi van itthon. Ma kora délután talán levonulnak a munkások és akkor eljön az én időm.Ma meg holnap tudok takarítani, utána megyek aminocetézisre, és hát utána nem nagyon merek majd pár napig. Úgyhogy végezni szeretnék.

Judit Kép

Tényleg aranyos a profilod. Jól áll a kezedben a kisbaba. Rokon baba?

Szép napot mindenkinek!!!! Kép Kép

Kitty
kitty123
 


Sziasztok!

Andi! Kérlek vigyázz magatokra nagyon. A Jóisten tudta, hogy téged óvnia kell, majd megköszönöm neki, hogy vigyázott rátok! A lényeg, hogy a baba miatt minél kevesebbet gondolj a történtekre, , bár tudom, hogy mondani könnyű.

Judit! Édesek vagytok! Én is felteszem a profilomra az UH képet a levél után. Remélem látjátok majd rajt, a lényeget Kép

Karmen!
Köszi a jótanácsot. Most vettem egy Duphalac nevű szirupot, amit kimondottan kismamáknak adnak, és segített. Márcsak az egyéb lelki gondjaim gyötörnek, de azt szerekkel nem tudom orvosolni Kép

Mindenkinek kitartást, szép napot, és nagyra növő csemetéket kívánok!

ui.: Nem tudom, de azt hiszem néha érzékelem a lurkót. Bár a 13. héten ez még korai, de tényleg néha valami furcsa.

Puszi mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok!

Andi
Szörnyü volt olvasni, mi történt veletek, de a gondviselés nagyon mellettetek volt, hogy megúsztátok... Mondhatom, hogy ne gondolj rá... de ez "bagoly mondja verébnek" lenne, mert én sem tudom függetleníteni magam a körülöttem történtektöl ...

Judit
Tudom, hogy a hozzáállás sokat segíthetNE... de amikor az ember lánya óránként kap egy-egy kedves beszólást, akkor nehéz... A gyed-röl jöttem vissza.. muszájból... Jó elöre be is jelentettem, meg minden (kb. februárban szóltam), erre nagyjából úgy kezelnek, mint egy leprást, aki hogy merte venni a bátorságot, hogy visszajön dolgozni... Nem könnyü otthon hagyni reggelente a 21 hónapost sem, nem adták vissza a munkám, nincs egy szék, ahol ülhetek.. vagyis van, de ha a "tulaja" jön, akkor kereshetek egy másikat.. És ez nem egy profitorientál hely, csak egy egyetemi tanszéki könyvtár, ahol szégyenszemre a könyvtári dolgokhoz 2 év kihagyás után is én értek a legjobban... De van egy tahó fönököm, aki immár 3 éve nem tudja megemészteni, hogy nemet mondtam neki... aztán még volt pofám férjhez is menni, meg szülni... A régi munkám azért nem akarja visszaadni, mert az ö asztalával szemben lenne az enyém... Meg van egy hasolóan kedves helyettesem, akinek ugyan már tavasszal szóltam, hogy muszáj lesz visszajönnöm, de június végén ö is elmondott mindennek (szemét, önzö stb.)... merthogy miböl fogja fizetni a lakástörlesztését (mellesleg van egy olyan melója, amit lazán csinál az itteni munkaidejében, kb. 3x annyi pénzért)... van egy kolleganöm, aki a tanárok seggnyalásán kívül évek óta semmi érdemlegeset nem csinál, meg egy másik, akinek csak az az egy hibája, hogy lazán rágyújt mellettem... és ö igaziböl attól fél, hogy neki kell majd mindent itt csinálnia (kölcsönzés).. nekem nem is ez a munkaköröm, aki most a helyemen van (elvileg ö volt a helyettesem, de tavasszal a fönök atcserelte oket - van egy koll.nöm, aki szinten gyed-en van - mert öt mindenképp meg akarja tartani), az saját maga ajánlotta fel a fönöknek, hogy szívesen átjön ide, de az hallani sem akar róla... Ráadásul most pocakosan fizikailag sem bírok/akarok több10kilós könyvespolcokat tekergetni... Akárhogy kerestem, nem találok egyéb örömet itt, minthogy számolom, mikor jár le a munkaidöm... Viszont nem tudok úgy tenni, mint aki nem hallja a beszólásokat...

Tegnap viszont láttuk PindurPandurt, és nagyon jó volt Kép... Most pont annyinak mérték, amennyinek hivatalosan lennie kellene... A doki erösködött, hogy a gép nem téved... Igaz, hogy mi voltunk ott a párommal, de hát a gép... KépKép Szerinte olyan nincs, hogy egy gyereket ebben a korban nagyobbnak mérnek, mint a valós kora, ilyenkor még nincs egyéni eltérés... Na akkor mitöl volt, hogy amikor 5-6 hetes volt, akkor 5-6 hetesnek mérték, amikor 9 hetes volt, akkor 11-nek, most 12 hetes, és 13 hét 5 naposnak?? Ha valaki rájön, szóljon KépKépKép
Az NT a tarkóredö? Mert arra 3 mm-t mért, és azt mondta, hogy az OK...

.. na megyek, mert megint odébb kell ülnöm egy székkel ...

üdv
Rebi - a gép szerint 13 hét 6 nap Kép

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy ilyen együttérzőek vagytok mind, nagyon jólesik, tényleg. Valóban nem könnyű a történtekre nem gondolni, pont ma délelőtt voltam abiztosítónál, ahol a balesetbiztosításunk volt, próbálok pénzt visszaszerezni (szállás, taxi, hazautazás) és bepanaszoltam őket, mert nagyon nem emberien viselkedtek az ügyfélszolgálaton és szinte lesz...rtak minket, pont a legnagyobb bajban, ami embert csak érhet...

Megyek haza nemsokára és pihengetek meg főzöcskézek...

A betegállomány papiromra a háziorvos 8-as kódot írt, ami veszélyeztetett terhességet jelent, vagyis ha jövő héten visszamegyek dolgozni, azonnal kiderül a terhességem, pedig én szerettem volna még várni egy-két hetet...Habár a doki a MÁV-kórházban azt mondta, hogy ha a baba ezt túlélte, akkor jó esélye van a továbbiakban is...:-)

Jövő héten megyek először a védőnőhöz, utána pedig megcsináálja a doki a12. heti ultrahangot és a nyaki redő vizsgálatot.

Az evészet továbbra sem megy nálam, most épp egy kis sóskát erőltettem le krumplival, húsra rá se tudok nézni már több mint 3 hete, ami viszont nem túl jó, mert azért kellene azt is enni. Ma reggel megmértem magam, még nem híztam semmit, de a derekam nekem is vastagodott 2-3 cm-t.

Szilvus!
nem mentél el betegszabira a héten? a számom: 30/274 8599

Jó pihenést mindenkinek!

Puszi
Andi
bagandre
 
 


Sziasztok!


Lassan én is a 12. hétbe lépek, tegnap voltam beíratkozáson a főiskolán. Nem kocsival mentem, gondoltam pont abban az időben mentem biztos dugó lesz, így metróztam. Nekem már szépen látszik a hasam, és most is megismétlődött mindaz amit már egy párszor átéltem az előző terhességemnél. Mindenki csak nézett, de senki nem adta át a helyet, amikor végre volt hely és leültem akkor az idősebbek úgy néztek rám, hogy el tudomom képzelni mit gondoltak rólam.

Szóval megfogadtam, többet nem megyek sehova
tömegközlekedéssel, inkább állok a dugóba.
Nem az zavart hogy nem adták a helyet, egyszerűen csak rosszul esett, hogy így semmibe veszik az emberek a kismamákat. Tisztelet a kivételnek, és itt most gondolok a dohányzásra is.

Tettem a profilomba az én családomról fényképet.

Hétfőn megyek orvoshoz, már alig várom, nem tudom, hogy most lesz e uh.
Andi: tényleg szörnyű ami veletek történt, de a legnagyobb szerencse az hogy éltek. Anyuéknak volt egy hasonló balesetük, szerencsére ők is megúszták, de nekem is nagyon nehéz volt feldolgoznom, pedig én nem ültem a kocsiban. De te próbálj meg nem gondolni rá a baba miatt is, ő mindent érez abból az aggódásból amit te érzel. Jobbulást kivánok nektek.

Nektek szokott a szivetek gyorsabban verni mondjuk evés után egy félórával?

Ez az időjárás nekem is tetszik, csak az a baj hogy megint meleget mondtak.

Na most befejezem mert hosszúra sikerült

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Judit megkérdezhetem a vezetéknevedet? Nagyon hasonlítasz egy ismerősünkre.

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok Mamócák és Babócák!
Tegnap lemaradt a bónusz-napocska, de ma bepótolom, kellemes, hűvöskés reggelre ébredtünk. Remélem mindannyian remekül vagytok!

Kép

Nekem már sikerült a párommal összekapni, szóval, jobb lett volna, ha reggel tényleg elküldöm a levelemet. Én marha kiálltam valami mellett, amire neki lett volna szüksége, de az áldott természete miatt inkább visszaadta. Tudom, nem voltam érthető, de vhogy nem mennek jól velünk a dolgok... KépKép

Karmen, Kitty, FBogi
Tüncibünciaribarik vagytok, köszi! Kaptok ezért cserébe egy Juditmosolyt:

Kép

Fbogi
Simán lehet, hogy őt érzed! Én is azt gondolom, hogy a babábat érzem, olyasmi érzés, mint amikor a vízbe szívószállal bubikat ereget az ember. De még nem lovalom bele magam, elvileg korai. De aztán sose lehet tudni, ezek a szökőnapos babócik csodákta képesek KépKépKép

Rebi
Minden visszavonok! Ez egy tetü főnök, atkás kollégákkal, a cigiről meg ne is beszéljünk. Szerintem szeresd magad!
Meg egy régi igazság:
"Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen seggfejeket."

Kép

Kitty
Tudod, mi most keresünk lakást, éppen ma fogunk a tulajokkal első ízben összefutni, és ott 3 hónap teljes felújítás vár ránk. Nem a luxus hajt,vagy a sznobizmus. Nincs fűtés a lakásban, és a villanyvezeték a falon kívül van. (!!) Így NAGYON-NAGYON- NAGYON át tudom érezni a rémületed. De azért jó lenne, ha nem pakolgatnál, rámolgatnál nagyon amniocentézis előtt. Jó lenne, nyugis kis pocaklakód lenne, nem egy feszült, görcsölt méhed. Tessék komolyan venni, ez ezért mégis egy kis műtét! Van egy másik kedves dolgom veled kapcsolatban:
<center>Kép[color=#0000ff]Kép</center>
Eljött a búcsú ideje! Legyél nagyon szép kismami, vigyázz a lányokra, és a pocaklakóra, amíg a frissbe nem érünk!
Ne feledkezz meg rólunk, mi még tele vagyunk kérdésekkel, jól jön egy tapasztalt kismama Kép

Kép

Cupa
Judit
holophernes
 
 


Szépnapot (ma hűűvösebb!) Mindenkinek!

Ma már hosszabban jelentkezem.:-9

Andi,
Először is köszi a számot, jegyeztem!:-) Most egy borzalmasan unalmas video-konferenciára készülök (Lányok - tessék engem sajnálniiii!!), utána csörgök egy kis erőtadó szóra! 1ébként biztos, hogy veszélyeztetetten vissza szeretnél menni dolgozni? Utazgatni és miegyéb? Nem lehetne még a popsidon maradni a történtek után még 1-2 hetet? Még "babátlanul" is pihenésre, nyugalomra van szüksége az emberlányának ilyesmi után. Na, majd rábeszéllek:-) Betegszabi holnaptól pár napra. Párom is otthon lesz, legalább nem unatkozom:-) Bár ma reggel olyan vacakul voltam, öcsémet kellett felhívnom, vigyen be dolgozni, nem mertem volán mögé ülni. Tesco-s zacskó meg ott figyelt az ölemben:-) Biztosítós ügyintézésben szivesen adok 5letet, adok mintaleveleket, stb. A tavalyi balesetemnél MINDENT rávertem a biztire, 2 hét bérautótól kezdve orvosi költségig, ki is fizették szépen. Tudod, általában a károsultak nem tudják, mi mindent követelhetnek, igy aztán a Bizti lapit, s kiszúrják az ember szemét a kár töredékével. Szegény károsult meg örül, hogy kap valamit, nem vitatkozik.

Azt hiszem akkor igy 10 hetesen csúcsvastagodást produkáltam a +6 cmvel derékban? Ajjajj, bálna leszek...

Judit, irtad azt a méregdrága szoknyát. Nos, szombaton benéztünk egy kis "szörnyűlködés" céljából a Megatoys babaáruházba. Ott van egy kismamaruha részleg, egészen S-es mérettől vannak a rucik. És szépek, divatosak! Pl. egy sztreccs miniszoknya (térd fölött érő) hátul cippzár, elöl pocakbetét, két rejtett zseb, mindösszesen 8.500 Ft. Szerintem nagyon csinos volt, és ami a lényeg, fiatalos, vagány.

Lakásfelújítos Mamik, azaz Judit és Kitty- csak keményen! Ostor legyen a kezetekben, csak akkor dolgoznak a mesterek. De azért Magatokat kíméljétek - a nagytakarítást inkább kerüljétek el, igy pár hetesen sem szabad ám guggolgatni, hajlongani, nyújtózkodni.

Kezdődik a konf. jajjdejó, megyek:-(((

Szilvus
10+1 (?) igen, annyi.

Judit, valóban jó a profilod! Megpróbálom beszkennelni az előző UH képet, bár azon még csak 1 kis babzsák láccódik.:-)
Szilvus
 


Andi! Nyugodj meg, engem az utóbbi 3 évben 6x mütöttek, az is 8-as kód. Ez amugy azt jelenti, hogy egyéb, ide tartozik a veszélyeztetett terhesség. Ha nem lennél terhes, akkor is kaphatsz ilyen kódot!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szilvus
Mi az a csúcsvastagodás???
Judit
holophernes
 
 


Regisztráltam magam! A kép feltöltése sikertelen...ááááá.

Judit,
Jelentése: Derékméretem tetemes emelése, mely nem kevés, mert Nektek ezen hetekben kevesebb lett!:-)

Megyek, teher nekem eme értekezlet, melynek se eleje se vége nem lesz:-(

Szilvus
szilvus
 
 


Sziasztok!
Szilvus, látom nagyon szenvedsz attól az értekezlettől. Kép

Judit!
Szerintem is a babát érzem, ha nem, akkoris. Olyan jó azt gondolni Kép

Andi!
Tényleg nyugodj meg, a terhességed csak akkor derül ki, ha majd Te megmondod, vagy látszik már. Karmen igazat szólt a 8-as kóddal kapcsolatban. Egyébként nekem eddig a megfázásaimat is 8-as kódra írták, meg a baba elvesztésekor a műtétet is. Szóval az nem jelent semmit. De milyen érdekes, hogy amikor az ember szorult helyzetben van, milyen apróságok számítanak neki.

Én is fel akartam tenni az UH-t, bescanneltem, aztán jól elrontottam. Na majd mindjárt újra.
Üdv: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Fent van a kép a profilomban! remélem láttok rajta valakit Kép
Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok

A mai állás:
Kép

Judit
holophernes
 
 


Sziasztok lányok!

Most csak ezt a linket szeretném Nektek betenni, nagyon csinos kismama ruhákat találhattok, szerintem jó áron. Holnap pedig szeretnék bejelentkezni hozzátok. Bocsi a belekotyogásértKépKép
http://www.2in1collection.hu/iframe.html
Kele
 


Úgy fest, hogy ma nem voltunk nagy formában. Küldök azért nektek egy helyes kis napocskát, hátha segít mindenkin egy csipetnyit a mai kusza kis napon átvergődni.

Kép

Judit
holophernes
 
 


Sziasztok lányok!

Most voltam orvosnál, minden rendben, és előre hozta a szülés dátumát február 26-ra. Megegyeztünk valahol félúton Kép
szóval még mindig van esély a 29-ére...
Üdv mindenkinek: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?