Új privát üzeneted érkezett!

Most hívták a férjemet a babakocsival kapcsolatban. 10 perce vitatkozik. Majd írom mit mondtak! :roll:

KépKép
csongria

Pann!
Próbálhatod kevesebb tojival is, akor tegyél bele több grízt.

Timi!
Mikor formázod a gombit nem szabad lágynak lennie, nekem is csak az én receptemmel sikerült norm. állagút csinálni. :roll:

Férjem most jött haza, hányingere van, és 1x volt hasmars is.Meg nekem is 1x, de nem volt híg, csak csikarta a hasim. :oops: :? Bocsi.
Remélem nem ategnapi pizzától van!!!

Csereéltem képet a vonalzón, de nem látom hogy változott volna. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Panka! Nagyon jó az új kép! :D

Azt mondták a férjemnek, hogy megkeseredett ember aki csak a negatívumot látja a kereskedelembe! :lol: Nagy kegyesen megjavítják, még így is, hogy azt mondják nem rendeltetés szerűen használtuk! Nem baj megyünk a bíróságra! :twisted:

KépKép
csongria

Ria!
Már én is látom. :D
Ez jó vicc, amit a férjednek mondtak.Ezen agyaltak ennyi héten át??? :lol: Hát ezért nem javult meg az a babakocsi, biztos várták majd hátha magától, aztán ami 30 mapig nem javul meg, azzal nem is érdemes foglalkozni. :twisted: :lol:

Képzeljétek, férjecském hamarabb hazajött a melóból, fosik-hány :(
remélem Emili nem kapja el.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

ria
nem semmi milyen pofátlanok a bkocsival kapcs. nem bírom elhinni, h meg sem próbálnak benneteket kártalanítani, hanem még nekik áll feljebb

pankaa
n cuki emili új képe. n tetszik a göndör haja, kelének szögegyenes van. férjednek jobbulást!

pann
gratu, régi felhasználó! én asszem sose jutok el odáig. bár, ha a nyugdíjasklubban is lesz net... :lol:

timo
túróstészta? de ha kihűl a tgombóc, még lehet fini

lorca
h van szasza?

sági
gratu az új szerzeményekhez! néha engem is elkap a vágy, de aztán mindig rájövök, h erre a testre igazán kár pénzt költeni :cry: holnap legalább meg kéne néznem a szomszéd utcában az edzőtermet. már erre is (=megnézés) hónapok óta készülök, képzelem meddig fog tartani, mire lemegyek vlmit mozogni..

majus3

Ria,
Elvileg kétszer járunk egy héten, de általában csak egyszer jutunk el. A 156-ossal a harmadik megálló (fogaskerekű, Kútvölgyi rendelő, Pető). Nem igazán láttam még senkit átöltözni, normális napi cuccban gyere, van aki szoknyába jön. Vannak kis szekrények abba tesszük a kabátot, a gyerekről levett ruhákat, cipőinket. Van konyha ott meg lehet melegíteni a kaját. Botond nem tízóraizik, így nem szoktam vinni kaját, de szopit kap inni. Nincsenek vérmes mamák, nem hiszem, hogy kellene az igazolás.

Ágiboldi,
Én hörgés esetén el szoktam vinni orvoshoz. Annyira lutri, van amikor úgy hallom nagyon hörög és semmi komoly, de volt már, hogy nem gondoltam, hogy vészes, de hallgatózás után elég súlyosnak diagnosztizálta az orvos. Komoly esetben még antibogyó előtt Spiropentet szoktunk kapni ami kitágítja a hörgőket és ehhez kell köptetőt adni, hogy aztán ki is tudja köpni a váladékot.

Sági,
Nekem is ki kellene próbálni a töményt is, mert a borokra nagyon ég az arcom.

Lorca,
Mi is kirajzottunk tegnap a jó időbe a játszóra és végre a többi mama-baba is megjelent. Általában vagy egyedül vagyunk, vagy még egy másik kétgyerekes anyuka nyomul még. Olyan jó volt találkozni a többiekkel és van aki lehozta az 1 hónapos kisbabáját és kiderült, hogy a nagy téli csöndben két-három terhes kismama is lett.

Pankaa,
Én állandóan letorkolom az apósomat (együtt lakunk), még sincs foganatja. Nagyon öntörvényű.

Helga,
Nem szokattam vissza a kiságyba, egy franciaágyon alszik. Nekem végül is mindegy volt 1 évesen, hogy kiságyba, ágyba, földön, fotelba, vagy akárhol alszik, csak ne kelljen fel éjszaka.

mmónika

Timi

Népszavazás- ha a vizitdíj eltörlésre kerül = koleganő repül.

A leadott kilókról érdeklődtem, de nem kaptam választ titok ???

Apuka hivatásos gkv, de volt már benzinkutas, anyagbeszerző, szobafestő, lakatos,kamionozott legutóbb belföldön.

Egyenesen élvezi, hogy sokat lehet itthon Tomival, sokat sétálnak, nagyokat játszanak, ha délelőttös vagyok ebédet főz, múlt héten még a kedvenc süteményem is megsütötte mellé mikor látta mennyire kiakadtam a dolgozóban. :lol:
Holnap a túrótortát akarja kipróbálni. Amíg dolgozott addig ugye keveset voltak együtt Tomival így most örül, hogy sokat lehet vele, el is kapatja kicsit.
Elkészíti a kajáját, pelenkázza, fürdeti, mondanám hogy a legjobb férj a világon, de szerintem más is így van ezzel és nem szeretnék elfogult lenni. Egyébként pedig még az én cipőfűzőm is beköti ha kikötődik. Szóval CSÚCS a PASKÓ !!! :D :D

Egyébként pedig úgy olvasom neked is van egy tündérkéd aki sokat segít !!! :lol:

Lorca

Nem tudom, de szerintem nem sűrű a tápi, mert azt az adagot kapja ami a dobozon szerepel. 3 dl-hez 1 csapott kanál. Ha kevesebbet kap akkor éjjel felébred !!

Miért tervezzek hosszútávra, nem értem ???
Mint fentiekben leírtam nekem a vizitdíj eltörlése első lépésnek elég !Aztán jöhet a többi !!!

Rókica és Lorca

Fejni azért fejtem, mivel az előzőekben leírt napi 2000 ml tejjel rendelkeztem, Tomi hiába evett sokat ő nem bírt ennyit megenni ugye a perces korlátozás végett nem is engedtem hogy a 350 g-nál többet egyen, ezt lekorlátoztam 4 percről 2-3 percre így csak 200-250 g volt a többi ami pedig a cicimben volt attól sírni tudtam volna úgy feszített, muszály voltam fejni ! A tejcsi pedig ugye nem kellett az anyatejgyűjtő állomásnak így ment a fagyasztóba később ez volt a pótlás.

Bocsi Rókica ezt azért írtam neked is mivel ezt az időre fejős dolgot neked elfelejtettem írni. Tehát négyóránként 2-3 perc 200-250 g ha már 4 perc volt akkor kiszopta a 350 g-ot. Szegény gyereknek ki kellett a szájából tépni a "tejcsapot ".

Pankaa

Ha a férjed nem puszilgatja Emilit míg beteg, sokat mos kezet (Lifeboy) és WC-ben minden használat után Domestos akkor szerintem nem . Jobbulást nektek !!!! Ha nem múlna akkor gyógyszerből: Smecta , Lopédium ISO, Magne B6, No-Spa. Jobbik eset gyomorrontás, rosszabbikban virus.(Bocsi kitört belőlem a szakma) :o

Anyósról jut eszembe mi is ilyenek leszünk, mármint ha anyósok leszünk ??? :wink:

Helga

Ha joghurt Danone Aktivia volt, mert ha igen akkor az meghajthatja szerintem. Én most elfelejteném ezek után egy ideig !

Ágiboldi

Köhögés, krákogás nálunk is beválik Tomi azonnal köhögni kezd !!!!

Sno

Koleganő szabadságon van nagyon jó végre megint rendesen normál körülmények közt dolgozni, nem egy hülyével !!!!(bocsi de ez az igazság) Kiderült szervezésből és egészségügyi managmant-ből diplomázott, erre egy körzeti orvosi rendelőben nagyon nagy szükség van !!!! HE-HE :twisted: :twisted:

Kép
kditke

Tegnap volt az első éjjel, hogy Robit éjszaka felébresztettem Szabi miatt. Nem lázas, nem sír, de valami nem ok, meg hát azok a duzzadt nyirokcsomók. :( Ma elmentünk dokihoz, aki ránézésre megnyugodott, hogy nem lehet nagy baja. A rendelőbe is úgy mentünk be, hogy az előttünk lévővel együtt, mivel csak a biztonság kédvéért belenéz a torkába dolog miatt mentünk be.
Aztán benézett és csak :shock: pislogott. Brutál tüszős mandula. Megmutatta, ezt még én is rusnyának láttam, csak úgy lógtak a tüszők mindenfele. Két hét evés után persze ma már nem akart. :(
Azt hiszem, a következtetés, hogy ha Szabi nem lázasodik, nem sír, az nem jelenti azt, hogy nincs nagyon rosszul.

Pann,
Túrógombóc :D remek ötlet! :D Még tudok is csinálni, ami nálam nagy szó. :lol:
Napi kétszeri porszívó?! :shock: Egyre rosszabb véleményem van magamról :lol:
Tesómék az éjjeli tápi úgy oldották meg, hogy a cumisüvegbe beletették a port, termoszba jó forró vizet. Hajnalban, amikor mindketten beszámíthatatlanok voltak, csak rázni kellett, az meg még ment.

Vasalás:
Nem mintha sokszor veszélyeztetne, de kizárólag gyerekmentes szobában csinálom. Ha kész, azonnal elrakom, lecsukom, elfelejtem.. Már kb 2-3 hete vár az a néhány, amit vasalni kéne. Ráérnek. :twisted: Lehet, hogy picivel több, mert karácsony óta tuti nem poroltam le a vasalót. 8)

Orsi,
Demo túrótorta verziót csinálhatod Pann féle crumbles töltelékeként is. A fél kiló nálunk is kevésnek bizonyult. :lol:
Szeretnék szép, nem huzatos műanyag ablakokat. Van belőlük 7, és ez még csak nem is a legnagyobb volt. :x A jelen konyhai szimpla üveges. Robi a bejárati ajtót szorgalmazza. Nem tesz jót a lelkivilágomnak. :twisted:

Műanyag:
Ezért nem szeretem a műanyagba csomagolt hőkezelt termékeket. Több helyen is olvastam már, hogy kimutatható a műanyag tárolóeszköz a szervezetben és hogy mérgező. Ha lehet, én is kerülöm. A műanyag nem csak hő hatására enged, a folpackról és hasonló lágy műanyagokról is elég rossz vélemény van méreg körökben.

Panka,
Avatart akartam cserélni először, de csak 80x80 pixelt engedélyez. Akkor meg inkább marad Nati. :wink:
Szerintem azért nem mindegy, hogyan és mikor halunk bele. :lol:

Lora,
Semmi bajom az ikrekkel. Nati május 24-i, ikrek. :wink: Még ezt az egy vonalzót is kb 15x rontottam el. 8)
Véletlenül összemostam Nati egyik rózsaszín bodyját, így szürke lett. Máris fiúsabb! 8) Szabit ma nézték lánynak Nati piros kertésznacijában. Pedig kék pulóver volt rajta. :twisted:
Iszony nehéz nem rózsaszínt hordani, ha szereted az egymáshoz passzoló lányruhákat. :evil:

Csongria,
Babakocsiügyben arra gondolhatnak, hogy ha ők támadnak, akkor ti majd visszavonultok. Nagyon hatásos taktika, de jó, hogy nálatok nem jön be. :evil:

Kép KépKép
lorca

Május,
Nálam simán megnyerted a legszexisebb kismama kép versenyt, pedig előtte eszembe sem jutott, hogy lehet pocakosan valóban szexisen kinézni. :oops: Úgyhogy nem kéne panaszkodni!

Kditke,
Lehetsz elfogult apával szemben. Én is az vagyok Robival, legalább te is bővíted a tábort. :lol:
Ha megvan a népszavazás, leszavazzák a vizitdíjat, mindezt még gyorsan is, a visszavonásig még akkor is soook idő fog eltelni. Megszavazást követő év január 1-től lehet visszavonni leghamarabb, tehát 2009 minimum. De egy ideje már elveszítettem a fonalat, már nem is tudom, hol tart a vizitdíj népszavazás.
A Magne B6 miért jó a hasmenésre?

Kép KépKép
lorca

Lorca

Pankaa hányingert is írt a férjének ezért írtam a Magne B6-t.

Nagyon jó Szabi avatar képe !

Gennyes tüszőket jól leszedi száraz kenyérhéjj. Nem az antibiotikum helyett, csak localisan ledrörzsöli.

Jobbulást Szabinak !!!

Kép
kditke

Jó reggelt!

Lorca: Jobbulást Szabinak, annyira sajnálom, most nálatok is minden előjön.

Éjszaka csak egyszer keltünk, még ez is jó!

Gyorsan eldicsekszem, hogy amit csinál Timi is fogyókúrát én két hét alatt 2,2 kg fogytam vele. Úgy örülök, már nagyon rámfér. Még kb egy 10-est kéne.

Ria: Tényleg nagyonh pofátlanok és még úgy gondolják nektek tesznek szívességet, hogy garanciásan nagykegyesen megjavítják.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Jo reggelt!

Ditke,
Nagyon koszonom a joghurtos tanacsot!
Nem Danone Aktivia volt, hanem Zoldfarm Biojoghurt, de mindegy,
mert most egy ideig nem adok neki inkabb ilyesmit. Eleg ijeszto volt, hogy egesz nap kakalt folyamatosan. Nem volt hig, es zold is csak egyszer, de azert megis!

Lorca,
Szegeny Szaszapsz! Jobbulast neki! Nem semmi, hogy tuszos mandulagyulladasa van, es nincs laza!
Jo az uj lilypie-s kepe kulonben :)

Nalunk a ferjem ennyire nem hazias, fozni pl egyatalan nem foz meg semmit tean kivul, de Aront siman ra lehet bizni, tegnap elmentem egyet tornazni, jo volt, kicsit kiszabadultam!

Lora,
Amien rozsaszin Brigi, olyan kek Aron :lol: . Mondjuk en nagyon szeretem a kek szint, az a kedvencem! Aront egyebkent rengetegszer nezik lanynak, kek szin ide vagy oda.

Sno,
Azt hiszem, akkor elegge hasonlo ejszakai joves-menesunk van. Apaval atkoltoztunk a kinyithato kanapera a nappaliba, igy csak akkor megyek at Aronhoz, ha felkel, aztan valahogy en is ottragadok. Hat kivancsi vagyok, mikor fogja teljesen ataludni Aron az ejszakakat, egyenlore nem szeretnem megfosztani Ot az ejszakai szopitol.

Ria,
Babakocsi :twisted: Azert jo, hogy nem egy nyuszi tipus a ferjed, es kiall az igazatokert! Sajnos, en nem ilyen tipus vagyok, es a ferjem is egy ido utan rahagyna :(

Turogomboc: Nekem altalaban iszonyu kemenyre sikerul! :(

Ja, es kaphatnek jelszot a picasawebre? Tennek fel en is kepeket! Es kivancsi vagyok Majus szexis pocis kepere!

KépKépKépKép
thelga

Ja, fogyas: en 14kg-ot hiztam a terhesseg soran. A szulest kovetoen egy het alatt fogytam 10kg-t, a maradek 4kg meg 1 honapon belul ment le, azota nem valtozott a sulyom, most 60kg vagyok.

KépKépKépKép
thelga

Lorca! Jobbulást szaszapsznak! :cry: :cry: :cry: Gyógypuszikat küldünk! Igen Szasz nem egy lázasodó fajta! Beni meg nagyon az! :roll: Én 10 év után most voltam először lázas pedig voltam beteg!

Mónika! Ezek szerint nem egy csopiba leszünk :( pedig már reménykedtem! :wink: Hát én megpróbálok kétszer menni egy héten. Már így is későn kezdjük az egészet! :( Az a baj, hogy a téli gatyáim nem valami kényelmesek. Vastagok, földre ülve szoritanak! :roll: Szoknya kizáró ok! :lol:

Helga! Hát a férjemre sok mindent lehet mondani de hogy "nyuszi" azt nem! :wink:

KépKép
csongria

kditke:

Itt ülök tátott szájjal... 4 perc alatt 350 grammot?!?! Tényleg mintha csapot nyitottál volna meg... Az elejétől kezdve ilyen bőséges volt a tejed? És ilyen gyorsan folyt? Hogy kezdődött a szopi miután megszületett Tomi?

Szerintem (ugye nem haragszol meg? :D) a tied tankönyvbe illő történet lenne...

Egyébként így utólagos elemzésként azt tartom valószínűnek, hogy a sok fejéssel iszonyatos túltermelést tartottál fent. Minél jobban feszített, annál többet fejtél, annál több tejet termelt a szervezeted, annál jobban feszített... ördögi kör. És ahogy elkezdted csökkenteni a fejések számát, el is kezdett apadni a tej, és végül már szopira sem volt elég, hiszen Tomi ahhoz szokott, hogy 3 perc alatt 250 ml zúdul a szájába, nem ahhoz hogy esetleg meg kell küzdeni azért hogy beindítsa a tejleadó reflexet hogy jóllakjon.

Azt még megkérdezhetem tőled, hogy milyen a mellméreted? (Az enyém 85H, csak hogy ne érezd magad egyedül a megnyilvánulásban...)

Lorca:

Szegény Szasza. :( Nekem is volt ilyen élményem Zsuzsával, hogy szerencsétlen olyan jól bírta a szenvedést, hogy nem jöttem rá hogy valami baja van. (Jó, ez kórházban volt, amikor amúgy se volt jó passzban, de akkor is...) Pl volt hogy elmozdult az infúzió a karjában, amit sínnel rögzítettek neki, hogy ne tudja mozgatni, és már csak akkor vettem észre mikor iszonyúan bedagadt, mert a szövetbe ment a folyadék, nem a vénájába. Nem sírt, nem szólt egy szót sem, csak nézte a tenyerét meg böködte, aztán a mogorva ügyeletes nővér még engem szúrt le, miután elsápadt hogy jézusom hogy néz ki a gyerek karja... Mindez éjjel 1-2-kor...

A régi szép idők. :evil:

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok,
tegnap egész nap munkahelyen, és csak este olvastam el mit írtatok, mára meg elfelejtettem, h mit akartam írni :shock:

De Szaszának gyóypuszi ismét! Elkiabálatad, h épp nem vagytok betegek! :roll: :wink:

Pann, nálunk a reggeli(hajnali) szopi azért maradt még olyan sokáig (mikor már nem is nagyon volt tej), mert míg én szoptattam az volt a rendszer, h Boldiapu megy ki a fűtetlen konyhába a pótlást bekeverni. Na most, ha én nem szoptatok, akkor nem nagyon marad alibim, h miért nem én :lol: (de szerencsére, hajlandó továbbra is vállalni)

Nem orrszívózok többet, véres :? pedig csak reggel meg este és csak 5 napja. De úgy néz ki javul..

Panka, szorítok, h megússza Emili a hányás-fosást!

Helga, Boldinál minden nap ilyen, kb 4 kaki.. (de ha kevesebbet eszik akkor nem. nem evett aznap többet?)

Róki, még egy kérdés: szerintem számít a mellméret a szoptatásnál, hiába mondják, h nem. Az én 75A-s mellemben egyszerűen nem fér el 2 deci tej. Ok, h kis mell is tud annyit termelni, de elfolyik. Én naponta használtam el egy doboz melltartóbetétet és folyton átázott az ágy, minden, hiába a pelenka, betét stb. Nem tudom elképzelni, h a gyerek nekiáll egy 75A-nak és olyan gyorsan termelődik, h egy mellből megiszik 350 g-t. Hmmm?

Kép
Kép
agiboldi

Húúú! Csak ámulok bámulok ezeken a szopis történeteken!

Róki! Akkor leírom az enyémet is kivi vagyok mit tudsz kiszűrni belőle! :roll: Szombaton jöttünk haza úgy hogy 0 grammot szopott. 3 óránként tettem mellre20percre utánna este pótóltam neki tápszerrel, mert nagyon sírt. Éjszaka óránként tettem mellre, de akkor is sírt! Hétfőn vettünk mérleget és kiderült hogy két mellből szoptatva, 40-50 tud megenni! Szerda, csütörtök körül már 70-80 at evett két mellből. De nekem sose fájt a mellem. Soha nem volt keményre duzzadva! :roll: Hétvégére tudtam egy mellből szoptatni 70-et kb. Hat hetes koráig szoptattam, volt 150 ml az 5. héten Aztán igazán tápszerből sose evett meg ennyit. Még most se! Félek a következő terhességnél a depressziótól. Sokáig úgy éreztem, ha még egy babám lesz akkor rögtön apasztás és elkezdek antidepibogyót szedni, mert ezt mégegyszer nem tudom és nem akarom végig csinálni! Tudom, hogy van olyan gyógyi ami mellett lehet szoptatni. De azért nem tudok nem arra gondolni, hogy mennyi stresszel járt a szoptatás! Mennyit evett elég-e neki. Jó-e a mérleg stb! Na eldugultam. Még senkinek nem meséltem el ezt így.Jó kivéve a pszichiáter!

KépKép
csongria

Boldinak nagyon boldog 11. hót! :D

Lorca
Szegény Szasza! Gyógypuszik mennek!

Panka
Emiliapunak is jobbulást!

Timi
Hogy hogy pöttyös lett a túrógombóc? Az milyen?

Pann
Tegnap este megkívántam tőletek a túrógombócot, de megint szétfolyt. Pedig pontosan követtem a receptedet. Ill. egy kicsivel több grízt raktam bele és mégis. :( De azért így is finom lett, csak nem gombóc. :) Pedig a tojást most nem hagytam ki! :oops: :lol: Asszem legközelebb a tejfölt nem rakom bele. :roll:

Ria
Babakocsi: :evil:
Neked is van ám szopis történeted. Sztem mindenki megszenvedett vele ezért vagy azért. Ahogy elnézem itt a kétgyermekeseket, ez másodjára sem lesz egyszerűbb.

Helga
Remélem nem haragszol, de megnéztem a képeiteket. Az a Kékeses nagyon-nagyon gyönyörű! Meg persze Áronbaba is nagyon helyes. És sztem nagyon is fiús! Jó sok képet felpakoltatok. :D A férjed fotós? Vagy csak hobbi?
lora7

Sziasztok!

Boldogságos hófordulót Boldizsárnak!!! :D :D :D

Ria,
Sajnálom a szomorú szopisztoridat és hogy ennyire megviselt téged!!! :(
Sül a túrótorta egy kicsit módosítva. :oops:

Lorca,
Jobbulást Szaszának!!! Mennek ám a puszik! :D

Május,
Na azért az én testemről ne is beszéljünk! Csak annyit mondanék, hogy plussz tíz kiló. :oops:

Móni,
Akkor majd együtt töményezhetünk. :wink: :lol:

Ditke,
Nyugodtan dicsérd a párod, szerintem van miért!!!
Igaz én is azt hiszem, hogy az enyém a legjobb pasi, férj, apuka, de szerintem ez a normális és mindenki azért ment a párjához mert ő a legjobb! :wink: :D Remélem ezt most ők nem olvassák, mert ezt nekik nem kell tudniuk.
Vendég

Sági! Na hogy módosítottad a receptet? Minden változat érdekel!!! :D

KépKép
csongria

Boldog hófordulót Boldizsárnak!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ria,
Semmi extra módosítás. Kapott egy kis citromhéjat, mazsolát és a tojásfehérjét külön felvertem kemény habnak és úgy kevertem hözzá. A lényegen ezek nem nagyon változtattak, isteni finom.
Köszi a receptet. :D
Vendég

Ági:

Van valami abban amit mondasz, hogy a kis mellméretben nem fér el egyszerre X mennyiségnél több. A hasonlat amit olvastam, hogy gondoljunk egy pohárra... hogy a napi folyadékmennyiséget bármilyen méretű pohárból meg tudod inni, de kisebb poharat többször kell tölteni. Hát így van ez a mellel is. A kisebb mellből valószínűleg gyakrabban kell szoptatni, mint egy nagyobb mellből, amiben több elfér. De a tejtermelés az mellmérettől független. Egy kismellű nő is tud eszméletlen mennyiségű tejet termelni (eddig a legjobb konkrét példa egy ismerősöm aki a B kosaras melléből termelt napi 1L plusszt amellé amit a kisfia szopott, azáltal hogy ÁLLANDÓAN fejt. Ezért lennék kiváncsi kditke mellméretére, ha nem túl indiszkrét...). A mell olyan mint egy pohár, ami állandóan újratöltődik, de csak akkor ha kiürítik. Minél többször ürítik, annál többször telítődik, és annál többet "termel". Minél kevesebbszer ürítik, annál kevesebbet termel.

Tudom, nálatok más okok is voltak ami miatt nem működött az igény szerinti, illetve gyakori szopi. És sajnos most már szinte egyértelműen látom, hogy gyakran nem a szopi vs tápszer a kérdés, hanem a szopi vs napirend, illetve a szopi vs kiszámítható nappalok és nyugodt éjszakák. Nem csoda ha egy csomó anyuka az utóbbit választja.

Ria:

Nagyon-nagyon ügyes vagy hogy az időre szopi mellett sikerült felturbózni a tejtermelést!!! Az időre szopi általában a tejmennyiség halálát jelenti, a fent említett okok miatt: kevés ürítés, kevés termelés.

A depressziótól elhiszem hogy félsz, nagyon szar dolog. De a gyógyszer miatt ne aggódj szerintem, ha szoptatni akarsz legközelebb, akkor egyszerűen egy olyat kell találni amit lehet szopi mellett is szedni. (Mint tudod, én is szedek most gyógyszert, tehát saját bőrömön is tapasztaltam, hogy tényleg semmi hatása nincs a babára nézve. Ezt a gyógyszert egyébként pont azért néztem ki, mert ez az ami majdnem egyáltalán nem megy át a tejbe.) A szopi miatti idegeskedés, aggodalom szerintem a szülőség velejárója. Eleget eszik-e, jól van-e, minden rendben van-e... ezek szerintem minden anya fejében megfordulnak legalább napi egyszer. Pláne első gyereknél az ember még nem tudja, mire számítson.

A mérleget szerintem meg ki kéne tiltani minden otthonból, és hetente egyszer méretni a gyereket egészséges rendelésen. Mennyi idegeskedést meg lehetne ezzel spórolni!!! Azt hiszem, az órával is hasonlóan bánnék. ;)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ria,
Valaki pályát tévesztett a bkocsi szervízben? Ha kicsit kevesebbet analizálnák az ügyfelet, és többet szerelnék a bkocsit, lehet, hogy nem érné őket annyi atrocitás, vagy tegyék ki a pszichológiai tanácsadás táblát is.
Én már elhatároztam, hogy ha az ismerősi/rokoni körben születnek majd a babák, senkit nem fogok elítélni semmiért, abban támogatom, amit ő választ, mert a babának is az lesz jó, ami a mamának. Ha te nyugodtabb vagy a következő babánál így, biztos lehetsz benne, hogy az neki is sokkal jobb, akármilyen fontos az anyatej, rangsorolni kell.

Panka,
Nagyon tünci az új kép!

Helga,
Sebinek is lazítja a kakiját a joghurt, bár ő egy egész dobozzal evett meg tegnap reggel, sima natúr Danont.
Nálunk most valami változás kezdődött: már nem alszik hozzám tapadva, hanem elmászik messzebbre, és már kétszer nem aludt el szopival, hanem még tollászkodott a matracon, rágogatta a gatyamadzagomat, és egyszercsak eldőlt, és szunya. Most nagyon résen vagyok, hogy lehetne ezt a hullámot meglovagolni…

Lorca,
Szegény Szasza, ez most már tényleg túlzás.
A napi két porszívó engem is szíven ütött.
Műanyagba csomagolt hőkezelt termékek, mint pl a joghurt? Fenébe, pedig a folpack olyan kényelmes.

Lin,
Hajrá a fogyókúrához, akkor már csak 10 hétig kell csinálnod, ezzel a tempóval (tudom ez hülyeség).

Róki,
Nekem a ti szülés előtti kórházazásotok a horrorok horrorja.

Boldog 11-et Boldi!

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi:

Nekem is az volt. :?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ria:

Még annyit, hogy amit leírtál hogy Beni mennyiket evett miután hazajöttetek a kórházból, tök normális! Csatolok egy képet a babák gyomrának MAXIMÁLIS űrtartalmáról:

Kép

1 naposan, 3 naposan, 1 hetesen, 1 hónaposan

Ebből nagyon jól látszik, hogy miért akarnak az újszülöttek keveset, de gyakran szopizni. Az is tök normális ha egy újszülött baba akár háromnegyed órát is eltölt a mellen. Ha jó a mellretétel, akkor ez nem vezet kisebesedéshez. Az esti nyűglődés, sírás is tipikus, meg az is, hogy ilyenkor szinte vég nélkül cicin akar lógni. Zsuzsával ilyenkor azt csináltuk, hogy fürdetés után szépen leültem a kanapéra, ölemben Zsuzsa egy szopipárnán, hátam mögött párna hogy jó kényelmesen üljek, és beraktunk egy DVD-t és filmet néztünk míg Zsuzsa álomba szopizta magát!!! Olyan isteni nyugis volt. Szilvi sajna-sajna nem volt ilyesmire hajlandó, ő csak üvölteni volt hajlandó az első 2 hónapban, pedig garantáltan volt elég tejem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Lora,
Dehogy haragszom! Sot! Orulok neki, hogy nem hiaba tettuk fol a kepeket! A ferjem hobbifotos, nem hivatasos. Viszont van vagy 5 fenykepezogepe, mindet masra hasznalja. :shock: Meteorologusok vagyunk mindketten, a felhok fenykepezesere kulon gepek kellenek. Most is megy egy az ablakban, 10s-onkent csinal egy kepet az egrol, elvileg figyelmem kellene, hogy minden rendben menjen. :) Este a nappali keprengetegbol animaciot csinal. Tobb ilyen keszult a Kekesen is, az animaciokat is felrakta valahova a netre, majd, ha hazajon elkerem a cimet, erdemes azokat is megnezni!

Agiboldi,
Boldinak BOLDOG HOFORDULOT!
Orulok, hogy nemcsak az en babam ilyen kakalos. Aronnak atlag napi 3x van szeklete, de a tegnapi 6-ot tulzasnak tartottam, es ahogy irtam, volt kozte meregzold szinu is (bocsi). :shock: Egyebknet lehet, hogy nemcsak a joghurt, hanem a szilvaskrumpli is ludas lehet, mivel felevesen nem igazan birta a szilvat.

Ditke,
Nem semmi! 4 perc alatt 350ml!!! :shock: Nalunk orultem, ha megvolt a 100ml fel-egy ora alatt!!!

Lin,
Gratula a szep fogyashoz!

Ria,
Suti: A citromhejon en is gondolkodtam, de aztan nekem nem volt otthon! Szerintem is nagyon meg tudta volna bolonditani!
Remelem, a kovetkezo babanal nem lesz hasonlo elmenyed a szoptatas teren es nem lesz depressziod sem! A lenyeg szerintem is a nyugalom!!!!

Sno,
Nalunk is elofordult mar, hogy nem szopival aludt el, de akkor kozvetlenul a fejecskejehez kell hajolnom, hogy simogathassa a fulbevaloban es kozben susogjak neki. Ilyenkor hihetetlenul edes! :)

Roki,
Tok jo az abra, amit csatoltal a babak gyomor urtartalmarol!
A merleg-kitiltasban is van igazsag! En is ejjel-nappal mertem Aront az elso 3 honapban, aztan visszavittuk a merleget. Meg ejszaka is eves elott es utan! Szegeny babuka! De csak igy tudtam irni, hogy megvan-e a napi adagja. Engem a vedono is es a gyerekorvos is megkert, hogy irjam mikor mennyit eszik Aron. :shock:

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!
Nem nagyon tudok jönni, mert dolgoznom kell, ráadásul kicsit magam alatt is vagyok. :(

Képzeljétek, áttört Lillus felső bal 1-es foga!!!! Juhééé! :D :D :D :D Igaz, még csak a csücskét látom, de ez már haladás! :)

Ma venni akartam a boltban szeletelt, vákumcsomagolt, zöldfűszeres sajtot. Ahogy leveszem a polcról, látom, hogy full penész az egész, de vmi bődületesen. Mondom az eladónak, hogy kicsit zöld a sajt. Erre azt mondja: de hisz ez zöldfűszeres!!! :evil: :evil: :evil: Azt hittem eldobom az agyam! :roll:

Lora!
Nem pötty, hanem plötty lett a túrógombóc. Magyarul, a tiédhez hasonlóan szétment az egész! :cry: :cry: :cry:

Ria!
Ne is hagyjátok magatokat b.kocsi ügyben, dilettáns egy társaság! :evil: :evil:

Lin!
Jujj de jó! :) És ugye nem is olyan nehéz betartani a diétát! :) További szép minusz kilókat! :D

Orsi!
Na, ez már akkor haladás! Lehet, hogy Sebi kezd rájönni, hogy megy az alvás egyedül is, nemhiába, közeleg a szülinap! :) :)

Ja, tegnap este először elmaradt teljesen az esti szopi. Fél 7 körül megkapta Lillus a Sinlac vacsit, majd lefekvés előtt megivott 19 korty vizet :!: (számoltam :)) és szépen elaludt. Fél 5-kor szopizott hajnalban! Na, erről lesz jó mulatság leszoktatni! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Ja, basszus 1,5 órája próbálom Lillust alvásra bírni, sikerült. Aludt 15 percet! :twisted: :twisted: :twisted:

Timi
Kép Kép
timocska

Boldi Köszöni a köszöntéseket! :D

Helga, és hol vannak azok a képek amiket Lora nézegetett? Vagy már a picasán?

Orsi, ezt tényleg ki kell használnod! Képzelétek, Boldi új nappali alvási szokása: berakom az ágyb, cumi, kijövök, és hallom, h kb 15-20 percig énekel! de nem dumál, hanem énekel. És aztán így álomba dúdolja magát és alszik! Fantasztikus, remélem megtartja ezt a szokást :D

Körkérdés: Van olyan, akinek a gyermeke elejétől fogva átalussza az éjszakát és mégis pótlás nélkül tudott sokáig szoptatni? Mert nálunk lehet, h ez volt az egyik "gond" (persze nekem nem gond, inkább pótlok és alszok), hogy Boldi gyakorlatilag pár hetes kora óta soha nem akart éjszaka szopizni. Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy létezik-e olyan szitu, h éjszaka nincs szopi (mondjuk 10 és 5 között), viszont nappal elegendő tej van.

Most mesélte a barátnőm akinek a kisebbik fia másfél éves, hogy leszoktatta sz éjszakai 3 óránkénti szopiról. Rááldozott 3 éjszakát, nem vette ki ha sírt, csak simogatta (ehhez a gyerekszoba szőnyegen aludt), és 3 éjszaka után megjavult!

Kép
Kép
agiboldi

Timi, mitől vagy magad alatt, nem tudunk felderíteni? :wink:
Hát tápi nélkül nem tudom hogy lehet leszoktatni a hajnaliról.. Boldi akkortáj kap 150 ml tápit és alszik tovább kb 8_30-ig

Na ugye, hogy a foga volt!!

Kép
Kép
agiboldi

Tényleg, Isten éltesse a mindjárt szülinapos Boldit! :D :D
Hát felderíteni az rám férne, de hosszú... :(

Timi
Kép Kép
timocska

Timo,
Ne már! Nem lehet rossz kedved!!! Tessék szépen kiadni magadból!
Lillusnak gratu a fogacskához.

Ági,
Szuper ügyi Boldi!
Peti kb. 2-3 hónapja nem kap éjszaka cicit úgyhogy nem nagyon tudok használható választ adni.
Vendég

Holnap elmegyünk Lillussal megnézni a Pólusos játszóházat kábé 11 és 2 között.
Csatlakozik vki? :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Boldi! Nagyon boldog hófordulót! :D

Timi! :cry: :cry: :cry: Sajnálom, hogy magad altt vagy!!! :cry: Fog!!! :D Bár én fogadhatnálak így egyik nap titeket! :lol: Szerintem is tápi kell reggelre ha le akarod szoktatni. Vagy tej ha be akarod vezetni. Én úgy tervezem 2 éves koráig kap reggel tejet/tápit. Kell a calcium meg a mitudom én mi, ami benne van! :roll:

Róki! Kösz a táblit. Egyébként engem is a védőnő meg az orvos kért meg hogy mérjem és írjam. Ráadásul nekem még a melóból az összes csecsemős ezt mondta! Őket meg hivogattam naponta többször. :lol:

Helga! Tudod az a vicc, hogy a nyugalom meg volt. Sőt egy szuper kis család vett körül. Semmit nem kellett csinálnom. Mégis egész nap sírtam és rettentő boldogtalan voltam. :roll: De ez a második babánál tudom, hogy nem lesz így!!! :D De azért még várok a másikkal! :wink:

Ágiboldi! Nekem az uncsim aki most szült, az előzőnél az ő babája volt olyan, hogy nem volt hajlandó szopni éjjel. Este 8-tól reggel 8-ig aludt. Az orvos azt mondta nekik, hogy ez nem jó keltse fel éjjel és etesse. Órát húztak és vizes ruházták az arcát hogy felébredjen. De nem ébredt fel! :shock: Igaz hogy 3 kiló alatti volt a baba és félő volt hogy fogy, de nem szépen gyarapodott. Két hét után feladták a vizesruházást! :shock: Na ilyet hallotatok már? Na a kicsi baba most nem ilyen, ő álandóan sír éjjel.

KépKép
csongria

Timi! Én szivesen mennék! Van papirunk, hogy közösségbe mehetük! :roll: Ti mennétek a helyembe! Félek azért, hogy el kap valamit! Sajnos mondjuk pénteken fel kell tennem a földalattira, buszra vilire. :roll:

KépKép
csongria

Ria!
Én vinném!
Amúgy hogy van Beni?

Timi
Kép Kép
timocska

Ria, és ennek ellenére volt elég teje? Pont erre vagyok kíváncsi, hogy éjszakai szopi nélkül fizikailag lehetséges-e megfelelő mennyiségű tejet termelni nappalra. (és éjszakai fejés nélkül)

Kép
Kép
agiboldi

Ágiboldi! Igen az elején volt elég teje! :roll: De azt nem tudom meg mondani, hogy éjjel is fejt-e? Szerintem ha van egy kis esze aludt. De végül nem tudott csak 2 hónapig szoptatni mert befeléforduló volt a bimbója, és aztán már csak fejt és azt adta oda. De azt nem tudom, hogy ebbe az egészbe mennyire játszott közre az éjjeli alvás! :roll:

Timi! Teljesen jól van Beni, 3 napja láztalan. Rossz mint az ördög! :lol: Csak folyik még az orra. De már csak reggel este szívom! :roll:

KépKép
csongria

Lorca! Akartam írni, hogy Beni kapott a kórházba Cataflam cseppet. A doki mondta, hogy nyugodtan adjak neki mert annyira csúnya a torka, és nagyon fáj neki ezért nem akar enni! Egyik este ott kapott 8 cseppet és úgy végigaludta az éjszakát, mint akit agyonütöttek pedig egy nagyon sírós babát hoztak mellé, de meg se rezzent. Bezzeg ha itthon recseg a padló! :twisted:

KépKép
csongria

Timi: Igen, nem is olyan nehéz ez a fogyókúra, be lehet tartani.

Agiboldi: Szerintem nálam is valami történhetett. Akkor írta is valaki, hogy valószínű azért apad a teje, mert éjszaka nem kell fel enni, vagy csak egyszer hajnalban. Néha még felkeltem fejni, akkor picit több volt, de aztán teljesen elapadt.

Gratula Lillusnak a foghoz!!
Sajnálom a rossz kedvet! Olvass minket.

Rókica: Én pici lányomnak, már a negyedik napon 90 ml volt a bendője és nem is kért csak enni 3 óránként.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ágiboldi
Helga aláírása alatt néztem meg a "www"-t. Nagyon szép képek!

Emlékeim szerint Mazsi, ill. Lea elég jó alvó volt, és nem szopizott éjjel. Emlékszem, hogy még irigykedtem is rá, hogy így is van teje. Persze ő is minden tejcsiképző módszert kipróbált. :roll: Ha hazajönnek tőle kérdezd meg. :wink:

Timi
Fel a fejjel! Pedig ma még az időjárás is nagyon szép volt. :wink: Gratula a fogacskához! Még gyorsan kijön a másik felső is, és aludhattok egy darabig! :wink: (remélhetőleg)

Bocsi! Pedig többször is pöttynek olvastam. :oops: Pedig te jót írtál megnéztem! :oops: :lol: :lol: De azért fini lett, nem? Mi azért elég hamar befaltuk így is. :lol:
lora7

timo
fel a bucóval!!! bár már biztos jobb, bali már bizti otthon van :wink:
nekünk sajnos nem jó holnap a játszóház :cry:

lin
hajrá fogyókúra és hajrá utolsó vizsga! mindkettőhöz kitartást!

ágiboldi
én (aki még most is szoptatok éjszaka) ragaszkodom hozzá, h enélkül nem lett vona tejem nappalra :lol: :lol:
légyszi, hagyd meg nekem ezt az illúziót, h legalább ennyi értelme van, különben kihullik a maradék hajam is :twisted:
viccet félretéve, sztm van összefüggés. legalábbis amikor tejválság volt és jobban erőltettem az éjszakai evést, akkor nekem is nőtt a mennyiség

róki
én is akartam írni, amit snorsi olyan jól megfogalmazott, h a tanácsadásnál n fontos lehet a tapintat. nyilván nem vettem magamra, de azért átfutott rajtam, h de jó lett volna az a dvdzős szopiztatás... ehhez képest kele kizárólag evésre használta a melleimet az első perctől kezdve. oké, n nem bántam végül én sem, de ő tényleg soha nem akart komfortszopizni. 15-20 perc alatt bekajált és kész. és azért (bár hálistennek nem volt hasfájós) voltak n nyűgös órái az elején, ahol jól jött volna, ha egy maratoni szopi segít

mérleg
sztm is n fontos, h ne legyen mérés, legalábbis nekünk n bevált. tőlem csak azt kérte a védőnő, h az időpontokat írjam (hányszor, hány percig). de ezt se nézte meg soha... :lol:

majus3

Ki vagyok már én is! Szegény kis Brigócám ma két balesetet is szenvedett. :( Az első még de. volt, becsípte az ujját egy fiókba. Pedig azt a fiókot még eszébe sem jutott eddig kinyitni. A többin már van fiókvédő, de most már azon is lesz!
A másik baleset meg du. történt. Elesett a küszöbbe. Ált. jól kivédi az eséseket, de most rosszul esett és az alsó ajka vérzett, a felsőn meg véraláfutás keletkezett. :( Úgy sírt szegény. Az arcán is van már egy kis karcolás, meg a lábujján is látszik még a lilafolt.
Szóval készüljetek, mert most kell csak igazán figyelni minden egyes mozdulatát! Még az a szerencse, hogy ezeket a baleseteket hamar elfelejti. Bár pont ez a probléma is, mert nem tanul belőle. :roll:

Május
Megnyugtatlak sztem sem lett volna az éjszakai szopik nélkül elég tejcsi. Persze mindenre van kivétel, de ebbe én nem tartozom bele.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a második gyerkőcnél hogy alakul majd a szopi. Jelenleg nagyon okosnak érzem magam, aztán lehet, hogy majd koppanok egy nagyot. De Mmóni írta sztem jól, hogy legalább már azt tudom, hogy képes vagyok rá.

Mérleg
Nálunk eleinte a dokinő végignézte az evések mennyiségét. Éjszaka mondjuk nem mértem, de 2 hónapig minden nappali szopit mértem. Ez azért is volt elég gáz, mert legtöbbször elaludt a szopiban és persze a mérlegen meg felébredt. :twisted: A köv. gyereknél tuti nem méricskélek ennyit.
lora7

Május, nekem is az a jó, ha az az eredmény, hogy éjszakai szopi nélkül nem lehet megcsinálni, mert akkor igazoltnak érzem, hogy egyrészt ezért nem volt elég, másrészt ha választhatok az alvás és az elegendő tej között, akkor százszor is az alvást választanám..

Szegény Brigi, Boldi is úgy tud zokogni ha baleset érzi. tegnap pl. beszorult az ujja a vakondos könyv széle és a polc fala közé!! Nagyon komoly! (nem ér nevetni, kipróbáltam, tényleg fáj)

Tudom mit akartam még írni: kipróbáltam a Sudokrémet pattanásra magamon, és fantasztikus-csodálatos, 1 nap alatt eltüntette!! (na jó, amúgy sem volt nagyon vészes, de ha valakinek akad ilyen gondja, akkor megér egy próbát)

Kép
Kép
agiboldi

Jo estet!

Agiboldi,
Latom, Lora mar felvilagositott a fenykepeink helye felol! :)

Szoptatas ejszaka: Nalunk Aron szinte az elejetol fogva este 8-tol hajnali 3-4-ig aludt. A hajnali szoptatas utan viszont fejni kellett, eleg sokszor mindket mellet, mert annyira feszitette, nem akartam, hogy begyulladjon. Szoval szerintem is fontos a fejes ejszaka, hogy fenntartsuk a nappali tej mennyiseget is.

Timi,
Remelem, jobb mar a kedved! Lehet, hogy amiatt voltal rosszkedvu, mert dolgozni kellett, es az nyomasztott?

Ria,
De ugye nem az volt a gond, hogy nem hagyta a csaladod, hogy ellasd a babad, magadat? Nem telepedtek nagyon Ratok?

Lora,
Szegeny Brigi! Puszilgasd meg nagyon!

En leginkabb most attol tartok, hogy felmaszik az agyra (vagy magasabbra, pl szekrenyek, polcok) es onnan nem tud lejonni, leesik... Remalmom!

KépKépKépKép
thelga

Ja, es valaki el tudna kuldeni a picasaweb-es oldalra a felhasznalonevet es a jelszot????
Nagyon szepen koszonom!

KépKépKépKép
thelga

Helga, elküldtem priviben

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Köszönöm a jó kívánságot.Sajna úgy néz ki Dani 3 nap láztalanság után visszaesik.Füle is fáj. :(

Ágiboldi
Boldog hófordulót Boldinak.

Ria
Betegen két gyerekkel itthon nagyon nehéz volt.Te hogy bírtad 39 fokos lázzal a kórházba Benivel?Nagy akaraterőd van.
Drukkolok a Petőhöz.Tetszett nagyon a vers és milyen igaz.
Gratula a mászáshoz.

Timi
Látom már Lillus tanulja a háziasszony szerepet. :lol:
Lillus nyomba pöttyös lett mikor megette a túrógombócot?

Lorca
Éjszakai átmeneten jót nevettem :D Én csak visszafelé az ágy lábába szoktam belerugni.
Jobbulást Szabinak.

Rókica
Köszi,nagyon rendes vagy,hogy ennyi dolog mellett még szántál rám időt.

Blin
A bilire szoktatás szerintem minden idősnek a rögeszmélye,mivel régen nagy divat volt,hogy korán szobatiszták.Ahhoz képest mégse lettünk okosabbak. :lol: Ne foglalkozz Anyósoddal.Nálunk most kezdi Após miért nem adok neki rendes felnött kajákat neki.Nem érti meg,hogy még se tojást,se tejet nem ivott. :twisted:
Gratula az éjszakához.
Sok sikert a vizsgához.

Sno
Jó nagy családotok van.És jól kijöttök egymással?

Pann
Túrógombócba még nem raktam tejfölt,de most megpróbálom.Attól lágyabb lett?
Én rakok mikróba műanyagot.Anyu paráztat vele mindig,hogy ne álljak elé,mert a kisugárzás miatt rákot okoz.

Lora
Nem semmin mentél akkor keresztül mikor Brigi pinduri volt.Be tudták vinni látogatóba hozzád?Nem hiányzott?
Nagyon jól áll Briginek a rózsaszín.

Panka
Jó a vonalzós kép.Jobbulást nektek.

Kditke
Sajna én alig fogyok,pedig elhatároztam új év új kaja rendszer lesz. :oops:
Férjedet néha kölcsönadhatnád a konyhába. :lol: Zsolti ott csak mosogat,eteti a gyerköcöket és magát. :lol:

Holnap folytatom,csak sajna Dani felkelt.
Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
dana 1

Rókica

A mellméretem terhesség előtt 95 D volt, utána 105 E remélem azért lesz ez még kisebb is, mert már a palsztikázáson gondolkodom, 85-re le szeretném vetetni, bár a férjem roppant ellenzi és ugye most a Tomi is nagyon jókat csemegézett belőle.

Nem értem akik több százezret fizetnek, hogy nagy legyen a mellük mi abban a jó??????? :o

Sztori: a férjem bement a kismama boltba melltartót nézni nekem és megkérdezték tőle mekkorát keres mire mondta, hogy ami jó a fejére kb. mire megkérdezte tőle az eladó, hogy nem sátort keres véletlen ??? De ott akkora melltartók nem voltak ami előtte jó lett volna nemhogy szoptatáskor.

Igen a fejés csökkentésével kezdhetett apadni a tej így logikus ahogy leírtad. :roll:

Sági

Örülök akkor, hogy másnak is jutott ebből a szuper férj fajtából, az igaz amit írsz, hogy az ember azért megy hozzá, mert szuper, de nem mindenki marad olyan és nem ezek a rendes férjek vannak nagyobb számban , hanem a hülyék sajnos. Mostanában nagyon sok rosszat hallok, ismerősök elválnak, szétköltöznek, nyitott kapcsolatban élnek kicsi gyerekekkel.

Férjem fényezése: Ma Csongria túrótortájával várt haza, hát nem aranyos ??? Imádom , ja igen nagyon jól sikerült, igaz dupla adagból készítette jó magas lett, és ő is azt mondta, hogy legközelebb reszelt citromhéjjat tesz bele. :P :P

Ágiboldi

Boldinak BOLDOG HÓFORDULÓT kiván Tomika is !!!!!! :lol:

Lora

Brigócának balesetmentes közlekedést kivánunk, egyébként Tominak tegnap horzsolódott le a bőr a szájáról mikor mászás közben a feje hamarabb ért le a földre, mint a keze. De túléltük, ezeket már észre sem veszi. :lol:

Timi

Gratula Lillus fogához !!! :lol:

Csak azért kérdem a fogyókúrát, mert én terhesség előtt fogytam ugyanezzel 18 kg-ot. 6 hét alatt. Most újra el kéne nekem is kezdeni, de nincs rá erőm !!! De csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy nagyon jó, és a legeredményesebb !!!!!!

A sajttal kapcsolatban téged vaknak néztek ??? :twisted: Én bizti mondtam volna az eladónak, hogy egyen belőle egy falatot és akkor elhiszed, hogy az friss és azért zöldült meg !!!!He-He ! :lol:

Helga

Én 6 hónapig béreltem a mérleget pontosan azért amiért te, de nekem nem mondták, hogy írjam én magamtól vezettem füzetet,
a végén meg meg azért amikor apadni kezdett, hogy mennyi pótlás kell mellé.

Nagyon cukik a fényképek !!!

Kakihelyzet nálunk alapjáraton van napi 3-4 hatalmas mennyiségű. Ugyebár Tomi elég sokat eszik ebből adódóan.

Gyerekem hamarabb ugatott, mint beszél, előbb modja már hogy vau-vau és ugat, de a mama meg a baba az alig hagyja el a száját.
Kép Szobaszánkó további használatra

Kép
kditke

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?