Sziasztok!
Nem szép tőlem, hogy így elmaradozom, de talán megbocsátható
Köszönöm a szülinapi köszöntést
És akkor most kicsit hoszabb leszek és sorban válaszolgatok
Hétvégén voltunk szülésfelkészítő tanfolyamona kórházban. Intenziv angol nyelvű. Hasznos és érdekes volt. Átvettük nagyon részletesen mindent a vajúdás legelejétől addig, hogy hazavisszük a csecsemőt és otthon mit csináljunk vele. Volt néhány érdekes dolog, de nagyon meggyőző volt. Nem félek annyira, csak én is az epiduráltól.... attól nagyon félnék. Abból ha egy mód van nem kérek...
(félek a tűtől
)
Rima,
Akkor ugye már nem dolgozol? Végre Te is kicsit pihizhetsz
Már ha a baba hagy
repülés: légitársaságonként változik. a Malévnél 8hónapos orig lehet, e huszonvalahanyadik héttől csak orvosi papirral. De nekem pl idefelé hétfőn nem kérték a papirt. Remélem visszafele is minen rendben lesz. Mert utálok repülni.... alapból félek tőle...
Edu, nagyonnagyon csini kismama vagy! És milyen tündéri a babaszoba!
Jaj, és neked már mindjárt itt az idő.... nagyonnagyon drukkdrukk. Ha véletlenül nem lennék itt, mikor indulsz
Szval kivánok komplikáció mentes könnyed szülést
És majd gyere hamar mesélni
Nem semmi, hogy a férjed is bent aludhat utána Veled, ezért kicsit irigyellek, bár megrtem, hogy jobb ha ő kialussza magát. De vajon tud-e majd aludni az izgalomtól otthon egydül....?;)
én tegnap próbáltam szopis melltartót, tudom még korai, de akartam itthon venni egyet, hogy ha kint nem sikerül a nagy rohanásban, legyen egy. És találtam egy olyan aranyosat, ami nem brutál látvány
Csak sajnos nem volt pont a méretemben
De nem adom fel, majd keresek
Katavirág!
Szegény, nem lehet könnyű egyedül. Én csak 4 napra jöttem haza, de úgy hiányzik aférjem...
Örülök, hogy jól sikerült az előadás a buli
És csak óvatosan a takaritással!!!
Nagyon szépek a képek, és télleg meggyőzőbb azutóbbi
Igen németül beszélnek, én beszélek németül bár kicsit régen használtam a nyelvet, de kezdek belejönni. A férjem inkább angol, de szerencsére mindenki beszél angolul. Azt hogy meddig maradun Svájcban magunk sem tudjuk, ha jól érezzük magunkat, évekig
Nagyon aranyos a Kis Olivér! És irigykedem... a mi kis Maszatunk végig aludta a 4Dt méghozzá úgy, hogy az arcát a méhlepénybe fúrta és a kezét meg a lábát az arca elé rakta, nehogy valamit lássunk belőle
Najó, azért a fél arcát sikerült meglesni
Meg a férfiasságát meg a tappancsát, fülét, szval azért élmény volt. Majd töltök fel képeket
Még akartam egy csomót irni, de most rohanok a háziorvoshoz a táppénzes papirért. (mostanában olyan csiga vagyok...
)
lehet hogy még jövök ma, ha nem igyekszem minél hamarabb. De holnap repülök vissza Svájcba és utána költözünk. Sokminden lesz. És nem tudom lesz-e netem az új lakásban az első napokban.
Sokat gondolok Rátok!