Új privát üzeneted érkezett!

Koszonom az ovis infokat! Ez lemaradt... :oops:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Erszényes
Nagyon sok boldog névnapot!!!!

Gadevi
Aranyosan írtad, ezt az "inkább csak lelkes, mint hasznos" dolgot. De idővel biztosan hasznos is lesz!!!!!

Hajny,
Ha pontosan megtudom, hogy mikor adják a tv-ben, akkor megírom. Szerintem kedd v. szerda, és a favorit.

Pille,
Köszi kérdésed, megvagyunk. Szerencsére egészségügyileg minden rendebn (mármint megfázás, takony, stb...). Lekopogom, Petra egy éve, Ádám nyár óta nem volt nagyon beteg. A többi változatlan, mármint Petra éjszakái, illetve Ádám "beszéde" :(
A multor írtad Nana szülinapjánál, hogy 4 hónapp van köztetek. Én osztottam, szorozta, és 1 év és 1 nap van köztünk, a te javadra (a fiatalságod javára) :)

Lilli,
Kazi szerintem arra gondolt, hogy Petra még nem aludt egyfolytában 3 óránál többet, (sőt azt is nagyon kevésszer), és még mindig vagyok (igaz lassan teljesen őszen).
Kitartás neked is, ha rossz napod, van és hullafáradt vagy puszikgasd őket körbe (nekem bevált).
Az két gyerek felöltöztetésénél néha rolam is folyik a víz, ezért is várom a tavaszt, meg a nyarat. kevesebb ruha kell :)

Kép

Kép
nyhk

Erszényke!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok!

S minden kedves Áginak,akiről nem tudom,hogy Ágnes! :D

Gadevi!

Sajnos nagyon sokan vannak ám ilyen gyerekkorral.Sőt,ennél durvábbal....
De én mindig kiveszem az ilyenekből az építő jellegű tetteket,mondatokat,hogy milyen ember ne legyek soha!

Estelle!

Őszintén írtam,nem titkolom,vagy szégyellem,nekem ez jutott :lol:

Roz!

Igen,férjem segít,szegénynek más választása nemigen van :lol:

Nem olyan rossz ám(dehogynem qrva rossz)de mivel nem tudok vele mit tenni,így alakítom az életem,hogy ennek tudatában éljek.

Hajni!

:D

Vendég

Sziasztok,

Hajny,

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, tök ari vagy, de van neked is hova rohangálni, főleg most, hogy tesódnál is kisbaba van. De nagyon hálás vagyok érte. Szerencsére most már mindkét nagyink nyugdíjas, igaz, nem a szomszédban laknak, előre egyeztetve, viszont mindkettő szívesen jön segíteni.
Remélem minél hamarabb bicajozhatsz.

Donoé,

Neked is köszi a segítséget, igazából ez is nagy segítség, hogy kiírtam magamból, mert nem akarom már sem az anyósomat, sem anyut ezzel idegesíteni. Mától tudom, hogy egyedül vagyok, így könnyebb.
Nagyon sajnálom a fóbiákat, de látom, hogy szépen leküzdöd őket. Amikor babát szeretnél, akkor van vmi, amivel helyettesíthetők a bogyik?

Erszényes,

először is boldog névnapot!

Na, Dorka éhes.

geli08

Erszényes,
sok boldog névnapot kívánunk neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést!Megvagyok!Most a du.-i pihi után talán jobban!De. még mindig hőem.em volt,de mostmár talán megmaradok :)

Lili:
Küldted a N. K.telószámát?Nem kaptam meg. :( Igen,pont arra gondoltam amit Nyhk írt!!! :)

Nana:
Nagyon jó a dínó jelmez! :D Megkérdezhetem hogy honnan van és mibe került?
Szuper,hogy ilyen klasz lett a szülinapod!Én is el tudnám képzelni magunkat egy wellneshétvégén! :) De nekünk erre még várnunk kell sajnos :(

Don:
És akkor mi lesz,ha le kell állnod a gyógyszerekkel a babó miatt?Az jó sok idő a terhesség meg a szopi idő....Noémivel és Donáttal hogy oldottad meg?

Erszényes:
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!! :)
kazi

Dóra, pont itt van azztalon(=kupi van nálunk :oops: ), www.istra2000.com/alda
Gondolom van kép, mi a fehér épületekben voltunk, sztem nagyon klassz, tágas appartman, közel a parthoz, és az árak meg nagyjából ennyik Ho-ban.

Nana, édes Dani a dinós ruciban! :wink: Hú,azért kemény lehet éjjel dolgozni!

Kazi, remélem már jobban vagy, hajnali 2kor én is úgy ébredtem, h kiszakad a légcsövem, és nem bírom emelni a karomat.

Geli,lehetséges,h még nem tud mit kezdeni a picikkel a férjed, de majd meglásd,amint nyílik a kis értelmük, Ő is rádöbben,h ezt nem hagyhatja ki. Csak a ffiak 85%-nak borzasztó nehéz önmagát feláldoznia ,lemondni bármiről is.

Don, ez azért nem semmi! Pszichoterápiát nem próbáltátok?

Erszényke, Boldog Névnapot! Te kis kényszeres

Pont Sygék kopogtak be, Ricsi épp bealudt a kendőben,Leona meg motorozott.

Nyhk,örülök,h sikerült!

Kép
seriff

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönöm a köszöntést!! :lol: Nagyon jól esett! :lol:

Nana: nagyon édi Danus a képen!! És milyen guszta a torta..... :roll: :lol: :lol:

Lili: Visegrád a szép hely!! Nagyon rád fér majd a "pihenés"! Gondolom anyukád is segítségként megy majd veletek!! :wink: :lol:
Tényleg Zsófika hogy van? J

Timci: nemtom még, hogy mikor jutunk ki hozzátok, nem merek semmit ígérni... :roll:

Ser: "kényszeres... ":lol: :lol:

Tényleg Ricsi milyen baba?? Alvós, vagy olyan nehéz mint Leonával??

Thymi: remélem nem lettél beteg!!

hajny: sikerült vennem fürdőrucit, a 600-ik üzletben. Azt mondták mindenhol hogy most nincs szezonja. De annyira, hogy egy darab se legyen??? Ezt nem értem....Én mondjuk télen-nyáron uannyit használom, na mindegy....

KépKép
erszényes

Ser: jobbulást neked is!! Tényleg ilyen rossz a helyzet a pasiknál?? :shock:

KépKép
erszényes

Erszényes,

pókokat én is gyűlölöm, hozzá, kígyók, és egyéb csúszómászók. :)
Legyen szép estéd, remélem a napod jó volt.

Kazi,

Jobbulást Neked!

Lili,

Elindulás, azaz inkább még csak levegőzés, nálunk is jó kis tortúra, kit is öltöztessek előbb, hogy is csináljuk. Még nem tettük ki a lábunkat a függőfolyosóról, azaz bocsi, ma lent voltunk az udvaron 20 percet. Gergő elvan Dorkával, reggel is odament hozzá, köszönt neki. Egyik este nem a bölcsőben aludt, mert mindent kimostam belőle, totál megvolt ijedve, hogy nem találja a kisbabát, édes volt, nagyon. Ha vki jön hozzánk, nagyik, sógornőm, közli, hogy van kisbabánk, megmutatja, majd 2 perc után közli, hogy na, akkor játszunk inkább.
Ti hogy vagytok, bárányhimlő ügyileg? Gyógyul már Zsófi cica?
Összeadtam, 2 nap alatt össz. 7 órát aludtam, hurrrá!!!
De jó lesz nektek Visegrádon!

Nana,

Nem semmi éjjel dolgozni, de gondolom, jól bírod, főleg, ha élvezed is.
Szép szülinapod volt. :) Mennyi romantikus férj :D, én csak ábrándozok ilyesmiről
Boti biztos fog tudni aludni mamánál is, én is nagyon féltem az elsőtől, de jól működött, meglepően jól.
Kis dinó :)- édes

Kisévi,

köszi az erőt, jól jön :)
Várjuk a képet Andikáról. persze, ha Reni is beleegyezik.

Gadevi,

Nekem is tetszett, amit Lilinek írtál. Szerintem mindannyian tudtuk, nem lesz ez könnyű, de mégis belevágtunk, sőt, néhány nappal szülés után, mindannyian újra átélnénk a csodát, nem?

Pille,

3 lányból egy sírt. ez is aranyos, gondolom akkor nem volt vicces. :)

Estelle,

Köszi a segítséget, de neked is lesz most elég tennivalód, ha Mózi végre kíváncsi lesz a külvilágra. :D
Igen, a férjem 3 gyereket akar, de én már mondtam, hogy megvan, sőt ő 2-vel is felér. :D :(

Roz,

Régebben is beszéltük, hogy eléggé egy cipőben járunk, sajnos. :cry: :cry: :cry:
Adrinak jobbulást mihamarabb.

Ser,

Köszi a biztatást!

mennem kell, mindkettő felébredt.

geli08

erszenyes-eppen azert,mert nem tudod mikor juttok ki,ma megvette Attila a kisszeket neki.Nagyon birt igy meg jobban,mint eddig pancsizni. :lol: Koszonjuk szepen,h.felajanlottad,de mar nincs ra szuksegunk igy.Ugyis meg tervezek egy kiscsajt,remelem bejon. :roll: :oops: :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Geli
Kicsit kiakadtam az uradon….Sztem is jobb h már dolgozik, így legalább nem kell kerülgetned.
Oviról csak annyit h az elmélet és gyakorlat más…Látom anyóséknál h aki otthon van is egész napra hozza a gyerkőcöt, szombatokon beviszi és ált ő megy a legkésőbb a gyerekért…szóval nem csak délelőtt van.

Don
Nekem is van néha ilyen kényszerképzetem…pl h szállok fel a buszra és beesek alá, v h kint állok az erkélyen és leszakad (szerencsére már nem tömbben lakunk) v h elkések (egy időben rendszeresen álmodtam ezt v h elhagyok valamit) Nagyon szar érzés…Szerencsére mostanában nem ér olyan inger ami kiváltja ezeket.
Hú nem semmi az ok!

Erszényes
Ha Jana már nagyfiú lesz akkor biztosan sokat fog neked segíteni és könnyebb lesz a tesóval.
Ja igen. Pókfóbiám nekem is van és visszamenni is szoktam és még van egy nagyon rossz….félek a sötétben. Tuti ki lehetne vele csinálni…
Itt is boldog névnapot!

Lili
Én fel vagyok már készülve a legrosszabbra….Gyopi után sztem már nem lehet rosszabb sírásilag a tesó sem. Az meg h mennyit segít az uram…Inkább magamra számítok csak és így nem ér majd meglepetés. Nekik könnyű mert ha unják a banánt akkor lelépnek és minden úgyis a mi nyakunkba landol. Gyopi sokat sírt sokáig és sokszor voltam egyedül…

Hajni
Hozzám is jöhetsz majd.

Estelle
Úgysem úszod meg! Előbb utóbb úgyis babázni fogsz.

Ser
Jobban vagy?

Roz
Javulás a csajszinak!

Kazi
Neked is jubbulást!

Kép
Kép
Kép
thymi

Erszényes
Kivánok nagyon sok boldog névnapot én is igy a nap vége fele.

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sokan kérdeztétek h van Gyopi. Sajna nem túl jól Még ma délután is 39,1 volt a láza. Vasárnap dél óta nem hányt és az étvágya is rendben van, inni is iszik- ez bíztató, de a láz….
Voltunk ma délután drnőnél és azt mondja h az egyik mandulája tüszös és ez magyarázza a kiugró lázat. Csak azt nem értem h antibiotikum mellett is?
Az egészbe a legjobb h valszeg én is elkaptam. Fáj a torkom nagyon és csunyán köhögök. Abban az egyben bízom h nem fogok belázasodni ( bár az nálam egyenlő a véggel- annó a tüdőgyulladást is kihordtam két lábon minden jel nélkül, se láz se semmi; „csak” befulladtam és akkor derült ki)

Kép
Kép
Kép
thymi

Geli!

De ha tudok valamiben segíteni,nyugodtan üzenj,küldj füstjelet,vagy valami!Dokim szerint annyira jól nézek ki(már állapotom tekintve)hogy tavasszal elkezdjük le építeni a gyógyikat.

Kazi!

Törpöknél még nem szedtem,ill. néha fél-fél Xanaxot,Nógyógyimmal megbeszélve,de az a bogyó meg semmit nem ért.

Ser!

Igen,nem semmi,de el se képzelnéd,mennyien szenvednek hasonló fóbiákban,én nagyon meglepődtem :shock: A pszycoterápiát javasolta dokim,ha ez a gyógyszeres kezelés nem válna be,de tavaly azt hallottam,ezt nem téríti a TB,s egy éves kezelés 332 ezer ft. :shock: Az nekünk túl sok lenne.Magándokihoz járok,ő is végez ilyen terápiát,nem tudom,nála mennyi volna,nem mertem megkérdezni :oops: DE képzeld csinál hipnoterápiát is,fúúú,azt nagyon kipróbálnám,nagyon kiváló orvos,bárkinek csak ajánlani tudnám.

s nagyon helyes :wink:

Thymi!

Azért ez sem lehet ám jó,amit írsz,azt nem tudom,hova tartozik,valószínű nem a fóbiák közé,de az sincs kizárva.De elég rossz érzés lehet,amiket néha átélsz,nekem ilyenek szerencsére nincsenek.
Vendég

Sziasztok!

Thymi
jobbulást Gyopinak,küldök egy kis poz. energiát nektek!
Ja,a kabát miatt ne aggódj,vetetünk Erszényessel is egyet,és egyformában lófrálunk,oké? :lol:

Gadevi
hát,hamarosan kész a brinyóm,meg lehet müteni. :lol: Tegnap szerencsém volt,barátnöm kivitt,este meg egy kollégám hazahozott.Nem kellett buszra várnom hála égnek. :lol:

Nana
de tök jó volt az a dinos jelmez!Csudijó ötlet volt,fini volt a torta is?Milyen ízü?
Pü-t küldtem.

Ser
megjött már az útlevél,kész van?

Lili
naon szívesen vállalok egy kis babavigyázást,imádom öket.

És mindenkinek ,ha csak egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Lina
hogy van Lili bibije?Nem nö tovább ugye?

Erszényes
kíváncsi vaok a bikinidre! :lol:

Kocsisandi
hogy vagytok?Rég írtál!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci: örülök, hogy tetszik Atticynek a fürdetőkarika. :lol: Akkor drukkoloka kislányhoz!! Hajráááá! :wink: :lol:

thymi: gyógypuszit küldök Gyopikának!!! Remélem, hogy mihamarabb teljesen rendbejön!!
Jobban vagy már tagnap este óta?? Ugye nem lettél lázas?? :roll: :(

hajny: készülj!! Nemsoká látni fogod...., ja és természetesen fekete.... :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Nem tud nekem ajánlani vki egy jó kozmetikust?? Igazából még sosem voltam, de azt hiszem el kell kezdenem és nem ismerek egyet sem... :roll:

KépKép
erszényes

erszenyes-koszonom szepen,de addig meg van egy kis ido. :wink: :lol: Remelem sikerulni fog. :wink:

thymi-minden ok veletek?Meg rugdosodik a kis legenyke?

hajni-mar varom,h.lassalak,gyertek el no.

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gadevi-Nst-n minden rendben, este még színházban voltunk, utánna meg szülinapban! :)
Ma pihizek, hátha majd az éjjel, vagy este vagy valamikor.....
Úgy tűnik, hogy Mózinak nagyon jó odabent! :D

Roz-Remljük, h. nincs semmi komoly baj Adrival! Mind a három gyerkőcöt elvitte a mama? Akkor lazítasz remélem egy picit!!!?? :D

Dora- Igen, biztosan jó lenne Katikának ha közsségbe járna délelőttönként! Főleg ha szereti és igényli a többi gyerek társaságát!
Szerintem Te is, Lili is és mindenki itt, nagyon pozitívan állt a szüléshez, éppen ezért volt "könnyű", gyors. Kazi is szuperül megoldotta! :) Örülnék, és nagyon szeretném ha nekünk is hasonló pozitív élményben lenne részünk Mózikával hamarosan! Mondjuk ma!? :roll: :lol:

Thimy- Ez így van az oviban, ahogy Gelinek írtad! Persze azért nem mindenkire jellemző. De ez a tapasztalat sajna...
Azért vigyázz magadra ezzel a tüdőgyuszival! Majdcsak nem?
Gyopinak jobbulást!!!

Ser-Jobban vagy?

Donoé- Ez tök jó hír!!! Hamarosan babuci a pociban!?

:lol:

Erszényes_Mi az a fürdetőkarika? :oops:

Lányok! Van vmi előjele a szülésnek? (magzatvíz elfolyáson, és nyákdugó távozáson kívül)?Vagy egyik pillanatról a másikra jön? Holnap megint nst, meg doki. :oops: :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Estelle26, engem érdekelne a Lánchíd utcai ovi, mivel Eszterkét oda szeretném beírtani. Minden érdekel ezzel kapcsolatban!

Erszényes, utólag is boldog névnapot kívánok!

Sajnos én nagyon pozitívan álltam a szüléshez, de egyszer sem sikerült úgy történnie, ahogy én azt gondoltam. Így sem rossz, csak úgy érzem valamit kihagytam.

Uuuu, míg el nem felejtem minden kis és nagy betegünk gyorsan gyógyuljon meg!

Thymi, remélem téged elkerül a nyavaja, mert neked most igazán nem hiányzik.

Hajny, nem nagyon ismerlek csak innen a babanetről, de igazán jó szívű vagy.

Reniék ma mennek haza!!!! Mindjárt rakok fel képet is!!! :D

Kép
Kép
kisévi

Küldöm Reni babácskájáról a képeket:

közelről:
Kép

távolról:

Kép

Szerintem gyönyörű!

Kép
Kép
kisévi

Hétvégén a leányzómnak kifestették az arcát és szerintem nagyon cuki volt így, megosztom veletek, és a kicsi lányomról is teszek fel képet:

Eszter:

Kép

Huncut Rékám:

Kép

Kép
Kép
kisévi

Erszényke, hunyadiban van jó kozmetikus, én oda járok. Kell tel. szám? Írjak? A nagy abc mögött. Éva szalon.
BOcs Roz, ezt múltkor elfelejtettem Neked írni....
birolili

Sziasztok!

Kisévi
ej,de betyár jól néz ki az az arcfestés. :lol: Réka meg zabálni való! :lol:
Reni babája gyönyörü,tiszta szép bör,kis pufi,csókolni való bör,...Ilyenkor akarok naon,majd nemsokára!
Ja,unokaöcsém odajárt a Lánchídi oviba,elég jó,szóljak ha beíratkozás van?Esetleg jöhetnél velem,nekem van protekcióm.Beprotezsálnálak szívesen!

Estelle
nem baj ha Mózi jól érzi magát,csak szeretnénk ha már itt is körülnézne kint,igaz lányok? :lol: :lol: Ha akar kijön.

Erszényes
nem baj hogy fekete lett,naon csinin áll rajtad!Naon elfáradtam,szerintem lefekszem aludni egy kicsit.

Thymi
jobbulást nektek,gyorsan! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

El is felejtettem írni,tegnap megtaláltam álmaim ruciját.Vagyis most ez.Ha nem találok jobbat,akkor ez lesz.

http://www.eskuvo.hu/index.php?mitholid ... Keres%E9s#

a rövid rucit nézzétek,kérhetek véleményeket hogy milyen?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kisevi-Ment a pü! :) De akkor ezek szerint Hajni is tud segíteni! :D

Hajni- Így van! Majd jön, ha akar a picifiú! :D
Aludj egy nagyot!!! :lol:

Kép
estelle26

Hajni- Az a ruha, amelyik a Király Liliomja Hölgyszalon címlapján van? És a rövid?
Az gyönyörű!!! :D Szeretm én is az ilyen "finom" ruhákat! Szép lennél benne nagyon! :D

Kép
estelle26

Estelle: a fürdetőkarika az amibe beteszed a babát (kb. 8 hós kortól) és akkor nem dől ela kádban hanem szépen ül és pancsizik. Nekünk nagyon bevált, szerette Jana meg én is mert így biztonságos volt. :wink: :lol:

hajny: húúú én is elálmosodtam mire hazaértünk, de nem aludtam, én csak éjjel tok... :roll:
te viszont pihizz egy nagyot!! :wink: :lol:

thymi: ugye nem lettél lázas??

kisévi: gyönyörűek a csajok!! :lol: :lol:
Reni kislánya is annyira szép! Nem is olyan mint egy újszülött!! Szép a kis bőre nagyon!! :wink:

Lili: kozmetikus számát elfogadom és köszönöm! Azt hiszem nemsokára el is megyek, kipróbálom, aztán majd kiderül... :wink:

KépKép
erszényes

Estelle: a mienk ilyen csak piros! :wink: Kép

KépKép
erszényes

hajny: a legfelső ruci az?? Amit mondtál is térdig ér és vékonypántos?? Nagyon szép!!!! Megnézném rajtad!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Donoé,nehéz ez......jó annak aki nem tudja. :(

Kazi,jó hogy jobban vagy. :D

Seriff,Sygék?Nem is ismerem,de azért hiányzik... :) :oops:

Geli,7 órát??Nem sok az 1kicsit?? :o :lol: :(

Thymi,Gyopinak jobbulást,Te meg pihenj sokat,nem hiányzik ez most Neked...

Hajny,akkor ezek szerint nem lesz új bicajod?! :lol:Más,A LILLY ruhák mind meseszépek........és amit választottál igazán finom,kecses ruha.Méltó életed 1ik legszebb napjához.Jó pihenést!

Estelle,Neked aztán van energiád!!!Én sajna nem tok semmi okosat mondani,nincs tapasztalatom,nekem Ali ráhúzott 1hetet és inditották a szülést.Remélem majd most..

Reni,gyönyörű a Babád!!!!!!!!!!!!! :) :)

Kisévi,nagyon szépségesek a Kislányaid!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Majdnem elfelejtettem.....végre érzem a Pocaklakónkat mocorogni. :lol: Nagy boldogság,így sokkal nyugodtabb vagyok.Holnap 4D...

gadevi

Aranyosak vagytok, jobban vagyok köszi, már "csak" köhögök, de nem fáj semmim.

Gadevi, de Te szoktál kérdezni Sygről, ugye? :oops: Holnap kiderül,h csajszi vagy pasi trónol odabent?

Estelle, csak megvárjátok azt a Teliholdat :wink: , pedig mikor kérdezted,milyen távolinak tűnt :D ! Érezni fogod, h itt a nagy pillanat, én egész előző nap röhögtem,mindenen, komolyan, mint egy dinnye...éreztem,h itt a "vég" :lol: .

Fürdőkarika, 8 hónapos kortól? Nekünk semmi ilyenünk nem volt, kb 2 hónapos korig használtuk a babakádat is, de abba is az első pillanatttól hanyattfektettük Hannát, kevés vízben, sosem fordult bele, dőlt el, 2 hónap után pedig már a nagy kádban uígy.

Hajny, az a ruha nagyon gyönyörű,olyan finoman elegáns!

Hajny, útlevél pénteken jön, csak a múlt pénteken jutottunk ki, de vmi hihetetlen kedvesek és gyorsak voltak, bárkinek ajánlom!

Thymi, Gyopinak is, Neked is jobbulást! Nimród kb tesóm kislányával egyidőben fog születni :D !

Reni, gyönyörű a kislányod, milyen szép szájacskája van!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser, nem muxik a cim. :( Ugy se, hogy istria... :(

Thymi, Gyopinak jobbulast! TE hogy vagy?

Kisevi, Reni babaja tenyleg gyonyoru, de a te lanyaid is! :D Bocs, hogy meg nem valaszoltam iwiw-re, ide irok, most igy egyszerubb nekem. Szoval kicsi a vilag es ha anyukadeknal jartok, hozzank is beugrohattok.
Bar most par napig inkabb ne, mert Andris es Kati is ujra megbetegedett. :cry: Nemsoka jon dokineni megnezni oket.

Hajni, szerintem nagyon szep ruha, amit kineztel magadnak!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

gadevi: Húú az annyira jó amikor már érezni a ficergést!! :lol: :lol:

Ser: Mi is úgy kezdtük, csak egy idő után már "kiugrott" belőle, aztán pedig olyan 6-7 hós korától kezdtem el használni vele ezt a karikát amikor már szépen ült. Na ebből nem volt menekvés....Jana amúgy a mai napig ilyen vízben teljesen "bepörög" én meg féltettem... :roll:

KépKép
erszényes

Jól van,na, nem kell mentegetőzni :wink: :D .

Dóri, várjál,próbálok máshogy rákeresni.

Kép
seriff

Dóri,nem tudom,miért nem jön be, na mindegy, írd be a keresőbe,h funtana, alda villa, aztán az elsőre kattints rá,tt bejön egy táblázat szerű, ott kattints rá az alda névre
ott lesz 3 kép, a felsőn lévő fehérek egyikében,( a túlsó szélső, felső)laktunk mi, a barátaink meg alattunk.
Jó-jó, de a linket én nem tom ide áthozni-csak így beírni :oops: :oops: :oops:
(különben a névhegykártyájuk a rossz)

Kép
seriff

Sziasztok!

Én sajna mégsem voltam jobban és el kellett mennem a dokihoz!Mivel Larira vigyázott a dédi,még el is jutottam az orvosig. :oops: AB-t kaptam :(

Ser:
Örülök,hogy jobban vagy!A Horv. o.-i cím minket is érdekelne! :wink:

Hajni:
Ruha nagyon szép!Mondjuk én ilyet nem bizti,hogy mernék varatni :oops: ,nem olyan egyszerű.Vagy akkor már tudod,hogy hol van ilyen és megrendeled?
Gyűrűk készen vannak?

Estelle:
Keresett ma az ebédesünk!Azt mondta nem tudnak elérni,kérdezte Tamás hol dolgozik.Elmondtam,remélem nem baj?!

Dóra:
Sajnálom a gyerekeket! :( Ebből a szempontból (is) örülök,hogy Larit nyárra terveztük!

Kisévi:
Gyerekek tünemények.A picikéd nagyon huncut :lol:

Reni:
Gyönyörű babód van! :wink:

Thimi:
Sajnálom,hogy még mindig lázas Gyopid :( Te hogy vagy?Megúszod?Sajna most az infulenza mellett ilyen járvány van! :(

Roz:
Ti hogy vagytok?

Gadevi:
Örülök a mocinak!Mondtam én,hogy minden oké :wink:
kazi

Seriff,az jó,hogy már csak köhögsz....... :lol: Én szoktam kérdezni Sygnumról.. :oops: bár amikor még Ő is írt itt, akkor én még csak kukkoltam...sajnálom,hogy már nincs.Jó,hogy néha informálsz. :lol:Holnap bizony..ha megmutatja.Még nem döntöttem,hogy én is akarom-e tudni kislány vagy kisfiú.. Mint 1dinnye...az jóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Hol is voltatok??Kereken ugye??

Dora,jobbulást a Piciknek!!!!

Erszényes,jó bizony!!!!!!!!!!!!!!!!!Bár még olyan kis erőtlen...mondjuk addig jó nekem.. :lol: :lol: :lol:

Kazi,AB.... :( ,de legalább meggyógyulsz..

gadevi

Megvan Ser, koszi!:) Majd meg irok privit ezugyben, nem akarok itt offolni.

Nemreg itt jart doki neni: virusos nathaja van mindkettonek. :? Egyelore nincs mas teendo, mint C-vit. es orrszivas. Azert orulok, hogy a torkincajuk rendben van es nem kell antibio.
Baromira bant, hogy Andris ket hos es mar masodszor betegszik meg, pedig nem visszuk kozossegbe, hidegbe nem visszuk ki. :roll:
Kazi, mi is inkabb tavaszira terveztuk, nem gondoltam volna, hogy elsore osszejon a bebi. :D

Gadevi, pocaklako mocorgasa :lol:

Estelle, eszre veszed ha itt az ido. :D Ha fajasokkal kezdesz, akkor azert lesz idod boven a korhazba rohanni, viszont a magzatviz barmilyen elojel nelkul elfolyhat barhol barmikor. :wink: :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kazi, hátha gyorsan meggyógyulsz, közben engem is látott orvos, de azt mondja, vírus, csak ha elmegy a hangom,akkor kezdjek AB-t( kb 10éves korom óta nem szedtem).
A Ho-i címhez úgy jutsz el,h ..na látod?

Dóri, ne bánkódj,nem Ti tehettek róla, h Andris másodszor beteg!
Írj csak bátran.

Na megyek, mese van az oviról :D

Kép
seriff

kisevi-Csodálatos kislány Andika! Köszi, hogy tettél fel képeket! :) És a lányaid is nagyon kedvesek!

Erszényke-Kössz, akkor mostmár tudom milyen ez a karika, de még sehol nem hallottam erről! :oops: :) Biztosan nagyon csini a fürdőrucid! :lol: :D

Ser- Igen, nekem is távolinak tűnt...aztán most itt van, és semmi. Éjjel szültél? :)
Ez az Istria-i nyaraló magán apartmann? Önellátós? Vagy ellátást is lehet igényelni?

Kazi- Ha éjszaka nem szülünk, ráhajtunk a Te szülinapodra!:) Mit szólsz? :D
Áprilisban lesz az utazás kiállítás, ha jól tudom, és ott is nagy kedvezményekkel lehet szállásokat foglalni! Ha esetleg ez nem jön össze! Mi ott fogunk sztem, mert ahova menni szoktunk, KRK-szigetére, azt az apartmant eladták....pedig olyan jól bevált már! :cry:

Dora-Reméljük, hogy nem kell antibiotikum a gyerekeknek! Tavaszi gyerek, nyári gyerek.... :) Örül az emberfia, ha a pociban van, és marad is....nem? :wink: Sokan legalább is biztosan!

Gadevi-Várjuk a híreket! Kis erőtlen még... DE ÉDES LEHET!!!! :D

Kép
estelle26

Sziasztok!

Köszi az infókat és dicséreteket ruha ügyben,lehet ez marad.

Kazi
igen van egy ruhakölcsönzö a Petöfi Sándor utcán,a fürészfogasoknál,ott a nö ezzel foglalkozik,ruhákat varr.Naon sok jó tanácsot adott mit hol érdemes.
A gyürüket a hétre ígérték hogy készen lesznek.Naon várom már.

Estelle
nekünk sem volt semmi fürdetö,mi is így csináltuk mint Serék,utált fürdeni Anna,kb két hós lehetett mikor kezdte élvezni.Ordított.
A szülésnél én csak azt vettem észre hogy méhösszehúzódásaim vannak.Majd délutánra ezek sürüsödtek,és elmentem a nögyógyimhoz,onnan már a szülészetre.De észre fogod venni,az tutti.

ÚÚÚ,mennem kell,ezernyi írni valóm lenne,késöbb jövök.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lehet,hogy kifújja Mózit a szél??? :lol: :lol:

gadevi

Ser:
Én is gyerekkoromban szedtem utoljára AB-t!Nekem a hangom is elment,meg érzem,hogy a nyelőcsövemre végig rárakódott a trutyi... :cry:

Hajni:
Az tök jó!Biztos szépek lesznek a gyűrűk :)

Estelle:
Én örülnék,ha az én szülinapomon születne a kisdrága :wink: ,de azért veled sem akarok kibabrálni(az még majdnem 1hét).Hajrá ma éjjel+++ :)
kazi

Estelle:
Jöhet holnap is Mózi,akkor sem felejtem el sosem a szülinapját,mert a jan.23 is ünnepnap nállunk :D :wink: holap lesz a 9éves évfordulónk :) :o
kazi

Hajny, természetesen mehetünk együtt is a beiratkozásra, mert akkor még hatásosabb a segítség. Én azért javaslok előtte egy találkát, csakhogy jobban megismerjük egymást.
Az esküvői ruha nekem is nagyon tetszik. Szerintem jó választás

Dóra, örülök, hogy nincs nagyobb baj a gyerkőcöknél. Természetesen, ha a beteges korszakon ti is és mi is túl vagyunk majd találkozhatunk.

Jó éjt!

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

Kazi
boldog évfordulót nektek,nem semmi,már 9 év?Legyen még sok szép évetek!
Jobbulást,igyál sok mézes teát vagy forralt bort. :lol:

Kisévi
benne vaok egy taliban,jövöhéten összehozzuk?

Ser
neked is jobbulást,Hanna jól van?

Geli
hogy telnek a napjaitok hármasban?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok! :D

Ááááá, nem érdekelte a telihold sem! :lol: És a szél sem fújta ki! :lol: Megyek nst, meg este doki...Egyébként a vonalzó nem teljesen pontos, mert 28-án leszek 40 hetes! :roll:
Egyébként már megittam 2 zacsi málnalevél teát, szedem a homeo bogyit is. Na majdcsak, majdcsak....
Sokat alszom, és sétálok, ja és eszem! :)

Hajni- Endre nevét hogy veszed fel? De jó lesz nektek! :D

Kazi-Jobban vagy már? Propoliszt vegyél a piacon!Nagyon jól feloldja a "trutyit" :wink:
9 év? Grtaula! :D Mentek valahova?
Lányok jól vannak?

Thimi, Adri-???

Kép
estelle26

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?