Sziasztok!
Andi
Szörnyü volt olvasni, mi történt veletek, de a gondviselés nagyon mellettetek volt, hogy megúsztátok... Mondhatom, hogy ne gondolj rá... de ez "bagoly mondja verébnek" lenne, mert én sem tudom függetleníteni magam a körülöttem történtektöl ...
Judit
Tudom, hogy a hozzáállás sokat segíthetNE... de amikor az ember lánya óránként kap egy-egy kedves beszólást, akkor nehéz... A gyed-röl jöttem vissza.. muszájból... Jó elöre be is jelentettem, meg minden (kb. februárban szóltam), erre nagyjából úgy kezelnek, mint egy leprást, aki hogy merte venni a bátorságot, hogy visszajön dolgozni... Nem könnyü otthon hagyni reggelente a 21 hónapost sem, nem adták vissza a munkám, nincs egy szék, ahol ülhetek.. vagyis van, de ha a "tulaja" jön, akkor kereshetek egy másikat.. És ez nem egy profitorientál hely, csak egy egyetemi tanszéki könyvtár, ahol szégyenszemre a könyvtári dolgokhoz 2 év kihagyás után is én értek a legjobban... De van egy tahó fönököm, aki immár 3 éve nem tudja megemészteni, hogy nemet mondtam neki... aztán még volt pofám férjhez is menni, meg szülni... A régi munkám azért nem akarja visszaadni, mert az ö asztalával szemben lenne az enyém... Meg van egy hasolóan kedves helyettesem, akinek ugyan már tavasszal szóltam, hogy muszáj lesz visszajönnöm, de június végén ö is elmondott mindennek (szemét, önzö stb.)... merthogy miböl fogja fizetni a lakástörlesztését (mellesleg van egy olyan melója, amit lazán csinál az itteni munkaidejében, kb. 3x annyi pénzért)... van egy kolleganöm, aki a tanárok seggnyalásán kívül évek óta semmi érdemlegeset nem csinál, meg egy másik, akinek csak az az egy hibája, hogy lazán rágyújt mellettem... és ö igaziböl attól fél, hogy neki kell majd mindent itt csinálnia (kölcsönzés).. nekem nem is ez a munkaköröm, aki most a helyemen van (elvileg ö volt a helyettesem, de tavasszal a fönök atcserelte oket - van egy koll.nöm, aki szinten gyed-en van - mert öt mindenképp meg akarja tartani), az saját maga ajánlotta fel a fönöknek, hogy szívesen átjön ide, de az hallani sem akar róla... Ráadásul most pocakosan fizikailag sem bírok/akarok több10kilós könyvespolcokat tekergetni... Akárhogy kerestem, nem találok egyéb örömet itt, minthogy számolom, mikor jár le a munkaidöm... Viszont nem tudok úgy tenni, mint aki nem hallja a beszólásokat...
Tegnap viszont láttuk PindurPandurt, és nagyon jó volt
... Most pont annyinak mérték, amennyinek hivatalosan lennie kellene... A doki erösködött, hogy a gép nem téved... Igaz, hogy mi voltunk ott a párommal, de hát a gép...
Szerinte olyan nincs, hogy egy gyereket ebben a korban nagyobbnak mérnek, mint a valós kora, ilyenkor még nincs egyéni eltérés... Na akkor mitöl volt, hogy amikor 5-6 hetes volt, akkor 5-6 hetesnek mérték, amikor 9 hetes volt, akkor 11-nek, most 12 hetes, és 13 hét 5 naposnak?? Ha valaki rájön, szóljon
Az NT a tarkóredö? Mert arra 3 mm-t mért, és azt mondta, hogy az OK...
.. na megyek, mert megint odébb kell ülnöm egy székkel ...
üdv
Rebi - a gép szerint 13 hét 6 nap