Nati altatáskor este bealudtam nála. Amikor felsírt Szabi, nem a megszokott ajtón mentem át, hanem a két szoba közöttin próbálkoztam a sötétben. (Az kicsit hangosabb, úgyhogy általában a folyosóról közelítem meg az objektumot, de most simán csak a hangot követtem.)
Enyhe orientációs zavarral küszködve nem találtam meg a kilincset. Mire kába tapogatások után sikerült, rossz szögből nézve nem ismertem fel a szobát. Aki minden éjjel átmászkál, az hogy csinálja???!!!
Kditke,
A tápi nem lehet, hogy sűrű? Akkor szoktak rá megszomjazni.
Nem tudom, hogy a folyadék hogy számít.
A népszavazásban annnyira azért ne bízz, ha annak az eredményét akarod kivárni, akkor hosszútávra tervezz.
Amit már ezerszer akartam kérdezni... Tulajdonképpen miért fejtél, amikor annyi tejed volt, hogy egy fél várost elláthattál volna vele?
Ágiboldi,
Próbáltál neki köhögni? Nem hülyeségből írom, Szabi is szokta utánozni.
Jó lenne valami köptető, ha nem viszed dokihoz. Lehet sima vény nélküli is. Rinathiol azt hiszem, már mehet, az fini. Egy kicsit kihagy az agyam, remélem, nem egy köhögéscsillapítót ajánlok... Szép piros és Nati tombolva követeli, amint meglátja.
Nnnna, ezért nem szabad nekem változtatni a dolgokon...megyek vonalzótcserélni.
Timocska,
Takarításban ajánlom a porszívózást két gyerekkel, ez haladó szint. Könnyített verzióban egy is ülhet a porszívó tetején.
Nálam is naagyon sokat segítenek.
Lin,
Nekem is volt már mindenféle fertőzésem, főleg terhesen. Lehet, hogy lélekben még én is pelenkás vagyok?
Ha nem cserélik rendesen a pelenkát, tényleg lehet tőle fertőzése, pláne, ha tele pelussal hol hidegben, hol melegben van. De azt nem kéne a kislány nyakába varrni.