Sziasztok!
Ismét éjszaka bagolyt játszom, most épp Dorka helyett, ő ugyanis békésen alszik.
Fáj a gyomrom, bebundáskenyereztem este, érzem is. Az olivaolajunk elfogyott és sima napraforgóolajban sütöttük ki, amitől kész vagyok, egyből érzem...... Én hülye mégis ettem....
Ezek már tényleg az öregség első jelei, azt hiszem, régebben ilyesmi gondom egyáltalán nem volt.
Pintyus!
Mai vásárlásnak mi lett a termése? Ujabb kismama rucik???? Mesélj!!!
Awe!
Azta..... akkor a 30 + 5db (klinikán kapott) szurimmal meg sem szólalok, 210-től azt hiszem kifeküdtem volna.....
Én combba, bőr alá kaptam és adtam be magamnak, hasamnál meg sem próbáltam, féltem, hogy nagyon fájna.
Én nem is tudom akik egy életen át inzulinozzák magukat hogy bírják??? De persze tudom, muszáj nekik, sok választásuk nincs, mint ahogy most Neked sem ha nem akarsz problémákat magadnak.
Na szép lehetett a mélyvénás trombózisod is, nem tudlak érte irigyelni. Azt hiszem a tabletta feliratást mégiscsak elkerülöm.... Szerencsére semmi bajom a terhességem óta, de sosem lehet tudni... Mi konkrétan az a tea amit javasoltál???
Olimami!
Én is azt kivánom, hogy ne legyen semmi problémád.... a 2 kg hízás meg egyáltalán nem sok, még ha nem 50 kg-ról inditottál akkor sem, ugyhogy ezen ne parázz.
Én már csak tudom...... igencsak gurulok a két terhességem után...
, bár érdekes módon engem sem cseszegetett senki.Zsuzska is épp ezt irta, mármint hogy őt sem.
Szép, hogy ödéma+ vérnyomásemelkedés nem tűnt fel a körzeti dokidnak....
Pedig a kettő együtt nem a legjobb.
De jó, hogy a magánorvosoddal ezt meg tudtad normálisan beszélni időben.
Hát, ne vegyél mérget rá, hogy azért vannak problémáid mert lányka lakik a pocidban. Nekem férjem egyik rokona mondta hogy a fius anyukáknál jön elő minden nyavaja, köztük neki, is.... persze ilyesmire nem adtam. Amit még nagyon szerettem, mikor a hasam alakja alapján állapitották meg a pocaklakóm nemét. Állitólag akinek előreálló, hegyes pocija van annak fia lesz, akinek inkább oldalt , a csipője mentén is gömbölyödik, szélesebb pocija van annak lánya lesz. Na mármost nekem mindkét terhességben
hegyes pocim volt, mégis van hál'Istennek fiam is, lányom is.
Ugyhogy ezeken csak mosolyogtam, főleg mikor már a babám nemét is tudtam és az ellenkezőjét mondták nekem szemrevételezés alapján...
A másik ami nagyon tetszett:
Dorkánál nagyon égett a gyomrom.... akkor biztos nagy haja lesz a babámnak. Igaz volt is neki, a fiamnak picit kisebb volt, de neki is sok volt, mégsem égett a gyomrom vele. Na ezekről ennyit.
Olimami, van egy kismama gatyóm, de fogalmam sincs hol és egyáltalán milyen állapotban.... de előkaparhatom ha gondolod. Bár Te biztos magasabb vagy az én 163 cm-es magasságomhoz képest.
Zsu!
Visszatérve a sielésre, még Szlovákiában is mosolyogtam mikor eszembe jutott amit irtál: örültél hogy a felvonót megtanultad használni....
Férjem mondta hogy előtte egy gyerek nem jól használta és a "tányér" része amit a lába közé kellett volna szoritania, visszapattant és teljes erőből állon vágta. Én nem láttam, de szegény biztos egy életre megtanulta a leckét...
Alíz!
Merre vagy? Balázskád ennyire lefoglal? Vagy a házimunka teper le ennyire?
Olgi!
Várunk vissza!!!!!!!Ép és egészséges legyél mostmár a gyerekeiddel együtt persze.
Bea!
Hát.... hosszú szorgalmi időszakod nem lesz amint irtad, kezdheted ismét a tanulást a gyakszi és álláskeresés mellett. Akkora szemétségnek tartom, hogy nem is méltatnak egy válasz erejéig sem a beadott pályázatokra, hogy csak naaaaa....Bunkóság a köbön.......
Mozi biztos élvezetes volt.
Gabi!
Nekem is van a munkahelyemen olyan egyetemi tanár aki Andikáz engem, ráadásul gyerekeink egyidősek. Na az ő szájából hallani az Andikát nekem is igen fura....
De mikor a munkahelyemre kerültem én voltam a legfiatalabb , igy sokan le Andikáztak, akik meg utána kerültek a munkahelyre a többiektől eltanulták ezt.
Anita0521!
Egy mondat erejéig merészkedtél közénk?
Üdv itt , mesélj bővebben, látom új felhasználó vagy itt.Lánykádhoz gratula!!!!
Na dugulok, de tényleg, szép álmokat Mindenkinek!
Puszi