Sziasztok!
Zita: A CORA-sok mondtak, hogy febr. 1-tol lesz a baba-mama
hetek.
Niki: Luca babe reggel es este szopizik, de szerintem ezek mennyisege max 40-50 ml lehet. Szoval mar csak a feeling kedveert nyomja. Igy is tok orulok, hogy eddig sikerult. 1 eves koraig meg jo lenne kihuzni, de akorul mar csak az estit szeretnem megtartani. Amugy jol vagyunk, koszi, Kuszik Lucam allandoan mindenhova, es ha teheti, felhuzatja magat allasba. Az onallo felallashoz meg gyengecske. De tok cuki, ha vegre all, vigyorog, suttogja: THATTHATTHATTTHA!
Szandra: Egyetemi dolgozok gyerekeinek van az egyetemi bolcsi, ha jol tudom. Majd jol utanakerdezek, foleg annak, hogy mikor szoljak elore, ha mennenk.
Zsuzsi: Ugyik vagytok!!!!
Nem all szandekomben visszamenni melozni egyelore, vhogy ugy erzem, mindig is ezt szerettem volna csinalni: Hatterbe huzodni, torodni, figyelni a kis csoppseg novekedeset, kisergetni ot. Kisteso ugyben eddig az volt az allaspont, hogy legyen kb 4 ev koztuk, de ez anyagi (
) okokbol megfontolando. Az en TGYAS-om piszok jo volt, szoval meg az sem kizart, hogy GYEDrol megyek szulni. Nemtom. Majd kitalaljuk Apaval, addig meg szorgosan lottozunk is.
Madách: Mar nem tudom, ki emlitette, de pont tegnap meselte a szomszed, hogy az o gyerkocet mar nem vettek volna fel, hacsak nem adakozik boszen ennek meg annak az alapitvanynak. Ugyhogy meg be is adja megegy evre oviba a kicsit, mert amugy meg tul picike meg. De azt mondja, mashol is ilyen flakba utkozott. Kivancsi vagyok, ti mit tapasztaltok majd. (Amugy miert is nem lepett meg ez a dolog?! )
Mi most alvas elvalasztasban vagyunk. Luca 8kor kelt, 10kor laudt fel orat seta kozben, ebed utan 1,5et agyban, aztan du. megegyszer felet seta kozben vagy autoban. Ja, es 8-8ig alszik ebredes nelkul ejszaka. Ilyen piszok mazlista vagyok, tudom. De. viszont egyre kesobb akart most mar aludni, szoval azt probalom elhagyni. Jol is jon ehhez a joido, mert nem altatasi setat tettunk, ma sem, hanem kimentunk a jatszoterre, kicsit hintaztattam, neztuk a "nagyokat", szoval tartottam, stb. Hazafele majdnem beajult, de nem hagytam (bocsi), es nem is volt gaz idefent, kicsit kuszott erre-arra, aztan most tolti ebed utani csicsiset. Persze majd megint jon a rosszido, akkor nehezebb lesz, de hat mi konnyu?
Na, eldugulok vegre, pussz