Új privát üzeneted érkezett!

Monácska, az jó, ha neked jó kedved van. Tandemben depizünk? :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Kávét utálom, vörösbor megvolt :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Halihó!
Nekem nincs ma se jó, se rossz kedvem. Viszont el kellene mennem a háziorvoshoz, de nincs kedvem! Ha nem megyek nem kapok egy buznyákot sem erre a hónapra... de nem akarok összeszedni egy csomó kórságot... :(
Én tegnap főztem mézes mustáros csirkét rizzsel, abból még van, szóval ma nem fogok főzni. :)

KépKép
KépKép
mni

Nekem sincs semmi kedvem főzni, igaz tegnap is a vasárnapi maradékot ettük :D, szerintem sütök ki hamburgerhusit, zsemle meg van. Már csak paradicsomot kell szereznem.

A fogorvos nálam is para, pedig egy rossz fogam sincs. :D

Monácska, nálunk pont fordítva van a dolog, én azért kerülöm anyósékat, mert egyből rákezdenek a "miért nem házasodtok össze végre" mondókára, és már marhára elegem van a magyarázásból. Újabban a "pap majd összead titeket a keresztelőn egyúttal" szöveg viszi a pálmát. :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Habostorta király!!!!! Egyenlőre babapiskótával vigasztalom magam. :D :D

Sőőőőt!! Magamnak inkább tejberizst csinálok, és degeszre eszem magam. :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek, nekem múltkor küldött egy ismerősöm vízhajtó krumplis diétát, ha gondolod szívesen megosztom Veled... azt viszont nem tudom, hogy segít-e, én még nem próbáltam ki.

KépKép
KépKép
mni

Kedves Zsu!!!!
nem szoktam ilyet tenni, de véletlenül ma megnéztem a wiwen, hogy kik ünnepelnek mostanában...és mit látok????

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!

remélem egy szempillantás alatt elmúlik a rosszkedved... és sokat fogsz ma mosolyogni!!! Kivánom, hogy legyen nagyon vidám, boldog szülinapod most és még nagyonnagyon sokszor!!!!
(Sajnos nem tudok olyan jó animációkat küldeni, mint Te szoktál. De képzelj ide egy nagy csokor virágot :) )

Kép

Kép
kolyok28

Pati! Akkor nincs más hátra mint előre, tessék elvonulni jól bevásárolni! Venni valamit, amire tuti semmi szükséged, de jobban fogod magad érezni tőle!

Bosek!!!

Neharagudjkérlek, de akkorát röhögtem most...................... Bocsáss meg oké???? Ez akkora jó duma, nagyon tetszik.

Viszont megértelek, mélységesen. Eddig is gond volt ugye a kapcsolatunk valéamilyen szinten, de álmukban sem gondolták szerintem, hogy végülis hivatalosan is bekerülök a családba!

Értik ők, hogy a fiuk szeret engem, de ott van az is, hogy választhatott volna jobbat na, de tényleg............. Pedig nem vagyok csúnya, jó, szép se, házias vagyok, söttörö...... Csak "öreg", plusz van egy fiam is! Ennyi a rossz pont!

A hamburger csúúúúúcs ötlet volt, Ákos fiam elballag a boltba zsömiért, zöldségek vannak itthon!!! Juppppppí, ma nem kell főznöm!!! :)

Mini! Nálunk mustáros-gombás-tejszínes pulykahusi volt rizzsel tegnap, abból annyi maradt, hogy nekem ebédre, és kész! Psig jó sokat főztem! A hétvégi salátából viszont egy fikarcnyi sem maradt, a nagy húsevő családom elpusztította, annyira finom lett! :):) No jó, volt benne pici husi na....... :) Pacsi a kedvünk terén! :)
Vendég

A védőnő azt mondta, hogy jó vízhajtó, ha joghurtba vagy kefírbe vágott petrezselymet raksz, és megeszed. Nekem is ki kellene próbálnom, mert sajnos a karikagyűrűm már nem jön le az ujjamról. Este szapannal valahogy lekínlódom, aztán holnaptól már nem hordom :( .
Pati, a pezsgőtabletta nevét most megnézem, megyek ki úgyis kajáért, és bemegyek a gyógyszertárba. Fejből nem tudom :oops: . Tudod Cavinton...

Kép
kikó70

Lányok!!!

PAtika pénztáros vagyok, és azt hallottam, hogy egy csomó babás dolgot meg lehet venni a szerződött gyogyitárban!

Akinek van tapasztalata súgjon nekem, de érthetően, mert műszaki emberke vagyok, a bikfanyelvet nem értem............. :oops: :oops:

Pelust, babaápolási dolgokat, eldobható bugyit és Tena betétet akarnék venni, szólok előre, hogy Patikás kártyával fizetek és kész????
Vendég

Nem tudok sajnos mindenkire reagálni,
de Monácska :) vidám készülődést :)
Márti, Neked is :) nem ér ám, hogy idáig titkoltad ;)

Fogfájósoknak és betegeknek jobbulást... Pumperka az a fogletörés nagyon dúrván hangzik, jelentkezz mielőbb, hogy mit csináltak... :?

Mni nagyon csini vagy :) Mni-Feri nagyon tutik a képeitek! :) köszönjük :)

Csujzi, vigyázz magadra odabent, biztos minden rendben lesz. .. aztán majd jelentkezz!!!

és Mommy, nagyon jó, hogy előkerültél, aggódtunk érted! :) és tényleg óriási a pocakod...

Aki meg szomorkodik, nézegesse Pati képeit, annyira aranyosak és vidámak!!! :)

És pár szót magunkról. :) Pénteken aláírtuk a bérleti szerződést, szval február 1től van lakásunk. :)
Tegnap voltunk az itteni magyar nődokinál, Maszattal minden rendben, már majdnem két kilóóóó... ;)
Múlt héten voltunk nyílt estén abban a kórházban, ahol szülni tervezünk. Nem írom le mi minden tuti dolgot láttam, mert megenne titeket az irigység, csak annyit, hogy mindent de mindent megtesznek, hogy úgy legyen, ahogy mi akarjuk. És nem kell semmit bevinni magunkkal csak a papirokat meg azt a ruhát amiben hazavisszük a gyerköcöt meg magunkat. Még hálós bugyit, betétet is adnak, hogy ne részletezzem... ;)
Szval kicsit megnyugodtunk. Hétvégén megyünk ugyanoda 2napos intenziv szülésfelkészítőre. Elsőnek azt gondoltam minek, hiszen szülni mindenki tud, de aztán rájöttem, hogy a férjemnek kifejezetten jól jön majd! Irtózik a kórházaktól szegény. mondjuk ez nem is néz ki úgy mint egy kórház...

a bababkocsival kapcsolatban most a PegPerego Venezia felé tendálok... de azon filozom, hogy akkor külön kell ugye biztonsádi ülés, ami nem baj. De azt meg milyen szempontok szerint kell kiválasztani???? banyek, ennyi mindenre kell figyelni... még mindig csak 3 zsák ruhája van Maszatnak, és semmi több,, februárban muszáj lesz elkezdeni a bevásárlást. csak azt sem tudom hol kezdjem... irigykedve nézem a szép elkészült babaszobaképeket...

remélem hamar visszaoson a mosolygás a napotokba :)

Kép

Kép
kolyok28

monácska: Disznópöri már rotyog, nokedlit csinálok hozzá. Enni nem fogok belőle, mert reggel ráálltam a mérlegre és ma megyek dokihoz.

evi: csodálatos vagy, nem is híztál semmit! Megy az irígykedés és utálom magam, hogy így elbálnásodtam. Büszke lehet rád a férjed, hogy ilyen szép vagy most is.

pumperka, ne félj, a fogorvos is ember
:wink: pláne hogy én is annak készültem, tudod :wink: (bizti van bennem szadi hajlam)
Én semmi vitamint nem szedek továbbra sem, védőnőm azt mondta nem kell. (mi lett volna ha szedem az Elevitet, ha így is túl nagy a korához képest....) Naponta benyomok 1 kg gyümit az tuti, ha görcsöl a lábam éjjel, akkor szedek magnéziumot. Fogaim is jók, pedig életemben max 2 liter tejet ittam meg, mai napig utálom. Sajtot szoktam enni néha meg joghurtot.

Én is depis kezdek lenni, szegény anyukám az agyamra megy. Most boltban van, addig sem bosszant. Mondjuk nem akar ő rosszat, de mégis idegesít. Pedig itt lesz szombatig, sőt együtt utazunk le, mert férjem szigorlatozik, én meg megyek barátnőt vigasztalni. (meghalt az apukája :cry: )

szakdolgozó lányok, nem kell idegeskedni, ha nekiálltok, hamar meglesz. beuska a bioszosat 4 nap alatt írtam meg, a közgáz már komolyabb volt, ahhoz kellett 2 hét. Időben vagy, meglesz az márciusra. :wink: Arik vagytok Melindával a képen. De hamarosan személyesen is talizunk, tök jó lesz! kár, hogy Meli, te nem jössz.

judit, mindjárt küldöm, OK?

bosek: vízhajtásra én homeós golyót szedtem, nekem bevált. csak elfogyott, most megint vizesedem

:?

feri, mni: tutik a képek!
Vendég

Szia Kölyök!

Nagyon köszönöm! :)

Neked is jó készülődést, és nagyon jó hír, hogy van lakás! Végre szépen elindul minden, különösebb gond nélkül!

Vigyázz magadra okés???
Vendég

Köszi a tippeket!!!!! :D :D De a petrezselymet sajnos nem tudom megenni, a levesből is mindig kiturkálom, ha friss van benne. :D

Mni! a krumli a kedvencem, egy hétig is tudok csak azt enni, küldheted a receptet: bosek@citromail.hu!! :D Úgyis mingyá elcsámpázok a boltba. Direkt mindig a legmesszebbikbe megyek, mert mindenki azzal b.szogat, hogy egész nap itthon ülök, pedig minden nap sétálnom kellene jó sokat. :x :x :x Látszik, hogy már elfelejtették milyen, mikor a gyerek feje a hólyagon van és egész súlyával azon fejenáll. :shock: Mindenhova úgy megyek, hogy pisilek indulás előtt, de alig érek ki a ház elé, már megint kell. :? Vagyis csak úgy érzem, mert nincs benne lé. :evil: :evil:

Böbi

Kép

Kép
bosek

kolyok: tök jó, hogy van lakás!!! Én egyszer voltam Himwill (vagy Hinwill? )-ben, ott van Zurich mellett, ismerősök laknak ott. Olyan csodálatos ott minden, jobb helyre nem is mehettetek volna!!! Majd ha tudsz, rakj fel fotókat, szívesen venném.
Vendég

Azta mindenit, mennyit írtatok egy óra alatt! :D

Nekem is olyan átlagos kedvem van, se jó, se rossz.

Pati,
igen, ez a kép a vonalzómon megint gáz! :oops: :roll:

Melinda

Kép
melinda80

bosek. ismerős! Anyám is most itt ezzel idegel, hogy azért lettem ámbrás cet, mert nem sétálok sokat :evil: Kinek van kedve? Az XL-es kabátot sem tudom már a hasamon begombolni :shock:
Vendég

Jim! mi a neve a homeós cuccnak??

Böbi

Kép

Kép
bosek

Én apa bomberében nyomulok!!! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek: natrium sulfuricum 9 CH
Vendég

Monácska,
nálunk lencseleves lesz, palacsintával. Párom ezt enne, most, hogy beteg, azt főzök, amit kér. Diétámra tekintettel visszafogom magam a palievés terén. :(

Kölyök,
gratula a lakáshoz! :)

Melinda

Kép
melinda80

Ahhh Melinda!!!

Ez a holnapi menű!!! Mekkora tuti öltet ez is, a lencsét imádom amúgy is!!! Nyami..............

Köszönöm szépen!
Vendég

Köszi Jim, akkor becélzom a gyógyszertárat is. :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Monácska,
szívesen, örülök, hogy jó ötletet adtam! :)
Holnap meg sült csirke lesz párolt zöldséggel (karfiol, krumpli, hagyma, répa, zöldbab).

Melinda

Kép
melinda80

Köszi Kölyök, hogy eszünkbe juttattad Zsu szülinapját!
Kép

KépKép
KépKép
mni

bosek: :lol: megnézném :wink: Én is gondoltam már a kutas shell-es kabira, csak félek, nehogy megdobáljanak benne tojással. Meg olyan ronda piros :D
ja, a homeóst kérdezd meg a gyógyszertárban, mennyit kell belőle naponta, mert most nem jut eszembe, hogy napi 1*3, vagy 2*3 volt.

Eszterkés Juditnak akartam írni múltkor, hogy ne izgulj a párod miatt, hogy inkább kisfiút várt, mert a párom is lány-párti és annyira imádja a Milánt (pedig nem is a gyereke). Én meg pasi párti vagyok, de utálom a fiús játékokat. Így tök jól megosztjuk, mert mikor autózni akar, Robi játszik vele, én meg inkább a kézügyességi játékokkal vagyok el vele: festünk, rajzolunk, gyurma....stb Meg az én feladatom az esti mese olvasás, amit nagyon utálok, de olyan érdeklődéssel hallgatja végig, hogy emiatt ez is tök jó. (kisvakond és az autó, 63 oldal :shock: :shock: :shock: ) TV-t Robival néz, mert azt meg én nem szeretem nézni. Szóval röviden ennyi. Meg a kislányok inkább apások, imádni fogják egymást, meglátod!
Vendég

Palacsintaaaaaaaa! Király kaja!!! Nem lennék lusta dög, sütnék én is, csak az a gáz, hogy nincs az a mennyiség, ami elég lennek hatunknak. :( :( :(

Dany, most jut eszembe, hogy az előbb elfelejtettem mondani Neked, hogy én úgy vasalok, hogy leülök az ágy szélére, a deszkát a legalacsonyabbra állítom, lábakat szét, és közel húzom. Nagyon király, mert jó egyenesen kell így ülni és a hátad sem fájdul meg. :D 8) Már csak a mosogatásra kell valami taktika, mert ahogy anyukám tegnap megjegyezte: "miért nincs rajtad kötény??? belelóg az unokám a vízbe!!!!" :shock: :shock:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Bosek!

Édesanyád irtó jó fej lehet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bosek: mosogatógép :wink: Én már annyira lusta vagyok, hogy már semmit nem mosok el kézzel. Inkább naponta 2x bekapcsolom a gépet.....A vasalási tipped nem is rossz :wink: Képzeld, mikor Milánnal voltam pocis, megégettem magam, és neki is ott van egy piros folt, alig akartam elhinni!
És a gofri? Van isteni receptem!

kiszazsu: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!! 8)
Vendég

Jim!

Gyűjjék az a gofri receept, az enyémet a múltkor a wc-be kellett kidobni, annyira nem sikerült................
Vendég

Kiszazsu!!
Boldog szülinapot!
Kép Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hozzávalók:
# 50 dkg liszt
# 17 dkg cukor
# 1 sütőpor
# 2 vaníliás cukor
# 4-6 tojás
# 1 egész margarin (25 dkg)
# 1/2 liter tej
# csipet só

Én 3-4 tojással csinálom, meg ha nem vagyok lusta, külön verem fel a fehérjét. Tényleg jó, pláne ha reszelsz bele kis citromhéjat :wink:

ÉHES VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Anyukám tök jó fej, hiába, rám hasonlít! :D :D :D
Sajnos mosogatógépünk az nincs. :( :( Nem is férne el. A helyén a mosógép van, mert még nincs külön fürdőszobánk. :( Gofri jöhet, 2 sütőnk is van, majd mindet beüzemelem. :D 8) 8)

Mingyá megyek kocsmázni :D :D :D barátnőm lesz a pultban.

Böbi

Kép

Kép
bosek

KOCSMÁZNI, MI? 8) :D

Nem vagyok alkesz, de tegnap a pogihoz annyira ittam volna sört. Az alkoholmentest utálom, így csak ábrándoztam. :cry:
Vendég

Jim, köszi, mentettem!

Bosek!!! EZ NEM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!

Zsu! Boldog szülinapot Neked!
Vendég

Én simán megiszok egy üveg sört, persze kis üvegest, egy hónapban egyszer. 8) 8) Különben a vashiányos vérszegénységemre a dokinéni napi egy deci vörösbort írt fel, szigorúan a sajátunkból, nem tablettásat :D A lényeg, hogy a véralkoholszint ne legyen sok, tehát kaja után kell inni. Azért minden nap nem iszom, csak hétvégén, ha kártyázunk a rokonsággal, de akkor sem tisztán, hanem szódával. De ne ijedjetek meg, ha meglátnak a kocsmában már készítik is elő nekem a raktárból (mert hideget nem iszom) a multivitaminos cappyt, ja és mindjárt kettőt, mert tisztában vannak a huzatommal :D :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Alkoholmentes sört 1x kóstoltam, elég is volt. Kb. annyi értelme van, mint zokniban lábat mostni. Pont a lényeget hagyják ki belőle nem?? :D :D Amúgy nem vagyok alkesz, mert rövidet ritkán fogyasztok, sörtől meg nem tudok berúgni, csak az ötödik üveg után már hozzánő a seggem a WC deszkához. A bort is szeretem. Azért jó hangulatba szoktam jönni motoros találkozókon! :D :D Meg koncerten. :D :D Tényleg, másodikán megyünk koncertre, remélem még egyben leszek addig, hogy művelődjön a csemete is!!! :D :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

8) én is sörös-boros vagyok. Persze csak minőségit :wink:

Milyen koncertre mész? Én is akarok!!!!!!!!!!!!! Motoros találkozó :D régi szép idők :oops:

megfőtt a kaja, nem bírom ki, hogy ne egyek. :shock:

lépek, este jövök, megíom, mi volt a dokinál, drukkoljatok, hogy ne fektessenek be.
Vendég

Zsu,
nagyon boldog szülinapot kívánok! :D

Melinda

Kép
melinda80

Jim,
drukkolok!!!!!!!

Melinda

Kép
melinda80

Pati, visszaértem, szóval nincs neve, az van ráírva, hogy Calcium D3-mal. Fehér doboz, kék betűk és gyógyszertári.

Kép
kikó70

Mpatr!

Elküldenéd a kenyérgépes kalácsreceptet??Én is kipróbálnám :wink:
Kösz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jim!

Nagyon köszi a szakdolgozatot!!! Még nem olvastam el, mert Levi beteg, orvosnál voltunk, most meg majd mosogatok, teregetek stb. Biztos, hogy hasznát veszem majd.
Írtam tegnap a tanárnak, hogy arról szeretnék dolgozatot írni, hogy hogyan változtatja meg a gyermek születése a család életét. Vagy az összes családi szakaszról írnék, a krízisekről, megküzdésről stb. Majd meglátom az irodalmak alapján.
Lehet, hogy majd közvéleménykutatást csinálok itt a fórumon is (március után) :D :D :D :D

Jobbulást a betegeknek!

Kiszazsu!
Boldog születésnapot!!!!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pati!

A Kalács recept engem is érdekelne, mert eddig még csak rendkívül rossz kalácsokat sikerült sütnöm a géppel. Általában kifolyik úgy megkel. Meg az íze sem az igazi, nagyon megbarnul a külseje is.

Köszi előre!

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Zsu!

Boldog szülinapot!!!!!!

Kép

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Köszönöm mindenkinek az együttérző szavakat, kicsit már elfogadtam a helyzetemet.
űÉn a plusszos kálcium és d3 vitamin pezsitablettát ittam hébe hóba. (Het 2X kb), ezekszerint naponta kellett volna.... :( Bár ki tudja.

A doktornő nincs még bent a rendelőben, még egy órát kell várnom. Kiváncsi vagyok mikorra kapok majd időpontot.

Lehet, hogy nekem is valami finomat kellene sütnöm, attól egy kicsit jobb lenne a kedvem. :)

Jim!
Biztos minden rendben lesz a dokinál... :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Pumperka, szerintem minden nap kellene inni egy ilyen kálciumot, ártani nem ártasz vele. Én minden reggel bedöntök egy pohárral, mondhatom, hogy szeretem is.

Ildi

Kép
kikó70

Mpatr! Én is kipróbálnám a kenyérgépes kalácsreceptet!!! Elküldöd? Köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amúgy a kedvről annyit, hogy én múlt héten pénteken, szombaton voltam nagyon-nagyon-nagyon magam alatt (pedig nem jellemző: általában jókedvű, határozott lányka vagyok): mindenen megsértődtem, nagyon rosszkedvű voltam, és sírtam (sokat) :( - és persze ilyenkor szoktunk veszekedni is - aztán ki is békültünk, és minden okés - és próbáltam a Kedvesnek elmondani, hogy a hormonok.... és bocs, még biztos lesz ilyen, és legyen kicsit elnézőbb velem... aszem, megértette :) Magamnak is furcsa voltam, nemhogy egy külső szemlélőnek....

A rosszkedv ahogy jött, úgy gyorsan el is hussant - most jól vagyok, csak álomkóros :)
linocs

Hát nem jött össze.... :twisted:
A doktornő nem tud fogadni. Tele van egy jó időre előre, utánna meg ő se lesz.

Megpróbálom ahová hivatalosan tartozok.... :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Kikó!

Igazad van, naponta kellett volna innom. :? Miért nem mondják ezt a kismamáknak. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?