Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mogyo!

BOLDOG ÁGNES NAPOT NEKED ÉS A PICI LÁNYODNAK!

Kép
Kép
gabcii

sziasztok!

boldog Ágnes napot!!!!!!!!!
nálunk épp kisebb bealvás van. addig ebédelhetek. hétvégén mi moziban voltunk, hűtőt és mosógépet nézni, míg a gyerekek nagyiztak, aztán tegnap séta, nyűglődés után nagy-nagy szieszta, így tudtunk normálisan főzni, ebédelni, megnéztünk egy filmet is, a fennmaradó időben pedig dobozoltam. remélem, holnap folyósítják már a hitelt :evil:

szopisztrájk: kitartás Anett! és főleg NYUGI! tudom, h nehéz, de idegesen nem lehet fejni. nekem is van, h reggel lejön 20 milli max, miközben tudom, h van benne 2 deci. :shock: de siettetni nem lehet. lesz ebből még szopi meglásd (ha te is akarod és Eszti is).

alvás: á (legyintős szmájli), nálunk vhogy nem javul a szitu. mostanában Huba fél 2kor kel, negyedórás intenzív szopi után mindketten újra alszunk, következő szopi 6kor, de már mindketten (jól emlékszem, ugye, h volt olyan, h Petra 8ig aludt? :? :roll: ) esznek. ez volt ma is. utána elrohantam munkába, és így nem maradt ki egy kaja sem.
viszont fáj a bal mellbimbóm. nagyon röhögök magamon, h mire leszoktatom a ygerekeket a védőről, nekem kell. iszonyú érzékeny a bimbó felső felén egy pont. bocs a részletekért, de hátha vkinek van hasonló: olyan karfiolszerű pici pontok vannak együtt, és mintha kiázna szopi végére, pedig nem tart mostanában sokáig egy-egy kaja. :roll: :roll: :roll: vki vmit?

Kép
an°°di

Gabcii, képből sosem elég. Ádiból meg végképp nem. :D

takony: már két hajnali kelésnél is észrevettem, h Huba szortyog, de reggelre mindig kitisztul. vszleg jó lenne elalvás előtt rendesen kitisztítani, de ami itt mostanában este van... örülünk, ha egy kis csönd van, nem akarok fölösleges sírást (mert ugye este semmi gond)

Jutta, bejött az új szoba?
máshol alvás: mostanában mindkét gyerekem csak úgy tud elaludni, h utószopi is van (8tól 10ig van vki a mellemen :evil: ), ettől nyugszanak meg. ehhez képest nem feltűnően nagy a különbség az anyukáméknál elalváshoz képest. mondjuk viszünk pelenkát a fejük alá mega hálózsákjukat, h az illatanyag kb uaz legyen, leaglább a közvetlen közelükben, és a feltételek is (no tv, no lámpa, stb, ahogy itthon), és egész jól működik. legutóbb volt egy 10 perces műsor, de azt itthon is bevállalnám néha :wink:

jaj, Rami is olyan édi!!! 8) 8)

Anett, nem tudsz altatót?? még én is tudok (tente baba?)
vetettem a tesómmal egy adag könyvet (cini cini, bóbita, stb), és az az anya taníts engem vagymi, tökjó!! nagyon aranyos ötletek vannak benne korról-korra. nem elszállt, nem gurus, éártelmesnek tűnik...

tejivás: én el is felejtettem, h nem szabadna sokat inni :oops: ezek szerint nem gond a gyerekeknek...
76os könyv? spock? nekem tetszik. oké, nem a hozzátápis része, de a hozzáállása sztem klassz. Móni, az újabb kiadásban módosították a tejes részeket pl?

Ancsi, mi a helyzet? javult?

többiek?
na, eszem egy narancsot desszertnek

Kép
an°°di

raktam még pár képet, amikből látszik, h megkezdődött a másik baba feltérképezése.
és kicsi az ágyunk. még nekik is :oops: :lol:
örülök, h nem alszunk együtt :D
na, el szoptatni. aztán REMÉLEM, szieszta (Huba olvassa, azért írom :wink: )
:arrow:

Kép
an°°di

Andi! Tök jók megint a képek, Te irod a szövegeket? ja és köszi, hogy felraktad az irodás állást! sajna még nincs jelentkező

Marci val fodrésznál voltam. elöször kinn aludt babakocsiban, pont ráláttam, majd az ölembe volt. csak vágattam persze.

Dálután meg pediküröshöz megyek, anyu jön majd.

Takisoknak jobbulást és Isten Éltessen minden Ágit, kicsit nagyot egyaránt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Gabci, én azért nem rakok képeket, mert lusta vagyok letölteni meg lekicsinyiteni. De mindenki rakjon bátran!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Hát volt kint a doki és piros a lány torka!
Kapott antibiotikumot meg sósrayt és azzal kell fújnom majd ki az órszívóval utánna meg nasivin cseppeket!

köszönjük szépen a köszöntést!

De amugy jó kedve van a csajnak nevetgélnek az apjával előbb is beadtam neki egy kúpot mert 38 volt a hőemelkedése!
Meg nem nagyon bir nyelni és köpdösi a nyálát szegénykém!

Gabci. hát ez az Ádi :lol:

Lilly: kb. ilyenkor kezdem 3 hó egy hét!
Először egy negyedet és abból csak egy vagy két kanál utánna már ment a negyed és most a fél de megkérdeztem a dokit ma és már adhatok neki egészet ha megeszi!
Tehát Ciripke semmi gond az egész almával!
Jó a könyv!

Hát igen ezt én sem szeretem mikor anyósék elkezdik ,hogy már nyáron viszik magukkal!
De még 9-10 hónaposqan odaadom nekik egész napra meg a naagy lóf...
Annyira be tudok durrani rajta!

Andi. na akkor elő a mellbimbó védő!

Kép
mogyoland

Boldog Ágnes napot!! :lol:

Kiscsaj alszik, legalább nem eszik... szerintem újfent túlzabálós korszakba léptünk... mostmár 167 ml-ket adok neki csak, hátha jobb lesz a hasa. Ezt 5-6x eszi, ha 200-at adnék azt is megenné... kis zabás!

Tényleg Ciripke, Marci ma mennyi almát evett?

Jutta

KépKép
jutta

Mogyo, antibigyó? :cry:
Nem mondta, hogy mellé Normaflore vagy vmi hasonló? Csak mert a pocijának az antibigyó nem annyire jó... (persze, ha kell ... de legalább védje vmi a pocakját)

Jutta

KépKép
jutta

Hát mondta ,hogy lehet hogy majd szükség lesz rá!
Én meg vettem a patikában normaflort!
Ha úgy látom akkor majd adok neki!
Vagy azt már érdemes volna egyben adni azt is?

Kép
mogyoland

Na majd jövők megyek almát etetni a csajszikával!

Kép
mogyoland

Mogyo, szerintem alapból adhatod! -Ártani tuti nem árt, és lehet hogy segít a pocakot karbantartani...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, 167et? :lol:

nálunk ma elmaradt az almaevés. mindig a tízóraihoz adok, de most bealudtak, mire elkészítettem, pedig nem vagyok lassú.... sebaj. úgyis csak Petrának fekszik inkább. eddig és ez a fajta.

Ciripke, persze, h én írom a szövegeket. Gyula nem ér rá. ő dolgozik, tudod ;)

na,megyek kicsit dobozolni (nem mint a Tóték.. hehe), aztán hátha alszunk... :?

Kép
an°°di

Andi, a 167 az pont 150 ml víz + 5 adagolókanál... no ilyen hülye mennyiségek vannak... a következő a 200 ml 180 + 6 adagolókanál
Jó pakolást!! (ha létezik ilyen)

Tényleg, Hajni 180-at Te hogy a fenébe csinálsz?

Jutta

KépKép
jutta

hali

nálunk beütött a bomba minden téren

tejem alig,Bibus nem issza meg a tápszereket,így jobb híján elkezdtük a hozzátápit,fél üveg sütőtök van benne tegnap óta.és egy kis híg tejpép,a tápszert kiköpi nem tudom mi lesz így,alig várom a 6 hót ,akkortól már vannak finomabb tápok,remélem azt megissza,mert így nem jó.Alig lövell be a cicim és nagyon kevés van benne :-( üvült aíg beindul,ha beindul.plusz gombás a feneke a szájpenésztől,lámpázom,szellőztetem,canesten,kicsit talán jobb neki.Maja ma volt okntrollon,gyógyult,ámen,kicsit még köhög.kap vitacolant,broncho vaxomot,béres cseppet,sprayt,egy negyed gyógyszert reggel és este.hétvégén anyuméknál voltunk,jó volt,elcsesztem egy csomó pénzt,na azért annyira nem,de nagy leárazás van a tescoba,vettem két felsőt magamnak,mindkét lány kapott nacit,Maja felsőket,zoknit,melltartót 8) Bibus kiskabátot.
Amúgy rohadt szarul vagyok,nagyon beteg a lelkem :cry:
Komoly elhatározásra jutottam és megis teszem ha kell.

jah Maja szókincs bővült,lehet gekkóba kellett volna járatnom és akkor nem azt mondaná hogy basszus meg elmegy a kutyus az anyád pi@sájába

Ancsi
Bibus is sokszor kel,főleg ha baja an,most épp popsi,fogzás.nem lehet hogy viszket Molli ínye?én ma vettem dentinox gélt mert minket állandóan nyálaz,harap,szop Bibuka.
cumitól tényleg ne félj,ha nekem valaki két hete azt mondja hogy Majának egyik napról a másikra nem lesz cummija kiröhögöm

Gabci
Ádám imádnivaló :-)
tessék csak tartani a lányok jelentkezési sorrendjét :-)
te hol veszed a homeós bogyókat?erősen gondolkodom,hogy bevásárolok,lehet neten is.

Andi
szerintem akkor hagyd meg a védőt,nekem is fáj a felső fele,mert én egy oldalról szoptatok mindkét ciiből

Ágneseknek boldog névnapot kívánok

Anett

hm egyrészt dícséret anyósnak ,hogy veszi a cuccokat másrészt fekete pont hogy nem kérdezi meg mi kell és mekkora.Bibura épp jó a 68-as méret,hosszú leányka

szopiról én már nem is mondok semmit,annyira tele e bugyrom az egésszel,hát ne számítottam rá,hogy ez lesz,de én nem azon agyalok,gogy jajj tápi kell,haenm hogy miért nem eeszi meg??????????

Kép

Kép
Kép
Kép
Vendég

Ikrek almát? Azt hittem csak 6 hónaposan kapnak. nem igy tervezted?

me még nem ettnk almát, mert de. siettünk és a tápi egysezrübb volt, de majd anyu ad neki. szerintem jót tett a kakinak, ma már volt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Mogyó
szegény Ágika,jobbulást neki
Normaflore nem rossz,bár nálunk olyan mintha nem is adnám :-(
köptetőt nem kapott?mert ha truttyis is akkor attól nem tapad le a hörgőibe,tüdejébe
Vendég

Ciripke, nem tudom, h terveztem. ez most ízelítőnek van szopi után szigorúan. ennyi tej mellett nem táplálok hozzá komolyan. 8) :? a vaneelégtej-para nálam is megvan, de 1-2 "éhezéses" nap után a cici követi az igényeket, így tejgond ált. nincs. de egyszer úgyis el kell kezdeni az almát, nem? 8) na, majd beszélek én a védőnővel. legalább segíthet vmiben :twisted:

Timi, Majának melltartót??? eszednél vagy? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: (VIIIIIIICCC!) muti!
szájpenész nem jön le? Hubának is volt okáig, aztán egy nap eldöntöttem, h addig sikálom, amíg el nem tűnik. az a nap Hubának nem volt túl kellemes, de el is tűnt az a rohadék!
Maja szókincsbővülésén jót röhögök. sztem nálunk is hasonló lesz 8) :twisted:

Jutta, van olyan, h jó dobozolás. mikor más csinálja :?

az ikrek sziesztáznak :shock: tyű! akkor lassan lépek én is...

Kép
an°°di

Timi, mi a komoly elhatározás? :|

Kép
an°°di

Andi
igen melltartó ,haláli 60 AA és pont jó neki,ha nem lett volna leakciózva nem vettem volna meg,de mert van a Dominak neki is kell :-) pamut ,háromszög alakú kis majom van rajta,nagyon cuki,mondtam neki hogy majd nyáron kánikulába felhúzhatja.

Szájpenész a múltkor nagyon makacs volt végül lila kencével jött le,az jött most ki a fencsijén :-( egyre több lett persze pont hétvégén,hiába hívtam dokit,védőnőt,a gyógyszertárba a canestent mondták,tegnap óta kenem neki ,talán javul,de én már nem bízom semmibe.Most a szájába a hülyae antibiotikum miatt megint kijött két pötty azt gyökerestül írtottam én is,de úgy néz ki eltűnt.

egy cosmót bőgtem,hogy mi jön még??? :evil:

Mostanában sem káromkodok többet mint eddig de mst valamiért elkezdte használni,olyan helyzetekbe mint egy felnőtt,apukámat kétszer küldte el a csába tegnap.Hát majd kinövi ezt is ,remélem :-)

dobozolásról nekem mindig a Tóthék jutnak eszembe.

de jó eked,hogy sziesztáznak,Bibus amióta beteg volt eg ynap 2-3-4szer alszik fél-egy órát
Vendég

bocs a hibákért

az a kmoly elhatározás,hogy nem fogok mindent lenyelni a következő afférnél szedem a sátorfát meg a kölkeket vagy gyökeres változás,aztán ha nemtetszik akár elis válok
Vendég

Timi! lelkednek jobbulást, meg a gomba húzzon el most már!

Nagyon szépek a csajszik, Bibinek tök jól áll a leo-poldi rugi (bocs, csajok, szakmai ártalom), egyébként Bettinek is volt ilyen 5 éve!

Anett! Egyébként ne aggódj, lehet, hogy ki fogjátok használni az új cuccokat, bár remélem meleg tavasz lesz. Marci a 68as cuccokat alig hordja, mert most ugrásszerüen nö.

Jó hir! Marci szopja az ujját!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Kis és Nagy Ágiknak sok boldog névnapot kívánok!!!

Vagyunk, csak hétvégén nem tudtam jönni. Apa végre dolgozik.:) Visszaállt a napirend. :)
Fiúk jól vannak. Ugyan tegnap Ákos nyafis volt, nehezen aludt el, lehet, hogy a foga fáj, dentinox után megnyugodott.

Gabcii!
Nem lehet a kocsitokban félig ültetni?Úgy már lehet egész nyugodtan. Ülni azért ne ültesd a kocsiba. Főleg, hogy a sok cucctól most nem igazán tud kénylemesen.

Jutta!
Ha tartod nagyiéknál is a napi szerszartást, akkor nem lesz gond az ott alvással. Elleinte mi is vittük a félháztartást, de már minden van a nagyiéknál. De nehezebb, Főleg Anyosómék. Mert, ha bent vannak a szobába, akkor kérd meg Őket, hogy menjenek már ki, mert szoptatni akarok...

Ági!
:D :D :D minden Anyós ilyen? Az enyém is. De megmondtuk, hogy nem. Én is nagyon mérges tudok ilynekor lenni. Várjanak még egy kicsit, majd megkapják, ha nagyobb lesz. Manó alig volt 2 hetes, de már az egyik ügyfelének felajánlotta, , ha 3 hós korában lagziba megyünk, akkor majd Ő vigyázhat rá. :evil: Mindezt tette előttem meg Muti előtt. Azt hittem robanok. Szerencsére Anyu nagyon józan ilyenkor, szemével intett, hogy nyugi. Nem is adtam oda a gyereket, a lagziba max 30 percet voltam, de Manó is ott volt velem a kocsiba.
Pedig hidd el nem akarnak Ők rosszat, hisz szeretik az unokájukat, csak....néha meggondolatnalok... :lol:
Amikor nyaralásról van szó, mindig mondja, hogy elviszik Manót, Erre Apa, akkor minket is vigyél...
Ha egy városban laknánk, és sűrűbben találkoznánk, odaadnám a gyereket megörzésre, de így nem. Előbb Mutimnak, ha szükség van rá.

Kriszta!
Számtech.-technika szakos vagyok. :) :?
Igen és mind a 4-en egy szobában alszunk, mindneki a saját ágyában. De csak hálószoba, minden más kivül zajlik...:D
Tavaszig, így lesz, majd meglátjuk mi lesz. VAg yköltözünk, de jobban örülnék, ha maradnánk. Legfeljebb mi a nappaliba alszunk. 55nm-en nehéz megoldani.

Ma kapja a barátnőm babája az első adag tejcsit. Tényleg mennyit kell ennie egy 2 hetes babának? Nem gond, hogy egy majdnem 4 hós gyerkőc maradék tejcsit kapja meg? Gondolom más a tápértéke... Fagyasztani miben szoktátok? Meddig lehet fagyasztani. És hűtőben meddig maradhat? És az nem gond, hogy egy nap alatt összegyült tejet összeöntöm? Tehát minden szopi maradékát egy helyre gyűjtöm. Manónál sokkal töb tejem volt, de annyi összejön egy nap, amit amúgy is pótlásba add oda a barátnőm.
Ja és még mindig nem adta meg senki sem a tejserkentó bogyó nevét. Visszakeresni lusta vagyok.

Andi!
Huba nagyon eleven kissrác lesz, már a szeme állásából látszik. :)
Jó dobozolást neked, fárasztó lesz tuti a költözés, de biztos megéri. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi! Ez rosszul hangzik, de nem foglalok állást, ebe mi nem látunk bele.

ja, betti egyik nap mondja, hogy mond egy viccet. a "poén" az volt, hogy sex. kérdem tüle. mi aza sex? hát azt nem tudja, de azért röhögött. én is. az oviból szedte. mondom neki ilyet nem mondunk, ez felnött beszéd.
tegnap meg azt mondta, hogy nyald ki a s..ggem. mindezt vacsi közben, de nem valakinek hanem csak úgy. de ha valamiröl tudja, hogy csúnya, azt ki nem mondja, tiszta anyja. én sem mertem csúnya szavakat mondani, a szüleim elött mai napig nem mondok ki ilyen szavakat. Pedig Apukám nem fogta ám vissza magát!
Sajnos én is mondok rondákat a gyerekek elött, szégyellem is magam

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jolka, moremilk
tejgyűjtés: mehete egy napi adag egybe, de ne öntsd a frisset a lehűtötthöz. én spéci zacskóban fagyasztom (medela, 10 db 1600 pénz), és így maradhat fél évig, asszem, de a kiolvasztott is jó 24 órán át sima hűtőben, csakúgy mint a lefejt.
annyit eszik, amennyit akar, nem? anyatejes ő is. ;)
na, lépek tényleg. Petra repetája is megvolt, 2 doboz könyv kipipálva,én is uszonnázom...hehe
még jövök

Kép
an°°di

Timi, nem túl drámai a váltás? vmi fokozatosabbat? (amúgy Ciripkénak van igaza. nem látunk mi ebbe bele, úgyhogy befogom és elmegyek a pi*sába ;) )

Marcinak gratula az ujjszopáshoz! hurráááááá

Kép
an°°di

Timi!
Végre jelentkeztél. Sokat gondolok rátok.
Örülök, hogy jobban vagytok.
komoly elhatározás...:( Azért remélem nem...
Nekem mmikor Apa egy kisebb veszekedéskor azt mondja el is lehet menni...Megmondtam, ha még1x kimondja, fogom a fiúkat és megyek, majd utánunk jön, ha szeret. Pedig csak hülyeségeken kapjuk fel magunkat, csak meggondolatlanok vagyunk. Azért neked 100x nehezebb, hisz "idegen" helyen vagy, anyósék között. Meglásd, lassan jobb lesz. NAgyon helyesek a csajoka képeken, égészségesnke néznek ki rajta. :) Majának ez a zsivány szeme. :)
Én ha káromkodok, akkor kutyafáját, vagy atyaisten, de nagyon megy a iii-en ba....meg. Az utóbi magától jön ki, de moderálnom kell magam, mert nekem is papagály néha Manó. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

lyulydefályezapapagály :twisted: :lol:
:arrow: :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

:D
direkt volt:D Ha muszály......

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja Gabcii!
Csak nyugodtan tegyed fel a képeket, öröm mindig nézni. :)

Andi!
Köszi!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ire vagyok kész megírom aztán kilépek :-(

Andi
küldtem neked privit,bocs hogy rád szakalytom :-)

mit is akrtam írni?

Jolka neked
ez jobb nem lesz már soha ,csak rosszabb itt lépni kell

a párom nem érti mi abajom,ez a legrosszabb,ha akrod elküldöm neked is :-) a privit :-) hogy lásd,megértsd :-)

gyakorlom majd a kutyafáját :-)

moremilk:most akarom eladni az enyémet,mert Bibut meghajtja és mst az nem kell a gombás fencsijére.

tejci:1-két napig öntögesd össze és egybe fagyazd le,de lehet nem olyan jó az a két hetes babókának,
Vendég

aaazért ne ijedjetek meg a válás mint 3ik lehetőség jött szóba az agyamba,attól azért jobban szeret a férjem
Vendég

Timi!
Jöhet a privi.

Akkor most nem jó 2 hetes babának az én tejem?
Mindig arra gondolok, hogy na és Juliának? Hisz Őt a dada szoptatta. :D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Ágik! Ágikák! Isten éltessen benneteket sokáig!
Csak egy kicsit nem jövök és...
(Most rendeltem meg a koszorút, csajok szurkoljatok, h csüt-ön ne legyen szar idő, amikor végigvágatatok a fél országon!)
Timi! Mi van? :shock: Elköltözés, válás? Hát én már nyáron is felajánlottam, h rendbe vágom az embert! Mit csinált?
Andi! Dobozolsz? (Bár már mi is ott tartanánk...) Mindenre írd rá micsoda és nem kell keresgélni! (És azt a dobozt, amit egy évig nem nyitottál ki, nyílegyenesen padlás, sufni, pince! Arra nincs is szükség!)
Jolka! Én lemaradtam... :oops: Te adsz tejet a barátnőd babájának?
Gabcii! Sztem pakoljad a képeket! Én ha nem is írok, szívesen nézem!
Erről jut eszembe lányos anyukák! Ti álltok sorba a fiúkért? Nem azoknak kéne sorban állni a lányok kegyeiért? :lol: Na mi megvárjuk, amíg értünk sorban állnak... :wink:
(És a nyilvános udvarlás és üzengetés is... :lol: Rosszul emlékszem: a talin Nadin nem Vilkóval flörtölt? :lol: )
Jutta! 167! Akkor annyi!
Ciripke! Ti mikor jöttetek össze Szabival? Még ált. isiben? 15 éve? :shock: (Mi a férjemmel 17 éve lesz nyáron, na de én vén vagyok és kalandor! Na jó, az csak voltam!)
Hajni! Meggyógyultál?
Ja, hozzáetetés... hát mivel nálunk úgyis kaki gond van, nem tom, h mennyire fogom elkapkodni... Bár erről már beszéltünk!
Kriszti, milyen volt a babaúszás? Ma voltatok!
Anett! Andi olyan kedvesen biztatott (bezzeg nekem nem írt ilyeneket! :evil: :lol: ), én meg most letörlek! Enyém gyerek ma elfeledkezett a sztrájkról, és véletlenül szopizott 6(!) percet, utána 40 (!) percet üvöltött, és a cumisüveget is lökte el. Lassan lemondok az átverésről, nem éri meg! És fejek! (Gabcii nem kitartó vagyok, csak van még tejem. És ebben az influs időben jó lenne, ha kitartana még!) Egyéni rekord: 205 ml tegnap reggel! (Hogy legalább ennyi jó legyen benne!)
Macsek! Már letelt a pár nap!
Ebinc! Már megint léptél? Vagy búsulsz az ember után? Gyere, búsuljunk együtt! :wink:
Jaj, Zsu! Majd ha olvasod! Soxor eszembe juttok! (Pl. amikor elsuhanok a HP h előtt...) Remélem semmi komoly nem lesz!
És akkor:
muszályj, papagályj...

Kép
ermoni

Sziasztok!!!

Köszi az érdeklődést lányok!! :)

Még mindig kelünk 2-3-szor,de lassan beletörődök.
Semmi értelme hogy ideges legyek...igy is úgy is kel!!!
Gyors cicizés aztán alszunk tovább!! :wink:
Meli is kelt anno...aztán meg olyan alvó lett belőle,hogy csak na!!!
Ha Molli is ilyen lesz,akkor kibirom még ezt a pár hónapot!! :)

Betegeknek jobbulást!!

Timi!
Ez elég rosszul hangzik...mármint hogy pakolsz és mész!! :(

Tegnaptól mi is kóstolgatjuk az almát!! :)

Én már annyira elfelejtettem,hogy anno Melivel hogy is kezdtem,mikor mi váltott ki egy szopit!!? :roll:

Na felkelt Meli..."csak" 3 és fél órát aludt!! :D

ancsi26

Timi, reméljük megoldódik 3. lehetőség nélkül, én nagyon drukkolok, hogy jöjjetek rendbe. Mostmár jön a jó idő, és talán senki nem lesz ilyen depis, és Te is kiszabadulsz a gyerekekkel a lakásból. Képeken nagyon aranyosak ám!
Ciripke, 15???!!!! Számolgattam, háááát hallod! Le a kalappal előttetek, én azt hittem, ilyen nincs is :-) Marci ügyes az ujjszopival. Meg Te is, ahogy cipeled az egész családot :--) Bettike meg.... hát én mindig alig tudtam megállni, hogy ne röhögjek amikor unokahúgom ilyeneket mondott, de persze elkerülhetetlen.
Mogyó, jobbulást és boldog névnapot!
Jolka, számtech-tech...ne furcsa párosítás ez egy lánynak?! :-)
Andi, nekem is van karfiolszerű az egyiken, de nem fáj. Szerintem meg fogja szokni a cicid különben a direkt szopit. Az első két hétben én is bimbóvédőztem, és jó pár napba telt, míg végül megszokta a cici az igénybevételt, Te meg ugye hónapok óta védővel, szóval biztosan kell neki idő. Bimbóvédő krémet azért próbálhatnál amikor nem felejted el, az is kicsit megerősíti a bőrt. A dm -es is jó, nem kell lemosni.
Anett, szopihoz kitartás, hátha vissza tudod még tornázni.
Jutta, mi nem kezdjük még a hozzátápit.
Gabci, Ádi csuda aranyos. Rakjál még képeket! Én is fogok szerintem még ma, este letöltöm.

Nadin - hírek: voltunk úszni. Hát nagyon jó volt!! Annyira élvezte, meg az apja is :-) Én a partról sasoltam, és kettesben is tök jól elvoltak. Kapott édi narancssárga úszónacit. 5-en voltunk összesen, Nadin a legfiatalabb. Annyira édin figyelte a többi babát, meg az oktatót is :-) Sajnos nem vittünk fényképezőt, de majd jövőhéten csinálok képeket, hogy Ti is kedvet kapjatok! Még csak lebegtek, meg hintáztak a vízben, de majd a negyedik-ötödik alkalom körül megpróbálják a merülést is. Előtte pedig masszázs volt, az is nagyon élvezetes volt, apja masszírozta.
Más. Szopi: hát nem tudom mi történt, de engem meglátogatott két napja a mikulás, és Nadin ezzel egyidőben rávetette magát a cicimre, és napok óta úgy szopik, mint egy kisangyal. Azt nem mondom, hogy halálra zabálná magát, de nem kell vele küzdeni.

Kérdés: tudja valaki lehet-e valahol venni szopi-párnába való poliészter golyócskát?

Macsek, Móni, mi van Veletek? Zsúnak kitartás.
Andi, képeiteket mindjárt megnézem.

KépKép
kertikiri

Kriszti! Mi fogunk menni úszni! :wink: (Bár ez a búvárreflex-elnemfelejtés-probléma dolog logikusnak tűnik. Azért megpróbálkozunk vele!)Szopiparna.hu-n próbáltad?
Ja, Andi! Szellőztesd, kend tejjel és krémmel! (Én mondjuk a krémet szopi előtt mindig lemostam! :roll: ) De sztem Te ezeket már mind tudtad, mint praktikákat!

Kép
ermoni

Sziasztok, szebb napot!

Eléggé padlón vagyok... Szval a negatív hangulatú levelemet tessék annak betudni.

Timi:
nagyon sajnálom. :( Remélem rendeződnek a dolgok. :(
Nekem is jöhet pü....Csak, h én is megértsem. :oops:
Mikor a soraidat olvasom úgy elszégyellem magam. :( Padlón vagyok most is, pedig a problémáim a Tiedhez képest sehol sincsenek. :? :oops:
Tápi: most magam ellen beszélek, de én adnék neki simát, ha a HA-t nem eszi meg. Van a Humanának a BabyFitt. Azt áll. minden baba megeszi, babános.

Gabcii:
Ádi nagyon édes. :)

Móni:
drukkolok, h jó idő legyen.

Zsu:
remélem hamarosan hazajöhettek.:)

Kertikiri:
sztem ahol a párnát vetted ott lehet venni golyót is. :)

Mogyó:
Jobbulást és nagyon boldog névnapot Nektek!

Jutta: 150+5 a mi tápinkból 180 ml. :)

Kép
Kép
h@jni

Móni, és mikor kezditek?
Andi, ugye h jó az a könyv? Szerintem is jó ötletek vannak benne. Na nekem már ez is korai fejlesztés, hogy célzatosan játszom vele. Bóbitázunk amúgy mi is, most a Haragosi a kedvenc.
Tényleg, kinél milyen mondóka vagy dal a kedvenc? Nálunk az apacuka nagy favorit (Zsu köszi a tippet), meg a Haragosi, énekben megnyugtatásra verhetetlen a Korál Maradj velem, jókedvcsináláshoz pedig Gryllus-tól a Kicsi út hova mész? Meg a Bóbita éneke (tudom nem ez a címe, de mi így hívjuk, és van egy Bóbitánk is, aki nem tündér, hanem bohóc, de azért hasonlít :-) )
Andi, képek természetesen szuperek, mint mindig! :wink:

KépKép
kertikiri

babános=banános

Kép
Kép
h@jni

hehe, Szeva Móni!!!!!!!! én szorítok perszehogy. és még mindig együttérzésem! hogy viseled? borzasztó lehet, jajj :| :| :|
és nem biztattalak? én, aki úgy örült a tejtermelésednek, mint a sajátjának? hálátlan! :twisted: :evil: nem is írok semmit a 205 millire :evil: :twisted: :wink: és dobozoltok? már megvan a ház? azaz az új lakóhely (város/falu/mittudomén)? :shock:
és ugye, h Nadin milyen rafkós? két vasat a tűzben.... 8) figyelem ám én is... :lol:
na, megyek teregetni Hubánszkival, akinek egyre nagyobb a fenekén a nyuszi, oppárdonpötimálőr, nyüszigomb :evil: :roll: :D

Kép
an°°di

Á, dehogy dobozolunk! Hol van az még... Ezt még meg sem hirdettük, és még nincs új pecó sem! De nem hajt a tatár! Tető van a fejünk felett! Remélem megérjük még azt közösen, h az új kégliben nálunk lesz a topik-tali! :wink:
Hát mit is hogyan bírok?! Most mindent nehezen. (De gondolom Jankával kapcsolatosan érdeklődsz!) Nem választás kérdése! Bírom és kész! Mindent meg lehet szokni... :wink:
Kriszti! Nem tom, mert keresgélem az úszásoktató csajt, de még nem értem el!
Tudatosan nevelgettek már most? Melyik könyvből, bele kell néznem! :wink: Én semmi tudatos dolgot nem csinálok! :roll:
Kedvenc dalok: Füles mackó, Micimackó, Én elmennék a vásárba.... Mondóka: nincs! Szezonális versrészlet van: Csip-csepp egy csepp... Mesebolt, Öregnéne..., De a Zsip-zsup kenderzsup, Hinta-palinta is bőven jó! (Én nem vágta bele a Toldi trilógiába! :wink: :lol: ) És hangot utánzunk: mit mond a kutyus (nálunk Samu), mit mond a cica (nálunk Csavarka), mit mondanak a madárkák... ilyesmi! Pl. szereti, ha kukorékolok neki! És nagyon figyel, próbál csücsörítgetni is! Ilyesmik!

Kép
ermoni

Ja, és mi van a hűtővel és a mosógéppel? (Én lebeszélnélek a 2in1 mosógépről! Eddig mindenki csak szidta, pl. Tesóm!)

Kép
ermoni

:shock: mi az h 2in1 mosógép? olyan hűtőnk lesz, de mosógép? :shock: szárítós? azt nem akarok. ideje van a r8uháknak megszáradni.
akönyv meg nem most jó sztem, majd inkább később mondjuk esős délutánokon az utolsó ötlet utánra (tudom, h Te kreatív vagy, de akkor is ;) nekünk, földi halandóknak...hihihi... Anya, taníts engem. nekem pl tök nagy segítségnek tűnik, h mit tudnak ennyi meg ennyi idős gyerekek csinálni. mivel fogalmam sincs, így aztán testhezillő játékokat sem tudok. mondjuk remélem, ellesz együtt a két lurkó, de azért mégis. hátha kedvem szottyan játszani, vagy bevonnának, vagy ... tudjtok, no)

ének: én kb folyamatosan nyomom, ha van kedvem énekelni. népdalokat, ghymessel együtt olykor de inkább egyedül, dumálok ezerrel, és vannak ilyen egy boszorka van... típusú műdalok.

Móni, tényleg, Tesód jobban?

Kép
an°°di

Sziasztok!

Móni, Ti is költöztök?

Timi, mi a baj? Ha gondolod nekem is jöhet a privi, csak hogy tudjam...

Hajni, és neked?

JAJ ma Dorka akkora sírásokat rendezett mint 1 hónaposan... szegénykém... asszem tényleg ez a fránya nátha ment a pocijára... nem részletezem honnan tudom...

Akkor holnap mi is homeozunk, meg orrot szívunk reggel és este, és puffadás miatt újra Espumisan.... :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Csak beköszönök, gép még nincs, a laptop meg merül... Nem volt nagy pörcsi, így mindent el tudtam olvasni :? :shock:

Nálunk minden oké... Tök jó idő volt ma. Vili egyre kevesebbet alszik napközben, néha éjszaka is, de azt reggel bepótolja, mint ma fél 9-ig aludt. Kár, h nem hétvégére esett e szép nap.

Közben megnéztem a Bal lábam című filmet, tök jó volt.

Andi: pöpec a Huba fotó, láttam épp babanetet sasoltad közben.

Kiri: ejnye, legközelebb vigyél gépet. Mikulás??? Jaj ne, olyan szép nélküle az élet, már egy egész éve :lol:

Gabcii: rakj csak fel minél több képet!!! Ádika nagyon cuki, és olyan sokat változott!!

Móni: rakj fel képet újakat lécci. Szerintem tavaszra elmúlik a szopisztrájk. Nemtom miért gondolom, csak mégis... Remélem Esztellánál is!!!
ÁGIKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Nekem is muszáj lesz szakirodalmat olvasni gyereknevelésről, mert Vili náha már unja a fejemet. De ma nagyon tetszett neki a séta, majd' kiesett a szeme.

Na, mennem kell, Vilkov elvtárs alszik, apukája meg magánosan olvasgat az ágyban! Bocs, h többiek nem reagálok, majd a hét második felében.
'Cakát!!

KépKép
1macsek

én nem vagyok normális: 6 óta talpon, oké, aludtam du egy órát, és még fordítok. de nem tudtam nemet mondani az unicefnek. :?
kb így nézek ki: :shock: meg így: :mrgreen: idióta
mindenkinek szép álmokat!

Kép
an°°di

Jó (?) reggelt!

Na ma csak 6-kor volt ébresztőőő, ő visszaaludt - én nem... Ma is KV-s nap lesz...

Andi, Te tényleg nem vagy komplett, de ha az nyugtat én is este 10-11-ig pörgök és 4-6 közt kelek... pedig aludhatnék is... de nem tudok hamarabb elaludni, a visszaalvás meg... (legyintős szmákjl)... sose ment... bezzeg, ha hagynának... egyhuzamban 9-10-ig tuti menne... lehet hétvégén megis kérem a párom, hogy csak egyszer... (de akkor lent kell aludnom a dolgozóban,mert ha mellettem recseg be a babaőr, tuti kelek)

Jutta

KépKép
jutta

na sziasztok!

Hát mi nagyon jót aludtunk egyszer szívtam az orrát 2-kor egy kis tea utánna meg 6-kor ettünk utánna vissza és most ébret szegénykém mert megint szürcsögött!
De hogy az antibiotkumot alig birom beadni nem is megy le mind már tegnap el kezdett fullákolni ugy megijedtem!

Most meg beszélget meg vigyorog ezerrel!
Jutta: nagylány hogy van?

zsu: remélem minden oké lesz már!

Andi: hát szóval nem tudok betelni a fotokkal ,hétvégén anyukáméknál voltunk is megmutattam a "majd adok én neki" és kész voltak nagyon tetszett nekik!

Mutogattam a babákat visszamenőleg meg a talit és gratulálnk mindenkinek a babákhoz!(na ez nyálas volt)

Timi: elküldtem úgy ahogy mondtam vagyis remélem apa feladja !
Remélem most már nállatok is normalizálodik a helyzet!

Gabci: egyébként néztelek az iwiwen és jó husos baba Ádi ne izgulj!

Macsek: jó hallani ,hogy jól vagytok!

moni: szuper a gép örülök ,hogy megvettünk hát ne mondjam ezalatt a hét alatt mióta megvan már1000 képet csináltunk!

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Jutta: Dorka most hol is alszik? (az általa használt ti szobátoknál, vagy vendég szobánál elvesztettem a fonalat). És mikor költözik?
Hajrá homeós cucc! Csak jobb lesz vmitől a helyzet már! Utóljára még leírom, aztán ígérem hagylak vele: én biztos a végére járnék ennek és ha a háziorvos nem partner benne, lehet,hogy váltanék is.
Khmm, nálatok képek nem készülnek Dorkáról, vagy csak mi nem láthatjuk? :D :wink:
Móni: ez a tejci mennyiség, több mint jó! Még ha lefejve is eszi Janka.
Szorítok, hogy jó idő legyen. És azért is,hogy gyógyuljon a lelked.
Timi: jöhet nekem is a privi ha gondolod. (bár halovány sejtésem azért van, mi lehet a baj)
A lányok mellett, neked is gyógy puszit küldök :)
Mogyo: szóval akkor javulgat Ágika. Örülök neki!
Ha már ott van az a szuper gép és sok sok fotó, tessék pakolgatni ide is gyakrabban!
Macsek: Vilkó napközben a levegőn sem alszik?
Végre adtál életjelet magatokról.
Andi: még mindig elég a tejed a 2 gyerkőcnek? Hozzátápit mikortól indítod? (vettem,hogy almát kóstolgatnak, a pürék bevezetésére gondolok). Csak kíváncsiságból érdekel, mert fogalmam sincs, hogy egy csak szoptatott csecsemővel ezt hogyan is kell.
A könyv érdekel engem is. Ha már akkora lesz,hogy homokozni lehet vele, meg autót tologatni, az oké, nekem is menni fog. (sőt már gyúrunk rá a barátnőmmel. No majd a gyerek rángat minket haza a homokozóvödör mellől :D )
Inkább most vagyok gondban, hogyan foglaljam le, ha elunja az egyedül játszást.
Jolka: amit leírtál/leírtatok tipikus " nagyszülő betegség" :D
Én attól félek, ha már akkora lesz Ádi, hogy jelezni, szólni tud ha nem akar vmit, a túlzott szeretgetést vissza fogja utasítani és a nagyi megbántódik. Lehet,hogy most kéne ezt még tisztázni???

A tegnapi sétánk alkalmával olyat csinált az én gyerekem, amit még sosem. Induláskor sírás, haza fele úton végig ordítás. :shock:
2 órát voltunk el, ebből felet aludt. Fészkalódott sokat. Sztem nem kényelmes neki ez a fránya babakocsi.

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?