Erszényes,
pókokat én is gyűlölöm, hozzá, kígyók, és egyéb csúszómászók.
Legyen szép estéd, remélem a napod jó volt.
Kazi,
Jobbulást Neked!
Lili,
Elindulás, azaz inkább még csak levegőzés, nálunk is jó kis tortúra, kit is öltöztessek előbb, hogy is csináljuk. Még nem tettük ki a lábunkat a függőfolyosóról, azaz bocsi, ma lent voltunk az udvaron 20 percet. Gergő elvan Dorkával, reggel is odament hozzá, köszönt neki. Egyik este nem a bölcsőben aludt, mert mindent kimostam belőle, totál megvolt ijedve, hogy nem találja a kisbabát, édes volt, nagyon. Ha vki jön hozzánk, nagyik, sógornőm, közli, hogy van kisbabánk, megmutatja, majd 2 perc után közli, hogy na, akkor játszunk inkább.
Ti hogy vagytok, bárányhimlő ügyileg? Gyógyul már Zsófi cica?
Összeadtam, 2 nap alatt össz. 7 órát aludtam, hurrrá!!!
De jó lesz nektek Visegrádon!
Nana,
Nem semmi éjjel dolgozni, de gondolom, jól bírod, főleg, ha élvezed is.
Szép szülinapod volt.
Mennyi romantikus férj
,
én csak ábrándozok ilyesmiről
Boti biztos fog tudni aludni mamánál is, én is nagyon féltem az elsőtől, de jól működött, meglepően jól.
Kis dinó
- édes
Kisévi,
köszi az erőt, jól jön
Várjuk a képet Andikáról. persze, ha Reni is beleegyezik.
Gadevi,
Nekem is tetszett, amit Lilinek írtál. Szerintem mindannyian tudtuk, nem lesz ez könnyű, de mégis belevágtunk, sőt, néhány nappal szülés után, mindannyian újra átélnénk a csodát, nem?
Pille,
3 lányból egy sírt. ez is aranyos, gondolom akkor nem volt vicces.
Estelle,
Köszi a segítséget, de neked is lesz most elég tennivalód, ha Mózi végre kíváncsi lesz a külvilágra.
Igen, a férjem 3 gyereket akar, de én már mondtam, hogy megvan, sőt ő 2-vel is felér.
Roz,
Régebben is beszéltük, hogy eléggé egy cipőben járunk, sajnos.
Adrinak jobbulást mihamarabb.
Ser,
Köszi a biztatást!
mennem kell, mindkettő felébredt.