Sziasztok!
Húha! két napig nincs az ember és 4 oldalt kellett visszaolvasnom.
Hát azt hiszem, most tényleg nagyon hosszú leszek.
Laura!
Sajnálom, hogy kórházba kell menned, amikor én bennt voltam az elején, volt ott egy nő, aki már akkor két hete bennt volt és még két hetet ráhúzott így 38. héten született a baba, ő is nagyon vizesedett, minden nap csináltak neki NST-t.
Lili!
Én is meghatódtam a történeteden. Nekem anyu ma kérdezte meg, hogy nem félek-e a szüléstől, és az az igazság, hogy jobban félek, attól, hogy esetleg valami baj lesz, mint attól, hogy fájni fog. Most még.
Kedves párom volt aranyos reggel, kezdd rájönni, hogy itt nemsokára egy kisbaba lesz, és bevallotta, hogy nagyon fél, hogy valamit rosszul csinálunk.
Juti!
Előre bocsánatot kérek!
Nekem azt mondták, hogy a fiús anyukáknak a terhesség végére megcsúnyul az arcuk, a lányos anyukák meg megszépülnek, és nekem egyre többet mondják, hogy olyan szép lettem.
Egyébként elárulok valamit, amin olyat mosolyogtam, képzeld el nekem is május 15. az utolsó menstruáció első napja, úgyhogy napra pontosan egyidősek vagyunk. Nekem úgy kezdődött, hogy február 23. aztán február 19. a doki pedig 20-át mondott, én pedig azt mondom, hogy majd Niki baba eldönti, anyu szerint az ő névnapján fog jönni, február 16. én kiegyezek vele és akkor megígértük neki, hogy Nikolett Julianna lesz, mert hogy ő Julianna.
A mozgásokról én azt hallottam, hogy ha reggel 10- ig 10X érzi az ember, akkor nincs baj.
Takarítás. Amióta itthon vagyok, azóta minden nap csinálok valamit, amíg dolgoztam, addig hetente egyszer takarítottam, de nálunk fordítva van, én vagyok egy kicsit hanyag, az uram jár utánnam portörlővel
Bár amióta itthon vagyok, azóta több időm van, úgyhogy annyira nem panaszkodik.
Nálunk Kaposváron az első szülésnél "kötelező" a gátmetszés. És tegnaptól látogatási tilalom van.
Én attól félek, hogy el fogom kapni az influenzát, mert megyek vonattal, meg a vérvételnél is sokan vannak, meg a többi, meg esetleg a férjem hazahozza, vagy csak a boltban. De mindennap iszok vitamint, meg citromos teát, talán elkerül.
Nálunk az elvással az a baj, hogy ha én jól alszom, akkor a férjem nem, mert sajna horkolok, mert eldugul az orrom.
Na mára ennyi belőlem, megyek beszedem a ruhákat. Annyira szép idő volt ma, hogy kiteregettem az udvarra, bizti jó illetuk van a ruháknak.