Sziasztok
Köszi a dícséreteket a képekkel kapcsolatban.
Egcsi
HÁt, sokat nem fogytam, egyelőre 3 kg, viszont amióta az Update-et csináljuk valahogy vékonyodtam, még ha a mérleg nem is ment le. Nem tudom, hogy működik, de látszik és ez a lényeg. Tornázom is, most már nem a Callanetics-et, hanem Pilates-t és NAGGYON jó!
Teli pocakos kép zseniális!
Anikó
Szurkolok, hogy hamar kész legyetek a lakással és addig kerüljön el benneteket mindenféle kórság! Sok puszi is megy, de ezt úgyis tudod.
Jó lenne már talizni, de nem úszod meg, hogy megnézzem az új kéglit, szóval készüljjjj...
Andrea
Sajnálom Anyukádat!
Szorítok nagyon!
3 gyerekkel segítség nélkül, hát kitartás!
A jég unokatesóméknál volt Derecskén és az az érdekessége, hogy ez amúgy kb. 10 centis víz és az volt befagyva, így bátran bejártuk az egészet, nem kellett félni, hogy esetleg beszakad valahol. Jó volt, de a gyerekeim nyűglődtek, Gergő állandóan hisztizett, kell még 1-2 év, akkor már jókat fogunk szórakozni.
Vera, Veronika
Utólag is boldog névnapot Nektek!
Rita
No comment
Érdekes, hogy az én gyerekeim sem aludtak el így soha.
De Gergő is olyan, mint Manó Esztije, a kocsiban rögtön elalszik.
Manó
Olyan drága vagy!
Különben baromi jó kis családom van, az unokatesóm olyan, mintha a nővérem lenne és mikor együtt a család nagyon jókat szórakozunk.
Most már évek óta a szilveszter közös, eddig itt volt nálunk, most már Flórával is el mertem menni, így most mi utaztunk. Nálunk szánkózni lehet, náluk meg korizni, így egyik évben ezt, másik évben azt.
Na, most ennyi voltam, Anyukám beteg, így nekem is át kellett kicsit szervezni az életem, de nem vészes, csak most
Flórát hurcolászom majd magammal, pl.Gergővel angolra, hát érdekes lesz. MÉg jó, hogy már jobban van!
Puszi mindenkinek
Orsi