Sziasztok!
Mi is itt vagyunk, csak elveszve.
Kérdeztétek többen, hogy van Zsófi. Jól, köszönjük. Láz nélkül, pár pöttyel megúszta, úgy néz ki.
Bár még ma volt hólyagos rajta 3db is. A dnő ezt kicsit furcsállta, amikor a töbi már heges......remélem nem baj.... Botond szerencsére eddig nem pöttyös, de nem kapta meg ma a 2hós oltást. Azt mondta a dnő, h. várjunk még bő 2hetet....mert nem lenne jó, ha ráoltana a kezdődő bárányhimlőre. Szval csúszunk 2hetet az oltásokkal. DE a súlya: 6220 gramm, a hossza: 61cm. 9cm-t nőtt, 2hónap alatt.
Zsófi centiben 6hónaposan volt ekkora, és súlyra 4hónaposan. Szval a legények gyorsabban nőnek....
Hajni, nagyon szép ez a ruha.
Bocsánat, még nem jutottam oda, h. felhívjam a csajt, h. adja meg a számát annak, aki varrta neki.
Hétfőig ketten lesztek? Ajjjjaj, de jó lesz Nektek! Élvezzétek ki.
Vacsi, mozi.....én el tudnék sokmindent képzelni apával.
Évi, elhiszem, hogy izgatott vagy! Én is nagyon vártam. Kész van minden? Ágyikó? Ruhácskák? Jaj, olyan jó lesz.
Igyad csak tovább a teát, tuti segít, és a homeó is tuti segíteni fog. Lehet, h. nekem is azért maradt ilyen jó élmény Botival?
Ugyanis szorongásoldó is a szer.
REni babája csuda szép kisbaba!
Gyönyörű! Ilyenkor én is úgy érzem, h. kell még egy bébi.
Aztán vannak olyan pillanatok is a napban, mikor azt mondom, elég a két lurkó is bőven.
És még csak most jön a java, ha Boti mászni fog, ha járni fog....
Thymi, átérzem helyzeted. Gyors gyógyulást kívánok!
Kazi, Neked is! Miri beszólása "haláli".
Gratulálok a 9évhez! Éni s korán megismertem Gabit. ÉS most sem vagyok öreg én sem, de ugyanúgy gondolom, mint Te. Ha megtaláltam az igazit, mire várjunk?
PEdig tőlem is hányan megkérdezték, hogy normális vagyok-e......
ajjaj, de még mennyire az voltam.
Dóra, nektek is jobbulást! Örülök, h. nem kellett ab. Ugye jól emlékszem? Te jól vagy? Éjszakáitok?
Geli, akkor én ne szóljak semmit....kertes házban csak könnyebb kicuccolni.....
Gadevi, én is gratulálok a kisfiúhoz! Jaj, de jó! Én imádom Botit, a kukacost. Hihetetlenül össze tud mindent pisilni, mikor ki van bontva.
Többek között az anyukáját.
Ma itt volt anyu, és Zsófival sokat játszottam, futkároztunk, és olyan nagyon boldog volt.
Édes, hiányzik neki a sok közös játszásunk.
Adri, tényleg sokan írtunk Neked, bár biztos most nem vagy a toppon....kemény lehet a sok éjszakázás.
Napfény, Nyirádiról én sem tudok semmit.
Hol fogsz vizsgázni? Én babával a pocakban diplomáztam. Fú, nem volt egyszerű odakoncentrálni a tanulásra, de azt húztam amit szerettem volna, így jó volt.
Meg nem is kekeckedett a vizsgáztató.
Erszényke, mi lett este a nagy alvás után? Miért is vetted a fürőrucit? Mentek vhová? Bocs, ha nem olvastam, ha lemaradtam....
Hát, én 20*meggondolom, h. elinduljunk-e anyuval Visegrádra...ma csak a központban voltunk, de nem volt egyszerű. Bár nagyon vágyom már egy kis kimozdulásra.