Új privát üzeneted érkezett!

Megint megszoptattam, nem aludt el, de a cumival békésen játszik. A mi ágyunkban. Nem és nem aludik a cudar kutyabébi!!! KépKépKép

Kangi és ádázul nemalvó Julcsi
kangi
 
 


Szia Lányok!

Köszönöm a válaszokat Kép

Barbi
DBarbi
 


KangiKép

Dorina egy hónapja csak délután alszik kb 2 órát
Csökkent az alvásigénye. És éjjel is többször felkel.

Heni
heni1979
 
 

 
 

Heni Kép
Auuuuccs .... KépKépKép De tegnap még aludt egy órácskát délelőtt is, igaz, délután cask 20 percet ... és el kellene menni Apacukáért a kerti partiba, de nemaludt gyerekkel nem merek, mert igaz, hogy a kocsiban alszik, de úgy vettem észre, hogy az nem pihenteti (nem csodálom).
Buáááhhh!
Na jó. Várok még fél órát, oszt ha nem aludt el, akkor mégis elindulunk.

Októberi tali oké. Babaörze okt. 26-án, vasárnap, arra nem jöttök?

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Háhá! Elaludt!!!

Örvendező Kangi
kangi
 
 


Sziasztok,


Kangi,
Már rég meg akartam kérdezni, hogy a vigasszopi az hogy műxik? Jön belőle tejcsi? Mert ha én az ordító vagy nyűgös Kevin szájába rakom a cicit úgy, hogy nem kéri, nem éhes, akkor még nagyobb ordítás a vége. Ha meg is szívja, azonnal kiköpi, viszont a cumival békésen a mellemnek fordul, és vigasztalódik... Ezt most nem kötözködésből kérdem, tényleg érdekel, működik-e a cici "mint cumi", (ahogy a cicipropaganda hirdeti) mert ugye abból jön a kajcsi, a cumeszből meg nem.

Heni,
Én is megjártam párszor az éjjeli tisztábatevést, úgyhogy – Gyivi ide vagy oda Kép - azóta eccerűen én is tojok rá Kép éjszaka, mert különben azt hiszi, reggel van, és játszunk.
Nekem az a bajom az éjjeli kakival, hogy felébred rá, és egy ideig csendben erőlködik, de ha 1-2 percen belül nem könnyebül meg, nyöszörögni kezd és nyűgös lesz, na ezt már meghallom, és félálomban enyhén szólva nehéz diagnosztizálni, hogy most épp kakil, vagy éhes, vagy csak megébredt és a cumit betömködve alszik tovább... A kakival amúgy semmi gond, magától és naponta megy, csak hát dolgozni kell érte...Kép
Mit akarsz, örülj, hogy a nagyfiad segít ellátni a kislányodKép


Barbi,
Nekünk is nagyon randa volt a heg, kifakadt, igaz csak egyszer, zöldes-sárgás izé jött belőle. Aztán 1 lyuk lett a helyén, ami begyógyult, és most csak piros pötty maradt. Viszont amikor a Bethesdában voltunk uh-n, egy kisbabának épp akkor szedték ki a sebészeten a tályogotKép Nem ijesztgetni akarlak, de sajna én se tudom, okés-e, hogy többször kifakad és nem sebesedik. Talán ha úgyis mész a dokihoz, mutasd meg, mert jobb félni, mint megijedni...

Mariann,
Engem is nagyon érdekelnek a tapasztalataid, meg persze a manó képei isKép!!

Zulu
Ízirájder kép nagggyon szuper!!!! Futós sztoriKép

Maci2
Roni szuperédes küzdőKép A fehér folt ügyében sajna nemtok ötletetKép

Lányok, az normális szerintetek, hogy a 10 hetes babóm egyszerre max 1,5-2 órát van fönnt? Ebből az utolsó 20-30 perc már bambulás, nyügi. Aztán alszik (30 perctől-3 óráig valamennyit) és megint vigyor, játék, aztán nyügi stb. Eccerűen nemtom elképzelni, hogy hogyan alakítsak ki normális napirendet, mert ugye az alvások ideje változó, közte meg az a kis ébrenlét kell szopira, játékra. Nem kevés az a max 2 óra, amit egyszerre ébren tölt? Amúgy alszik 15 órát (ez elég??) de sajna sosem többet 4 óránál (éjjel sem) és nappal meg nem alszik igazán hosszan, inkább több picit.

Csak hogy megint találjak magamnak aggódnivalótKép

Látom téma a nagyszülői szeretet. Nálunk is hasonló a helyzet anyuékkal, mint Csucsukáéknál: 1 emeleten lakunk. És ráadásul első unoka, és ráadásul fiúKép (mi 3-an vagyunk lánytesók) szóval új és érdekes és aranyos meg minden. Nekem egyelőre sokat segítenek a tesók is, vagy este ha pl kell egy szabad óra főzni, simán lefoglalják anyuék is Kevint, pedig ők is dolgoznak napközben. Szóval szerintem is 98%ban jó, ha közel Kép (de nem együtt) vannak a szülők. De ahogy nézem a többiek hozzászólásait, nem lesz ez mindig így, fogják ők még unni az unokát...Kép

Lejárt az adag, megyek teregetni,
pusza
Elli+Kevin
ellimami
 
 


KangiKép

Nem tudom mikor megyünk, mert elfelejtettem, hogy Apa mikor lesz szabin (tavaly novemberben kellett leadni az idei egész évre)
Drukk, hogy a partin jókislány legyen JulcsiKépKép

ElliKép

Én is hagynám a dolgot annyiban, csak 5 perc után is olyan piros lesz a popsi, nemhogy egész éjjel. De éjjel kimaradt a dologKép
Előbb kellett volna írnom rólaKép

Megyek etetni a fiamat, akit nem etet meg a lányomKép

Heni
heni1979
 
 


Elli Kép
nekem szivornyázik is. Az van szerintem, hogy amikor éhes de éber, akkor a világ túl érdekes még, és nem eszik, cask annyit, amennyivel elveri az éhét. Aztán mikor fárad (nálunk is rövid időkig van fent!), akkor rájön, hogy de ő még éhes is, és akkor elalvás előtt szopik is, aztán már csak cumizik.

Zulu Kép
nagyon jók a képek! Csúfságos megjegzés: barátnőtől, hátam mögött. Most nyomozok utána. Esetleg kap majd szemüveget, de lehet, hogy Kaskára hallgatok és nem lesz többé szemüvegre szüksége! Háhhháháháhhááá! KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Elli!

szerintem ez teljesen normális hogy kevin még ennyit alszik. Ma persze jobb alenna ha éjjel aludna legalább 6-8 órátKép, dcsak nekedKép
Emma még kb 1 hónapja is reggel ébredés után (miután aludt éjjel 11 órát) 2-3 óra múlva már nagyon nyügi volt, de még ma is néha, pedig már 10,5 hónapos. Régebben ha jól emlékszem úgy volt hogy éjjel aludt olyan 10 órát és nappal pedig 2 órát volt ébren, aludt 1 órát, aztán megint 2 órát ébren és így tovább. Ezt nem hogy 10 hetesen, hanem jóval később is így csinálta tuti, mert emlékszem hogy már nem hasfájós korában volt, és azt 13 hetesen nőtte ki. Szóval jó sokat aludt. Most olyan hogy vagy 2x1-1,5 ótrát alszik, vagy 1x 3órát nappal. Én jobban járok az 1x 3 órával, merta kkor este 8-kor kidől, és reggelig nem is látom, ha meg délután is laszik akkor 10-kor tudom csakl ágyba nyomniKép ja, és akkor is ugyanakkor kel reggel.
Szerintem ne izgulj a nagyszülőkkel, ha van egy kis saját hely ahová vissavonuljanak akkor nagyon jól tűrik az unokát. és nálatok nem hallják az egész napos programját.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Myssnia,
Az orrszarvú legtöbbször így járKép
Kép
Kép
Már keményebbek a fülei, orrszarvai a nyáltólKép

Zulu,
Csütörtökön megyünk gyerekdokihoz, majd megkérdezem.
Malinak hol volt foltja és mekkora? Ha esetleg eszedbe jutna a krém neve...

Virág,
Milyen fogkefét vettetek? Szupi, hogy Levi élvezi.
Köszi, akkor várom a szúnyogriasztó-infót.
Pocaklakó?! Szólj ha lehet gratulálniKép

Ellimami,
Szerintem normális. Roni sem volt ébren 2 óránál többet 10 hetesen.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Látom, vannak festékhiányos gyerekek. Ezt sajnálom, mert nekem is volt, és nekem elég nagy foltjaim voltak, és sajnos csúfoltak érte gyerekkoromban, ezért nem hordtam rövidgatyót sem. Viszont 17 éves koromban volt egy kísérleti gyógyszer, amihez apu beprotezsált, a neve Litoralon, és a Mária utcai Bőr- és Nemibeteg Gondozó Klinikán kaptam, havonta mentem vérvételre, mivel kísérleti volt, de segített. Ugyan nagyon lassan, évente csak pár négyzetcenti volt a javulás, de mostanra (28 éves vagyok) eljutottam odáig, hogy már csak a legnagyobból van egy nagyon kicsi folt, és a lábamon levők, amik a legjobban zavartak, már 4 év alatt elmúltak (ez nektek hosszúnak tűnhet, de higgyétek el, nekem egy áldás volt minden négyzetcenti). Mindez úgy történt, hogy három évnyi szedés után beszüntette a gyógyszergyár a gyártást, mivel szerintük nem volt hatás (hogy honnan szedték, nem tudom), és utána már a megkezdődött folyamat spontán folytatódott. Szóval, szerintem azért írjátok fel a gyógyszer nevét, és ha idősebb lesz a gyerek, és zavarja a dolog, érdeklődjetek utána, mert hátha azóta van valami fejlődés e téren. Fiatal babánál nem ajánlom. Ja, és mással tényleg nem sikerült segíteni a foltokon, pedig nálam nagyon sok mindent megpróbáltak, mert nagyon zavart.

További jó babázást, nemsoká én is közétek tartozom!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa
 
 


Elli!
Szerintem örülj neki, ha alszik. Napirendre meg csak kb. fél éves kora után gondolj. Addig a legtöbb babó valódi hippi életformát folytat, és ezt várja el a világtól. Hiába próbálod vmi sablonba bepréselni, csak kiakad, és ő ordít hangosabban.
Nálunk is biocumo van. Marci a hagyományos gumicumitól öklendezett. Mostanában jókat játszik vele. Mikor csak vígaszból szopik, akkor nem, vagy csak nagyon ritkán nyel. Gondolom nem is nagyon jön tej, inkább csak elnyammog az utolsó édes cseppeken.
Maci2, szegény orrszarvú, hívjuk az állatvédőket? Roni nagyon helyes.
Zulu, a bicajos kölyök a cumival csúcsszuper.
Heni, legalább nem lesz annyi dolgot, hagyd csak, hadd lássák el egymás baját.
Kangi, éljen hurrá! Bár azóta biztosan felébredt már a kis Tündér. Jót buliztatok?
Virga, most akkor minek drukkolunk, hogy legyen? ++++++++
Apropó, Ti hogyan tesztek az elkerülendő gyermekáldás ellen?
sofka
sofka
 
 


Sziasztok!

Myssnia! Köszi. Kár, de sejtettem én ezt. Szerintem próbáld ki a futást, és meglátod, mit szól hozzá Szilárd. Ha élvezi és nem esik ki a fogsorodKép, csak rajta!

Zulu! Jó, hogy végre itt vagy megint. Futó Zulu története igazán élvezetes volt. KépKépKép

Zsófi! BilkóKép A pörgős hétvége meg tök jó.

Manó! Szerintem a szobacsere után Emma majd a kicsibe vágyikJ

Magdi! Nem tudom, nagyon rég próbáltam már. Kép

Na, majd jövök még, csak vendégeket várok.

Beu
beu
 
 


Néhány friss kép Marciról:

KépKép

Kép

Mariann
Mariann
 


Sziasztok!
Anyám felhívott Kolozsvárról, hogy szörnyen rosszul van, Férj fél óra múlva elindult érte.Kép Pedig az elején kígyót-békát kiabáltak egymásraKép Nagyon nyugtalan vagyok anyukámért, szédül, zsibbad, remélem ismerős belgyógyász nincs szabin, holnap-holnapután kórházba tudom vinni.
Amúgy is sz@r hangulatom volt, most már nagyon elegem lett belőle, hogy gyakorlatilag ápr. óta nem voltunk 5ösbenKép Nem tudom, hogy mondjam meg a keresztlányomnak, hogy húzzon már el. Az hiányzik a legjobban, hogy a két naggyal nem tudok beszélgetniKép Őszinte elismerés Manó, Myssnia, hogy bírjátok ezt egész évben!

ZuluKép sisakos-cumis kép csúcsszuper!Kép

MyssniaKép próbáld ki nyugodtan a futást! Szerintem Szilárd élvezni fogjaKép Hogy Jb lakossága mit szól hozzá?Kép

MaciKép Roni-víziló meccsKép

SofkaKép szinte megkérdeztem, hogy mi az a biocumi?Kép Aztán rájöttem a nagy eszemmelKép Julkának nem kell egyik sem, az ujjait szopja, rágja.

KangiKép úgy nézem, Julka más frontra nyűgös, mint Drusza. 10 perces 5 órai szopival fél kilencig aludt. Sőt, Zsuzsi sem jött át, ami még nagyobb dolog! Holnaptól viszont Zsuzsi megy oviba (az utolsó búcsúhét) nemtom mi lesz szegény Julkával, ha ennyit aludna reggelKép

Még nem fejeztem be, de felébredt úrnőm és parancsolómKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!Kép

Heni,
hozzátáplálásKépKépKép. Malackám is roppant készséges, ha kajáról van szó, boldogan felajánlja a részét a húgának.
Mac is alig alszik, ha kétszer egy óra megvan egy nap, akkor már boldog vagyok. Bezzeg az uncsiöcsink másfél évesen kétszer alszik, 2.5 órát.

Maci_2,
Malackának a pocakján lett folt, olyan 1.5x2 centis. Krémre sajnos nem emlékszem, ha agyonütnek semKép. Talán egy kis regressziós hipnózis segíteneKépKépKép.

Kangi,
atyaég. Barátnőtől?!Kép

Kép

még jövök, csak pakolászom
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm,addig gyorsan megosztom veletek az otthoni EÜ tapasztalatainkat.

Szóval tudjátok Marcikám a szülésnél(?) oxigén hiányos állapot miatt agyvérzést,agy károsodást szenvedett,amitől persze nagyon megijedtünk.Itt nagyon letaglóztak a kilátásokat illetően,de mi nem adtuk fel! Próbáltunk minden követ megmozgatni és igy jutottunk el-HÁLA URSZILÁNAK!!!!!!!-a Svábhegyi Fejlődésneurológiára.
Még innen(Bruxellesből) felvettük a kapcsolatot a Katona Proffal,aki elmondta hogy csak akkor vállal el minket ha mi azt vállaljuk,hogy havonta 1 éven át haza utazunk,és megmutatjuk a gyereket.Na ná hogy vállaltuk.
Kaptunk időpontot hozzá és fel is mentünk a hegyre ,ahová előszőr gyerek nélkül kellett menni az összes lelettel.Ott a Prof elmondta hogy a leletekből kitűnik hogy van baj,de meglátjuk hogy a gyerek milyen szépen fog fejlődni,javulni,fogjuk látni ahogy felül,feláll,elindul.stb. ,de ehez egy nagyon kemény év feszitett munkája kell!(hát tényleg nagyon kemény)(de megéri!!!!!!!)
Egy 1 hetes kivizsgálásra bekellett feküdni Marcikának legalább is 1 hétről volt szó!
Hétfőn jelentkeztünk is ,és a felvételnél a Főorvnő,aki nagyon szimpinek tűnt olyan dolgokat mondott hogy azt hittem menten megőrülök.És persze a férjemnek vissza kellett jönnie Belgiumba –igy én álltam egyedül a sarat.Olyanokat mondott a –végleteket,hogy a gyerek nagyon rossz irányba fejlődik a figyelme totál rossz,mivel a feje a jobb oldalon laposabb(-az egyoldalon fekvés végett)-agysorvadása van….stb…szóval csupa ilyen nagyon durva negatív kilátásokkal vették fel az osztályra.Hát képzelhetitek mit éreztem és egyedül voltam és sokkolva!
Azt még nem irtam hogy itt még a gyereket beállitották egy Luminál nevü gyógyszere ami nyugtató hatású,az agy iritáció miatt kelllet kapnia.Amit sajna sokkal nagyobb dózisban kapott a gyerek mint kellett volna,ezért volt minden izma olyan petyhüdt,a figyelme gyenge .és egész nap csak aludt meg evett a gyerek.Egyébként ezt az egy dolgot találták hibának otthon az itteni kezelésében.Minden mással nagyon elégedettek voltak.(a leletek,zárójelentések alapján)
Szóval elkezdődőtt a kivizsgálás és jött a fekete leves,NEM MARADHATTAM BEBT VELE!!!!!!Ez szörnyű nehéz volt ,és az főleg hogy 2 etetés közben is kikellett jönni tőle,és még csak egy olyan hely sem volt hogy kulturáltan várni lehessen a következő etetésig.Kint kellett lenni az utcán az atóban,vagy ahol tudtál.Szóval ilyen igen mostoha körülmények között és igen ingatag lelki állapotban kellett nap mint nap az utcán az autóban „strichelni”
Délelőtt 11 re lehetett bemenni előszőr és félóra volt a kajálásra,aztán a következő 2 óra volt,és 5 aztán 8.A köztes időben meg csak a várakozás a forró autóban.Szóval nagyon fárasztó volt.1 hetet még csak kibirtam volna,de mivel a Marci kapott nyugtatót kikellett üriteni a szervezetéből hogy megtudják nézni hogy milyen is valóban,szerek hatása nélkül.Ez ujjabb hét volt,de akkor hétvégére kikönyörögtem és nagynehezen kiadták. Minden pénteken mondanak csak eredményt, hiába kérdez bármit is az ember, senki semmit nem mond hétközben.Itt egy team dolgozik,neurológus,pszihológus,gyógytornász,és ők figyelik vizsgálják a gyerekeket 1 héten át és a hét végén mondanak eredményt.Nálunk a műszeres vizsgálatok mindent rendben találtak,epilepsziának semmi nyomát EEg-vel,csak a figyelme volt és a mozgása rossz a gyereknek,de ez a nyugtató hatása is lehetett.Mondta ezt a DRnő és továbbra sem biztatott semmi jóval ,sőt…..És akkor eljöttünk hétvégére
Na ekkor láttam meg igazából az én kisfiamat a teljes valójában,mindenféle nyugtatók hatása nélkül és akkor nagyon megnyugodtam.Mert nagyon élénk volt tök sokat lehetett komonikálni vele,figyelmes volt és én meg boldog hogy minden ok.
Aztán jött a hétfő és mivel kiürült végre a szervezetéből a nyugtató csináltak egy EEG-t ami a nyugtató nélküli hatás alól felszabaditva kimutatott epileptikus csúcsokat,de nem annyira durvákat.Persze a Drnő nem biztatott továbbra sem,mindig csak a rossz végletet ecsetelte.
Ez a hét volt a legpocsékabb,nagyon kiborultam ,mindenki játszotta a kiskirályt a maga szintjén,a takaritónő a portás a nővérek,mindenki csak utasitgatott és nem próbált meg senki sem segiteni,nem azt éreztem ,hogy egy kórházban vagyok ahol azért dolgoznak hogy segitsenek hanem még ha lehet mindenki belénk is rúg.Aztán volt egy pont amikor majdnem elhoztam a gyereket de erőt vettem magamon és sikerült legyőznőm mindenkit és ezt megérezték,látták hogy nem vagyok átlagos anyuka vagy épp roma kisebbség (mert az volt sok) és innentől kezdve másképp foglalkoztak velünk.
Mindennap behivott a pszihológus a szobájába és ott etethettem a Marcit,mindennap beszélgetett velem másfél órát és kezdtem látni hogy Más szemmel nézik a gyereket,a Drnő sem mert a legrosszabb dolgokat ecsetelni,sőt néha még biztatott is. Aztán ahogy telt az idő és tapasztalatot szereztem kiismertem a hely szokásait és rákellett jönnöm,hogy mindig a legrosszabbat mondják és nagyon óvatosak a jó dolgokkal.Ennek több oka is van:1 az orvosi perek amik már otthon is kezdenek elterjedni,2 statisztika:milyen sok nagyon súlyos nagyon beteg gyereknél milyen fantasztikus eredményeket érnek el.----az OEP is igy fizet az intézetnek és az elismerés sem mindegy!Hát sok kellemetlen és lelkileg megterhelő percen kellett átesnem míg erre rájöttem.
DE az biztos hogy csodákra képesek!!!!!!!!
Csak és kizárólag hason fektetik a gyerekeket,nyaki és hátizomzat erősités,ami olyan hietetlenül erősit tényleg hogy magam is ámulok!!!!!
A kezelés amivel haza engedtek a 3. héten,----mert hogy volt még egy hét amikor egy uj gyógyszerre állitották be a Marcit Tegretol Syrup,ami az epilepsziára szolgál.---nagyon intenziv és napi rendszerességet kíván.Reggel 6kor kelés,kaja,7kor 28 perc előirt és begyakorolt torna,ami 8 gyakorlatból áll.Aztán 8kor is torna,11kor 1kor 4kor és az utolsó este7kor!Közben na kajákat úgy kell intézni hogy az ne zavarja a gyereket a tornázás közben(hányás ,bukás stb,tehát minden torna elött fel kell ébreszteni 1 órávaL ÉS AKKOR ENNI ADNI NEKI!!!!
Nincs hétvége ünnepnap,és mindig pontosan bekell tartani az időpontokat,nem lehet időbeli csúszás!!!
Szóval ezt 1 éven át és szigorúan betartva!!!!!!Minden hónapban kontroll és ott bekell mutatni hogy hogyan végeztetjük a gyakorlatokat és persze ha hibásan akkor javitják!!!!!
A reflex pályákon át hatnak az idegrendszerre és ez egy vissza csatolás is egyben.Nem könnyű elmondani a lényegét de valami ilyen nagyon leegyszerűsitve.
A gyerek kitűnően tartja a fejét már majdnem mászik és hietetlenűl izmos lesz,arról nem beszélve hogy nagyon sokat éri inger ami más gyereket talán nem ennyire,sokat foglalkozunk vele és ez az értelmére is kihat.

NEM CSAK BETEG GYEREKNEK TESZ JÓT!!!!!!!!

Szóval Marcikánk nagyon jó úton van és még a Drnő is kibirta mondani hogy nagyon jó eredménnyel mentünk vissza 1 hónap után.Szóval ez a 3 hét borzalom megérte ,és rengeteg mindent láttam és tanultam!!!!!



Bocsi hogy ilyen hosszú lett!!!!!!


Mariann
Mariann
 


URSZILA!!!!!


KITARTÁS!!!!NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!!!!


Mariann
Mariann
 


Mariann! Marci nagyon szép kisfiú. Igazán nem semmi, amit ki kell állnotok, de meglátod, minden rendben lesz. EGy év az semmi a következő évtizedekhez képest, amikor majd felhőtlenül élvezheted a gyönyörű kisfiadat.

Urszila! Szegény- szegény!
Kép

A mamádnak jobbulást, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.

Beu
beu
 
 


Mariann! Marci nagyon szép kisfiú. Igazán nem semmi, amit ki kell állnotok, de meglátod, minden rendben lesz. EGy év az semmi a következő évtizedekhez képest, amikor majd felhőtlenül élvezheted a gyönyörű kisfiadat.

Urszila! Szegény- szegény!
Kép

A mamádnak jobbulást, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj.

Beu
beu
 
 


bocs.
beu
beu
 
 


Mariann,
most láttam csak, hogy vannak fotók Marcikáról! Csuda édes!Kép Nem irigyellek azért a 3 hétért, minden tiszteletem a Tied.

Urszila,
remélem nem lesz semmi komoly Anyukáddal.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Hali lányok,

Ha csak egy nap egyszer jövök a netre, mindjárt adtok visszaolvasnivalót rendesen Kép)

No, akkor nézzük a jegyzeteimet:

Barbi,
BCG oltás: Az én lányomnak is háromszor egymás után kifakadt. Az is igaz, hogy miután én meggyőződtem róla, hogy nem fáj neki, így amikor kifakadt, egy picikét meg is nyomtam, hogy ürüljön ki. Aztán mutattam a dokinak, és azt mondta, minél randább annál jobb. Szóval ne izgulj, de azért alkalomadtán mutasd meg dokinak vagy védőnőnek a biztonság kedvéért. Ja, és egyébként neki sosem sebesedett be, és még mindig piros - sőt a tanácsadásot egy 9 hónapos kislánynak is tök piros volt még a helye. Szóval ne aggódj!

Andi,
Doki Kép Drukkulok, hogy semmi komoly ne legyen!!!

Maci2,
Roni képek csúcsszuperek. Egy kérdés lenne, ugye jól látom, hogy Roninak már látott ollót a haja. Az én lányom is elég csapzott már, de én nem merek belevágni a hajába, fodrásznál meg lehet, hogy hülyének néznének. De már lassan fonni kell Kép Nálatok ez hogy volt?

Miszike,
Nálunk pont fordítva volt. Nekem lányom van, de egy tök édes kék napozója is van. No, abban totál fiú, ezért csak akkor adom rá, ha tudom, hogy aznap nem megyünk már sehová, vagy pizsinek fogom be. Ilyenkor mindig oszt a férjem, hogy hol a lánya??? Kép)

Elli,
Alvás ügyben csak azt tudom mondani, ami nálunk van. Az én lányom kedden lesz öt hónapos. Ő szinte percre pontosan 4óránként eszik napjában 5x. Az ő napja általában így néz ki. Reggel hatkor ébred. Anya félkómában tisztába teszi, hami, aztán 7-re fixen elalaszik. Ébred 9 körül, játszik, beszélget az ágyában, amíg anya túl nem esik az első kávén Kép 10-kor hami, rögtön utána alszik délig. Déltől játszószőnyeg, fekvőtámaszozás stb. Kettőre már ragadnak le a szemei, anya gyorsan megeteti (sosem sír, hogy éhes lenne). Szinte hami közben elalszik, de büfizés közben tuti. Nagyjából 17-ig csönd és béke. 18-kor hami és utána szórakozás, jobb esetben 20-tól alszik fél9-9-ig. Fél 10 után van fürdetés, 22-kor hami, kb negyed óra szabadfoglalkozás az ágyában, és szunya reggel hatig. Tehát jó esetben éjjel alszik ugye 8 órát egyfolytában, napközben mindent összevetve szintén 8 órát. Igazából én nem erőltetem neki, maga alakította így, de nekem nagyon kényelmes. Szerintem inkább örülj, hogy viszonlag sokat alszik a csemetéd, és nyugisabbak a nappalok. Nekem olyan 3 hónaposan kezdett "betelni a pohár", amikor már napközben igényelte a foglalkozást, de még nem nagyon tudott mit játszani. Akkor két evés között 1-1,5 órát kellett hurcolnom a karomban énekelve, táncolva stb. Akkoriban eléggé depis voltam, de mióta van babygym..... Kép)

Ja, valaki kérdezte, hogy a fotón mit eszik a lányom (MocsokRozis kép). hát megvallom őszintén meggyet. Sajnos, nekem igen kevés tapasztalatom van kisgyerekkel kapcsolatban (elméletileg és gyakorlatilag nulla), ezért "drágajó" dokibánk tanácsára én már 3 hónaposan adtam neki gyümilét. Persze aztán nem sokkal tápis lett, és egy LLL-es szakértő tanácsára, szinte azonnal elhagytam a tápon kívül mindent. Majd egy hónap múlva újra kezdjük a hozzátápit. Már egy csomó mindent lefagyasztottam.

Jut eszembe, apa gyomorrontása rendbejött Kép igaz eddig még csak héjjában sült kruplit és piritóst evett, meg ma délben sóskruplit natur pulykacicivel. Még nincs semmi baja, szerintem ez már így is marad.

Na, megyek, mert jön anyósom unokázni (szerencsére elég jóban vagyunk - ha vmire azt mondom, hogy nem, akkor az nem, és nem is erőlteti)

Pusz mindenkinek:
heppi

U.i.: Valaki panaszkodott, hogy éjjel is muszáj tisztába tenni a picit a kakiból, mert különben kipirosodik a popsija. Van egy SUDOCREM (remélem, jól írom) nevű krém, ami csodákra képes állítólag. Patikában recept nélkül kapható. Szerintem éjjelre érdemes kipróbálni... (persze ez csak tipp, lehet, hogy nem jön be)

robogok anyóssal jópofizni

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Sziasztok!

Mariann!
Nagyon tetszik a vízbelógatós kép Kép! Már kész nagyfiú ez a Marci! Szurkolok, hogy gyorsan elteljen ez a szigorú év, aztán lazíthattok egy kicsit. A lényeg, hogy Marcika jól van és egyre ügyesebb lesz! Aztán már a múlt ködébe veszik majd ez az egész Kép.

Sofka!
Azt hiszem azért, hogy ne Kép. Én számolgatom a napokat, figyelem, hogy kb. mikor lehet peteérésem (mivel Levinél is működött a dolog), akkor kihagyunk pár napot, illetve a megszakításos módszer. Lehet, hogy mégsem működik Kép? Most elővettem a PG53-at is (hüvelyváladék alapján megállapítható a peteérés), hátha nem késtem még el...

Urszila!
Szorítok, hogy ne legyen gond!

Heppi!
Én is kíváncsian várom a fodrászos infókat. Férjemmel 2 napja készülünk, hogy egy kicsit igazítsunk Levi frizuráján, de nem tudjuk hogyan álljunk neki. Hogy lehet egy örökmozgó 8 hónapos megnyírni? Kerestem itt a Babaneten segítséget, de nem lettem okosabb Kép. Szóval Levi még mindig fülére lógó hajjal jön-megy a házban.

Sudocrem: nagyon drága, de amikor meglátta a dokinénim, hogy mennyit kenek Levi popsijára mondta, hogy ezt nem kell vastagon, elég a filmszerű réteg a popsira és akkor nagyon sokáig elég a doboz.

Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok lányok!

Köszi a fogadtatást, lám már el is tüntem egy hétre...Valahogy tényleg nem megy ez a netezés nekem még ilyen kótyagos fejjel. Most is tiszta züm-züm a fejem, bár pénteken volt utojára lázam...Szerdán levettek az házi infuzióról, de nagyon úgy tünik a másik cickóm is begyulladt. Még van a gyógyszerböl amit adtak itthonra, remélem segit. De mégis, mit csinálok rosszul???
Az a helyzet,hogy Ádám rendszeresen nagyon belealszik a szopikba, felébreszteni sem lehet.Na ilyenkor jön a pumpa és segitek magamon...(bár ma hajnalban már egész jó rendszert alakitottam ki, az elsö alvás jelére leraktam az ágyába, ott pár perc alatt feleszmél,hogy még nem igy gondolta, és folytatjuk tovább a szopit. 3-4 részletben, de csak a végére érünk...)
Van másik kérdésem is, azt már fél szemmel olvastam valahol (még nem jut idöm teljesen olvasgatni "szakirodalmat"), hogy kb 3 hetes korban van egy ugrás az étvágyban. Mi újság a kakival??Szegény babám második napja tartogatja, és nem jön ki, pedig idáig szinte repült ki belöle, minden szopinál szólt a pelus. Most valami nagyon keményet készit, gondolom ez a baj. Hogyan lehet segiteni neki, egyáltalán kell-e és mikor.
Bocs,hogy nem irok most Azur/Ildi az idöjárásról sokat, a nyár piszok meleg volt, itt 32-33 fok már annyira sok,mint kb otthon a 40. Az átlaghömérséklet 27 fok lenne, hát sokkal több volt. És ráadásul hetek óta erdötüz van (850 db)a szomszédos államban, ahonnan a szél idehozta a pörnyét is, bejött a lakásba.Szóval szellöztetni se nagyon lehet, plusz azt tanácsolják,hogy egészséges emberek se menjenek szabadba,ha nem muszáj..
Ja, és szerdán lemázsálták Ádámot, 3650 g, 54,5 cm, 3 hetesen. (370 g hizás 2 hét alatt, 1,5 cm-vel hosszabb,mint amennyivel születettt) PIldi adatai szerint egy teljesen jó, igaz? Bár azt nem tudom, hogy amit Ildi irtál az milyen idös babákra vonatkozik?? (15-20 dkg heti hizás)

Na, ennyi voltam mára, a fejem megint vacakol, a dokim nagyon biztat, hogy ne adjam fel, egyszer tényleg meggyógyulok...Azért szerintem ez Murphy törvénye, nagyon könnyen meglett a baba,mindössze fél órával érkeztünk be a kórházba hamarabb, és azóta meg csak szenvedés az életem (meg szegény páromé is...Hál istennek nagyon ügyin bánik Ádámmal), és napokat vagyok kórházban.Kép
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


KangiKép

Megnyugtatásul közölném, ma Dorina reggel 7 óta 1,5 órát aludt összesenKép
Pedig még a redőnyt is lehúztam nki egy kicsit.
Gondolhatod, milyen nyügike

Sudokrem:
Én azóta használom, amióta Dorina megszületett. Benne volt egy minta a kórházi csomagban, és nagyon jó. Tényleg nem kell sok belőle.
Éjjel ha hallom, és érzem, hogy kaka van, akkor nem tudok addig nyugodtan aludni, míg tisztába nem teszem, mert látom lelki szemeimmel a piros popsit.
Érdekes, hogy a popsija milyen érzékeny, de ha beüti valamilyét, annak sosincs nyoma, pedig nagyot tud ám esni.

UrszilaKép

Drukk, hogy anyukáddal ne legyen semmi komolyKép

MariannKép

Örülök, hogy újra itt vagyKép
Amit elmeséltél, nagyon hasonlít arra, amit Bencével éltem át a szombathelyi kórházban.
Pedig nem sokkal azelőtt még ott dolgoztam, csak egy másik osztályon.

KangiKép

A barátnődnek van gyereke?
Ha igen, akkor milyen csodagyerek lehet?

Erről eszembe jut, hogy olyan 14-15 éves koromban az egyik ismerősünk hordta különféle szépségversenyekre a 4-5 éves unokáját, amiket sorban meg is nyert, de senki nem értette, hogy hogyan.
Ugyanis kicsit túlsúlyos volt szegény kislány, és mi elefántbébinek becéztük akkor.
Azóta nem tudom mi lehet szegénnyel.

Hív a család, mennem kell

Heni
heni1979
 
 


MEGVAN A KAKINK!!!Kép
Amig irogattam, kinyomatolta a kis vacak.
A lényeg, hogy megkönnyebbült, meg én is megnyugodtam.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Heni Kép
nincs neki, épp terhes vele. Biztosan csodagyerek lesz Kép
Alvás: 20 perc délelőtt, 20 perc délután, és 20 perc hazafelé az autóban.

Autó: nekitolattam egy valakinek KépKépKép De némi (sok! sok!) kápéért cserébe nem szedte le a fejem. Az én kocsimon csak a fényezés sérült Kép Gyerek, férj a kocsiban, mindketten szundikáltak Kép De én voltam a béna, a nemalvástól valszeg, még jó, hogy nem csináltam nagyobb hülyeséget!

Barbi Kép
nagy gratula szép, friss, egészséges kakitokhoz! KépKépKép Most már biztosan meggyógyulsz, kitartás! KépKépKép

Sofka Kép
ded egész du rajtam lógott, csak akkor nem, amikor Apacuka belekanalazta a teljes pohárka általam eszkábált barackpürét KépKépKép Mindmegette!!!

Mennem kell, mert a tejfölünk savanyú, Apacuka kikavarta a majonézt, másodjára sikerült, mert valami gáz volt a mustárral, erre meg a tejföl intett be ... irány az éjjel-nappali!

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Köszi Ellimami és Heppi Kép

Bevallom, énis megnyomtam egy kicsit, hogy kiürüljön. Kiváncsi leszek a fürcsinél, hogy megint begyűlt-e.
Már voltam vele dokibácsinál, ő azt mondta, teljesen ok...de az már pár hete volt. Mindenesetre, ha megyünk a 2 hónapos oltásra, megint megmutatom Kép

Most nézem, hogy van egy másik Barbi is...akkor én maradok DBarbi Kép
DBarbi
 


Mariann Kép
minden tiszteletem és megbecsülésem a Tiéd, hogy végig tudtad csinálni ezt a három hetet. Biztos vagyok abban, hogy megérte, megéri, és bár el sem tudom képzelni, hogyan tudtok ilyen kegyetlenül szigorú napirendet tartani, biztos vagyok benne, hogy Nektek sikerülni fog teljesen rendbehozni gyönyörű Marcitokat!

Nagyon drukkolok és millió pussz!!!
Kangi
kangi
 
 


Mariann! NAgyon helyes kölyök ez a Te Marcid. Egészségügyi viszonyok meg ilyenek, de állítólag jók a szakemberek. Nem lehet véletlen, hogy a Pethős konduktorokat a világ minden táján keresik. Attól függetlenül jogod lett volna maradni a fiad mellett!!! (Betegjog: Aki nem képes önmagáról rendelkezni, azzal lehet egy hozzátartozó. Vmi ilyesmi) Persze én sem hiszem, hogy ujjat húztam volna velük. Sok erőt a programhoz. Le a kalappal előttetek.
Urszila, szorítok édesanyádnak.
Andi, Neked is a legjobbakat.
Kangi, ezért félek mostanában kocsiba ülni. Én kialvatlan, a három kölyök kiszámíthatatlan. És ebben a trópusi időjárásban mindenki teljesen meg van zakkanva.
Virga, mi a megszakítással háromszor már biztosan tévedtünk. Most nem vagyok abban a helyzetben, hogy vállaljam a tévedés következményeit. Mikroszkóp bejön?
Egyébként : Legyen, ahogy a Te akarod. Abrakadabra!!!
heppi, jó hogy apa ok. A ruhákból meg szerintem nem kell nagy ügyet csinálni. Marci vidáman elvan a nővére tavalyi pólóiban. Persze kimenőre tartunk mindig vmi helyes fiúsat. Bár azt látom, hogy lányokat könnyű öltöztetni.
Képzeljétek, apa megint duzzog. Baja van a munkásaival. Hazaér, elmondja. Aztán mindenbe beleköt, amit teszek vagy mondok. A kaja nem jó, a húst miért nem vittük már át anyáméknak (hátha megeszik), mindenbe beleszólok. Csúcs: Megvette ezt a drága egeret a géphez, és már megint rossz. Mondom: Nem a gyerekek.. Dehogynem, talán az elefántok.
Szerintetek milyen kárt tennének benne a srácok? Egyszerűen használják. Ha tényleg öt év a garancia reá, inkább visszavinném. De szerintem leginkább nem volt rajtam sapka.
Erre alszom egyet.
sofka
sofka
 
 


Kicsit szomorkásan újra itt. Azért, mert ma van a párom születésnapja, de nincs itthon.Kép Viszont holnap este jön.Kép

Zsizsa,
Nagyon szépen köszönöm, amit a festékhiánnyal kapcsolatban írtál. Ettől félek én is, hogy csúfolnák miatta és akkor nem vesz fel csak garbót (a dekoltázsán a nyaka alatt van). Egyébként nekem is van foltom a combomon, de nem hiány miatt (talán tűzfolt). Ismerem az érzést. De ezzel nem tudtak mit kezdeni.

Sofka,
Én Cerazettet szedek kistesó megelőzésre.

Mariann,
Nagyon édes Marci, jól néztek ki. Mekkorát nőtt!Kép Voltatok a Balcsin?
Nem semmi amit kibírtál! Már eddig is tudtam, hogy nagyon erős csaj vagy, csodálatom tovább nőtt.

Urszila,
Drukk az anyukádnak!
A keresztlány is csak hazamegy, lassan kezdődik a tanítás.

Heppi,
Csak elöl vágtam belőle, amíg apja lefogta. Elég szörnyű lett (nagyon egyenes és kicsit sokat vágtam belőle). Apja szerint hordhat egész nyáron sapkát, amíg meg nem nőKép Mondtam, legközelebb ő vágja! (Az archívban van róla kép, június 24-én vágtam, valamikor utána).
Egyébként vannak fodrászok akik vállalnak gyerekeket is. Vagy csak nagyobbakat?

Barbi,
Drukk, hogy mielőbb meggyógyulj!
Hát igen, az ember lánya még a kakinak is tud örülniKép

Kangi,
AutóKép Fő hogy nektek nem lett bajotok!

Na, ma már nem állok neki tortát sütni. Pedig legalább a piskótáját jó lett volna...

Na, jó éjt mindenkinek!

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Sofka!
Mikroszkóp asszem működött. Legalábbis Levi fogantatásánál 'páfrányokat' mutatott, tehát éppen peteérés volt. Ezt alátámasztotta a hőmérsékletgörbém is. Szóval ezügyben működött, a másik oldalt még nem tudom Kép.

Maci2!
A Mam-nak van egy hat hónapos kortól ajánlott fogkefét, színes mintákkal. A fogója gumis, nagyon jól lehet rágcsálni, rá is van írva, hogy masszirozza az ínyt. Nekem a kutyák számára készített fogtisztító jutott eszembe a formájáról Kép!

Jelentem, Levit megnyírtuk: beültettük az etetőszékbe, egy szivacsot adtunk a kezébe, enyhén vizesen (imádja szivogatni) és férjember levágta a haját. Hááát, elég girbe-gurba lett, de nagyon aranyos Kép. Kár, hogy nincs digigépünk, lefényképeztem volna nektek, hogy lássátok: ilyen volt, ilyen lett.

Jó éjt mindenkinek! Virág és Levi, akinek rövid a haja
virga
 
 


Szisztok!

MAriann, nagyon edes Marcid van! Nem semmi, amin keresztulmentetek! Drukk meg egyszer, hogy Marci minel gyorsabban gyogyuljon! KépKépKépKépKép
Es csak almelkodom, hogy miket csinal mar Marci, az en Zsombim jovo heten lesz 7 honapos, es meg csak most kezdett stabilan forgolodni, es meg mindig nem tud kuszni. Pedig mar Deveny Annas gyogytornasz is jar hozzank...Kép

Kangi, tolatas. Kép En ezert nem vezetek idonkent, mert ha faradt vagyok, kihagy az agyam. Kép Apacukat semmilyen modon nem tudod autovezetesre rabirni? Mert akkor nem neked kene mindent csinalni. Kép

Miszike, gyerek elol megevett kajcsi. KépKépKép NAlunk ma spenot volt Zsombi ebedje, ki tudja miert, nem kivantam el elole...Kép Igaz, O sem elolem...KépKép

Sofka, duzzogo Apa. Kép Nem segit, ha lekuldod egy orat setalni es gozt kiengedni valahova??? KépKép

Urszila, anyukadnak jobbulast! Kép

Virga, baba van? Infot kerunk! KépKép)

Myssnia, szerintem ne aggodj elore, ha kicsit nem adod a gyereket a szuleidnek, annal inkabb unokazni akarnak majd! Kép

Mi tegnap osszeadtuk az egyik legjobb barati parunkat, hajnali 2-ig buliztunk. (Igaz, megszakitassal, mert Zsombit 8-kor hazahoztuk es amikor elaludt, anyospajtasra biztuk. Kép) MAjd teszek fel kepet az uj seromrol (na jo, nem tul drasztikus a valtozas Kép) es Zsombi gyerekrol az eskuvon. Csak meg kell varnom a fotos fenykepeit. Kép

Pussz,
Gombóc

ui.: VAn itt most valaki? Apaja elment kartyapartira, igy egyedul dekkolok itthon. Kép
gombóc
 
 


Aszta, Gombóc! Buli!!! De jó neked!
Új séró!Na, gyorsan képeket, lécci, lécci, lécci!
Én vagyok, de lassan fürdetünk.
Most meg a zúgás is elkezdődött. Kép

Beu
beu
 
 


Gombóc!

Én még itt vagyok, vároma férjem. Még nem ért hazaKép.
Mariann!

marci gyönyörű, és semmi, de semmi nem látszik rajta.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Beu, igazabol csak be lett lőve az uj serom, azt mondtak, olyan kislanyos lett a fejem. Kép Mondtam nekik, hogy 30 folott mit varnak? Most mar fiatalitani kell magam...KépKépKép
(Kep meg nincs, vagy a fotos kepeit kell megvarnom, vagy Apaja technikai tudasara van szuksegem (videorol digizni).
En egyedul furdettem ma a gyerkocot, tok aranyos volt, ahogy turte a benazasomat...Kép

Mano, mit szoltak az autosporthoz ertok ahhoz, amit BAumgartner Zs. teljesitett? Kép

Gombóc
gombóc
 
 


Gombóc, sajnos miapánknak időre és magányra van szüksége ilyenkor. Nem lehet véletlen,m hogy még külön szobája is van neki. Ilyenkor mindig leöregurazom magamban, ez feldob. (pedig még nincs is 50, csak 47 lesz)
Mi a gyerekek haját szakállnyíróval vágtuk. nagyon helyesek utána. Mint 19-ben a proligyerekek a Margitszigeten. De legalább biztos nem firtatják a nemüket. Fiúk (Kata, Orsi) és kész. Na ezért tele a szekrény a nőcis cuccokkal kb. nyolchónapos kortól.
Virga, még meggondolom mikroszkópot. Spirálon töprengtem, de kicsit félek, bevallom. Fémérzékeny vagyok, ammeg abból van. A műanyagos meg 45. ezer Ft, és mi van, ha nem bírom öt évig, csak két hétig?
sofka
sofka
 
 


Sofka, Zsombi nekunk is PG53 segitsegevel fogant. Kép (Marmint aznap lett pafranyos. Kép ) Az ellentettjerol, a vedekezes biztonsagossagarol nincs tapasztalatom. En most Cerazettet szedek, ami meregdraga. KépKép

A ferjed ilyen maganyos farkas tipus? Kép Nem lehet megbeszelni vele ilyenkor, hogy vonuljon be a szobajaba es akkor jojjon ki, ha lenyugodott? Kép
gombóc
 
 


Sziasztok!

Sofka, Gombóc!
Most olvastam a Billings módszerről, elég könnyűnek tűnik. A meh.communio.hu oldalon rákerestem a Billingsre és elég könnyűnek tűnt. Egyszerűen pisilés előtt (!) meg kell törölni a hüvelynyilást és ha ott van váladék, ráadásul nyúlós, csúszós, akkor bizony termékeny napok vannak. Ez kb. 3 napig tart, ekkor kell kerülni a szexis összebújást, előtte és utána korlátlanul lehet Kép. Ha akarjátok átküldöm amit kimásoltam Word-be róla. Azt hiszem kipróbáljuk majd, feltéve, ha nem vagyok terhes ;-).
De szerintem nem, csak a férjem képzelődik, meg már én is. Azt azért szeretnénk megvárni, amíg Levi legalább egy éves lesz. De lehet, hogy tesztelek egyet, hátha azzal megnyugtatom végre a kispapát.

Pusza, Virág
virga
 
 


Sziasztok!

Mariann: Marci nagyon helyesKép Minden elismeresem a tiedKép Mi is jarunk kezelesekre, csak mi Deveny AnnazunkKép (Jol fujhatnak egymasraKép)

Urszila: drukkk, hogy ne legyen nagy baj anyukaddal.

Zulu: izirajder cukiiiiiiiKép

orsoly, aki eleg hulla, igy nem emlekszik semmire abbol, amit elolvasottKép
orsoly
 
 


Kösz a drukkokat anyukámnak. Már jönnek is visszafelé Férjjel. Már jobban érzi magát, szerintem lelkileg jót tett neki, hogy érte ment kedves veje, meg hogy én már le is beszéltem neki egy kórházi kivizsgálást. Azt holnap mondja meg az ismerős belgyógyász, hogy mikor tudja befektetni.

SofkaKép az én férjemnek is magányra van szükségeKép Főleg a nyári menet után, amit a nagyokkal teljesített. Pedig még csak 43Kép Amikor hazaér, egyedül nekiáll enni, megiszik egy söröcskét, amíg ez le nem zajlik, addig nem tanácsos zargatniKép
Mikroszkóp: én nem ajánlom terhesség elkerülésére. Nekem sohasem mutatott páfrányt, mégis sikerült 3-at összehozniKép Julka meg egy tengerpart miatti peteérés csúszás eredményeKép Nekem már csak a lombikbébi menne, csaszi volt Julkával+a mindjárt 42 évem, így doki tanácsolta az elkötést. Előtte lelkiztem rajta, de miután rájöttem, hogy nem változtam meg tőle, már eszembe sem jut. Bár azt olvastam, hogy 1000 nő közül 1 mégis teherbe esik - a természet csodálatos visszaállító képessége - hát remélem, nem én leszek az az 1.Kép

HeppiKép kösz neked is azt a jó kis furulyás dallamot, csak akkor jártál először erre, és nem tudtam, hogy még jösz-e. Meggyevős képKép

MariannKép szenzációs kissrác Marci!Kép és te is jól nézel ki, minden megpróbáltatás ellenéreKép

Egy mai fürcsis kép Döbrögiről

Kép

Urszila
urszila
 
 


Urszila!

Juj-juj-juj, de nagyon cukorfalat! KépKép Holnap megmutatom Lőrincnek. Őt is hívták Döbröginek a kórházban, neha én is szoktam.

Beu
beu
 
 


Urszila!

Döbrögi ,ez jó- de a képen találó!!!!
Látod már is jobban van az Anyukád!!!!KépKépKépKép

Egész jól kezdek vissza szokni az itthoni menetrendbe,pl. most lettem készen a vasalással!Pedig hogy utálok vasalni.....de itt valahogy jobb,mert itt nincs olyan hőség mint otthon!
Hát Lányok én mondom,jó hely az a Magyarország,jól választottak ŐSAPÁINK....van meleg,olyan trópusi,van hideg,sok hóval,!Itt ezek a halvérű belgák meg csak a jó sok pénzükért kapnak ilyeneket!!!!!hehehehe

Maci2 !
Roni is hatalmas már!!!!!!Ott laktok még Újpesten?Gondolom ilyen nagy melegben nagyon nehéz lehet panelban?
Igen voltunk 3 napot nyaralni a 2és fél hónapból amit otthon töltöttünk.Olyan jó volt,és csúcs jól birta a Marci, nagyon jól veszi az akadályokat!3 hónaposan már a Balaton nyaldosta a lábait!Hát gondolom majd ha nagy lesz biztos sokat mesélünk Neki hogy mekkorákat vigyorgott a Balatonnak!!!KépKépKép


Beu!
Emlékszem még mikor szültél és utána mesélted hogy Lőrincet Döbröginek hivták a gigant mérete miatt!De régen volt és közben meg dehogy is csak pár hónapja!!!!!Nem tudsz képet feltenni?(vagy csak én maradtam le és már tettél fel?)


Orsoly!
Jaj Ti szegények Ti miért jártok D.A.-hoz?
Egyébként a hegyen még a neve is tabú.ki sem szabad ejteni,vagy mehetsz tovább....tiszta lököttek,de ha jól tudom forditva is hasonló a helyzet.????

Manó!
Ugye Te a másik topikban Manócska fedőnéven futottál anno????Mert rólad pont lemaradtam,hogy mi minden történt azóta!Pl még azt sem tudom hogy milyen nemű lett a csemete,bár még bele kell itt zökkenem a pörgésbe mert hosszú volt a kihagyás!Bocsi a tudatlanságom miatt!!!!!KépKépKép

Kangi!
Köszi a biztatást néha bizony elkellnek,mert a türelmem bizony véges!
De ami nagyon nagy szerencse Marcinál ,hogy feleslegesen soha nem virnyákol,mindig oka van ha sír!És olyan jó mert mindig ráérzek hogy mi a baj!Lehet hogy anya vagyok???KépKépKépKép


Gombóc!!!
Köszi Neked is a dicséretet!!!Hizik ám a májam !!!KépKépKép
Hogy fekteted a picit?hason gyakran van????mert az csodákra képes!!!!!


Sofka!
A magyar eü valóban katasztrófális de a tudás nagy!!!!!Csak valahogy nem kamatoztatják ,nem jól menedzselik magukat az emberek!Ezt még tanulni kell.És néha ,sőt sokszor nem a pénzen múlnak dolgok,a hozzá állással vannak komoly problémák!


Na most hogy igy belejöttem a netezésbe vissza kukkantok az előző topikunkba,kicsit nosztalgiázni!!!KépKépKép
Szerintem jó volt terhesnek lenni!!!KépKépKép

Jóéjt!
Mariann
Mariann
 


És mi történt ma reggel!!!?????::::

MARCIKA A HÁTÁRÓL A HASÁRA FORDULT!!!!!!!!!!MA ELŐSZŐR!!!!!!HURÁ!!!!!!!!!


Mariann
Mariann
 


Hello Mindenki,

Képzeljétek! Tegnap este már fél tízkor ordítás volt, mert a gyerek álmos. Na, gyorsan bele is dugtam a kádjába, aztán próbáltam etetni (kb 5x belealudt az üvegébe), és reggel 7-ig hangja sem volt. Kép Ennyit még soha nem aludt. Most bezzeg juszt se - forgolódik, vigyorog, dumál, pakolja a cumiját stb. Szerintem már most meg kell innom az első kávémat, hogy magamhoz térjek, és legyen idegzetem már kora hajnalban hozzá (mert nekem ez még hajnal Kép )

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Mariann, ez igen! Látod, az én Marcim nam hajlandó ilyen produkciókra.
heppi, örülhetsz neki, hogy nem ismered a hajnalt. Én együtt kelek a rigókkal. Főleg egy kilenckilós tüsihajú énekével.
Urszila Döbrögije Kép Mekkorka az a sárga pancsoló? Döbrögi hanyadik gyermek, négy v. három. Elvesztettem a fonalat. Remélhetőleg uccsó keresztlány is hess, iskola kezdődik, és Te végre unatkozhatsz kedvedre. Én is erre böjtölök.
Pasik: Valaha vadásztak, esetleg napokig, aztán hazaértek, ettek, vakaróztak, és bámulták a tüzet. Most robotolnak, és tűz helyett tv. Szerintem az ősapa sem elkötelezett a női egyenjogúság ellen, és már ő is lenézte a gyűjtögetést, főzést, mosását vasalást. Pedig azt tanultam, hogy a kalória nagyobb része már akkor is a barlang körül termett. És még a tüzet is a nők vigyázták. Hát ez maradt. Hadd gondolják, hogy ők a felsőbbrendűek, míg mi tudjuk, hogy is áll ez a dolog.
Gomboc, nekem nem kell páfrány v. mikroszkóp ahhoz, hogy babás legyek. Marci egy elhalt terhességet követő első együttlétkor fogant. Pedig NAGYON VIGYÁZTUNK!!! Hihetetlen boldoggá tett, mikor néhány hónap múlva rájöttem, hogy a hormonjaim nem az AB miatt rendetlenek. Imádtam terhesnek lenni, valószínűleg ez hozott ki a depiből. DE! Most sántán, plusz húsz kilóval, nem vállalhatom a kockázatot. Mióta bot nélkül járok, már azzal sem űzhetem el az uramat. Ezért izgat, hogy mit tegyek. Gyógyszert nem bírom. Virga tippje nem tűnik rossznak, kérdés, hogy szoptatás alatt mennyire megbízható.
Na megyek, végre felöltözni. Íyg túl a reggeli rendrakáson, etetésen három fázisban. Apának virsli, lányoknak sültkrumpli, Marcinak tejcsi.
sofka
sofka
 
 


Sziasztok csajszik!
megint csak gyorsanKép, péntek óta nincs időm írni-olvasni, pedig ahogy látom lenne mit(vagy 3archív teleKép)

szóval a lényeg:
Franyó felvetette(támogatom az ötletetKép), hogy legyen még egy tali míg Zsuzsi itthon van. Megkérdeztem Zsuzsit, hogy mikor lenne jó neki: Ezen a héten van utoljára és jó neki a szerda vagy csütörtök 17óra a Feneketlen tónál(gyerekek miatt messzebbre nem igen jut el). Ki tud jönni és melyik nap legyen??? jó lenne minnél többen találkozniKép

Ja és még egy dolog, Zsuzsi Danija kedden vizsgázik matekból és töriből, drukkoljunk, hogy sikerüljön.Kép Köszi.

Fájó szívvel, de megyek.Kép
Remélem most már hamarosan tudok jönni megint rendesen, addig is várom a jelentkezéseket tali ügyben. Pusza,
Timici
timici
 
 


Timici,
pont most írtam neked mailt, ez jó Kép!

Mariann,
nagyon helyes kissrác Marci, és gratulálok neked a kitartáshoz, a lelkierődhöz!!! Marcinak meg a forgolódáshoz! Kép Manó nem Manócska, Manócskának, ha jól tudom, nincs nete...
Tényleg, nem tudja valaki, mi van vele? Nincs meg valakinek a mobilszáma? Kangi, Csucsuka???

Urszila,
Julka-Döbrögi is tündéri!!! Kép

Maci 2,
annyira aranyos Roni azzal az orrszarvúval!!! Veletek mikor találkozunk már élőben??

Zulu,
jó, hogy visszajöttetek! Ízirájder csajszi nagyon csábos!!! KépKépKép

PsAndi,
voltál dokinál??? Mi újság??

Lányok,
ki tudja, mi van Momóval??? Nagyon eltűnt!!!

Megyek én is, vár a házimunka Kép...

Ja és még annyit, hogy Anka tegnap volt fél esztendős!!! KépKépKép

És még egy: (utólag) BOLDOG NÉVNAPOT Timici Bencéjének, Zsuzsófi Bencéjének és Heni Bencéjének!!!

Pussz
Franyó
franyo
 
 


Sziasztok!

Gombóc!

Tegnap Apa hazért mire leírtam hogy nincs itthon, ezért tüntem el. B. Zs-ot inkább nem fejteném ki, nem annyira jó a vélemény róla, mint ahogy a tv lehozza. Sajnos a pénz beszél, mint annyi mindneben, nem a tehetség a legfontosabb. Ez van.
Pl fagy büszkélkedjek, az a srác, aki a férjeméknél versenyez a forma 1 betétfutamában,a porshe supercupában 20 autó közül a 8. lett! Ezt bezzeg be se mondták, mert nem említenek mást a forma1-el kapcsolatban, csak a B.Zs-ot. Ez kicsit rosszul esett enkünk.Kép

Mariann!

Nagoyn ügyes Marci!

Emma ezt kb 7 hónaposan cselekdte meg!
Én nem voltam manócska, én mindíg Manó voltam. Emma októberben született, ő már majdnem 11 hónapos.Kép manócskáról nem tudok semmit.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?