sziasztok!
köszönöm a sok pozitív energiát, úgy néz ki, hogy használt!
tegnap estére viszont felment a lázam, be is paráztam egy kicsit, de végül semmi mást nem csináltam, mint 9-kor ágyba bújtam, jól betakaróztam és reggel 8-ig fel sem keltem! úgy kiizzadtam magamból mindent, hogy a mai napom már sokkal jobb! nincs hasmenésem, a hányingerem is elmúlt
sok folyadékot iszom és próbálok egész nap pihengetni, feküdni! délután hívom a háziorvosom, szerintem ma még nem moccanok ki, majd holnap, vagy amikorra mondja, felmegyek a betegállomány papíromért. ráadásul a főnököm 2,5 éves gyereke is végighányta a tegnapi napot, szóval nem tudom, hogy melyikünkben bújkált hamarabb ez a nyavaja...
a torkom mondjuk fájdogál, de arra meg jó kis mézes, citromos teát nyomatok...
remélem, hogy nem vagytok betegek, mert ez iszonyat! és a másik, hogy itt már nem csak magadért vállalsz kockázatot...
a másik hír, hogy tegnap bejelentkeztünk az esküvőre
március 8-án 15 órakor mondjuk a boldogító igen. annyira furcsa, hogy így felpörögtek az események. azt sem tudom, hogy hová szaladjak. ruhakölcsönzőbe, esküvői meghívót csináltatni, vagy mit!?
ha nem lennék beteg, még akár időm és kedvem is lenne ezeket intézni, de így... inkább tényleg pihengetek!
a babakocsi vásárlással kapcsolatban, én arra gondoltam, nem azért, mert az ember sajnálja a babájától a sok pénzt, de miért dobna ki feleslegesen ennyit, ha kb. a feléért is megkaphatja a kedvenc modellt, hogy én is ki fogok nézni bababoltban egy favoritot és megpróbálok keresni különböző babás oldalakon használt, de jó állapotban lévőt belőle. remélem, hogy lesz időm is, hogy megnézzem személyesen is a kiválasztott darabokat, mert szerintem van más is, aki tényleg vigyáz a gyereke holmijára, szóval nem mondom, hogy az agyonstrapáltat megvenném, de bízom a kismamákban, hogy nem igénytelenek és óvják a drágább dolgokat. barátnőmtől hallottam, hogy ha ő újra terhes lenne, akkor biztosan nem vásárolna újat, mert nem éri meg. persze ez egy egyéni vélemény és majd meglátjuk, hogy nálunk, hogy jön össze!
sziasztok!