Sziasztok!
Mano,
Ti meg szuperul birjatok :-))) nalunk regebben nagyon egeszseges volt az a Bp-Miskolc tavolsag a szuleimmel. Mostanaban egyre jobban kijovunk, ugyhogy meg csipnem is, ha mondjuk Bp. kornyekere koltoznenek, de ha itt lennenek a szomszedban, szerintem tunemenyes gyorsasaggal mennenk egymas agyara... :-/
Andi,
mit hallok, mehszajpolip gyanu?! :-( Drukk-drukk, hogy vaklarmanak bizonyuljon! :-)
Virag,
koszi a dicseretet :-) En is mindig ezt mondom, hogy ilyen kicsi babat meg nem lehet elkenyeztetni, hiszen o meg csak kifejezi, amit erez.
Lehet, hogy felreertheto voltam: hasonaltatas = az en hasamon, nem csak az oven :-))) Onkiszolgalni szerintem nem tudna, mert meg nem tudja kigombolni a haloingem ;-)))
Huuuha ;-))) most akkor mihez drukkoljak? :-)))
Heni,
Bence milyen jotestver! :-)))
Kangi,
oh kuldd, kuldd el nekunk ezt a rossz ejszakat... :-]
Amugy ma teszteljuk a tippedet: egy szammal nagyobb pelus ejjelre. Igaz eddig is csak reggel csereltem :-) de hatha igy kenyelmesebb lesz neki, vagy legalabb a lelkem nyugodtabb lesz :-)))
Vigyazz magatokra, igy a volan mogott! :-) Lenyeg, hogy Nektek hajatok szala se gorbult :-)))
Ellimami,
ejjeli kaki/puki detto mint nalatok... en is kivarok, de neha nem alszik vissza.
Alvas-ebrenlet: szerintem abszolut normalis, mondhatni az "irodalmi" format hozza Kevin! :-)))
Sofka,
hat mi igen egyszeru, prozai modon felhuzzuk azt az ovszert, ezek szerint ez ennyire ritka megoldas? Nalunk egyikunknek sem okoz ez problemat, es legalabb nyugodt az almunk :-)))
Mariann,
de jo, kepek :-))) gyonyoruek vagytok Marcival :-))) hat szerintem ranezesre teljesen OK a srac, ezzel a csibesz mosollyal! :-)))
Hu, hat most olvastam, hogy mit kuzdottel es kuzdesz vegig, minden elismeresem a Tied!
Igazi "anyatigris" vagy, es az eredmenyek Teged igazolnak! :-))) Nagyon jo, hogy a sokkolo banasmod utan nemcsak talpra, hanem a sarkadra is tudtal allni! :-) Egesz biztos, hogy Marci rengeteget fog profitalni ebbol! :-)))
Urszila,
drukk edesanyadnak, hogy rendbejojjon! :-)
Teljesen ertheto, hogy mar a hocipod tele a vendegeskedessel, szerintem az a megfogalmazas, hogy "aprilis ota nem voltunk 5-osben" mint magyarazat is tokeletes! Max megsertodik, majd kiheveri, de meg mindig jobb, mint kenyszeredetten mosolyogni egymasra, nem?
Nalunk is a kezet nyammogja a csajszi, neha felelmetes hangokat is produkal vele. kulonosen, ha pl. siras kozbe akarja megnyugtatni magat... :-)
Dobrogi naggyon husi :-)))
Heppi,
VESZETTUL irigykedem a napirendetekre :-))) Majd, hathahatha... :-)
Barbi,
szerintem Adam gyonyoruen gyarapodik! :-))) Drukk a mielobbi vegleges gyogyulashoz! :-)
Ja, es gratula a kakihoz ;-)
Gomboc,
lagzizas tok jo :-))) na lassuk azt a serot :-)))
Lanyok, ezennel elajultam... sajnos, most sem ertem a vegere...
Ja, es holnap 2 honapos oltasra megyunk, mire keszuljek lelekben?
Csak jokat! :-)))
Kaska