Sziasztok!
Kis és Nagy Ágiknak sok boldog névnapot kívánok!!!
Vagyunk, csak hétvégén nem tudtam jönni. Apa végre dolgozik.
Visszaállt a napirend.
Fiúk jól vannak. Ugyan tegnap Ákos nyafis volt, nehezen aludt el, lehet, hogy a foga fáj, dentinox után megnyugodott.
Gabcii!
Nem lehet a kocsitokban félig ültetni?Úgy már lehet egész nyugodtan. Ülni azért ne ültesd a kocsiba. Főleg, hogy a sok cucctól most nem igazán tud kénylemesen.
Jutta!
Ha tartod nagyiéknál is a napi szerszartást, akkor nem lesz gond az ott alvással. Elleinte mi is vittük a félháztartást, de már minden van a nagyiéknál. De nehezebb, Főleg Anyosómék. Mert, ha bent vannak a szobába, akkor kérd meg Őket, hogy menjenek már ki, mert szoptatni akarok...
Ági!
minden Anyós ilyen? Az enyém is. De megmondtuk, hogy nem. Én is nagyon mérges tudok ilynekor lenni. Várjanak még egy kicsit, majd megkapják, ha nagyobb lesz. Manó alig volt 2 hetes, de már az egyik ügyfelének felajánlotta, , ha 3 hós korában lagziba megyünk, akkor majd Ő vigyázhat rá.
Mindezt tette előttem meg Muti előtt. Azt hittem robanok. Szerencsére Anyu nagyon józan ilyenkor, szemével intett, hogy nyugi. Nem is adtam oda a gyereket, a lagziba max 30 percet voltam, de Manó is ott volt velem a kocsiba.
Pedig hidd el nem akarnak Ők rosszat, hisz szeretik az unokájukat, csak....néha meggondolatnalok...
Amikor nyaralásról van szó, mindig mondja, hogy elviszik Manót, Erre Apa, akkor minket is vigyél...
Ha egy városban laknánk, és sűrűbben találkoznánk, odaadnám a gyereket megörzésre, de így nem. Előbb Mutimnak, ha szükség van rá.
Kriszta!
Számtech.-technika szakos vagyok.
Igen és mind a 4-en egy szobában alszunk, mindneki a saját ágyában. De csak hálószoba, minden más kivül zajlik...
Tavaszig, így lesz, majd meglátjuk mi lesz. VAg yköltözünk, de jobban örülnék, ha maradnánk. Legfeljebb mi a nappaliba alszunk. 55nm-en nehéz megoldani.
Ma kapja a barátnőm babája az első adag tejcsit. Tényleg mennyit kell ennie egy 2 hetes babának? Nem gond, hogy egy majdnem 4 hós gyerkőc maradék tejcsit kapja meg? Gondolom más a tápértéke... Fagyasztani miben szoktátok? Meddig lehet fagyasztani. És hűtőben meddig maradhat? És az nem gond, hogy egy nap alatt összegyült tejet összeöntöm? Tehát minden szopi maradékát egy helyre gyűjtöm. Manónál sokkal töb tejem volt, de annyi összejön egy nap, amit amúgy is pótlásba add oda a barátnőm.
Ja és még mindig nem adta meg senki sem a tejserkentó bogyó nevét. Visszakeresni lusta vagyok.
Andi!
Huba nagyon eleven kissrác lesz, már a szeme állásából látszik.
Jó dobozolást neked, fárasztó lesz tuti a költözés, de biztos megéri.