Sziasztok!
Köszi szépen a válaszokat.
Bné Móni!!!!
Még semmi??? Már csak 4 napod van a kiírásig.
Hű, nagyon várom ám a beszámolót!!!
Judit!
Ne haragudj, tényleg nem néztem meg még nagyon alaposan a tablót. Meg legutóbb pont háttal is ültem, abban a hintaszékben, vagy miben ültem a franciaágy mellett, pont a bejárattal szemben. Amikor meg legelőször voltam a kika szobában, akkor meg szülőszoba látogatás volt, és rajtam kívül voltak még vagy 20-an, és azt jegyeztem csak meg hirtelen, hogy Szilinek is az unokái/unokája vannak rajta. Különben meg annyira rossz az arcmemóriám, hogy az tényleg hihetetlen. Nem mentegetőzésképp mondom, de múltkor jól beégettem magam öcsém előtt.
Ugyanis, ezt figyeljétek, tényleg ennyire rossz:
Öcsémnek volt egy barátnője, akivel nyáron szakított, de a szakítás után még néha összefutottam vele, mármint a barátnővel anyukámék lakásában. Kb. egy hónapja volt az, hogy egyszer csak összefutottam az új barátnőjével az előszobában. Már egy kicsit sötét volt a helyiségben, és valami kapucni is volt rajta, szóval nagyon be volt öltözve. Aztán köszöntem. De hirtelen nem voltam benne biztos, hogy nem a régi barátnő-e az. Nézem, nézem, kb. úgy, olyan hülye módon, mint amikor egy kutya félrefordítja a fejét, amikor valamit nem ért. Kicsit hülyének nézhetett szegény csaj, hogy mit nézek olyan értetlenkedve rajta. De hát mindez pár pillanat leforgása alatt történt. Aztán megszólalok nagy hirtelen, hogy Kataaaa, te vagy???? Sziaaaaaa!!!!
Aztán a következő pillanatban jöttem rá, hogy dehogyis a Kata (vagyis a régi barátnő), mondom basszus, de ciki, hát ez az új csaj….!!! Puff…. alig volt égő!!!
Aztán magyarázkodhattam öcsémnek, hogy tényleg nem bunkó akartam lenni, hanem komolyan azt hittem a sötétben, meg abban a ruhában, hogy a Kata az, vagyis a régi csaj.
Na hát ennyit az én hülyeségemről.
Sziasztok:
Évi