Sziasztok Kismamik!
Örülök a topiknak, mert visszaolvasgatva Titeket, itt is egy helyes kis csapat jött össze!
Lehet még csatlakozni?
Rólam első körben annyit, hogy a második gyerekemet várom ma vagyok kb. 10+7- sajna csak az uh alapján sejtjük, mert nálam a középidő nem mérvadó; van egy imádnivaló kisfiam Soma baba, aki most 1,5 éves. Nagyon megértem a lombikosokat, és akiknek rögtön összejött, mert nekünk mindkettő tipusú teherbeesés megadatott. Soma több, mint 2,5 év kínlódás, gyógyszeres kúrák, majd műtét után jött össze. Most meg kiderült, hogy visszatérőben van a problémám, ezért javasolták, ha szeretnénk kistestvért, akkor kivizsgálás és kezelés minél előbb..erre rögtön spontán megfogant a kismackó!
Most jöttem rá mennyire igaz, hogy minden terheség más! Somával közel sem voltam ilyen rosszul, nagyon nehezen viselem, és egyenlőre nem javul a helyzet..
Lei - azt hittem ezt a túlzott nyáltermelést csak beképzelem..jó, hogy megerősítetted, hogy nem- tényleg rémes!
Szuszu- Kihez jársz a Nyírőben; már ha nem vagyok indiszkrét? Én is oda járok a Fülöp dokihoz; de így, hogy a szülészet fizetős lett, lehet, hogy megint nem tudok ott szülni...
övterelő- én előző alkalommal a Mini Manóból "kölcsönöztem"a köv. feltételek mellett: 7000 Ft volt, 1 éven belül kellett visszavinni, majd mikor visszavittem, a teljes 7000 Ft levásárolható volt a boltban! Szerintem megéri, ráadásul a bolt is jó. (elvileg ez még mindig így van)
Elsőre ennyi; remélem befogadtok!
Szép, hányingermentes napot Nektek!
mákszem/macifülke