Sziasztok!
Ildi, Andi!
És hova kell küldeni a Libero cimkéket? Én a zacskókat már kidobtam, csak a babák vannak meg. Lécci írjátok meg!
Andi!
Méhszájpolip
? De lehet, hogy a dokid megcáfolja, hiszen mégiscsak látatlanban írta.
Mariann!
Várjuk a kezelésinfókat! És a képeket is!
Kaska!
Megnéztem a képeket, nagyon aranyos Vilcsitek van. Nagyon sokat fejlődött! Szerintem ha nincs jobb megoldás, akkor a hasonaltatás még mindig jobb, mint ébren lenni és 0-24 óráig fáradtnak lenni, nem? Esetleg együttalvás? Ha vigaszra van szüksége, vagy megéhezik akár magától is rá tud csatlakozni a cicire, vagy fel sem ébredve segíthetsz neki. Ennyi idősen még nem fogod elkényeztetni.
Heni!
Én azt olvastam, hogy péntek és vasárnap 7-10 között a legaktívabb. Egyébként holnapra várható a csúcs, mert egy csomóan mennek majd dologozni és bekapcsolják a gépeket, megnyitják az inboxukat... Azt is olvastam, hogy úgy készítette a kitaláló, hogy szeptember 10-ig működik ez a fajta.
Én simán törölgettem a leveleket, ma még nem kaptam egyet sem (kopp-kopp-kopp). A csatolmányt nem nyitottam ki.
Barbi!
Valaki már írta régebben, hogy nagyon csúnya volt a heg. Ha kifakad, akkor nincsen gond, pont ez a lényeg. De ha nagyon aggódsz hívd fel holnap a dokitokat, vagy beszélj a védőnénitekkel. Szerintem normális amit leírsz.
Myssnia!
Szerintem a nagyszülők érthetőek egy kicsit. Férjem főnöke, aki szintén nagypapa azt mondta, hogy az a szép az unokázásban, hogy vissza lehet adni a szülőknek és utána jön a pihi. Ez nálatok annyira nem működik, hiszen Szilárd mindig ott van, és ha nem is ők vigyáznak rá azért hallják, hogy sír, gagyog, sikongat, pakol stb. És lehet, hogy ők ezt már nem viselik olyan könnyen, mint mi
. De már nincs sok, kb. egy év és elköltöztök
! Kitartás, lesz ez még jobb is!
Mi is próbálkoztunk más szúnyogriasztóval, de nekünk hányingerünk volt a szagától, ezért nem mertük Levi szobájában hagyni (elektromos). Ha nekünk rossz, akkor vajon neki miért lenne jó. Aztán egyik ismerősünk mondta, hogy ők vettek a Brendonban bababarátot, szintén konnektorba dughatót, nekünk adták, de elfogyot. Nincs ráírva semmi az üvegre, ma kinézünk a Brendonba hátha ott nem néznek ránk úgy, mint a Megatoysban. Azt hitték, valami ufók vagyunk és hülyeséget keresünk
. Majd elárulom a nevét, ha sikerrel járunk
!
Képzeld felhívtam a Napfürdőt, mert engem zavarnak a talponálló kocsmák a telek széllén (kb. 3-4 van ott), hogy azokkal mi lesz. Azt mondták, hogy részben a Napfürdő telkén vannak, részben másik telken, folynak a tárgyalások a megszüntetésről. Rákérdeztem, hogy van-e már szerződés a bankkal (CIB), mert elkezdenénk a hitelügyintézést, de még nem egyeztek meg, mert még nincs jogerős építési engedély.
Megkérdeztem, hogy vendégeknek lesz-e lehetőség a teremgarázs egy részébe beállni esetleg, de nem lesz, az utcán kell keresgélniük
.
Maci2!
Nálunk nagyon bevált ez a bababarát riasztó, aminek nem tudom a nevét. Levi előtte tele volt csípésekkel, egy éjszaka alatt legalább 3 újat szerzett, de azóta egy sincs, hogy ezt használjuk. Majd megírom a nevét!
Anita!
Nagyon cukros, szinte szirupszerű kamillatea is segíthet önjáró kakaügyben. A szopi közbeni kaki normális dolog, van valami gyomor-bél összefüggés neve is, valahol olvastam
.
Ha a Gripe Water, vagy Infacol nem jön be lehet még próbálkozni az Espumisannal vagy a Sab Simplexel.
Ja és a Hohes-c (csak a piros mert az rostosabb) úgy működik, hogy Te iszod és szoptatsz, így átkerül Robikába is és segít kakilni.
Csucsuka!
Fider-fodor nem volt, és uniszexnek tűnt, de amikor ráadtam...
. Kispapa is jót röhögött, majd megkért, hogy öltöztessem át a FIÁT
.
Nestlét én is gyűjtök nagyon jó cuccok vannak ;).
Férjem már kétszer meggyanúsított, hogy terhes vagyok. Egyszer mint az őrült sajtot keresgéltem a hűtőben, be is vágtam egy nagy szelet Trapistát egy Csárdás sajttal, szerinte ez a terhesség jele. Mostanában pedig nem bírom a fűszeres kajákat, fáj a hasam. Szerinte ez akkor volt így, amikor Levi még pocaklakó volt. És igaza van, tényleg hasmarssal reagáltam a fűszeres kajákra az elején és a végén. Elültette a bogarat a fülembe, már néha én is úgy érzem, émelygek, keserű szájíz.
De hát most menstruáltam két hete, akkor meg nem valószínű, ugye? És mindig vigyáztunk, kivéve kétszer nem annyira...
Húú, egy kisregényt írtam, most már befejezem.
Pusza, Virág és Levi
U.i.: vettünk Levinek fogkefét, a két fogához. Nagyon tetszik neki, fürdés közben kipróbáltuk már
. Élvezi.