Új privát üzeneted érkezett!

Hajni
Okés kabátügyileg.
Sztem nagyon csini leszel ebben a ruhában!

Sajna tegnap délre éreztem a láz tüneteit, de nem mertem megmérni csak este. Nem volt vészes „csak” 38,1, viszont egész éjjel alig aludtam, nagyon fáztam és reggelre tiszta piros lett az arcom és kiütéses….szóval sztem magas volt a lázam. Hála a jó égnek a picivel minden rendben, mozog.

Estelle
Remélem babázol már…

Évi
Nagyon szép Reni babája! Nagyon édesek a csajok.

Kép
Kép
Kép
thymi

Estelle
Akkor érthetőa csúszás. 28.-áig még van idő.

Én meg mindig megszívom...a dokim 1-7-ig szabin lesz...imádkozhatok h Nimó ne akkor legyen kíváncsi a külvilágra. :roll:

Várom a védőnőt, 10 fele ígérte. Ma már volt annyi lelki erőm h kiporszívózzak, elpakoljak; de tegnap :shock: olyan rosz volt a közérzetem...ma már egy fokkal jobb. Ha megint lázam lesz viszont elmegyek a körzetihez (tegnap is elmentem volna, de délelőtt még semmi bajom nem volt)

Kép
Kép
Kép
thymi

kazi: gratula nektek a 9 évhez!! Az már szép idő!! :wink: :lol:

thymi: remélem, hogy jobban leszel!! Gyopika már jól van??

KépKép
erszényes

Én éreztem a frontot, alig tudtam felkelni..... :shock: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!
NYirády Tamásról tudnátok nekem vmi infot adni? Hosszútávra keresek orvost. 22 vagyok, sajnos PCOS és egy megbízható dokit keresek aki teljesen kivizsgál és a modern mai kutatási eredményeket is figyelembe veszi. Ha tudtok vmit róla kérlek írjatok, már annyi helyen próbálkoztam h kezdem feladni!

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Sziasztok!

Erszényes
szegénykém,te mindig mindent megérzel!Anna is felkelt hajanl 4-kor-mellettem aludt,majd 8 után kelt.Fájlalta a jobb fülét,meg a hasiját.Ma itthon van velem.Várom anyumékat.Anna is naon! :lol:

Thymi
biztos be akarsz ülni a sok beteg ember közé a váróba?Vagy felhívod elötte hogy várjon?Nehogy összeszedj még vmi mást is.Jobbulást,gyógypuszit nektek!

Estelle
szerintem marad a nevem,semmilyen formában nem jó az Endre neve.Így arra jutottunk marad a nevem,így legalább senki sem fogja tudni hogy férjnél vaok.hihi :lol:

Balim
jól vagytok?Rég írtál.

Adri
el is felejettem írni,hétfön láttalak bent a városban délelött,apával és Levivel voltál.A Petöfi S. utcán,csak én épp nem tudtam kimenni az üzletböl.Jól vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!!

hát ki sem látok a fejemből, nagyon beteg vagyok. Tele van a fejem trutyival, szedem az ab-t :? alig alszunk, Levi még nem beteg, csak a szokásos nemalvás...

Kazi, Thymi
jobbulást nektek is!

Estelle
vagyok írok is, csak már reakciókat nem kaptam
nem értem miért akarja mindenki kiimádkozni Mózit, olyan jó lehet ott bent, védve a világ zajától-bajától.pihenjen még odabent!!!és TE is!!!!!

Hajny!
hát, tuti a ruci!!!!!
nekem is jó lenne egy ilyen :roll:

Kisévi!
ha jöttök erre felénk legközelebb, szólj, had játszanak a gyerekek egy nagyot!

:?: nagyon kéne Levinek a társaság, nem tudtok valami helyet, ahova elvihetném, mert gyerekek közt egy hangja nincs!!!se hiszti....

Napfény!!!
szia!
üdv itt köztünk!
sajnos nem tudok semmit erről a dokiról, nem itt szültem Kméten!
ha megkérdezhetem mi ez a PCOS???
(hátha úgy többet tudnék segíteni)

Kép
adrienn021

Hajny!
merre voltál, melyik üzletben?
nem tudom már mi volt hétfőn :roll: :?

Kép
adrienn021

adri: pco egy összetett hormonális szindróma (elméletileg sok külső tönete is van, hízékonység, pattanások...nem feltétlen)és magas inzulin(asszem) valamint a neve alapján policystás ovarium( a petesejtek nem tudnak érni, így nagyon nehezen eshetnek teherbe..vagy csak rásegítássel) bár más ezt biztos jobban tudja:)

estelle: nézem ám mikor szülsz (akkor át vagyunk verve: még van ideje Mózinak...ha nst jó, akkor minden ok...várjuk a babócát:)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Mi az a PCO szindróma?
A PCOS egy szindróma, amelynek csak egy tünete a peteérészavar, a rendszertelen ciklus és terméketlenség. Valójában ennek hátterében egy igen összetett anyagcsere-zavar áll. Amennyiben nem foglalkoznak vele, idősebb korban vérnyomás-problémákat, a vérkeringés zavaraokat, elhízást, magas koleszterinszintet és főleg másodlagos diabéteszt okozva.
A feltételezések szerint a betegség általában öröklődik, ezért érdemes figyelni arra, hogy a szüleink, nagyszüleink, szüleink testvérei között előfordult-e ez a tünetegyüttes.

A PCO tünetei
Jó tudni, hogy a tünetek változatosak, és nem mindenkinél állnak fent!

* Rendszertelen vagy hiányzó menzesz
* Rendszertelen vagy hiányzó peteérés
* Sok kis ciszta a petefészekben (8-10mm), de nem mindenkinél
* Magas vérnyomás
* Aknés, pattanásos bőr
* Emelkedett inzulinszint a vérben, inzulinrezisztencia vagy látens diabétesz
* Terméketlenség
* Megnövekedett szőrzet az arcon és a testen
* Hajhullás, esetleg kopaszosodás
* Súlyproblémák, elhízás

Gabi
bepagabi

PCO:
http://www.pco-szindroma.hu/
ezen a honlapon mindent megtaláltok róla, történetekkel, orvosok írásaival, s egy teszttel, melyet kitöltve kidrül érintettek vagytok e.
Saját magam jöttem rá, h talán ez lehet a bajom, a dokik csak küldözgettek ide oda s semmi eredmény nem volt.
De majd most :)

sziasztok
szép napot mindenkinek

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Sziasztok:

Köszi a gratulákat :)

Estelle:
köszi a tanácsot,meg az utazás kiállításosat is :wink: -az hol lesz?
Valamivel jobban vagyok,úgy néz ki megmaradok :roll: (Miri mondta tegnap mikor jöttünk haza az oviból:remélem nem fogsz meghalni?! :shock: -bizti jól néztem ki :lol: )
Majd holnap megyünk vacsizni,addigra talán nem leszek ilyen nyomi(meg ma van foci :twisted: -hihetetlen,hogy mindig ilyenkor van,v. szülinap,v. valami alkalomkor)
Csajok jól vannak, köszi :)
Te hogy birod?Front:Én sem vagyok rá érzékeny!Én is mind a két csajszit fronttól függetlenül szültem-amit nem is bántam,mert a szülőszobában nem volt tömegnyomor :)

Adri:
Akkor neked is jobbulást!
Gyerektársaságot keresni menjetek Erszényessel!Ő is ép most keres Janának játszóházat! :)

Napfény:
üdv. itt!Dokiról nem tudok semmit :?

Thimi:
Vigyázz magatokra!Inkább menj el dokihoz!Gyors gyógyulást!

Hajni:
Annának is jobbulást!
kazi

Szia Napfeny!
Linacskanak ilyen problemaja van, ot mar kezelik, majd jon es o tud biztosan segiteni!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Napfény: Üdv itt. :lol:
Sajnos dokival kapcsolatban nemtok segíteni neked! De drukkolok, hogy megoldódjon a problémád...

hajny: igen, én mindent érzek. Wááá...unom is nagyon.... :roll: :lol:
Húú remélem Anna nem lesz beteg!! Kis drága, puszit küldök neki!! :)

kazi: örülök, hogy jobban vagy!! :lol:

Adri: neked meg jobbulást kívánok!!
Nyílt itt hetényben vmi új játszóház (baba-gyermeknapközi)Nemtom hol lehet és hogy milyen, apa olvasta a PN-ben és mondta, azt megnézhetjük ha gondolod....

Na én megnéztem ezt a PCO-t, szinte minden tünetnek az ellenkezője illik rám....

KépKép
erszényes

kazi: vettem olyan kávét, amit mondtál, nagyon finike!!! Köszi!!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Erszényes
na hogy telik Jancsinak a szabi?Nem unatkoztok mi? :lol:

Adri
jobbulást nektek is,hát nem rossz ötlet a játszóház.
Bacardi vagy milyen kávézóban ültünk és akkor láttalak titeket.

Napfény
üdv itt,és naon megy a drukk baba ügyben.Doki ügyben meg sajna nem tok segíteni.
Írjál még magadról,gyere bátran,írjál te is.

Roz
hogy vannak a gyerekek?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny: a szabadság sajnos mindig gyorsabban telik neki-nekünk.... :roll:

KépKép
erszényes

Hogy van Anna? Fáj még a pocija??

KépKép
erszényes

A fiúk már 2 órája alszanak... :shock: , mi lesz itt este?? :roll: :lol:

KépKép
erszényes

Kazi, hű már Ti is ilyen rég! Te borzasztó fiatalon megtaláltad gyuszit! :D Szent szerdai foci van? van egy barátunk, Ő is minden héten,ha törik ha szakad az ki nem maradhat..... :roll: Inkább a légcsövedre rakodott :wink: , de remélem már jobban vagy!

Hajny, köszi Hanna jól van, én kb úgy,mint tegnap. Néztelek tegnap az Auchanban du, de nem láttalak, csak úgy eszembe jutottál :) .

Adri, írtunk, reagáltunk,többen is többször bíztattunk,h ne aggódj a hízás, evés-nem evés körül, de arra meg Te nem reagáltál.

Estelle, ne türelmetlenkedj(könnyű mondani :P ), amikor itt az ideje kibújik Mózi!

Kép
seriff

Kazik bocs Gy :oops: !!!!És gratula!

Kép
seriff

Thymi, volt a védőnő?

Hajny, Anna jobban?

Kép
seriff

Sziasztok! KISFIAM LESZ!!!! :oops: :shock: :lol: :roll: :roll:

Bocs,de most ennyi...majd olvasok... :oops:

Napfény,a Nyirádit én csak ajánlani tudom,igaz nekem másféle problémám volt,de Ő volt az az orvos aki egyáltalán rájött,hogy mi a gond.Maximálisan mindent megtett,hogy meggyógyuljak!!!!!!!!Neki köszönhetjük a Kislányunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Most ennyi..Estelle,vonalzó... :o :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Adrienn,
Én most olvastam a boltban kirakva, hogy keddenként 16,30.-tól baba-mama találkozót szervezz a Waldorf ovi 1-3 éves korig.
Meg is találtam még a neten is :
http://www.kecskemetiwaldorf.hu/index_2.html

Esetleg Ser-t kérdezzd meg, hátha ő többet is tud.

Kép

Kép
nyhk

Thimy-Jobbulást hamar-hamar! Még pórszívózni is volt erőd? Akkor jól bírod a lázat....A lényeg, hogy a picurka rendben van! :wink:
Hozzánk el sem jött a védőnő... :? majd ha megszületik Mózika!
Várjál már! Most látom, hogy már 36 hetes vagy!!!

:shock: Fúúú de szalad az idő!!!!Hamarosan Te is kétgyermekes Anya leszel!!! :)

Napfény- Üdv! Nyirádiról nem tudok sajna semmit, de azért nem menj el, csatlakozz hozzánk!!! Majd akkor Lina segít! :wink: És nagyon drukkolunk a babáért!!! :wink:

Hajni-Senki nem fogja tudni... :lol: :D Anna jobban van? Lehet, h. csak anya hiánya volt, és Veled szeretett volna lenni ma! Nekem is akkor fájt a pocim amikor ovis voltam....

Adri-Aranyos vagy! :) Biztosan jó Neki odabent! Ma is mondták Nst-n hogy nagyon jól fekszik, és szépen mozog "korához" képest! :) Majd a dokira kíváncsi leszek mit mond!? A derekam éjjel nagyon fájt, lehet, h. a front!?De ma akkorát sétáltam!
Lehet, hogy ez lenne a legjobb megoldás Levinek, ha közösségbe menne! Mindenképpen vidd el vhova, és próbáljátok meg! :wink:

Bepa-Ok! :D

Kazi-De jó, hogy a lányoknak nincs semmi bajuk!!! :D Utazás kiállítás majd a Művházban lesz!
Miri:nem fogsz meghalni! :lol: Megmaradt ez a dolog benne nov.1 óta!
Jó, hogy már jobban érzed Magad! :wink:
Foci!!! :evil: Nálunk meg a tenisz, meg az iskola!!! :evil:
Romantikus vacsorát Nektek! :lol:
De jó lenne, ha mi is nyugiban szülnénk! :D Picit már nyügi vagyok, de nincs semmi baj! :roll:

Ser- Ok, próbálok türelmes lenni, de úgy a karjaimban tartanám már! De persze, nem siettetem! Meg az ember azért csak izgul egy picurkát...
:oops: Még ha a világ legtermészetesebb dolga is következik hamarosan! :)

Kép
estelle26

huh :P
köszönöm mindenkinek....
a baba csak a rendbejött ciklus után várat magára+ még van egy évem a suliból nappalin
most is tanulnék pénteki vizsgára csak már nem tudok elszakadni tőletek
mi lesz később :roll:

köszönöm puszi :)

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Erszényes:
Örülök,hogy ízlik a kávé :wink:

Ser:
Légcsőnyelőcső nekem egyremegy :lol: .
Igen, ilyen régen együttvagyunk :D Fiatal voltam nagyon mikor elkezdtünk járni(nem mintha most öreg lennék :lol: ).Ezért is mentem korán férjhez és szültem,mert nem volt mire várnom.Sokan csodálkoztak annó,de kérdeztem tőlük:mégis mire várjak?-ha tudom,hogy vele akarok együttleni,élni,tőle szeretnék gyereket-arra hogy 30éves legyek?!

Megcsinálta a túróst!fini lett-köszi a recit :wink:

Majdnem szent foci(már 1hónapja nem volt,ezért most KÖTELEZŐ elmennie :lol: :evil:)

Adri:
Igaza van Ser-nek!Reagáltunk :wink:

Gadevi:
Gratulálok!Ez szuper :D
kazi

Hajny, meg akit érdekel :)

Most lesz 6-tól a Favoritban a díjátadó. (nekem is csak most tudtak szólni.)

Kép

Kép
nyhk

gadevi: gratula a kisfiúhoz!! :wink: :lol:

kazi: szerintem igazad van, ha az ember tényleg tudja, hogy eljött az "igazi" akkor nincs mire várni! Így még mikor kirepülnek, akkor is tök fiatalok lesztek, lehet megint ketten romantikázni.... :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Elment a kislányom,Anna elment az anyukámmal. :cry: :D Örülök is meg nem is.Naon hiányzik!
Csak hétfön mek érte mert dolgozom

Szóval Annának a fül és hasfájás csak addig tartott amíg a tesómékhoz nem értünk délelött.

Gadevi
gratula a kisfiúhoz,ez remek.

Ser
ma nem dolgoztam,holnap igen.Jól esik hogy gondolsz rám. :lol:

Kazi
foci :( sajnálom

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Üdv mindenkinek!

Hajny, próbáljuk jövőhéten a randit. küldök pü-t.

gadevi, gratula a kispö.....-höz.

kazi, 9 év. Tudtok valamit!!!!!!

Adri, ha legközelebb megyünk, akkor szólunk.

Thymi, gyógyulj meg minél hamarabb!!!

Estelle, elárulok egy nagy titkot, bent nem marad! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok

segitségeteket szeretném kérni, van egy matek feladatunk ami kifogott rajtunk

Kép

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok! :)

Mi is itt vagyunk, csak elveszve. :)

Kérdeztétek többen, hogy van Zsófi. Jól, köszönjük. Láz nélkül, pár pöttyel megúszta, úgy néz ki. :) Bár még ma volt hólyagos rajta 3db is. A dnő ezt kicsit furcsállta, amikor a töbi már heges......remélem nem baj.... Botond szerencsére eddig nem pöttyös, de nem kapta meg ma a 2hós oltást. Azt mondta a dnő, h. várjunk még bő 2hetet....mert nem lenne jó, ha ráoltana a kezdődő bárányhimlőre. Szval csúszunk 2hetet az oltásokkal. DE a súlya: 6220 gramm, a hossza: 61cm. 9cm-t nőtt, 2hónap alatt. :shock: Zsófi centiben 6hónaposan volt ekkora, és súlyra 4hónaposan. Szval a legények gyorsabban nőnek.... :lol:

Hajni, nagyon szép ez a ruha. :) Bocsánat, még nem jutottam oda, h. felhívjam a csajt, h. adja meg a számát annak, aki varrta neki.
Hétfőig ketten lesztek? Ajjjjaj, de jó lesz Nektek! Élvezzétek ki. :) Vacsi, mozi.....én el tudnék sokmindent képzelni apával. :)

Évi, elhiszem, hogy izgatott vagy! Én is nagyon vártam. Kész van minden? Ágyikó? Ruhácskák? Jaj, olyan jó lesz. :)
Igyad csak tovább a teát, tuti segít, és a homeó is tuti segíteni fog. Lehet, h. nekem is azért maradt ilyen jó élmény Botival? :roll: Ugyanis szorongásoldó is a szer. :wink:

REni babája csuda szép kisbaba! :) Gyönyörű! Ilyenkor én is úgy érzem, h. kell még egy bébi. :) Aztán vannak olyan pillanatok is a napban, mikor azt mondom, elég a két lurkó is bőven. :) És még csak most jön a java, ha Boti mászni fog, ha járni fog.... :D

Thymi, átérzem helyzeted. Gyors gyógyulást kívánok!

Kazi, Neked is! Miri beszólása "haláli". :D :lol: Gratulálok a 9évhez! Éni s korán megismertem Gabit. ÉS most sem vagyok öreg én sem, de ugyanúgy gondolom, mint Te. Ha megtaláltam az igazit, mire várjunk? :wink: PEdig tőlem is hányan megkérdezték, hogy normális vagyok-e...... :? ajjaj, de még mennyire az voltam. :lol:

Dóra, nektek is jobbulást! Örülök, h. nem kellett ab. Ugye jól emlékszem? Te jól vagy? Éjszakáitok?

Geli, akkor én ne szóljak semmit....kertes házban csak könnyebb kicuccolni.....

Gadevi, én is gratulálok a kisfiúhoz! Jaj, de jó! Én imádom Botit, a kukacost. Hihetetlenül össze tud mindent pisilni, mikor ki van bontva. :D :lol: Többek között az anyukáját.

Ma itt volt anyu, és Zsófival sokat játszottam, futkároztunk, és olyan nagyon boldog volt. :D Édes, hiányzik neki a sok közös játszásunk.

Adri, tényleg sokan írtunk Neked, bár biztos most nem vagy a toppon....kemény lehet a sok éjszakázás.

Napfény, Nyirádiról én sem tudok semmit.
Hol fogsz vizsgázni? Én babával a pocakban diplomáztam. Fú, nem volt egyszerű odakoncentrálni a tanulásra, de azt húztam amit szerettem volna, így jó volt. :) Meg nem is kekeckedett a vizsgáztató. :)

Erszényke, mi lett este a nagy alvás után? Miért is vetted a fürőrucit? Mentek vhová? Bocs, ha nem olvastam, ha lemaradtam....
Hát, én 20*meggondolom, h. elinduljunk-e anyuval Visegrádra...ma csak a központban voltunk, de nem volt egyszerű. Bár nagyon vágyom már egy kis kimozdulásra.
birolili

Napfeny,én nem ajánlanám a kis Nyirádit, nekem is volt egy csomó problémám és csak kisérletezett velem. Nem mer egyedül egy komoly döntést hozni, csak az időt húzta velem és nem mentünk egyről a kettőre. Nagyon merem ajánlani Dr. Szabó Lászlót osztályvezető főorvost, ő megoldotta a problémáimat és két szép babám született nála. Ő egyébként genetikus is, rengeteg betege van nagyon nagyon jó orvos, szerintem ő az egyik legjobb a Godó prof után, egyébként a prof hozta magával Szegedről.Ha érdekel az elérhetősége írjál pü-t

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Napfény, engem is ezzel a betegséggel kezelt a dokit ,mint neked van.

https://babafalva.hu/tickers/n8u.png" alt="babafalva.hu vonalzó
border="0"/)BBcode

https://babafalva.hu/tickers/n8v.png(/img)(/url)BBcode
laimera

Kazi: nagyon jó volt olvasni amit a férjedről írtál..mármint mire várni...
sajnos sokan nem így vannak ezzel...még élnek mielőtt gyerekük lenne. Sztem gyerekekkel együtt is lehet "élni" sőt...bár nekem nagyon nehéz megoldani egy mozit is (3 éve 1x voltunk) de nem adnám semmiért a fiúkat. Még ha sokszor nehéz is...de amikor süt a Napocska és vigyorognak viháncolnak...kis ördögfiókák, már most megtalálják a hangot egymással ...mi lesz később!
Szval ez szuper nekem így teljes az élet:)

Hajni: ruci amit kinéztél nagyon csilliiiivilli...és elegáns..könnyed, biztos jól fog állni (fotókat várjuk majd)

KAti:megnézem, ha a deriválás megy...(csak viccc, ezeket sose tudtam megoldani :cry:

Gabi
bepagabi

hajny: akkor most lehet romantikázni apával!! :wink: :lol: Anna miatt ne aggódj, kell neki is egy kis mamázás!! :wink: :lol:

Lili: nagyon szépen nől Botika!! :shock: :lol: 2 hét múlva akkor már biztos lesz, hogy nem kapta el a bárányhimlőt? Remélem megúszta!! Örülök, hogy Zsófika már jobban van és nem lett neki durva... :roll: :lol:
Ja a fürdőruha csak azért kellett mert egyrészt nem volt (ami jó rám) , másrészt Ballószögre kiugrottunk egy kicsit pancsolni.... :wink:
Szerintem jó ötlet ha mentek Visegrádra! Ott legalább gondolom minden egy helyen lesz+környezetváltozás!! Szuper lesz! :wink: :lol:

kecsone: húúú a reál nem az erősségem..... :roll: :lol:

KépKép
erszényes

Kecsoné.

Nincs megoldás! A 7-es mellé, csak a 2-es és az 1-es mehet. Viszont nincs olyan négyzet a 7-es számára ami csak egy vonalhoz tartozna.
(a 7-est bárhova beírnád az egyik vonal mentén az 1-es 2-est kell beírnod, de a másik vonal mentén ezt már nem teheted meg).

Kép

Kép
nyhk

Köszönöm szépen mindenkinek a segitséget a matek példához, hát kiváncsi leszek a megoldásra. Szerintem valamelyik vonalat nem kell figyelembe venni /de hát akkor miért van ott????/
Ez egy első osztályos feladat lenne.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Hajny
Aranyos vagy, hogy hiányoltál! Igyekszem olvasgatni, ahogy időm engedi, de sajnos csak ritkán tudok írni (majd igyekszem egy kicsit sűrűbben) Éjszakáink mostanában igencsak zűrösek, lehet, hogy jön Dorka foga, nem tudom, de igen sűrűn fenn van. Megnéztem a ruhát, nagyon szép! Biztosan nagyon csini leszel benne! :lol: Megkérdezhetem, hogy mikor lesz a nagy nap? Sajna, nekünk lehet, hogy tolódik, váratlanul igen nagy kiadásunk volt, s lehet, hogy nem fog beleférni. Sebaj, majd egy kicsit később. :lol: De ruhát már én is próbáltam. :oops:

Reni
A kislányod gyönyörű! Gratulálok és nagyon sok örömöt kívánok nektek! :lol:

Estelle
De jóóóó :lol: Hamarosan Te is babázol! :lol:

Gadevi
Gratulálok a kisfiúhoz! De szupi!

Kazi
Nem semmi! 9 év :lol: Minden elismerésem! Nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen fiatalon egymásra találtatok! Ez csudajó! Nekem egy kicsit várnom kellett, de nagyon megérte! :oops:
Ezek szerint nemcsak nálunk szent és sérthetetlen a foci! Nálunk szerdán és pénteken is megy Apa! De legalább kiadja ott a feszültséget. És végülis fürdetés után megy. Én ágyba dugom a manócskákat, s egy kicsit azt csinálom, amit szeretnék, már ha nem alszom el Petikével együtt. Férjed hova jár focizni?

Láttam beszélgetettek az oviról. Én is szeretném Petit oviba vinni, illetve nem én szeretném, ő szeretne menni. (mostanában azt hallgatom, hogy majd az oviban lesznek lányok, s beszélgetni fog velük :oops: ) De ötletem sincs, hogy hova. Tudnátok segíteni?

Sbea
Mi a Teleki pál téren lakunk (még másfél évig lakhatunk itt, utána költözni kell), akkor tényleg szomszédok vagyunk.

Lili
Nem semmi Boti súlya! Dorka 4 hónapos lesz szombaton, s 6750 gr. Igaz, nem is akar nagyon enni. Lehet, hogy már most vigyáz az alakjára? :oops: Egyébként pedig nagyon mosolygós kis csajszi, majd teszek képet. Miért nem egyszerű anyukáddal?

Bocsi, mennem kell, Petike felébredt

Sziasztok
Andi
kocsisandrea

Kedves birolili!

ez csak egy egyszerű félévzáró vizsga történelemből, amugy Szegeden lesz. Diplomám már lehet én is pocaklakóval veszem át :P
jóéjt

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

szia laimera:
köszi az infokat, sikerült elbizonytalanítanod, de még átgondolom.
Mikor voltál Nyirádinál? nem lehet h csak óvatos volt, s a legjobbat akarta? Metformint felír?

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Kocsisandi

Mi is itt lakunk a hunyadiban Beáékkal egy utcában .

Ovi, van itt egy a közelben az Ifjuság utcán , mi oda járunk már 5éve és még fogunk ezen kivül 4-et biztos. Én nagyon szeretem.

Bejelöltelek az iwiw-en remélem nem haragszol érte.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

Reggelre frankón elöntött a t...ony.Pedig ma melóznom kellene.Még jó hogy Anna anyunál.Majd kikúrálom magam gyorsan.

Kocsisandi
mi május 16-án esküszünk,remélem. :lol: Ti mikorra tervezitek?Már idöpontotok is van?

Erszényes
az elsö éjszaka Anna nélkül jó volt,csak hiányzik a nyüzsi.El lesz kapatva naon,de ez a mamák dolga,nem? :lol:

Lili
örülök hogy végre jól van Zsófi,túl vagytok a bárányhimlön,én várom naon,lehet anyunál kijön? :lol: Végülis mindegy,csak jó lenne ha már túl lenne rajta Anna .

Kecsone
jó kis feladvány volt,megmutitom apának,ö imádja az ilyeneket,de nem mondom meg neki mi a helyes,vagyis hogy nincs megoldás,majd egy kis idö múlva. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Szia Hajni!
ajánlani tudom a grépfruitmagcseppet nekem mindig bejön. Kicsit keserű de meg lehet inni gyümölcslével.
Jobbulást!

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Sziasztok!!

Kecsóné!
a számok: 1 4 5
7 3
2

remélem így jelenik meg

ma szerelik a netem, de még jövök!!!!!
ha Levi elalszik és csend lesz itthon....
ja és már ő is szurtyogott éjjel, már adom neki a calciumot és a fluimucilt, hogy minél előbb felszakadjon :roll: :?

Kép
adrienn021

na nem úgy sikerült, de a lényeg látszik!

Kép
adrienn021

Napfény-Ezzel én is így vagyok, és szerintem még sokan, hogy alig tudunk elszakadni néha! :) Sőt, annyian eszembe jutnak napközben, és akikkel már taliztam is, és arc is kötődik a név mellé, azokkal pláne így van az ember! :lol: Szuper dolog itt lenni! Mindenki nagyon kedves, és nagyon segítőkész!!! :D

Gadevi- De jóóó!!! Nagyon ideális család lesztek! :D A legfontosabb, hogy minden rendben legyen Veletek!!! Gratula!!! :D
Hát igen, a vonalzó... :oops:

nyhk-Ó de kár, hogy nem voltam itthon tegnap 6-kor! :( Szerettem volna megnézni...

Hajni-Hogy fogod kibírni Anna nélkül hétfőig? Nagyon fog hiányozni, ugye? :) De egy picit azért lazíthatsz is! :lol:

Kazi-De nem 9 éve vagytok házasok, hanem 9 éve ismeritek egymást, ugye? Azért még nem telhetett el 9 év az esküvőtök óta... :shock: Mi is ott voltunk! :lol: Szuper volt!!! :lol:

kisevi-Ez biztos! :lol:

kecsone-Ezt a matekot kinek kell megoldani?Dominikának? Hanyadikos matek?

Lili-A legények gyorsabban nőnek....Tegnapi uh. szerint Mózi 4220 g! :shock: Ezt kizárt dolognak tartom!!! De az orvos azt mondta ne izguljak, max 3900g lesz...Tyűha!
:lol: Azért még ráadhatom az 56-os ruhákat? Olyan édiket vettem! :) :? Méhszájam teljesen zárt, és a feje állítólag eléggé fent van.
Igen, emlékszem az államvizsgára! :D Már hatalmas pocid volt, de olyan kiegyensúlyozott voltál!
Menjetek Visegrádra! Nagyon jó lesz! Tuti!!! :D

laimera-Aranyos vagy, hogy segítesz Napfénynek! :)

kocsisandi-Ifjúság Úti Ovi tényleg nagyon jó, jó programjuk van! :)

Hajni! Május 16??? Tamás szülinapja, Mózi névnapja! :D De jó! Szuper dátum! :lol:

Kép
estelle26

Napfény!
mi lesz veled később, ha már most ideragadtál??? :lol: :lol: :lol:

Kép
adrienn021

estelle26: igen igy van, szuper a csapat, örülök h rátok találtam :)

adrienn021: hát ez az, valószínű lógni fogok a suliból, vagy nem alszom h mindent visszaolvassak :roll: :lol:

Napfény

Kép
[/url]
napfeny22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?