Sziasztok!
Front: kedves Pannika ma egész nap, de szó szerint karbantartáson volt.... én huhh, totál gázos vagyok, mert bár éjjel jó szokása szerint az újszülöttem aludt, de a nagyok.... telihold volt vagy mi, de kettőtől nem tudom aludtam-e valamennyit is úgy felhúztak... Anya maradj még, maradj még...nonstop. Petkó az ölembe ült, és akkorát pislantott, hogy kijött a pelusból a fele, rá a hálóingemre...bhhhhhhhhh.. ennyit a lóbádzset pelenkáról... ma vettünk neki frankó nagy Liberót..ez tuti kibírja reggelig.
vicces, Panka alszik a legjobban a családban...jó neki....
szóval ma Pannicsek nem volt hajlandó lefejtődni rólam egyáltalán és a cickóm is fájdogál...poénos, mert tejem az alig van, de azért a mellgyuszi Petikével sem került el. Mindegy lényeg az, hogy Petike is és Panka is úgy néz ki full anyatejes bébi lesz (Vikci!!!). Épp az otthon szültünk topic-ban írtam, hogy Petinek volt 12 tejadó anyukája, Pankának lehet csak egy lesz, és hálistennek itt a közelben, így naponta friss anyatejet iszik.
Friss levegő! mi ma is sétáltunk tán egy órát, negyven percet kinn a dunaparton, durván fújt a szél, de a mélykocsiban, orkános anorákban biztonságban tudtam. Mikor meg sírdogált, magamhoz öleltem... könnyen voltam, a Kedvesem is jött velünk és tolta a babakocsit.... tegnap is sétáltunk kb. ennyit, előtte volt először kinn, kb. 20 percet. Ennyit a szoktatásról...
Kendőn én is gondolkodom, nandus karikáson, szerencsére a közelünkben van egy forgalmazó....el is mehetek érte.
Blongyi! A bolygókban én nem kételkedem. Párommal olyan a horoszkópunk majdnem, mint a jin-jang szimbólum. Két fél, ha találkozik. Állítólag, ha a Föld két végén vagyunk is összetalálkoztunk volna...
Skaccerkáim pedig: a csajok bakok, a kissrácom pedig skorpió - tényleg kicsit bosszúálló - jól odavágja a dolgokat, ha nem tetszik neki valami hi-hi! Én meg szűz vagyok a javából... amióta olvastam pár komoly horoszkópot, azóta teljesen bizonyos vagyok abban, hogy nem mindegy, mikor születik az ember. Csak azt nem értem, hogy minek kellett nekem ez a fullszűz képlet???? hiszen spontán születtem..... mire 90 leszek biztosan tudni fogom.
Marcsi! Eszméletlen Ádámka, egyszerűen gyönyörűség, és gratulálok hozzá, és a szép szülésedhez is!!!! nagyon drukkoltam Neked, hiszen olyan természetességgel, elfogadással, elvárások nélkül álltál hozzá a várandóssághoz, a szüléshez,(legalábbis így tűnt, a hsz.aid alapján) hogy ezt nagyon-nagyon kiérdemelted!!!!
Baba8, köszi!!!
Csibe! Hajrá!!!
Norma???
Marcit Isten éltesse!!!!