Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :)
Szegény ti! :roll: Már tényleg elég volt betegségekből...jobbulást! :?
Azt kell mondjam, hogy megérte hanyagolni a házimunkát a képek miatt 8) Nagyon szépek a gyerkőcök és te pedig nagyon csini vagy! Fogytál egy csomót, igaz? :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Legjobb a teli gyomor:
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés apuéktól(itt lakunk a felújítás alatt).Haladunk,bár ami gond összejöhetett,az össze is jött,nehezen indult az egész. :? Most már remélem gyorsan szépülünk,holnaptól kezdődik a burkolás.Kíváncsi vagyok nagyon,gyönyörű a csempe.Kicsit nehezebb,hogy innen járunk suliba,oviba,de nem vészes.Anyuék sokat segítenek,ki vagyunk szolgálva rendesen.szegény egész nap mos,vasal,rengeteg van.Mi meg este hullafáradtan beesünk,éppen egy vacsi,és már zuhanunk az ágyba.
Szilvásvárad szuper volt,nagyon jót pihentünk.Tök jó képeim is vannak,de még jó darabig a gépben,majd küldözgetek,ha hazamegyünk. :wink:
Bence mostanában nem hisztizik az ovi miatt hál'istennek.(kopp-kopp) Kicsit eldugult az orra,remélem nem betegszik le,az most elég gáz lenne.
Intéznem kéne a GYET-et és a családi pótlékot,de nem sikerült még.Pénteken fél 11-kor már nem kaptam sorszámot. :( Szombat óta már nincs munkahelyem,ugye akkor TB-m sincs fizetve.Visszamenőleg 2 hónapra lehet igényelni a GYET-et,csak nem tudom mi van,ha addig történik velem valami,orvoshoz kell mennem. :shock: Nem tudja véletlenül valaki??? :oops:
Na,mennem kell,sokan vagyunk erre az egy gépre,Gergő meg az uncsitesó várják nagyon. :wink:
Képek tündériek mind,álomszépek ezek a gyerekek!
Szövegek is óriásiak,de nem akarnék külön-külön reagálni,mert biztos kihagynék valakit. :oops: :lol:

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:19-kor.
galagonya1

KOstyika!

Veronikának boldog névnapot kívánunk :)

KépKép
viranka

Lányok, most csak röviden. Muszály feltennem!
Lili délutáni alvása az ágy alatt! :roll: :shock: Zseblámpával játszott, mikor elaludt. Ki érti a gyerekeket? :) :lol: :lol:
Kép

És veronikának én is Sok Boldogságot kívánok névnapja alkalmából! :)

Kép
Kép
trita

Andrea :)
Anyukád :? Jobbulást neki!
Nem egyszerű az életed :roll: Kitartás!
Sajnálom az ovit. :?
Marcinak is jobbulást! :? Erre mondják, ha baj van, jön csőstül. :(

Rita :)
:lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Veronikán, és Verának is BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!!

Egcsi,kép :) hát igen tök elégedett a kissrác :wink:

Andrea, :( nagyon sajnálom anyukádat!Jobbulást neki, és drukkolunk, hogy rendbejöjjön mihamarabb :cry:
Persze téged is sajnállak, mert segítség nélkül tudom milyen nehéz, nekünk sincs!Hát még, ha beteg is valamelyik?!Na akkor naon gááááz :? :( Sok erőt, és jobbulást!
Ovi :(

Orsi,de jók a képek :) :) :) annyira édes, kis szimpi család vagytok!! :) :) És jó, hogy már jöttél :wink:
Kori: én most Esztinek a Tesz-Veszen találtam egy kis műkorit 500 Ft.-ért, ugyhogy nem hagytam ott :wink: de egyébként szerintem az tök jó ami állítható!Így több évíg tudjátok használni majd!Én is olyat fogok venni, ha ezt kinövi!

Rita,Lili :) drága szíve!Nekem Eszti sose aludt így el játék közben, és kajálás közben sem :) érdekes, nemtom miért!A kocsiba viszont azonnal, még ha fáradt a mai napig, pillanatok alatt bealszik, és tök mélyen :) Hannus meg, vagy rajtam vagy a kiságyába!Kocsikázni meg úúúútál, úgyhogy vele mi lesz?! :roll: :lol:
manóci

manóci

Sziasztok :D

Köszi a dícséreteket a képekkel kapcsolatban. :D

Egcsi
HÁt, sokat nem fogytam, egyelőre 3 kg, viszont amióta az Update-et csináljuk valahogy vékonyodtam, még ha a mérleg nem is ment le. Nem tudom, hogy működik, de látszik és ez a lényeg. Tornázom is, most már nem a Callanetics-et, hanem Pilates-t és NAGGYON jó! 8)
Teli pocakos kép zseniális! 8) :D

Anikó
Szurkolok, hogy hamar kész legyetek a lakással és addig kerüljön el benneteket mindenféle kórság! Sok puszi is megy, de ezt úgyis tudod. :wink:
Jó lenne már talizni, de nem úszod meg, hogy megnézzem az új kéglit, szóval készüljjjj... 8)

Andrea
Sajnálom Anyukádat! :( Szorítok nagyon!
3 gyerekkel segítség nélkül, hát kitartás! :(
A jég unokatesóméknál volt Derecskén és az az érdekessége, hogy ez amúgy kb. 10 centis víz és az volt befagyva, így bátran bejártuk az egészet, nem kellett félni, hogy esetleg beszakad valahol. Jó volt, de a gyerekeim nyűglődtek, Gergő állandóan hisztizett, kell még 1-2 év, akkor már jókat fogunk szórakozni.:D

Vera, Veronika
Utólag is boldog névnapot Nektek! :D

Rita
No comment 8) :lol: :lol: :lol:
Érdekes, hogy az én gyerekeim sem aludtak el így soha. :roll: De Gergő is olyan, mint Manó Esztije, a kocsiban rögtön elalszik. 8)

Manó
Olyan drága vagy! :D Különben baromi jó kis családom van, az unokatesóm olyan, mintha a nővérem lenne és mikor együtt a család nagyon jókat szórakozunk. :D Most már évek óta a szilveszter közös, eddig itt volt nálunk, most már Flórával is el mertem menni, így most mi utaztunk. Nálunk szánkózni lehet, náluk meg korizni, így egyik évben ezt, másik évben azt. 8)

Na, most ennyi voltam, Anyukám beteg, így nekem is át kellett kicsit szervezni az életem, de nem vészes, csak most
Flórát hurcolászom majd magammal, pl.Gergővel angolra, hát érdekes lesz. MÉg jó, hogy már jobban van!

Puszi mindenkinek :D

Orsi :D

avocado

Hali,

Nem volt gépünk, így nem tudtam jönni. Most is csak gyors bekukk és köszönjük szépen a köszöntéseket.
Holnap jövök bővebben de most nagyon fáradt vagyok.
pusz mindenkinek

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Verának és Veronikának nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Manó:köszi,ezeket találtam én is,csak a TB részt nem láttam benne. :? Tegnap végül elpostáztam a papírokat,mert sehogy sem tudok bejutni mostanában.Remélem rendben lesz,és igyekszem mostanában nem menni orvoshoz. :shock:

Orsi:szeretettel várlak Titeket! :lol:

Andrea:szorítok anyudnak!!!!

Többiek,bocsi,puszi!!!

Most jól van Bencus is,kopp-kopp.....

Egyébként szépülünk,szépülünk.... :lol:

Megyek,mert jönnének öltözni a srácok.

Puzsi:Anikó
vakili

Hali!

Berci beteg lett, hogy ne maradjunk ki mi sem a jóból.... :roll: 38,5 láza volt és folyik az orra. Egész éjszaka nem aludtunk. Csak a Panadolt hajlandó bevenni, úgyhogy be kellett vetni a hűtőfürdőt is, az levitte 38,3-ra. Egyébként jókedve van, nem bánnám, ha aludna kicsit....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Kúppal nem próbálkozol olykor-olykor? Utálatos egy dolog, de azt nem tudja "kiköpni"... Vagy taplettát nem vesz be? VAn ilyen kicsiknek való is. Jobbulást!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Kúpom nincs. :? Tablettát beszereztem, de lement a láza gyógyszer nélkül. Most 37,5, az nem olyan gáz. Elmentünk dokihoz, kezdődő arcüreg és közpfülgyula és torokgyuszi. :roll:
Antibika most készül, direkt tablettába kértem,mert a lötyivel nem kínlódok.
Berci már 2 órája alszik, igaz az elmúlt 2 napban nem aludt túl sokat.
A doki megnyugtatott, hogy Bence is elkaphatja, úgyhogy bízom az anyatej csodálatos erejében. :roll:
Felvetődött, hogy kruppról an szó, de aztán (talán) mégsem. Most megfigyelünk és szedjük az antibikát. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Vigyázz rájuk nagyon! Akkor majd kitudom, hogy lehet e, vagy hogy megy ez, és küldök neked kúpot. Azért jó az, mert váltogatva is lehet a panadollal, de erre biztos emléxel. :D Bencét meg szoptasd sokat, nehogy elkapja!

Nagy puszi Nektek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Köszi! :) Sajnos késő, Bence is lázas. :roll: Ki akar cserélni velem? Csak egy éjszakára, amíg kialszom magam? :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:19-kor.
galagonya1

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:20-kor.
galagonya1

Én mind a két cégnek a katalógusát láttam, abban jóval több minden van mint a neten.
galagonya1

Andrea:ez jó hír! :D Megnyugodtatok egy kicsit?

Egcsi:nem irigyellek! :( Én nem cserélek Veled :oops: de ugye nincs harag? :wink: Gyors gyógyulást és nehogy elkapd Te is!!!

Vera:annyira ari vagy!!!!!Jól esett a köszöntés.Idén egyébként olyan felemásra sikerült az ünnep ebben a nagy rumliban. :D Egy csomó olyan ember megfeledkezett rólam,aki pedig nem szokott.Még a legjobb barátnőm sem hívott. :cry: Úgyhogy hívásod különösen értékes volt számomra.Puszi,puszi,puszi!

Mindenkinek üdv:Anikó
vakili

Egcsikém, :( :( :( Jobbulást, jobbulást!!!!Szegények!Van kint Panadol??Ha bármi kell itthonról inkább én is szívesen, csak szólj! Kép

Nálunk is Eszti lett kicsit taknyos!De, szerencse nem vészes, mert őmegfázott, és nem kapta el senkitől!Olyan sokáig játszott hétfőn este a fürdésnél a kádba, hogy mire apa bement, hogy fürdeti tök hideg volt a víz :( szerintünk ott!Ugyhogy mi teázunk meg kapja nagyobb adagban az Oscillot!Mást most nem.Remélem így nem is fertőz, bár azért nem engedem, hogy Hannust puszilgassa :?

Anikó,bocsi, annyira bele se olvastam, csak lestem ahol GYET feliratot látok!Remélem azért rendeződtök :wink:

Orsi, :) pussz!Jobban vagytok?

Andrea,anyukád :( ez durva!Megy neki is sok ++++++++++++++++!!!
Köszi az oldalakat.Nekem a katicás többet ad, a másikon megnéztem a fejlesztő játékokat és amiket megnyitottam nem is volt :( épp az a kettő! :P Ami meg van játék, ühüm....hát nem óccsóóó!Nekem amúgy a fakopáncs nagyon bejön :wink:
Én pl. ott regisztrálva is vagyok, rendeltünk már játékot, pl. Esztinek is karira a babaházat :wink:
www.fakopáncs.hu
manóci

Na, de béna vagyok :twisted:
www.fakopancs.hu
bocsi :oops: :P
manóci

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:20-kor.
galagonya1

Hali,

Vera,
Vigyázz a körmeidre:)Én is hasonló idős leszek mire odajutunk a vizsgálatra. Manó már nagyon várja a vizsgálatot, kíváncsi leszek h hogy fog neki tetszeni. Jó lenne ha kiderülne h megint lányom lesz mert fiú névben egyszerűen nem tudunk megegyezni. A lány megvan:)

Képzeljétek Veronika milyen szerencsés, ma nyert a Profiban egy 200 ft-os vásárlási utalványt:)

Egcsi,
Jobbulást a fiúknak. Látom jó dolgok várnak rám, manó is október tájékán szokott először beteg lenni, addigra a pici még fél éves sem lesz.

Anikó,
Boldog szülinapot utólag is:)

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Szép napot :)

Egcsi!
Jobbbulást Bencének :) mit kapott el? remélem már jobban van :)

Anikó!
:) :) :) örülök neki :) csak kicsit elkéstem :oops:

Andi!
Mírát mi anno elvittük és az első kb 5 perc után már megunta :) folyamatosan ki akart menni cukorkát enni( a váróban kis tálkában volt) a kb. 20 prcet alig bírta ki :) de ő akkor kisebb volt :) :)

Névnapi köszöntéseket köszi :) de nem most tartom,persze e család nagy része is ekkor köszönt

Fakopáncsot szeretem :) mondjuk jobb neten rendelni tőlük,meeeeert ha oda bejutok,minden pénzt el tudnék költeni :) annyira jóü kis játékaik vannak :) A katicát nem ismerem,linket még nem néztem ,de ha a király utcában lévő akkor az is jó kis bolt :) mikor Mírával voltam pocakos akkor jártam ott utoljára(akkor még ott laktunk) :)

nektek is elsírom bánatom :(
szoptassak vagy se :( mivel Bálint bőre olyan szar,lehet h. miattam :( arra már rájöttem h. ha csípőset eszem akkor kipirosodik,tejet nem iszom mégis olyan száraz ekcémás jellegű a bőre. gyerekorvos persze szteroidos krémet ír fel,használjam amíg el nem múlik a pirosság+pöttyök :shock: pirosság nincs pöttyök vannak :( mint a mesékben a fejem körül kisangyal és ördög viaskodik :( annyira elegem van :( ma kapok egy angol gyógyótári krémet,isemrősömtől akinek unokahúga is ilyen nagyon száraz ekcéma jellegű bőrrel született,ebben van most minden reményem. persze tudom h. van ilyen csecsemő/gyermekkori ekcéma amit kinőnek kb. 3 éves korukra.kicsit depis vagyok emiatt állandóan bőghetnékem van :(

s fel is kelt kicsi pasim majd még írok ha lesz időm :)
addig is pusza mindenkinek :)

KépKép
viranka

Hali lányok!

Nem olvastam, csak Egcsinek...

Sajnos nem tudok küldeni kúpot. Megkérdeztem postás barátnőmet, és nem lehet, mert visszaküldik. :?

Mennem kell, holnap vizsga...

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!
Egcsi! Hogy vannak a fiúk? :shock:

Vera:sajnálom ezt az ekcéma dolgot.Nehéz ilyenkor tanácsot adni,mert nem biztos,hogy Tőled van,nem?Remélem a krém beválik.Mi is sokat kínlódtunk,kínlódunk az ekcémával,de nem ilyen kis korban. :?

Andi:köszönöm szépen. :lol: Megtudhatjuk,hogy mi a lánynevetek,vagy titok? :wink: Töltsetek ki egy lottót Veronikával,hátha...... :wink:

Timi:nagy kalappal!!!! :wink:

Manó:ezt is köszönöm. :) Sajnos én sem találtam erre vonatkozó adatokat.Amit tudok,azt is Andreától.
Jobbulást Esztinek!

Andrea:hogy van anyud? :shock:
Képzeld elköltözött az Államkincstár.Jót keringtem. :twisted:

Pussz:Anikó
vakili

Kedves Anyukák!

Egy különleges ajándékot szeretnék Neked ajánlani, bármilyen alkalomra! Slide-show(zenés fotóbemutató) készítését vállalom dvd-re szerkesztve menüvel, borítóval, 4000.Ft-tól fotómennyiségtől függően!
Eredeti ajándék Párodnak, Nagyszülőknek, Rokonoknak, Barátoknak gyermekedről, családodról készült fotókból!
Részletekért a milakmeli@freemail.hu címen érdeklődhetsz!
Én is egy itthon lévő, 16 hónapos kislányomat nevelő anyuka vagyok, és a Róla készült slide-show családunk minden tagjánál könnyekig ható örömet okozott, arról nem beszélve, hogy egy örök emlék!
Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom leveled!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Melinda

zsebzebra

Andi,dehogy baj, hogy kijavítottál!Én bocsi mindenkitől a félretájékoztatásért :oops: És milyen ciki, hogy én ajánlom, és rosszul! :( Csak nekem már a gépemen van a címük, én odaklikk, ha akarok vmit, anno meg a google-ben kerestem rájuk!Így mentségemre szolgáljon, hogy tök egyszerűen csak a hasamraütve írtam be!Lusta voltam megnézni, ez az igazság! :oops: :oops: :x De köszi, hogy beírtad a jót!
Szal, én őket szeretem nagyon, és úgy vagyok mint Vera, hogy jobb neten rendelni, arról nem is beszélve, hogya 2 gyerkővel oda a nyócba????!!!! :? Inkább nem, ha lehet! :lol:

Timi,nagy vödörrel!!!

Vera,elhiszem, hogy kivagy! :( De sajna magamtól nem tudom mit tanácsoljak!Mert én se tudom mit csinálnék!Nincs valami dokinéni, vagy védőnéni akivel nagyon jóban vagy, és megbízol benne, aki tudna tanácsot adni mi tévő legyél? :(

Anikó,köszi, ma megyek veszek még neki valami C vitamint is! :wink:
manóci

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:21-kor.
galagonya1

Képzeljétek begyulladt a térdem két napja. Próbáltam borogatni meg kentem de nem múlt el. Ma mentem a terheléses cukorvizsgálatra, gondoltam amíg letellik a két óra addig megnézetem a térdemet is. Jegelnem kell, pihentetni meg kaptam rá fájdalomcsillapítót is. A diagnózisban említett nem magyar szóra rákerestem a neten- hát valami porckopásos dolgot jelent. Valszeg a megnövekedett súlyom hatására kezdett el most fájni. Bár a térdem régebben is sokat vacakolt.
A cukoreredményem meg ott csücsül a rendelőben, csak nincs aki elhozza, mert a párom nem ér haza hat elött.

Anikó,
Bocs azt hittem h már megírtam. Szóval Dóra lesz a kicsi ha lány lesz.

Vera,
Én is ezt akartam írni h menj el a Heim Pálba. Manó is 3 hónapos volt amikor kijött az ekcémája pont mint a könyvekben. Mi is még mindig azokat a krémeket használjuk de már sokkal jobb a bőre, nem is kell minden nap bekenni. Anno mi is kaptunk egy krémet a piros foltokra és egy másikat testápolóként. Viszont sajnos a fürdésről le kellett mondania, azóta csak zuhanyzik és csak hetente 1x fürdik amikor megmosom a haját. Nála is nézték h vajon mi okozhatja az ekcémát de nem találták meg az okát. Környezeti ártalom - mondták. Külön mosóporral és öblítővel kellett mosni a ruháit és vasalni minden egyes darabot ami érintkezett a bőrével.

Kép[
Kép[
kostyika

Vera :)
Nehéz kérdés a szoptatás....én azt hiszem szoptatnék, de a szteroidos kence csak vágső esetben. Szerintem. :roll: Bence bőre is száraz volt és piros, foltokban. Lecseréltem a fürdetőt és vettem másik babatestápolót és rendbejött. Lehet, hogy az övé nem volt olyan durva, mint Bálintté.

Köszi, nem baj! :wink: Anyuék feltankoltak Panadollal és Nurofennel, az is műkszik. 8)
Drukk a vizsgához! :)

Andrea :)
Anyukádnak jobbulást! :? Félrenézni egy infarktust.... :roll:

Andi :)
Térded :? Jobbulást!

Fiúk jobban, köszi az érdeklődést. Bence tegnap este belázasodott, 38,6-ra, de ma láztalanul ébredt. Mindkettőnek folyik az orra és Bence extra nyügi. Berci köhög, de jobban an sokkal.

Mennem kell...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andrea,köszi :) Vince.....nem ismerem, de a link nem műkszik amit fölraktál.Nem tudom megnyitni, de majd a naturland oldalon megpróbálok rákeresni!Eszti még taknyol jócskán, de azon kívül Ő tök jól.Viszont nem úsztuk meg, elkapta Hannus is, és apa is :twisted: Én vagyok talpon, de hát nagyon kivagyok, mert éjjel szinte semmit sem aludtunk :( Be van dugulva a kicsilány nózija, és rettentő szarul tűri, konkrétan:ORDÍT :( :( Én meg..........fos, hagyjuk!

Andi,térded :( Jobbulást, pihentesd, és vigyázz magadra ebben a csúszós időben!Cukor, reméljük jó lesz :wink: Nem volt gondod vele az előző terhességnél?

Egcsi,Jobbulást nektek is, és kitartást!!! :?
manóci

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:21-kor.
galagonya1

Sz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:28-kor.
galagonya1

Csak egy gyorsat, mert elég kutyául vagyok, persze elkaptam kicsi lányomtól a torokgyuszit és most épp azon töröm a fejem, hogy elmegyek az ügyeletre, mert tényleg nagyon fáj. :?

Vera
Én is a Heim Pál bőrgyógyászatot ajánlom, tényleg nagyon jók, csak sokat kell várni. :( És időpontot is elég nehéz szerezni, de mindenképp oda vinném. Annó Gergővel is oda jártunk. Mostanra kinőtte, nagyon ritkán jön ki neki, és akkor azt a krémet használjuk, amit én is (sajna tőlem örökölte és Flóra is :? ), és az 1-2 nap alatt helyrehozza.
És ne aggódj, tényleg rendbe lehet hozni! Amúgy a tejjel kapcsolatban, már amit Te iszol érdemes kipróbálni, mert nálunk semmit nem számított, egyikük sem volt érzékeny kajára, tejre, tojásra. Van aki meg igen. Szóval mindent ki kell próbálni, de ott a Heim Pálban adnak az ekcémáról egy kis tájékoztató füzetet, abban mindent megtalálsz. Ha nem adnának kérd Te! :wink:

Puszi mindenkinek, de most tényleg halódok, úgyhogy eltűntem. :?

Orsi

avocado

Andrea,bejött, köszi :) az infókat!!

Orsi, :( jobbulást!!!
manóci

Jobban vagy már? Gyógyulj meg gyorsan! A gyerekek jól vannak már? :)

Nálunk a gyerekek már jól vannak, kis köhögés, szörcsögés, de nem vészes. Most apánk van dögrováson, de ő is megmarad, csak férfiból van, szereti sajnáltatni magát. :roll:
Most kitalálta, hogy februárban hazamegy Magyarországra 2 hétre. :roll: Hurrá!!! :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó, Egcsi
Köszi, már kicsit jobban vagyok, tegnap annyira fájt már a torkom, hogy végül elmentem az ügyeletre és adtak rá antibikát, olyan piros volt, hogy este kettőt kellett bevennem. :shock: :? De már érzem a hatását, sokat enyhült a fájdalom és ma a közérzetem is elment, szóval megmaradok.

Egcsi
Én meg olyan bunkóci voltam, hogy tegnap el is felejtettem kérdezni, hogy vannak a gyerekek! :( :oops: Örülök, hogy már jobban, remélem hamar túllesztek rajta. Apát meg nem kell ecsetelned, az enyém is ilyen, ha kicsit is beteg rögtön meg akar halni, ágynak esik....de nem bántom, ezt leszámítva (meg 1-2 hülyeségét 8) ) tényleg remek pár és Apuka, és szeretem a drágámat. :D

LÁnyok
Már most leírom, ki tudja ki mikor olvas be ide, és még az is lehet, hogy addig nem jutok ide: szóval megint megyek játszani! 8) :D Most a Legyen ön is milliomos-ba jutottam be, most máshogy megy, válogatás volt, és behívtak játszani, csütörtök, péntek, de persze minden attól függ milyen gyorsan jutok be, ha esetleg az első játékban, akkor persze nem lesz ilyen maratoni. Hát jó lenne! Én nem nagyon reménykedek, de hát annó sem gondoltam volna, hogy nyerek, oszt mégis....szóval drukkoljatok azért ezerrel, hátha átjön és nyerek valamicske kis pííízt. 8)

Most mentem kicsit pihizni is, mert a mai nap sem volt semmi a gyerekek szempontjából. :wink:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Hejj, te kis játékos! :D Örülök, hogy bekerültél, drukk, hogy nyerj egy nagy táska pénzt! :wink:
Nekem apát kellene beneveznem az Áll az alkuba.... 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi!
Legyen Ön is milliomos :) majd drukkolunk Neked :)

Egcsi!
Aztán Te jösz haza gyerekek nélkül :) ?
Gyerekek meggyógyultak?

Timi!
Vizsgák?

Tandrea!
dehogy baj h. belekotty :) A krémet azért mertem kipróbálni mert orvos hpár kutyoltatta gyerekének angliában érnek s egy próbát úgy gondoltam megér :) de sajna nem hat, másik topikból egy anyuka ajánlott dokit(HP-os gyerkbőrgyógyász :) ) szóval megyünk még majd be kell jelentkeznem a magánrendelésére:)

pusz vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Orsi:játék:de jóóóó!!!!! nagyon kedves barátunk is most megy,vagy kedd-szerda vagy szerda-csütörtök. :D Lehet,hogy találkoztok!
Jó sűrűn vagy Te is beteg! :?
Bence most mászott ki a kötőhártyagyusziból.Elvileg holnap már megy oviba.Akkor végre körülnézhetek a lakásban. :lol:

Egcsi:de jó fej párod van! És Te mit szólsz a kis kiruccanáshoz?vagy ez nem számít? :shock:
Örülök,hogy jobban vannak a fiúk!

Manó:jobbulást Nektek is! :(

Andi:Dóra gyönyörű név,nekem is kedvencem! :D
Térdednek jobbulást! :shock:

Timi:vizsga?

Eszter,Rita,Andrea,többiek,puszi:Anikó
vakili

Vera :)
Az érdekes lenne... :lol: Ha 2 óra hosszat elbír apuka a gyerekekkel, már jónak számít. 8) Ma is a reggeli nyüzsire és nyűgre azt mondta, hogy itt bolondok háza van. Megnyugtattam, hogy ez csak egy átlag reggel. :D
Köszi az érdeklődést. Gyerekek még taknyolnak, de jobban vannak. :)

Anikó :)
Én is kivi vagyok a lakásra, majd számolj be! Már kész van vagy csak részben? :)
Botinak el kell intéznie egy-két dolgot, valamikor haza kell neki menni, előbb vagy utóbb, soha nem lesz jókor. Most a munkahelyén nincs nagy meló, talán elengedik.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:értem,de nem irigyellek akkor sem.Nehéz két heted lesz. :? :shock:
Lakás még mindig félkész,lassan megy.Valami mindig közbejön. :cry: Pedig már nagyon jönnénk haza. A héten nagyjából meglesz,elvileg szombaton már takarítunk,de a konyhabútor még nem tudom mikor jön.Talán a jövő hét első felében.
Fiúknak továbbra is jobbulást!

Puszi:Anikó
vakili

Egcsi,rossz lesz apa nélkül az biztos, de ha muszáj, hát muszáj! :( A felállás nálunk is dettó!1-2 óra, és a haját tépi tőlük!ÚÚÚgy irigylem akinak olyan türelmes párja van, hogy akár programot is tud magának csinálni, mert apa vigyáz a gyerkőkre :P Esztivel mondjuk már sokkal jobban elvan, mert azért lehet vele játszani, meg ő már nagy lány!De Hanna, reménytelen, majd ha megnő ő is.Azt mondta amíg ilyen pici ő nem tud vele mit kezdeni, se nem beszél, játszani sem lehet vele :evil: Na, mindegy!
Fiúknak jobbulást :)

Anikó,lakás, hurrá, hurrá!Biztos tök szép lesz majd már ha kész lesz.Képeket csinálj róla, és küldj had gyönyörködjünk mi is benne :)
Kötőhártya :(

Képzeljétek Eszti - ugye ezt már írtam - Hófehérke, meg hercegnő lázban ég! :) Gondolom kedves lányos anyukák előtt ez nem titok.És szoktam neki behozni a szgépen meseoldalkat, meg a mesefilmek zenéjét stb. szerti hallgatni-nézni!
Már nagyon ügyesen kezeli, ő klikkelget, kinagyít stb. keresgeti melyiket szeretné. Valamelyik nap de. zuhanyozok, és hallom milyen "buli" megy itt kint a nappaliban!Megtalált egy Hófehérke Rockhard produkciót, ahol a törpékkel táncolás van, de nem egyszerűen bulis hangulatban :P Na, most azóta najába többször megy itt a diszkózás, Hannának meg tetszik, és vigyorog hozzá, meg nézi ő is a monitort a járókából!
Akit érdekel itt van, nézzétek meg, de a manókkal, úgy érdekes!Tuti bejön nekik is :lol:
/elsősorban csajosoknak ajánlom,Timi, Rita,Vera, és a többiek, de persze a kispaliknak is lehet rázni rá egyet :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=krtueF7C ... re=related
manóci

Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 20:17-kor.
galagonya1

Andrea,köszi jobban vagyunk! Még nem gyógyultunk meg, de határozottan jobb a helyzet :wink:

Nektek viszont jobbulást,Dávid :(

Orsi,nem is írtam neked du. :oops: Ügyi vagy a játékkal!Remélem bekerülsz, és nyersz is :wink: Mindenképp szurkolunk!Majd jelezd melyikben leszel, én még úgysemláttalak sose! :wink:
manóci

Sziasztok! :)

Köszi lányok az együttérzést, de valahogy majdcsak elboldogulok egyedül. Remélem egyikük sem lesz beteg, és én sem. Délután megyünk dokihoz Bencével, mert elkezdett köhögni és rekedtes a hangja. Hab a tortán, hogy én is elkezdtem taknyolni.... :roll:
Voltam ma suliban, rengetegen vagyunk a csoportban, megint bolondokháza lesz.... :?

Manó :)
Naggyon jó a Hófehérkés műsor, Bence nem is pislogott,úgy nézte. Bercinek is megmutatom, ha felébred. :)

Mindenkinek jobbulást, akinek szüksége van rá, a szerencsésebbje pedig maradjon egészséges! 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:lényeg,hogy Te egy stramm csaj vagy,én biztos bepánikolnék. :oops:

Andrea:remélem egyszer tényleg szépek leszünk. :wink: Jobbulást Nektek továbbra is!
Bencénél sem volt vészes,és ez nem a fertőző fajta.Kata is születésétől kínlódott vele,ha taknyos volt,és begadadt az orrmandulája,nem tudott ott kijönni a váladék,és a szeme felé ment.De soha nem kaptuk el még.Mára már kinőtte. :)
Bence meglepően jól fogadta az ovit.Semmi sírás,hiszti. :lol:

Manó:lányod se semmi,kis számítógépes zseni! :lol:

Na,megyek leszedem a karácsonyfát. :shock:

Puszi:Anikó
vakili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?