Új privát üzeneted érkezett!

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT GEGÉNEK!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket, megvagyunk,Anna ül, mászik, kapaszkodik. Kissé zavaros itthon a helyzet, ezért mostanában sem időm, sem energiám nincs írni. Ha rendeződünk, majd jövök.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Rena: na ez már nem semmi, még leírni is elég volt... Na ne fogj már rá egy tükörre mindent.

Mági: Boldog névnapot!!!
Kép

Nika:
Kép
sziszi22
 
 

 
 

Csajok! Esernyőre csukható babakocsikat nézek, erről vélemény? http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... cikk=PI_S9
Aki vett hol vette,mennyiért,milyen??

omr
 
 


Sziszi nagyon köszönjük a képet és mindenkinek köszönjük a köszöntéseket :)

Bacilivi nagyon szupi az a babakocsi

Tinu engem érdekelne a kenyérsütős recept :):):):)

Apa ilyen tortát csinált az egyetlenünknek:9
Kép

Kép

Kép

Rena nem semmi napod volt reméljük már átlendültetek és ma már csak jó dolog történik veled veletek :):):):):)


Annyira szép az idő Gege most ébredt megyünk sétálni 11 fok van odakint:)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Rena:
nem semmi napotok volt, üdv. a csoportban! :roll:
Nekünk meg Zsuéknak van ilyen kocsink, szerintem jó, én egy hibát találtam benne, hogy beültetésnél az egyik lábánál nem lehet kikapcsolni a bizt. övet, így bele kell bújtatni, és eleinte ez idegesített. Már megszoktam, és szeretem, mert baromi könnyű, és mindent tud, amit a 22ezresek! :roll:
Vecsésen vettük mi kb. 9000ért, de már nem emlékszem pontosan mennyiért.
www.katibababolt.hu

Nika:
nagyon jók a torták! Ügyes apátok! :D

Livi:
nagyon jó az a babakocsi, bár az ára is! Nem lehet nálluk neten rendelni, szállítással?
Ja, jó kis árak vannak fogdokiknál. :evil:
Kézenfogás: próbálkozz, próbálkozz! Kiara is néha ki akarja húzni a kezét, de nem engedem neki. Ma pl. eltereltem kacsanézéssel a Dunaparton! :D
Babauszi: mi is imádjuk. Asszem más nem is járt eddig (Noémiék voltak még párszor, nem?), pedig szerintem nagyon megéri, annyira tudják élvezni! :D

Tegnap voltunk játszóházba a Lurdy-ba, jó volt, csak rengetegen voltak. Uncsitesóékkal voltunk, és megyünk majd még szerintem, de csak hétköznap!
Ma meg olyan szépen sütött a nap, lementünk játszóra, meg megnézni a hattyúkat a Dunaparton, annyira csípi őket, hogy alig lehet ilyenkor elhozni!
Hová szoktatok menni ilyenkor? Valami ötlet kéne, mert lassan semmi inger nem éri a csajt! :oops: A nagy hidegben annyi volt a séta, hogy be a kocsiba, aztán valahol ki!

Kép
kernico
 
 


Sziszi: és még láttad körülötte (innen kb. 20 cm-re) a kört?
Nemtod, mi lehetett?

Kép
kernico
 
 


Niki! (mostmár csak lenikizlek, hagyjuk a KÁT, CS már úgyis ezerrel dolizik! :lol: ) Segíts! Sehol nem talizom a Katibaboltba leírva: lehet rendelni vagy csak ott lehet venni helyben? Hány centi széles? Lemérnéd? Köszi az infókat!! 1500-el olcsóbb,mint ahol én néztem!
Ja és biciklire való gyerekülést tud valaki jó áron??? Itt Szentesen 7900,Szegváron 7200, neten 5-6 között is láttam, még talán jobb is, postával is olcsóbb.

omr
 
 


Ja! Kinti progik engem is érdekelnek! Mi kint voltunk 1 órát ma kb az udvaron, a lány a lépcsőre dőlve játszott, meg a vizes homokot kaparászta,úgyhogy körömkefés kézmosás volt utána! :D Ezért is kéne bicajülés,mennénk játszóra!

omr
 
 


Livi: nem csatozunk egyébkén, hanem vágom Tünci frufruját. Jó csálé! :D

Kernico: és milyen egy ilyen játszóház? Mit csinált ott Kiara? Ha mentek megint, akkor lehet, hogy mi is csatlakozunk. :wink: A Lurdy nincs olyan messze tőlünk.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na talán most sikerül befejezni az olvasást és írást!:) :oops:

A hangom helyre állt, de még mindig köhögök, de szerencsére más tünetem nincs, bár ez is épp elég, mivel többnyire éjjel tör rám és volt már hogy a kiscsaj felriadt a köhögésre. :( Gyógyit nem szedhetek a szoptatás miatt, így viszont tovább tart. Na mindegy az a jó, hogy ő nem kapta el, én meg csak rendbe jövök.

Jelentem ma végre rászántam magam és elmentem az Sztk-ba, hogy levegyék a körmöm. :P Nem is fájt, én meg már hónapok óta probáltam magam rávenni, hogy elmenjek. :oops: Kaptam érzéstelenítőt és most kezd elmúlni a hatása….Amúgy nincs is nagy kötés rajta és lehet szerdán már le is veszik. :P Igazából egyébként másik dokihoz indultam, mivel egyre gyakrabban vérzik az orrom (csak úgy magától, van hogy éjjel), így egy vizitdíjból két dolgot is elintéztem……. :wink:


Körkérdés:
Adott már valaki kivit a gyereknek? A magját kiszedtétek és hogyan? :roll: :roll: :roll:


Livi!
Úristen egy gyökérkezelés tényleg ilyen drága??? :shock: :shock: :evil: Nálam lehet nem is lett volna ennyi pénz.
De jól néz ki az a babakocsi, amit kinéztél. A hátsó rész olyan, mint egy hordozó? HA fekteted a bébit, akkor jut neki alulra elég levegő? :roll: Olyan furi, de bizti tesztelték.
Nem értem miért nem szeretne Dalmi az utcán sétálni. :roll: Én csak akkor adtam cipőt a gyerekre, ha kimentünk az utcára ill ha anyósékhoz. Náluk probált először menni benne, de ugye az nem volt idegen hely. Aztán ahogy elkezdett több lépést megtenni úgy probáltunk kint is menni és ő ujjong ilyenkor. Légy türelmes, azért még van bőven idő a tesó érkezéséig. :)
Cuki a napszemcsis kép. :P

Rena!
Közvéleménykutatás!:) :lol: :lol: :lol: Mik nem jutnak az eszedbe. :lol: :lol:
Baromira jók a képek! :P Ilyet Veronika is szokott játszani, de csak ritkán.
Hogy tudta kiszedni Petra a rácsot? :shock: :shock: Nem semmi! Nem félsz, hogy így valami éri, hisz te azt gondolod az ágyban alszik, ő meg a szobában garázdálkodik? :roll: Vagy hogy éjjel befekszik közétek? :lol:
Szaladgálás: hát nálunk is nagyon gyors volt a fejlődés miután tett már két-három lépést egyedül. Annyira tetszett neki, hogy szinte egész nap azt gyakorolta, meg az egyedül való felállást. Most meg szinte tényleg szalad.
Szép egy napod volt vagy inkább sz@r! A mosogép elromlás :twisted: :twisted: az nagyon gáz, azt gyorsan potolni kell (főleg így kari után kellemes) Nem féltél hogy megráz az áram, mikor beléptél a helységbe?

Tinu!
Nagyon csini volt Tünci a bulin és hát a haja! :o :o :o Én sem győzöm dicsérni-imádni való. :P Szerintem ha nekünk egyszer megnő ekkorára, akkor én se szívesen vágatnám le, pedig állítólag úgy erősödik…Tüncinek is bejött a hinta? A tök jó kis játékokat kapott.

Kernico!
Szomszédok! :twisted: :twisted:
Recept: tök jó!
:P

MAjd még jövök!

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Rena: holnap mérek majd, mert centi a gyerekszobában maradt. Egyetlen hibája, hogy az egyik lábát a gyereknek be kell dugni, mert ott nem lehet jól kikapcsolni az övet. De mi már megszoktuk, és amúgy mindent tud, amit a 22ezresek. :wink:
Én sem találom, lehet csak személyesen lehet venni, mi ott voltunk. De előtte szólni kell, hogy hozzon a raktárból, mert nem tart otthon. Hátha apa jön dolgozni, vagy erre jártok.
Jajj, de süki vagyok, Tescoban volt szombaton gyerekülés hátra biciklire 3900ért, szerintem még mindig van akciója, csak itt is már csak 2 darab volt. De érdemes megnézni.

Noémi: köröm, nátha! :roll: De most már jobb lesz!
Kivit én egyszer adtam neki egy picit, hogy megpucoltam, és levágtam azt a részt, ami nem magos. Szerette, de többet nem kapott, mert ezt is 18 hóstól írják!

Tinu:
oksi, csinálhatunk egy játszót. :D
Igazából az árával van bajom, mert 20 perc 400 forint, de óriási (persze ez a nagyobbaknak is), és sok játék van benne. Arra jó, hogy más játékokkal is játszon, és más gyerekeket is lásson. Meg majd később milyen jó lesz, a nagyoknak olyan játékok vannak, amiket még én is kipróbálnám! :oops:

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Tuncinek meg Gegenek nagyon sok boldog szuletesnapot!!!!


Elegge depis vagyok most, Anya hazament, nagymamam korhazba :( :( Most nagyon egyedul erzem magam, apa egesz nap dolgozik en meg itt vagyok egyedul Lilyvel. Nincs tul sok ismerosunk , csak 1-2 angol, de hat velunk nem talakozok annyira surun. Neha nagyon kitudok borulni, en elegge tarsasagi ember vagyok.
Ma apaval veszekedtunk egy jot, ugyanis van nekem itt egy magyar baratnom(meg kozepiskolaba jarunk egyutt) Igazabol omiatta koltozunk ide(mi Londonba lakunk azelott). Egy evig minden renben is volt, aztan osszevesztunk nem nagyon szeretnem reszletezni, szerintem mind a ketten hibasak voltunk. Mar lassan 2 eve nem beszelunk. Miutan osszevesztunk o probalt bekulni, kuldott uzeneteket stb. En nem valaszoltam rajuk. Ma ugy dontottem irok neki az iwiwen. Neki is van 2 gyereke, kicsit idosebbek mint a Lily, de szerintem biztos jol ellenenek. Na ez nem nagyon tetszett apanak ezen jol osszevesztunk. Szerintem nincsen igaza, annyira jo lenne egy magyar baratno itt a kozelben.
Gondoltam megkerdezlek titeket, mi a velemenyetek?

Jo ejszakat mindenkinek

Szilvi&Lily baba

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Gegenek nagyon boldog elso szulinapot kivanunk!!!

Kép

Tinu,
Tunci nagyon nagylanyos mar. Olyan furi, hogy szinte egyik naprol a masikra kinonek a baba korbol es kisgyerekek lesznek. Ez a csat a hajaban pedig kulonosen ratesz. Helyes es kiegyensulyozott a kiscsaj ;) !
Ja es legyszi tedd fel az olivaskenyer receptjet!

Rena,
Szivoagon vagy? :cry: Remelem hamar lejossz rola, es szerencsere telihold sincs minden nap. Bar engem sosem zavart, sot. Furi, hogy sok emberre igencsak negativ hatassal van. Mindenesetre holnap uj nap kezdodik es a mosogep motorja mar tuti nem fog elfustolni. :)
Nekunk Maclaren XT ernyokocsink van. Ugy tunik szetnyuhetetlen, pedig hidd el a repuloutakon nem gyenge dolgokon ment mar keresztul. Nagyon meg vagyok vele elegedve, viszont most megneztem otthon az arat... meg vannak ezek orulve.

Livi,
Lehet hogy felreertettelek, de ha online akarod megrendelni a kocsit, akkor azt szallitani kell, nem? Postaval, vagy valamilyen csomagkezbesitovel. A kerdes, hogy a ceg ahonnan rendeled a termeket, szallit-e kulfoldre, pontosabban Magyarorszagra. Ha igen, akkor megrendeled, ok meg elkuldik neked es kesz, nem kell senkit semmire megkerni, csak megadni a szallitasi cimet, a tobbi az o dolguk. Megneztem itt mennyi, hat tenyleg joval olcsobb mint az otthoni ar. Egyatalan ki veszi meg 200e-ert?

Noemi,
Orulok, hogy jobban vagy mar! Az ejjeli kohoges gaz, de majdcsak elmulik mar...

Nalunk a nap esemenye: Levi rajott hogy a mutatoujja passzol az orrlyukaba. Baromira tetszik neki, nekem mar kevesbe. Akkor a legjobb, mikor mindket ujjaval a tomitesen dolgozik eves kozben, nem torodve azzal hogy igy mennyi kaja kerul az orraba...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Na még egy csomó mindent lehagytam! :oops:

Rena!
Pont ugyanilyen kocsit vettünk másfél hónapja 12-ért az Osönben és azt is jó árnak gondoltuk. Én meg vagyok vele elégedve, egyedül az nem túl szimpi, hogy az ülés kicsit felfelé áll, ha beleül a gyerek feljebb vannak a lábai, mint a feneke, nem pedig egy szintben. PErsze le is lehet dönteni, ha már nagyobb. Én már utaztam vele buszon, könnyen mozgatható, összecsukható....A biztiövet én szét tudom kapcsolni.

Sziszi!
Tök jó a torta felirat! Hogy csináltad?

Babaúszi:
Igen mi is voltunk párszor és csak pozitiv dolgokat tudok mesélni. Most hogy leszedettem a körmöm, hamarosan szerintem újra fogunk járni, főleg ha lemegy a járvány időszak, mert azért a fertőzésektől kicsit félünk.

Kinti progi:
ha jobb idő lesz, akkor megyünk a triciklivel kirándulni a falun belül :lol: , itt még játszótér sincs :cry: Az udvarunk meg nem egészen gyerekbarát.

Nyaralás 8) :
Nem semmi, hogy már ilyeneken töritek a buksitok. :shock:
Az interneten nagyon sok baba-barát szállodát lehet találni, bár nem mindegyik túl olcsó-már én is nézegettem néhányat.
Egyébként már egyszer feltettem ide-tök tuti és ilyen színvonalon nem találtam még olcsobbat. http://www.hotelorchidea.hu/index.php?page=fotogaleria
Nektek érdekesebb lehet, mert távolabbról jöttök. Nekünk azért sem jó, mert hát ott dolgoztam-érdekes lenne, ha a kollégáim szolgálnának ki. :)

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Rena, jó kis nap....
nyaralás, mi Austzriát néztünk most ki.... jó drága.... :? de nem főszezonban megyünk, úgy jobb.... de így is húzós.
www.kinderhotel.at , www.familotel.de itt vannak bababarát hotelek.

Livi, babauszi, hát ez azért nekünk messze van...
mi jártunk (volna) kül, csak ugye a sok betegség... lehet, még fogunk járni, most ugye egészséges hetek vannak... lehet, megvárjuk a tavaszt.
én a babauszas.com "oldalra" jártam, ők csinálták Alsópáhokon is a tábort, ahol voltunk.

Noémi, kivit nem adtam...egyszer kapott két kanállal a kivis joghurtomból...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Őzi!
Orr piszkálás sztori: :lol: :lol: :lol: :lol: AMúgy nálunk is megy, bár ő csak mutogatja, hogy ott az orra és néha belenyúl, az enyémbe jobban szeret. Én rászólok és általában abbahagyja-van hogy fél perc múlva újra csinálja :lol:

Sziszka!
Teljesen átérzem a magányodat, bár én nem lakom ennyire messze. Szerintem ha a barinőd is megbocsátott és helyreállnak a dolgok kettőtök között, akkor miért ne talizhatnátok? :shock: Az biztos neked is jó lenne.
Ha depis vagy írj nekünk és majd segítünk. :wink: Már nekem is sokszor segített a depijeimen az hogy írtam ide és főleg hogy a többiek jó fejek voltak. :P
Mi baja a mamádnak?

Nem is meséltem, hogy amíg a dokinál voltam, addig a dédike vigyázott Veronikára. NAgy bűszkén mondta, hogy a gyerek kakás volt és tisztába tette, én meg nem is gondolkodtam ezen, nyugtáztam. Csakhogy egy pár óra múlva elég vizes lett a gyerek ruhája és tisztába tettem, akkor láttam hogy a dédi fordítva tette a pelust a gyerekre. :lol: :lol: :lol: PRobáltátok már a hátánál tépőzárazni. :shock: :lol:

Erről jut eszembe: Tinu! Akkor Tünci első szava a kaka lett? vicces! :lol:

Asszem megyek aludni, mert lassan többet írok, mint ti az elmúlt 4 nap alatt. :lol:

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziszka, szerintem is békülni sosem késő, meg az mindig jó...

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziszka,
Egyszerre irtunk :) .
Nagyon meg tudlak erteni. Baromi egyedul tud lenni az ember kulhonban, ertekes minden jobarat, vigyazni kell rajuk. Nem tudom mi volt az osszeveszes oka, de ha nem valami turhetetlen dolog, akkor miert ne lehetne kibekulnotok, plane ha mind a ketten akarjatok? Mindenki hibazik neha, mond meggondolatlan dolgokat, ingerult stb, de szerintem a legtobb ilyen eset megoldhato egy-egy oszinte bocsanatkeressel. Persze biztos a parodnak is megvannak az indokai... Na nem ragozom tovabb, szerintem egy probat mindenkepp meger, aztan majd meglatjatok mindharman hogy mit tudtok kihozni a dologbol.

Micsoda forgalom van itt igy este...

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Koszonom szepen lanyok, nagyon aranyosak vagytok. Maris jobban erzem magam :D :D Szerintem megprobalom a bekules dolgot, remelem jol fog elsulni.

Noemi
Mamam megint elesett es a csipojebol levalt egy port. Pontosan 2 eve torten ugyanez vele, csak a masik oldalon :( Remelem megint felgyogyul belole.

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


port=porc :oops:

Kép
]Kép
sziszka27
 
 


Sziasztok!

Potom 13 oldal lemaradásom van, illetve annyi azért nincs, mert mindig jöttem olvasgatni, csak írni mér nem jutott időm.

Kinyírtok :) , na, de hát ez van. Az ok csak annyi, hogy a nyaralásunkat szerveztem :oops: :D , emiatt olvasgattam más fórumokat, néztem naponta 20× az utazási irodák ajánlatát. Egyébként bárki bármerre szeretne menni, ajánlom most a neckermannt, febr 15-ig előfoglalási kedvezményként 15%-ot adnak, plusz még 15%-ot, mert 15 éves a cég. Összességében tehát 30%!!!


Egyébként jól vagyunk, semmi különös. Zsombi kb. 1 hete iszonyat rossz!!! De komolyan, olyanokat csinál, amit még Jázi sem. Letépte már 2× is a függönyöm, tegnapelőtt meg a padlószőnyeg szegélylécét (2,5m-es darab) szakította le :evil: ! Szóval valamelyik nap már sírtam, hogy ez nem igaz, hogy esztkellecsinánííííí!!!


Senkit nem szeretnék kihagyni, így minden kis illetékesnek boldog szülinapot, névnapot!!! :D

Rena!
Külön köszönet az érdeklődésedért!


Na, majd kicsit összeszedem magam, és jövök.

Pussz,
Brigó

Kép

Kép
brigó
 
 


Jó reggelt csajok!
Iggggeniggenigggeeeeen! (ez oan AceVenturásan mondva :lol: )
Minő forgalomnövekedés (ilyet a Vodában sosem láttam! :lol: )

Brigó!!!! Külön öröm! Csakhogy itt! Szóval Zsombi ördögfióka lett? Á, csak közelről megvizsgálja a világot! Te is nyaralásszervezésbe? Mikor mentek,hova? Ja, Neckermann oldalán én is landoltam tegnap, volt egy Korfu AI naon jó áron! De már megint görögbe menjünk???? Másra nincs pénz mondjuk, Petra meg még úgysem volt görögbe! :lol: (ja de, 6-8 hetes embriókorában! :D )

Niki, Noémi! Köszi a babakocsis dolgot! Nagyon tetszik ez az ülés, meg kéne venni. Na de arra nem járok, úgyhogy tuti 3-4-el több errefelé! :evil:

Niki! Bicikliülés tescoban ákciós?????? Én nem láttam a katalógusban! Hú, nyilván este valahogy csak ki kéne szaladni! Vagy lehet még most délelőtt kiruccanok a cicával.

Sziszka! Szerintem is béküljetek!!!! Amúgy teljesen megértelek én is! Bár én csak 25 km-re költöztem szülővárosomtól,ott az összes barátunk, itt Szentesen nem naon vannak. Mondjuk akikkel kórházban voltam együtt,azokkal tartom a kapcs, megyek is szerdán az egyikhez. De amúgy szintén egyedül egész nap. Apa 3-kor hazajön kajálni,aztán este 7-fél 8 kor jön.Vacsi,fürcsi,szunyóka! :roll: Visszatérve én is most írtam iwiwen egy volt kolleganőmnek,haraggal váltunk el,szerinte én rugattam ki,most meg mint ha mi sem történt volna,még meg is akar látogatni,hogy dumcsizzunk. :D
Mamádnak jobbulást,mielőbbi gyógyulást!

Őzi! Szívóág?? :lol: :lol: Hát azon! :lol: Megyek is beáztatni a rucikat a fürdőkádba! Vagy kölcsönkérem majd nagyanyám régi teknőjét! :lol: 1-2 hétig szerintem nem lesz gépem,hozatunk újat! (egyik boltban kedvezményesen kapunk újat,csak hozatni kell)
Orrpiszka! :lol: :lol: Egyébként tényleg nem véletlen,hogy az ujjunk pont passzol az orrunkba,nem?? :lol:

Winnie! Szervezkedtek már? Mikor lesz a buli,hétvégén? Ausztria szép lehet, de mi tengert akarunk mutizni,mint Tinuék! :D Na jó, az igazság az,hogy mi nem bírjuk már tenger nélkül! :oops:

Ja, kivi! Adtam már, 2-szer. Egyszer gyümisalit turmixoltam még össze,ez kb 1 hónapja volt.

Akik már adhatnak tejet! Hogy vezetitek be?

Jaj,mit akartam még??? passz.

omr
 
 


Rena!

Mi Bulgáriába megyünk, pont a pénzkérdés miatt :wink: Ott is homokos a part, és annyira olcsó, hogy csak na! 51.000Ft AI ellátás, gyerekeknek 14 éves korig ingyenes, és a lényeg, hogy gyerekbarát szálloda, magyar nyelvű animátorokkal! Mi júli 3-10 megyünk, csak még nemtom mivel. Ugye a skyeurope kivonta magát Pestről, így már csak a wizz van, aki nem is vitte le az árakat :cry: , egyelőre debreceni reptérről nincs még infó, Bécsből lenne repjegy kemény 0,01€-ért, de pont ekkor nincs. Na, mindegy, majd megyünk valahogy, még addig van egy fél év :lol:

Kép

Kép
brigó
 
 


Hű, de sokat írtatok az este! :D

Sziszka: én is békülnék! :)

Rena: a védőnő aszonta, hogy 2,8-as tejet adjak a gyereknek. Egyelőre én úgy csinálom, hogy tejet még nem kapott, de tejpépet már igen. Mostanában az a vacsi. Meg a tejfölt vezettem még be. Tejet majd úgy fogom, hogy spenótba. De úgy, hogy csak tejet iszik simán, majd akkor, ha már nem szopizik. Egyelőre jó neki ivásra az anyatej. Ja, meg majd csinálok neki tejbegrízt kicsit később. Előbb bevezetem majd a tojást.

Kenyérrecit majd felrakom, de előbb még dógom van. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Köszi!
Tündéri a kép a vonalzódnál!!! :D

Na vártam Nikit ezzel a Tescos üléses témával,de kiszaladok,lesz ami lesz,legalább kirándulunk egyet! 8)

omr
 
 


Brigó! Jól hangzik a dolog! Meg is nézem! Csak eddig azt hallottam,hogy nagyon lopnak. De egy szállodában mit lopnának végülis? Mi csak szept elején megyünk az tutifix!
Hallottátok,hogy gyerkőcnek csak 2 évre adnak útlevelet? :?

omr
 
 


Olasz kenyér

2 lb (nagyobb kenyér) 1,5 lb

víz 310ml 240ml
erős fehér liszt 560g 460g
só 1 kiskanál 1 kiskanál
cukor 2 evőkanál 2 evőkanál
olívaolaj 3 evőkanál 2 evőkanál
zacskós élesztő 2 kiskanál 2 kiskanál
bazsalikom 2 kiskanál 2 kiskanál
oregano 2 kiskanál 2 kiskanál
paradicsompüré 3 evőkanál 2 evőkanál


2-4 evőkanálnyi összevágott olívabogyó kb. 5 perccel a második dagasztás vége előtt
ALAP programmal mehet a sütés

Kép
Kép
tinu
 
 


Upsz, ezt jól összenyomorintotta. Szóval elvileg két oszlop akart lenni, de talán érthető. A kisebb kenyérhez kevesebb kell az összetevőkből, a nagyobbhoz meg több.

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena: sorry, ilyenre nem is gondoltam, hogy milyen akció, mert itt az 50%-os sorokon volt. Nemtom, hogy ez van-e mindenhol, de nem újságos akció!

Valaki mér babakocsit - amilyet Rena szeretne? A miénk apa kocsijába maradt, csak később tudok! :roll:

Kép
kernico
 
 


Olyan lassú most a babanet. :?

Brigó!
Én is már nagyon hiányoltalak, mert tényleg jól eltűntél. 13 oldal nem kevés.
Szóval Zsombi kis gézengúz lett :lol: Hát gondolom a fiúk amúgy is elevenebbek, de probálj türelmes lenni vele és mond el neki hogy mit szabad és mit nem. NAgyon okosak a babák és ha szépen elmagyarázod, akkor biztos megérti és talán legközelebb nem csinál valami újabb kárt. :wink:

Bulgáriáról már én is több helyről hallottam hogy olcsók és nagyon szép helyek vannak ott is. 51e egy hétre tényleg nagyon jó ár, csak hát még oda kirepülsz :? Az nem lehet olcsó-bár én utoljára 14 éve repültem.
Egyébként lopás bárhol lehet, itthon is és máshol is nagyon oda kell figyelni az értékekre (főleg a kocsira :twisted: )

Rena!
Hú én szívesen mennék Korfura. Nem megyünk együtt? :mrgreen:
Amúgy hol, mennyiért nézted az utat? Ott még szeptemberben is jó meleg lehet.
Ú, tényleg oda kell még útlevél! :roll: NEkünk már lejárt, mire azt megcsináltatja az ember, sőt még a bébinek is kell? :shock:
Babakocsit majd lemérem, de nekünk is a kocsiban van. AMúgy Veronika jól beöltözve is elfér benne, hosszra kb 70-75 cm lehet, mert kicsit lelóg a lába, ha fekszik.

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Legutóbb így főzöcskézett a kiscsaj, igazából csak kávét főzött és ivott velem :lol:
Kép
Kép

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Juj de csini Veronika!!! Tök édi ez a ruci!

Na csajok,voltam Tescoban, de csak elölre szerelhető ülés volt,kb 10 centi volt az ülőrésze (sztem már nem fér el a cia sejhaja rajta) és csak 15 kg-ig bírt,meg is nyomtam felül,összhajlott egy pici alattam. Szóval sztem Niki nem ezt láttad,vadászok tovább. Amúgy éppen induláskor hívott egy csaj,hogy tud-e segíteni,mert látta,h regisztráltam a honlapjukra.Na ja,ott néztem eddig legolcsóbban az ülést.MOndom várjunk,lehet,h rendelek maguktól!
Közben apa is hívott,hogy ugorjak be Vácziékhoz (ők hozzák a gépet),mert összeírtak a csajok egy listát,h miből választhatok. 23 gép volt a listán,jelenlegi döntésem:
http://www.ebolt.hu/product117075_category2199.html

Nyaralás: Mi Korfun voltunk legelőször nyaralni, az az első repcsiutunk is. Aztán Krétán voltunk és Rodoszon kétszer. Mindet tudom ajánlani. Mondjuk Kréta kicsit csalódás volt, de bizti azért mert kopár volt a zöld Korfu után. Rodoszt imádom,de már ismerem minden zegét-zugát,abból kérdezhettek,5-ösre vizsgáznék! :D 2-szer voltunk, 2006-ban 2 hét volt 180ezer kettőnknek cakkpakk! Apollon travelnél.
Útlevél. na ja, kell mindenhova,én sem értem miért. bár már 2 uccsó nyaralásunkkor volt aki személyivel jött,szóval engem félretájékoztattak sztem. Viszont a piciknek kell az tuti,mert semmi más okiratuk nincs.
Noémi! Akkor itt talizzunk, ne a Vadasparkban??? :P :lol:
http://www.utisugo.hu/utazas/gorogorsza ... s-apartman

omr
 
 


Ja, babakocsimérés ráér ám! Úgy holnap estig! Köszi!

Na ezt akartam még linkelni,az ülések:
A KittySpecial tetszik leginkább,de a Carrier is tökéletes lenne 5-ért, de csak fekete van és sztem belesülne Petra nyáron. :roll:
http://www.pilissport.hu/index.php?cPath=139

omr
 
 


Sziasztok!

Rena, én Elux-fan vagyok, úgyhogy hajrá Elux mosógép :)

Mi nem vagyunk annyira tengerpártiak, inkább tó, meg hegyek, Au meg gyönyörű :)

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Képzeljétek ilyenre szeretnénk járni a babóval, már egyszer voltunk, nagyon tetszett neki. Ha minden jól megy, akkor holnap megint elviszem rá. Olyasmi, mint a Ringató, csak ezt egy helyi csajszi tartja.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7444062235

Noémi és Veronika

KépKép
fnoe
 
 


Sziasztok!

Most először (vagyis igazából másodszor) vagyok itt, látom, összeszokott kis csapat vagytok. HA nem haragszotok, néha én is benéznék közétek ;)

Fnoe - mi is járunk a kisfiammal hasonlóra, itt Dunaújvárosban Dúdolónak hívják :)
Levi nagyon szereti.

nana77
 
 


Szia Nana!

Üdv köztünk!

KépKép

KépKép
winnie27
 
 


Sziasztok!

Nana! Szia! Benéztem a blogotokba,nagyon helyes pasi Levi! :wink: Hogy telnek a napjaitok,mik a kedvenc játékai? (tudod mi még ajivásárlás előtt állunk!)

Csajok! Pár napja esti szopi alatt 2-3 nyelés után teli torokból sír a lány. Nagy nehezen visszadugom valahogy a szájába,de immel-ámmal beleegyezik,aztán kiköpi és csak néz... :shock: Ez mi? Leválasztódik????? Jól van egye fene, belenyugszok már így 1 éves korára,csak akkor min fog este elaludni? :roll:

Nem tudom, értesültetek-e róla, de az idén a (magyar !!!!) 50 Ft-os bekerült a világ legszebb 15 pénzérméje közé. Az alábbi linkre kattintva szavazni tudtok, hogy a miénk legyen az első hely! Én már voksoltam!

http://numismaster.com/ta/inside_numis.jsp?page=Coty

omr
 
 


Rena: nincsenek piros betűs napjaid?

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a kedves fogadtatást! Remélem, jól telt az éjszakátok! Tényleg - a ti manóitok mennyire alszanak jól / rosszul? Mert LEvi még messze van attól, hogy jó alvónak nevezzem..... 2-4 alkalommal még felkel, hogy cicizzen............

[quote="omr"]N írta:omrana! Szia! Benéztem a blogotokba,nagyon helyes pasi Levi! :wink: Hogy telnek a napjaitok,mik a kedvenc játékai? (tudod mi még ajivásárlás előtt állunk!)


Omr - köszi :oops: . Amúgy LEvi egyre elevenebb, okosabb, és meglehetősen rafkós, huncut kislegény :) Eddig is imádtam Anya lenni, de mostanában, mióta egyre inkább partner mindenben (no és persze már ő maga si ki tudja és ki is akarja fejezni a szeretetét :wink:)...... Szóval szerintem napról napra jobb :)
Játékok --- hááát, nem tudom, mennyit tudok segíteni, mert Levi igazi pasi..... Kisautók, motorok, kisvonat...... Most kezdi el érdekelni az építőkocka (eddig csak szétszórni volt jó :D )
Karácsonyra kapott egy horgászjátékot:
http://www.fakopancs.com/aruhaz/index.php?cPath=23_43
De ezen az oldalon amúgy is érdemes szétnézni, nem tudom, ismered-e őket.
Ja: karácsonyra kapott egy (tescos) viziparkot, amolyan játékasztal-féleség. Van rahójta világítótorony, csónakház, szökőkút, rakodódaru, pálmafa. Ha raksz bele vizet, akkor működik a szökőkút, jókat lehet hajócskázni. Mi többnyire "szárazon" használjuk, mert ugye kinek van kedve állandóan felitatni néhány liter vizet a padlószőnyegből...... :roll: :lol: De így is élvezetes játék: sok helyen lehet rajta gombokat nyomogatni, és akkor zenél, meg pl. sirályangokat hallat... Levi nagyon szereti :)
Azt hiszem, ennyi.... Így is kicsit hosszúra sikeredtem... :oops:

nana77
 
 


Bocs az elgépelésekért, közben Levi szopizott az ölemben, így csak egy kézzel tudtam gépelni, ráadásul közben még akrobatamutatványokat végzett....

nana77
 
 


Szia Nana! Nálunk is hasonlóak az éjszakák. Ma mondjuk 3-kor még sétálni is kellett vele, annyira felébredt. És ez egy közepes éjszaka volt, van, hogy még többet kell kelni Tündéhez. Te is igény szerint szoptatsz?

Megjöttünk egyébként az 1 éves státuszvizsgálatról. Tünci kicsit alacsonyabb (74 cm) és kicsit dagibb (9780 g), mint az átlag. Szegénykém, hát mégis a mi gyerekünk. :lol: Asszem leszokunk az esti tejpépről. :roll: Inkább reggel fogja kapni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Nana: üdv. itt! Én is belenéztem a blogotokba, nagyon helyes Levi!
Igen, ilyenkor már olyan jó, imádom, amikor megölelget néha! :D
Azt a viziparkot mi is néztünk, de nem kapott végül is. Pedig jónak nézett ki nagyon!

Rena: :oops: :oops: Apa megint elvitte a babakocsit, elfelejtettem kivenni este a kocsiból!
Valaki tud mérni? Nemtom mikor jön apa ma, de igyekszem észben tartani a dolgot! :oops:
Nekem Kiara ugyanezt csinálta amikor leválasztotta magát. Nem akart megjönni, úgyhogy én annak tudtam be. Utánna még jó ideig próbálkoztam, de volt, hogy már amikor közelítettem, akkor is üvöltött! Lehet Petránál is ez, de passz!
Másik tesco nincs a környéken? Most még csak meg sem tudom nézni, mert apa nélkül mi nem jutunk el addig. :roll:

Tinu: jó, hogy írod, nekünk is be kéne jelentkezni már a védőnénihez. Kíváncsi vagyok a pontos adatokra, mert ruhával volt 9200 múlkor, hosszra meg kb. 77 lehet, legalább is már a 76os rucik is kezdenek rövidek lenni.

Noémi: az jó lehet. Mi a végén nem jutottunk el Ringatóra sem sajna eddig. Pedig szeretnék!

Kép
kernico
 
 


Sziasztok!

Végre tudok jönni!Túl vagyunk a konyha és az előszoba felújításán,már csak csinosítgatni kell!Közben elromlott a számgépünk,különben tudtam volna írni!

Örülök,hogy mindenki jól van!

Nana,üdv. itt köztünk Én is megnéztem Levit,nagyon aranyos!Nálunk az éjszakák változóak.Most pl.:végigaludta,de előző éjjel 2x ébredt,és második alkalommal össze kellett Vele bújnom,simogatni,úgy aludt el.Ja,és a Tigrist ölelgette.Az az alvóállata.Hányszor szoptatsz egy nap?

Tinu!Hűű,jó húsban van Tünci!Persze ez nagyon jó,Martinka 9100gr. volt 1 évesen.Komolyan,most úgy viselkedik,mintha újévi fogadalmat tett volna,mert egész nap eszik!Akkora adag kaják mennek le,hogy csak lesünk!Aztán amikor mi kezdünk el enni,jön oda,és kér abból is! :shock: :D
Vendég
 


Tinu! Nincsenek! 2 hete volt. Lehet h peteéres inkább? :roll: hű, szép súlyban van Tünci valóban! :D

Niki! Aha, szóval akkor lehet,h leválasztódik. De mit adok majd este neki??? Te mit szoktál? Vagy nincs már fürcsi után semmi lé?
Kocsiméret!!!!!!!! :twisted: :twisted: Á, a kisördög csak vicc! :lol: ráér még mindig, most még a bicikliülésen agyalok

Szerintetek csomitartóra vagy hátsóvázra szerelhetőt vegyünk???? Többen az utóbbit ajánlják!

Nana! Petrám jól alszik. 8) Köszi az ajis választ! Akkor az oan activity asztalféleség lehet,azt mi is néztük.

Attól tartok amúgy,hogy tőlünk szülire csak a bicajülést kapja,na meg a babakocsit. majd a család elárasztja játékkal. túl sok minden tönkrement manapság. Ja! Apa most hozza haza az új mosómasát!!! :D

Délelőtt voltunk egy kórházi sorstársnál, 3 nappal ifjabb a fia. Nem naon örült a lányomnak, pedig a cica nagyon símult hozzá! :lol:

Alexa! Na szia végre! Gyere pihizzél egy kicsit és mesélj, mi újság Martinkával? miket csinál? Segített a felújításban? :lol:

omr
 
 


Tündének és Gegének Boldog Szülinapot,így utólag is!!

Úgy látszik,most lesznek igazi gézengúzok a gyerekek!Martinka is sokkal huncutabb,mint volt.Sógornőm nem látta 3 hétig mert influenzás volt,és utána teljesen el volt ájulva!Mondta,hogy nagyon huncut lett,még a szeme sem áll jól! :D

Rena!Szerencsére jól viselte a felújítást Martinka,nem zavarták a gépzajok sem.Mostmeg tök édi,kijár a konyhába,és simogatja,mutogatja a konyhacsempét.Tetszik Neki! :D
Akkor "segített",amikor visszavittük a hűtőt a helyére.Kipakoltam belőle,és egyszer csak azt vettük észre,hogy a kisgyerek 2 tojással a kezében járkál! :shock: :D :D Még jó,hogy nem törte össze!!Jól mutatott volna a kanapén!! Elvettük Tőle,na akkor volt ám nagy sírás! :)
Milyen mosógépet vettetek?
Vendég
 


Sziasztok!
Eloszor is a moka:
http://www.youtube.com/watch?v=QNyhbltY7qY

Tinu,
Koszi a receptet, hetvegen megsutom!

Nyaralas,
Tok buli hogy mindenki vadul szervezkedik kuldfoldre, en pedig vadul tervezem a nyaralast otthonra! Jo lesz tuti, hiszen meg a szallasert sem kell fizetni :) . Annyira varom mar, 4 eve nem voltunk egyutt otthon.

Nana,
Udv koztunk masik Levis anyuka! En Levim is sokszor szopizik meg ejjel, legjobb esetben is 2-kor es hajnalban.

Lanyok,
Aki igeny szerint szoptat azokat kerdezem: Nappal hanyszor szopizik meg a gyerok es hanyszor kap szilardat?
+ azt vettem eszre Levinel, hogy vannak napok amikor szo szerint zabal es rovidebbeket alszik es vannak napok amikor kevesebbet eszik es nagyokat alszik. Ezek az idoszakok ciklikusan kovetik egymast es mindegyik par napig tart. Persze vannak olyan napok amelyek egyik kategoriaba sem illenek. Eszrevett mar valaki rajtam kivul ilyet?

Alexa,
Jo hogy mar befejezodtek a munkalatok es tobbet tudsz jonni! Levi is imadja a hutot, kulonosen a tojasokat az ajtoban, mert azt egy pillanat alatt fel lehet kapni es sikongatva elrohanni vele. De azt szerencsere nem tudja meg kinyitni, viszont a toloajtokat a szekrenyen mar igen :( .

Rena,
Gratula az uj teknohoz. Jol meg kell szeretgetned majd, nehogy o is kiszurjon veled! :D

Őzi
Kép
Kép
Õzi
 
 


Őzi: nálunk 5x van szilárd egy nap és szopi meg számtalanszor. :) Altatáskor mindig bepróbálkozok, a többi Tünci akarától függ. Jön és húzkodja a pólómat. :oops: MOst meg azért szoptattam, mert nem volt kedvem megitatni ebéd után, inkább szopi. Én még nem figyeltem meg ilyen ciklusokat.

Na de ha evés. Annyira cuki volt az előbb. Zabbantottam befelé a tonhalas-babos spagettimet, amiből ő még nem ehet, mert halat még nem kapott eddig. De spagettit már ehet, mert ez durum. (Előtte persze már ebédelt, nem éheztetem. :lol: ) Na és kezdte figyelni, hogy hova tűnik a számba a kaja. De komolyan kukkolt befelé. Be is akart nyúlni a számba. AZtán inkább a kilógó spagettivéget szedte ki folyton és nyomta a saját szájába. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Rena: annyira beijedtem, hogy rohantam is mérni! :lol: :lol:
Belső szélesség 36, ülőszélesség 30 cm, magasság 1 m, ülőrész: 23 cm, összecsukva 115 cm magas, és 33 cm a legszélesebb részén, ennyi kell a tárolásához. Mi kell még?
Bicikliülés passz, de ha megvan az okosság, akkor szólj, mert majd mi is szeretnénk nyárra.
Este 7kor vacsizunk eddig tejpépet (jó laktató, átaludta az éjszakát vele), most meg már főzeléket vacsizik vagy néha még tejpépet, aztán fürcsi, és utánna még lefekvés előtt iszik vizet, aztán annyi. Kiaránál ez bejött.

Majd még jövök, de főzni is kell, és apa is itt toporog mögöttem! :roll:

Kép
kernico
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?