Nem tudok sajnos mindenkire reagálni,
de Monácska
vidám készülődést
Márti, Neked is
nem ér ám, hogy idáig titkoltad
Fogfájósoknak és betegeknek jobbulást... Pumperka az a fogletörés nagyon dúrván hangzik, jelentkezz mielőbb, hogy mit csináltak...
Mni nagyon csini vagy
Mni-Feri nagyon tutik a képeitek!
köszönjük
Csujzi, vigyázz magadra odabent, biztos minden rendben lesz. .. aztán majd jelentkezz!!!
és Mommy, nagyon jó, hogy előkerültél, aggódtunk érted!
és tényleg óriási a pocakod...
Aki meg szomorkodik, nézegesse Pati képeit, annyira aranyosak és vidámak!!!
És pár szót magunkról.
Pénteken aláírtuk a bérleti szerződést, szval február 1től van lakásunk.
Tegnap voltunk az itteni magyar nődokinál, Maszattal minden rendben, már majdnem két kilóóóó...
Múlt héten voltunk nyílt estén abban a kórházban, ahol szülni tervezünk. Nem írom le mi minden tuti dolgot láttam, mert megenne titeket az irigység, csak annyit, hogy mindent de mindent megtesznek, hogy úgy legyen, ahogy mi akarjuk. És nem kell semmit bevinni magunkkal csak a papirokat meg azt a ruhát amiben hazavisszük a gyerköcöt meg magunkat. Még hálós bugyit, betétet is adnak, hogy ne részletezzem...
Szval kicsit megnyugodtunk. Hétvégén megyünk ugyanoda 2napos intenziv szülésfelkészítőre. Elsőnek azt gondoltam minek, hiszen szülni mindenki tud, de aztán rájöttem, hogy a férjemnek kifejezetten jól jön majd! Irtózik a kórházaktól szegény. mondjuk ez nem is néz ki úgy mint egy kórház...
a bababkocsival kapcsolatban most a PegPerego Venezia felé tendálok... de azon filozom, hogy akkor külön kell ugye biztonsádi ülés, ami nem baj. De azt meg milyen szempontok szerint kell kiválasztani???? banyek, ennyi mindenre kell figyelni... még mindig csak 3 zsák ruhája van Maszatnak, és semmi több,, februárban muszáj lesz elkezdeni a bevásárlást. csak azt sem tudom hol kezdjem... irigykedve nézem a szép elkészült babaszobaképeket...
remélem hamar visszaoson a mosolygás a napotokba