Új privát üzeneted érkezett!

Hát vera én már nem értem,mint ahogy te se.
Remélem,hogy él az a baba.De ha meg nem a te életed is veszélyben van,mert ha már jó idelye úgy van benned az a baba,hogy nem él hullamérgezést is kaphatsz.Na de ne így legyen.Vérzel még????????????
NAgyon drukkolok,hogy éljen az a pocaklakó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZíműködés az van a babának?
Mennyi idős is lennél kb?
nitacska007
Halásztelek

kb most vagyok 6+5 körül de nincs még szívműködés. Ha halott lenne a baba akkor az ilyen fiatal terhességeknél az megmutatkozna a petezsák összeesésével mert itt a szikhólyag tartja fent a petezsákot ami meg a babát.
Vérzés nincs és ha van is csak pár csepp.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!

Én mondtam, szerintem túl korán túl sokat akartak látni. Szerintem minden rendben lesz. És természetes, hogy addig ne menj kés alá, míg növekszik, ebben igaza van a dokinak!

Mimi!

Ha most vagy 18+5, akkor azt az AFP-t rohadt korán vették le 3 hete. Most kaptam február 13-ra időpontot, és a szülésznő direkt úgy számolt, hogy 16+3 v. 4 napon vegyék le, mert sem előtte sem utána nem jó. Doki is átszámolta, uh-t nézett meg minden, és együtt "kiköpték" a febr. 13-at.

Integrált teszt vagy valami? Vagy ahhoz már nagyon késő van? Vagy valahol speckó uh? Úgy tudom a SOTE-n csinálnak. De pölö a Margitban az uhus néni nagyon jó, és a rossz AFP-s eredmény után nagyon alaposan megnézik a babát, nem tudnál bejutni?

Szerintem itt sem lesz semmi gond, nyugodj meg! Azért elgondolkodtató, hogy mi a francért vették le olyan hamar a vért, tudható, hogy gázos lesz az eredmény. És persze alacsony, hiszen még egy hetet várhattak volna. :evil: A doki erre nem figyel oda? :evil: :evil: :evil:

tjuca

Vera,akkor igazából ezek jó hírek,hogy "él" a baba.Lehet mire újra mész a dokihoz már hallani is fogod a kis pocaklakó szívhangját!!!!!!!!!!!
Nem tudom mért de úgy örülnék neki ha legalább neked sikerűlne a baba.
pihengess amennyit csak tudsz és ne emelj ez nagyon fontos!!!!!!!!

Megy a sok druk neked!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nitacska007
Halásztelek

Mimi!!!!
Ne izgulj, nekem Petinél attól függetlenül, hogy későn vették le, majdnem 18 hetesen, mégis alacsony lett az értékem.
Nem tudom MOM-ban mennyi volt, 19 lett az érték (16-80 ig jó.)
Mivel későn vették le, és későn jött meg az eredmény, így nem mehettem már magzatvízvételre sem, mert mire annak megjött volna az eredmény, nem lehetett volna megszakítani a terhességet.

A lényeg hogy 39+ 6 naposan született Peti, és addig a napig bizonytalanságban voltunk, hogy beteg e vagy sem.

Tök egészséges lett, még véletlenül sem Dow-kóros, tettem fel képeket róla!
Úgyhogy szerintem nem lehet gond!!!!!
Vendég

Hát Vera, nekem ez már kicsit sokk! :shock: Megértem, hogy kivagy.
Most visszanéztem, én csak azt nem értem, hogy ha ma vagy az orvos szerint a 6+5-ön, akkor hogyan teszteltél december 17-én pozitívat. :roll:

Mimi,
Nyugodj meg, rengeteg ismerősömnek lett szar az AFP-je és kivétel nélkül makk egészségesek a gyerekeik!

KépKép
dreika

Vera,
ha gond van, progi mellett is összeesik a petezsák, tényleg. Én is szedtem, és mégis. Egyik nap még ok volt, bár babát nem láttak benne, csak szikhólyagot, másnap mikor barnázni kezdtem, már össze is esett.

Zmimi,
valahol vérből is meg tudják nézni a Down kórt, nem tudom hogy hol, csak azt, hogy jó drága, valami 35000 talán, de nincs vetélési kockázata.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a bíztatást!

Vera, te is min mehetsz most át! Drukkolok nektek!

A doki visszahívott, h menjek be ma , ad beutalót genetikára.

A Schöpf-M-be kell mennem holnap. Doki szerint ez az érték aolyan horror alacsony, h el sem hiszi, h valós. Még a Down-osoknak is 0,6-7. Nekem meg 0,55 MOM! Az AFP 19,9.

Bár, ő aszongya, h bízzak az UH-ban, nem lesz gond.

Az Istenhegyin csinálnak 4-markeres tesztet, de ez is uccsó perces, mert mindjárt kifutok a 19.hétből.
20 ezer+14 a speckó UH. A többi vértesztről már lecsúsztam, mert azokat 13-14 hetesen csin.

Holnap futunk egy kört a Schöpfiben, aztán meglátjuk mi lészen.
Az amniocentézist vhogy nem szeretném. Pláne, h a lepény a melső falon van.

Kép
zmimi

Mimi, biztos nem lesz semmi gond!Én is azt hallottam, hogy az AFP nagyon megbízhatatlan!

Voltam ma dokinál.Tuti babás vagyok.Adott utrot.
Február 11-én lesz UH.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem Debrecenből, és milyen híreket olvasok!!! :roll: Egyik szemem sír, a másik nevet. :cry: :lol:

Mimi: ha tényleg van Down, azt az uh-n kellene látni: csontok, szív stb. Ha meg mégis amniot ajánlanak, ne félj tőle. Ma már annyira vékony eszközökkel és uh monitorozással csinálják, hogy nem szokott baj lenni. Kolléganőmnek is volt, neki is alacsony lett az AFP és makk egészséges a gyerek. Unokatesómnál szintén.

Egyébként nekem is levették az AFP-t 15+1- en. Azt mondta a dokim, hogy az értékeket úgyis a terhességhez igazítják.

Vera! Ezt a kisbabát már annyiszor elsirattuk és még mindig itt van. :lol: Szerintem szórakozik velünk. :lol: Jót röhög odabent rajtunk. :lol: Meg lesz az a szívhang is előbb-utóbb.

Luca! De hát mi már az első teszt után is tudtuk, hogy tuti babás vagy! :lol: Volt uh is?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Monti, az még nem volt.Még korai.Majd febr 11-én.Akkor már lesz szívhang.Akkor kb 7 hetes leszek.Pontosabban 7+3.

Azt mondta a doki, hogy a proginak a beágyzódásig van szerepe.Ügyi vagyok, hogy szedtem.De most már nincs jelentősége. :roll: mert nekem nincs progihiányom, van két gyerekem.
Persze, 13 éve szültem utoljára, meg egyébként is...ezt nem igazán értettem.

De azt mondta, ha akarom, felírja szívesen.Akartam. :lol:
Ezt dugni kell, ugye?Golyók.Naponta háromszor.Nem jön ki onnét???

De alapos dokinak tűnik.Mondta, hogy majd nézünk vércukorszintet, meg menjek el a diabetológushoz is az IR miatt.És beszélt a PCO-ról is, hogy az IR olyant csinál, és akkor nehéz teherbe esni.Aztán rájött, hogy eléggé otthon vagyok a témában.Meg majd lesznek genetikai vizsgálatok, ha beleegyezem.Naná, ennyi idősen ne egyeznék bele?

Vera, szerintem is csak szórakozik a kiscsaj!
Vendég

Luca,
örülök nagyon neked! Komolyan.... Bár jó lett volna ezt is együtt csinálni....

Az előbb nagyok kiakadtam, annyira szerettem volna, ha addigra lesz másik kisbabám, mire a nyári született volna (e hét csütörtökre lettem volna kiírva), de ez már nem fog összejönni. Piszok elkeseredtem. Már annyi mindent megpróbáltunk, mégsincs eredménye, már azt vettem észre, hogy a szexhez sincs kedvem...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rávettem anyát, hogy írjon!! :lol: :D Ma még fog is azt hiszem...
Vera!! Ez a terhesség még nagyon fiatal, úgyhogy lesz ott bizti szívhang. :)
bálo

Lina, ne legyél elkeseredve, vannak még terveid a babásodással kapcsolatban, végigjárod az utat, és biztos sikerülni fog!Nagyon szorítok Neked, meg Mindenkinek!

Én is ma momdtam a páromnak, hogy úgy félek, hogy felébredek, és csak álmodtam az egészet...
Vendég

Mimi!!!!

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

tjuca

Mimi, én is szorítok Neked, várom a híreket!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Itt Kofa, Juca férje. Indítsd el a KMPlayert! (Start->Programs->The KMPlayer->KMPlayer - bocs, az angol nyelvű menüket mondom). Kattints a jobb egérgombbal a KMPlayer ablakán, "Open" (nem Open File(s)!) -> Open URL (vagy egyszerűen csak nyomd meg a CTRL+U-t)! Írd be a címet:
http://gallery.kovacs-telekes.org/d/8264-2/hasi.avi
Nálam így megy.

Idemásolom a többit is, hátha így menni fog.

Idelinkelem az uh felvételeket, windows-zal állítólag meg lehet nyitni. Ha nem akkor szóljatok. Wink DivX-szel van tömörítve.
http://kovacs-telekes.org/gallery/v/csa ... i.avi.html

Letöltés, ha nem megy böngészőből:
http://gallery.kovacs-telekes.org/d/8264-2/hasi.avi

Ha nem indul el az avi, akkor töltsétek le a KMPlayert:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=QY12

tjuca

Sziasztok!!

Köszönöm az együttérző, kedves sorokat!! Nehéz, de muszály előre nézni. Itt van a pici faim, nem vonulhatok el.

Juca!
Én a második képet-videót nem tudtam megnyitni. Kinga Tündér! Meglepődtem, h mennyire jó az UH felvétel. ahogy kalimpál.......... (és mégis sokan megölnek ekkora-ilyen babákat ) :cry:

Vera!
Szurkolok és csodállak, h így tartod magad.........Kívánom a legjobbakat!

Mimi!
Nagyon szorítok!!!!!!!

Luca!
A Te örömed is megerősít abban, h bízzak, jönni fog Tirzus! Sok boldogságot! Te gyógyszerkkel dolizol??? Ugye óvatos vagy?!

Erika!

Úgy néz ki, h jövünk holnap, igaz 6-kor indulnunk. 4 fok lesz csak állítólag, de napsütés.

[b]Alíz, Kacika!
Hogy vagytok???????

off
Tegnap beszéltem egy barátnőmmel, 7 év próbálkozás után született meg a kislányuk lombikprogrammal 1,5 éves. Az ősszel spontán terhes lett, de 18 hetes kiderült, h down szindrómás. megszülte... :cry: :cry: :cry:
on

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu, nem gyógyszerekkel dolgozom, hanem papírokkal! :lol:
Gyógyszert csak azt látom, amit nekem írnak fel, de azokkal is óvatos vagyok, utálom az összes gyógyszert.

Szurkolok Tirzának, hogy minél előbb Veletek legyen!

Mimi???????????????????

Vera???????????????????

Többiek??????????????????
Vendég

Juca, nekem egyiket sem sikerül megnyitni.Majd jön a segítség...
Vendég

Sziasztok!

Én is megvagyok, semmi érdekes nem történik, nagyon lassan telnek a napok, hol van még a február?! :roll:

Mimi,
mi volt a Söfiben?

Zsuzsu,
oké, ha mégsem jönnétek dobj légyszi egy SMS-t, mert akkor elmegyünk Anyukámhoz.

Sugi??? Hogy vagy?

Luca és a többi kismami! Vigyázzatok magatokra!

KépKép
dreika

sziasztok!Anya sajna még azt mondta, hogy nem jön, nagyon ki van merülve! Jövő héten már azt mondta, hogy orvosi vizsgálat után jön...
Ti hogy vagytok? :roll:
bálo

Mimi????????????????
Vendég

Most olvastam vissza!

Mimi! :cry:

Gyere kérlek és hozd a jó híreket! Nem tudom elhinni, hogy baj lehet, azt látták volna 12. heti uh-on! Viszont az biztos, hogy jókor vették le, mert a 14 és 20 hét között bármikor lelehet és kombinálnak! Nagyon remélem, hogy csak valamit elcsesztek!
Vendég

sziasztok!

Vera: Most akkor mikor mész dokihoz? vagy most akkor mi van?

Kép
csucsu05

Mimi, mi van, gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Bocs, h csak most, de a tegnapi nap, mintha úthenger ment volna végig rajtam/tunk...

A story: de. f 10-től tartózkodtunk a Schöpfiben du 4-ig :shock: (csak azért nem tovább, mert a végén örjöngve betolakodtam...)

Szóval, de. mi voltunk a 2. (!) pár, szóval nem is tom mi lett volna, ha sokadiknak érkezünk. Újfent vért vettek, amiből újra AFP-t és B HCG-t néztek, majd csodás statisztikai számítás után közölték, h gyakorlatilag ua esélyem van a Down-os babára, mint a többi 31 éves nőnek. Micsoda jó hír!!! :? Amúgy ez du 2-ig tartott, egy full alkesz asszisztens vezetésével (a mérést nyilván nem ő csinálta).

Egyébiránt, ne is foglalkozzam a 0,55 MOM-mal, mert ez semmit nem jelent, ja az sem, h az ismétlésen még alacsonyabb lett, 0,4...

Álláspontjuk: az alacsony AFP önmagában semmit nem mond, majd az UH. Ugye azon a 17. héten mindent okésnak találtak , a 12.-en is. Újabb várakozás, h az UH-os mufti megnézzen. Hála az égnek minden oké, semmi gyanújele annak, h a babánk Down-os lenne ezért enm is javasolták a boholyvételt.

Ha javasolták volna, v bizonytalanságot látok akkor megcsináltattuk volna. Ezért csupán 35 ezer forintot kellett volna fizetni, mert a Schöpf-M-ben a járóbeteg ellátást az OEP finanszírozza, de minden beavatkozásért, szülésért fizetni kell.

A férjem velem volt végig, megőrültem volna, ha egyedül kell ott várnom.

Olyan szép formás volt a babánk! Az UH-os doki alapos volt, de barátságtalan, mert fölbőszítettem, h nem vagyok hajlandó további 2 órát várni...

A kh amúgy belül iszonyat lepukkant, soha nem jártam még ott.

A dokim azt mondta, h nyugodjak meg, ha bármi necces lett volna nem merik nem felajánlani a kromoszóma vizsgálatot.

Teljesen lefáradtunk mire hazavergődtünk, ráadásul a nagymamákat is riadóztatni kellett, h hozzák el a csapatot az ovi/suliból, mert nem tudtuk mikor végzünk.

Elegem van! Mostmár nyugton akarom élvezni a hátralévő 20 hetet!

Kép
zmimi

Örülök, hogy minden rendben, de én teljesen biztos voltam ebben. Sajnálom a tortúrát. :cry: s mostantól élvezd a további 20 hetet!!! :lol:

tjuca

Zmimi: De jó akkor végre megnyugodhatsz. Gondolom hatalmas kő esett le a szívedről.
A Schöpfiben én voltam a barátnőm ott zsült valóban egy pusztulat kórház. És egy szülés amiért fizetni kell csekkesen 150ezer Ft. Azért nem semmi. és a dokinak még nem adtál pénzt csak a kórháznak.

Kép
csucsu05

csucsu
hétfőn megyek és az a valós helyzet most hogy a szabályos petezsák meg a szikhólyag arra utal hogy minden oké mert ha elhalt lenne a terhesség akkor összeesőben lenne a petezsák. De nekem szabályos 30mmes. És a szikhólyag is szépen látszik. Benne baba akit itt 6 mm crl-nek mértek de ezen nem fogok megijedni mert egy icipici más szögből mérik már más adatokat ad. Úgy is a 8 mmet tartottam nagynak. Így hétfőn már kell lennie szívhangnak. És ha van hurrá ha meg nem akkor műtét. Vérzés nincsen barna is csak úgy van néha hogy a nyákom olyan színű. Se görcs. Csak undor a szagoktól. Gyomorfájdalom. és gyakori pisss. elég gyakori

harivera
Budapest XXI. kerület

Mimi!

Jajj de jó, hogy minden oké! Nehéz napok vannak mögöttetek! Remélem már senki nem hozza rátok a frászt és nyugisan fog telni a hátralévő 20 hét!

Vera!

Neked még hátra van az igazi megnyugvás, de nem lesz baj, meglátod! Nagyon szívós kisbaba növekedik odabent, nem adja fel! Te se tedd! Progit szeded ugye? Nem mondanak erre a barnára semmit?
Vendég

Sziasztok!

Mimi,
hát ez nem semmi, de a lényeg, hogy minden oké! :)
Ismerősöm a SOTE-n volt, ott is ilyen bunkók voltak vele. :(

Luca,
Te már nagyon terhes vagy! :lol:

Sugi????

Mi ma Zsuzsuval és Ábellel játszóztunk, nagyon sok Ábel puszit kaptam. :) Igaz dobta, de akkor is nekem jött. :D

KépKép
dreika

Mimi, örülök, hogy minden oké!
Felháborító, hogy így bánnak a kismamákkal!

Vera, tuti lesz hétfőn szívhang!

Sugi, merre vagy?Nagyon eltűntél! :roll:

Lina, többiek?????
Vendég

Sziasztok.
Nincs semmi gond csak nagyon sok a melóm, valahogy nagyon rámszakadt most, azért figyelgettem az eseményeket, Mimi nagyon örülök hogy minden rendben, bele is bolondulnék ha ennyi idősen kiderülne valami disznóság.
Tervezem hogy majd amilyen hamar csak lehet, elmegyek a vérvételre a géndiagnosztikába, nekem az a 95% bőven megteszi, egyetlen százalékot sem akarok a vetélésnek adni, csak akkor megyek amnióra, ha a vérvételnél baj van.
Egyébként nincs semmi gond, feszülget a hasam ezerrel szedem a magne b6-ot sokkal jobb, én a szédüléssel küzdök naggyon, ha boltba bemegyek nagyon rövid időn belül ájulás kerülget.
A hideg folyamatosan ráz, de ez így volt régen is.
Hülyeség de azért leírom, a gyereket logopédiára vittem, utána érte mentem, vittem oviba vissza, hazajöttem, lepihentem kicsit, aztán hirtelen eszembe jutott hogy a gyereket ott felejtettem logopédián, .....én sem lehetek már hülyébb asszem.
Luca nagyon grat a tesztekért, én is csináltam harmadikat hétfőn
A teszt erősebb volt mint a controlcsík.
Azért emellett is vannak paráim, de a munkába temetkezve elég jól viselem.
Bablevest főzök, kenyeret sütök estére, és sózott nyers hagymával esszük este.
Napok óta vágyok rá.

Kép

Kép
napsugár035

Ja és 4+5 de nem biztos, mert csak pé-ből tudom kiszámítani.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: De jó :) Hát gondolom jól megijedtél mikor rájöttél , hogy a fiadat ott hagytad a logopédián. Igy utolag gondolom mosolyogsz rajta:)
A bableves fini is nagyon jól hangzik. És is nyers hagymával eszem:)
Azért ne dolgozz annyit árt a szépségnek.
:)

Kép
csucsu05

Köszi Mindenkinek!!!! :lol:

Kép
zmimi

Mimi, na látod, nincs baj, annyira örülök!

Sugi, logopédián hagyás :lol: :lol: A feledékenység is a terhességgel jár, nálam már súlyos, hogy mik ki nem mennek a fejemből.

Luca, gyönyörűek a csíkjaid!!

Juca, te jó ég, már 13. hetes vagy :shock: Csak magamnak érzem úgy hogy lassan megy az idő, másnál rohan!

Péter ki akar menni az udvarra :roll: Egész idáig ki akartam vinni, kicsit levegőzni, akkor nem akart. Most hogy leültem ide, máris menni akar kifelé! :x :twisted: :x
Vendég

Sziasztok!!

Mimi!

De jóóóóóóóóó nagyon örülök, boldog, vidám további 20 hetet! Várakozni én is utáltam, főleg mert ugye izgul az ember.

Lucakismami! :)

Nagyon tetszik a vonalzód!! Jól érzed magad??

Vera!

Tutira baba van, a szagok nálam is nagyon bejátszottak és csak Ábinál!!! anygalkababánknál nem!!

Kacika!
Ilyenek a pasik! nehéz a kedvükbe járni! :D

Napsugi!
Halkan örülök! :)

Juca!

A hüvelyi Uh-s videót nem tudom megnézni!!!

Csucsu!
Nálatok mi a helyzet??

Gröni!

HOgy vagytok?????

Linácska!
Jobb már a hangulatod??? Voltunk ma pesten, integettem neked az M5 ről! :D

Erika!
Képzeld ahogy elindultatok hívott Bence, h végzett. Odarendeltem a játszótérre, mert Ábel ordított, nem akart hazajönni... A rózsaszín motor nagyon bejött neki :D :D Megtaláltuk a bababoltot és vettünk szandált. Az auchanban pedig 500 ft-ért pulcsit, nacit, 750ft 4 fehér bodyt.... bevásároltunk :D . Ábel aludt egy nagyot. Köszönjük, h jöttetek!!!! :) Február 10-e körül jövünk megint. Mondtam a bölcsit Bencének, de Ő fél , h összeszed valami betegséget a közösségben...még puhítom.....
Íme a csúzdás kép, ez lett az egyetlen, ami elfogadható lett:

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Mimi, örülök, hogy nincs semmi baj!

Kacika, Én pillanatnyilag úgy érzem, hogy nálam rohan az idő. Így a vége felé azért már egy kicsit nehezebb. Már alig várom, hogy megszülessen Manócska.
Vendég

Zsuzsu: velünk semmi nincs azért nem is írok magamról. Nincs mit. Hacsak az nem hír, hogy úgy néz ki eladtuk a házunkat. Ennyi. Baba még nem jelzett hogy lenne és eddig sajnos a gólya is elkerült:(

Kép
csucsu05

Csucsu!
Nálunk is késlekedik a tesó, de én azért irogatok. Szerintem jó a csapat, kedvesek a lányok és jólesik megosztani ezt-azt... :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

A házeladáshoz gratulálok!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
hát annyira nem rózsás a hangulatom, holnap mehetek dolgozni. Ugye 3-an voltunk kismamák, a másik kettő már talált is állást magának, mindkettőtől kaptam feladatot, nem mintha az enyémek nem lennének elegek. Na meg ma egy másik kolleganőm írt egy sms-t, hogy neki összejött a baba... én meg holnap szülnék...vagy valamikor a napokban... :cry:
Ja, amúgy ma Kecskeméten voltunk, lehet, hogy így nem vettem észre, hogy integettél :lol:

Luca,
két napig nem voltam netközelben, azért nem írtam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Luca! :D

Vera! Én reménykedek és szurkolok! :)

Lina! Hát Szolnokról usziügyben nem tudom mi a helyzet, asszem csak egy működik, de a magam részéről Cserkeszőlőbe járok, ott lehet venni reggeli uszijegyet, bár mi rendes belépővel megyünk pancsizni. Dehát a jó meleg vizet nem hagynám ki . :wink:

Olvasom, hogy milyen megpróbáltatásoknak tesz ki titeket az élet!

Zsuzsu! Sajnálom a mamidat. Én is nagyon szeretem az enyémet! Együttérzek veled!

Megbolondulnék tőle hogy barnázgassak, rossz legyen az AFP-m, stb. én most már úgy vagyok vele, hogy ha baba lesz az nem menjen el, ne legyen semmi baj. A doki most mondta is, hogy örüljek neki, hogy ezekkel a menstruációkkal nemlettem terhes, mert úgyis elment volna. A fogigátló egyébként egy kis lelki instabilitást és levertséget okoz, na meg tényleg olyan állapotot tart fenn, mintha az ember lánya terhes lenne. 2 nappal azután, hogy elkezdtem szedni felment a hőm, azóta fenn is van (bezzeg ilyet korábban nem csinált) az Lh teszt is a várakozásoknak megfelelően nem mutat semmit, és a pét se érzem. Remélem igaza lesz a dokinak és ez a 3 hónap rendbe hozza a ciklusomat, és sikerül végre bebabásodni. Csak olyan soknak tűnik az a 3 hónap... :?
kislibus

Lina!

Ezt meg tudom érteni! Az elmúlt hónapokban dafke volt valami ismerős aki bejelentette, hogy terhes, még igy is maradtak 2-en is esélyesek. Én meg... De most legalább TUDOM, HOGY EBBEN A 3 HÓNAPBAN NEM LESZEK TERHES!!!! És nem reménykedve várom, a ciklus végét, hogy aztán jól pofáraessek, miközben valaki ismételten bejelenti, hogy terhes és hogyhogy én még nem vagyok az (mert ám egyesek szerint teherbe esni a lekönnyebb dolog a világon :evil: )

No ezzel a nyafogást le is zártam. Bocsi . :)
kislibus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?