Tegnap volt az első éjjel, hogy Robit éjszaka felébresztettem Szabi miatt. Nem lázas, nem sír, de valami nem ok, meg hát azok a duzzadt nyirokcsomók.
Ma elmentünk dokihoz, aki ránézésre megnyugodott, hogy nem lehet nagy baja. A rendelőbe is úgy mentünk be, hogy az előttünk lévővel együtt, mivel csak a biztonság kédvéért belenéz a torkába dolog miatt mentünk be.
Aztán benézett és csak
pislogott. Brutál tüszős mandula. Megmutatta, ezt még én is rusnyának láttam, csak úgy lógtak a tüszők mindenfele. Két hét evés után persze ma már nem akart.
Azt hiszem, a következtetés, hogy ha Szabi nem lázasodik, nem sír, az nem jelenti azt, hogy nincs nagyon rosszul.
Pann,
Túrógombóc
remek ötlet!
Még tudok is csinálni, ami nálam nagy szó.
Napi
kétszeri porszívó?!
Egyre rosszabb véleményem van magamról
Tesómék az éjjeli tápi úgy oldották meg, hogy a cumisüvegbe beletették a port, termoszba jó forró vizet. Hajnalban, amikor mindketten beszámíthatatlanok voltak, csak rázni kellett, az meg még ment.
Vasalás:
Nem mintha sokszor veszélyeztetne, de kizárólag gyerekmentes szobában csinálom. Ha kész, azonnal elrakom, lecsukom, elfelejtem.. Már kb 2-3 hete vár az a néhány, amit vasalni kéne. Ráérnek.
Lehet, hogy picivel több, mert karácsony óta tuti nem poroltam le a vasalót.
Orsi,
Demo túrótorta verziót csinálhatod Pann féle crumbles töltelékeként is. A fél kiló nálunk is kevésnek bizonyult.
Szeretnék szép, nem huzatos műanyag ablakokat. Van belőlük 7, és ez még csak nem is a legnagyobb volt.
A jelen konyhai szimpla üveges. Robi a bejárati ajtót szorgalmazza. Nem tesz jót a lelkivilágomnak.
Műanyag:
Ezért nem szeretem a műanyagba csomagolt hőkezelt termékeket. Több helyen is olvastam már, hogy kimutatható a műanyag tárolóeszköz a szervezetben és hogy mérgező. Ha lehet, én is kerülöm. A műanyag nem csak hő hatására enged, a folpackról és hasonló lágy műanyagokról is elég rossz vélemény van méreg körökben.
Panka,
Avatart akartam cserélni először, de csak 80x80 pixelt engedélyez. Akkor meg inkább marad Nati.
Szerintem azért nem mindegy, hogyan és mikor halunk bele.
Lora,
Semmi bajom az ikrekkel. Nati május 24-i, ikrek.
Még ezt az egy vonalzót is kb 15x rontottam el.
Véletlenül összemostam Nati egyik rózsaszín bodyját, így szürke lett. Máris fiúsabb!
Szabit ma nézték lánynak Nati piros kertésznacijában. Pedig kék pulóver volt rajta.
Iszony nehéz nem rózsaszínt hordani, ha szereted az egymáshoz passzoló lányruhákat.
Csongria,
Babakocsiügyben arra gondolhatnak, hogy ha ők támadnak, akkor ti majd visszavonultok. Nagyon hatásos taktika, de jó, hogy nálatok nem jön be.