Sziasztok!
Ma a reggelt a laborba töltöttem és sikerült annyi vért csapolniuk, hogy simán elájultam közben:)
És annyira felbosszantott egy öregasszony, ki van írva, hogy a kismamák előre mehetnek a sorban, ami nekem külön jó is volt, ugyanis a reggeli hányinger nem tudja, hogy én most sorba kell álljak
erre az öreglány elkezd velem veszekedni, hogy nem is látszik rajtam, hogy terhes vagyok, és húzzak a sor végére
még szerencse, hogy a néni az ablakból kiszólt, hogy kismama vagyok, különben meglincselnek... és persze nem a kis nyomorék nénike szól, hanem a rókabundás csupa arannyal teli.
na mind, ez is megvan most egy pár hét nyugi.
Zsófi!
Gratulálok én is az esküvőhöz, mi idénre terveztük, de a baba közbeszólt, úgyhogy majd utánna. Ha lesz rucid, majd muti képet, szerintem minden csajszit érdekelne
Az ultrahangot a bártfai utcában csinálta egy doktornéni, világbajnok aranyos volt velem, pedig rendelési idő után értem oda. Mindent elmagyarázott kérdezhettem is, vagy 20-25 percet nézegettük a babát. adott névjegykártyát, Bergendy Katalin H-Sz: De. akkor nem kell bejelentkezni, K-CS: Du. akkor bejelentkezéses, de aput is beengedik
464-87-77 a képet magától adta, nem kellet kérni.
Aprooka!
Üdv., gratula neked is a babához.
Nem tudjátok, hogy hol lehet megnézni, mik a normál értékek az ultrahangnál meg a vér, vizelet vizsgálatnál?