Sziasztok.
Peti elaludt...így nekiállok olvasni a 396. oldaltól. Kérlek benneteket, ha ezelőtt volt olyan, amit nekem címeztetek, és fontos, akkor írjátok meg priviben, mert tényleg nem emlékszem, hogy mit futottam át a héten.
Szóval igen mozgalmas hetem volt, minden nap túlóra... Szombaton rohanás: vásárlás, délután meg családi összejövetel. Vasárnap szintén rohanás: após, piac, anyós, vásárlás, szerelés, takarítás. Pedig akartam jönni, de mire ideértem volna, már indulhattunk is törpiért.
Az előbb lemaradt, hogy mindenkinek köszönöm, aki gondolt rám.
Vicky, Bénianyu, Tandika, és mindenki, akit érint (és ne hari, hogy nem betyögve): boldog születésnapot!
Bénianyu, na nálunk sosem lesz többkanalazás. Nálunk én etetek, vagy ha akar, kanalazik magától. Épp tegnap anyósomnál adta elő a tudományát, rendesen, nagykanállal. Jó, ment mellé is, de ahhoz képest, hogy eddig nem nagyon próbálkozott, szerintem nagyon ügyes volt. A férjem le is fotózta a telcsijével, de nem lettek átküldve a gépre...
A fogak öröklöttek, tehát, ha valakinek szuvas a foga, az nem feltétlen a sok édes löttytől van. Fogmosás nálunk még nincs, Peti néha a DM-es csomag második keféjét rágcsálja néha, de már gondolkodtam azon, hogy veszek valami gyermekfogkrémet.
Csoki? Hát Peti kétpofára tömi, ha rájön, de van olyan, hogy nem kell neki. Tegnap beevett vagy három szaloncukrot, a TicTac mindennapos. De nem zavar, amíg nem CSAK ez a napi betevője.
Figyi, Petinek is fülsiketítő a csatakiáltása, néha én is belegondolok abba, hogy biztosan nagyot hall, de aztán rá kell jöjjek, hogy mégse.
Remélem, kimásztál a rossz szülinap okozta depiből!!! Megvallom neked, jót mosolyogtam a mit felejtettem el című részen, az az igazság, nálam is előfordul nemegyszer ilyen. És akkor én is a falra (vagy min. a Plutóig) tudnék mászni.
A hallójárat összeköttetésben van az orrjárattal, nekem anno pont azért kellett kivenni az orrmandulámat, mert elnyomta ezt az összeköttetést, és nem hallottam jól. Beninek mielőbbi javulást!
Hm, azért megkérdezném az ismerősödet, hogy hogy bírja otthon, egyedül. Én megzakkannék, én állandóan mentem terhesen is annak idején, és amint megszületett Peti és mehettünk ki a levegőre, mentünk, ha nem is sokat, de mentünk. Ha egy napig nem mentem még a boltba se, másnap már hiányzott!
Alziza, érdekes, amit írsz. Én még a neten olvastam valamit az ikrek gyerekekről, hát Petire maximálisan igaz...
Jaj, most fogtam fel, hogy oroszlánról van szó, hát tudnék mesélni...az öcsém ugyanis oroszlán.
Nagyon ügyes voltál, hogy festettél a falra. Nálunk nincs szabad falfelület...
Pil, na visszakeresem a csini fotódat, ha befejeztem. Hihetetlen, hogy ennyire telik az idő. Én adok Petinek Zymafluort, de még mindig van a százasból, holott valamikor júniusban vettem. Hol eszembe jut, hol nem. Ez van ilyenből, meg a Dentocar.
Katus, azta, ennyit fogyni. Na nálam a torna nem jön be...vagyis itthon nem, a konditeremre meg nincs időm. Viszont 76-ról kezdve rólam is lement egy ötös, ami nálam nagy szó.
Wawel, Peti idősebb Kornélnál, de a hamma a legfőbb szava. Ezen kívül még babanyelven halandzsázik, ha beszédes kedvében van, abból ki lehet venni ezt-azt, de nem az igazi.
Marcy, gratula, ügyes voltál!
Oriandy, na érdemes volt visszalapoznom erre az oldalra. GRATULA!!! Dokihoz mikor mész?
Gab, nálunk az vált be, hogy volt ajándék, de csak odaadtam, se puszi, se pá. És volt lelkifurija...
Ez az ágy nagyon tetszik. Csak nálunk majd ki kell logisztikázni. Mondjuk ez átalakítható, egy ideig jó lesz, és én őszintén a sima fotelágyon is gondolkodom, arról nem lehet nagyot esni, kis helyet foglal, stb.
Na visszakeresem Pil. csinifotóját.
Sziasztok. Ha tudok, jelentkezem.
Ui: akit érdekel, febr. 7-én megint torkos csütörtök lesz, talán holnap már fent lesznek az éttermek, akik jelentkeztek erre.