Na talán most sikerül befejezni az olvasást és írást!:)
A hangom helyre állt, de még mindig köhögök, de szerencsére más tünetem nincs, bár ez is épp elég, mivel többnyire éjjel tör rám és volt már hogy a kiscsaj felriadt a köhögésre.
Gyógyit nem szedhetek a szoptatás miatt, így viszont tovább tart. Na mindegy az a jó, hogy ő nem kapta el, én meg csak rendbe jövök.
Jelentem ma végre rászántam magam és elmentem az Sztk-ba, hogy levegyék a körmöm.
Nem is fájt, én meg már hónapok óta probáltam magam rávenni, hogy elmenjek.
Kaptam érzéstelenítőt és most kezd elmúlni a hatása….Amúgy nincs is nagy kötés rajta és lehet szerdán már le is veszik.
Igazából egyébként másik dokihoz indultam, mivel egyre gyakrabban vérzik az orrom (csak úgy magától, van hogy éjjel), így egy vizitdíjból két dolgot is elintéztem…….
Körkérdés:
Adott már valaki kivit a gyereknek? A magját kiszedtétek és hogyan?
Livi!
Úristen egy gyökérkezelés tényleg ilyen drága???
Nálam lehet nem is lett volna ennyi pénz.
De jól néz ki az a babakocsi, amit kinéztél. A hátsó rész olyan, mint egy hordozó? HA fekteted a bébit, akkor jut neki alulra elég levegő?
Olyan furi, de bizti tesztelték.
Nem értem miért nem szeretne Dalmi az utcán sétálni.
Én csak akkor adtam cipőt a gyerekre, ha kimentünk az utcára ill ha anyósékhoz. Náluk probált először menni benne, de ugye az nem volt idegen hely. Aztán ahogy elkezdett több lépést megtenni úgy probáltunk kint is menni és ő ujjong ilyenkor. Légy türelmes, azért még van bőven idő a tesó érkezéséig.
Cuki a napszemcsis kép.
Rena!
Közvéleménykutatás!:)
Mik nem jutnak az eszedbe.
Baromira jók a képek!
Ilyet Veronika is szokott játszani, de csak ritkán.
Hogy tudta kiszedni Petra a rácsot?
Nem semmi! Nem félsz, hogy így valami éri, hisz te azt gondolod az ágyban alszik, ő meg a szobában garázdálkodik?
Vagy hogy éjjel befekszik közétek?
Szaladgálás: hát nálunk is nagyon gyors volt a fejlődés miután tett már két-három lépést egyedül. Annyira tetszett neki, hogy szinte egész nap azt gyakorolta, meg az egyedül való felállást. Most meg szinte tényleg szalad.
Szép egy napod volt vagy inkább sz@r! A mosogép elromlás
az nagyon gáz, azt gyorsan potolni kell (főleg így kari után kellemes) Nem féltél hogy megráz az áram, mikor beléptél a helységbe?
Tinu!
Nagyon csini volt Tünci a bulin és hát a haja!
Én sem győzöm dicsérni-imádni való.
Szerintem ha nekünk egyszer megnő ekkorára, akkor én se szívesen vágatnám le, pedig állítólag úgy erősödik…Tüncinek is bejött a hinta? A tök jó kis játékokat kapott.
Kernico!
Szomszédok!
Recept: tök jó!
MAjd még jövök!