Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Felfedem a titkot a Libero -címkékkel kapcsolatban: 5 -öt kell összegyűjteni, és ha beküldöd, kapsz egy játék teknősbékát ami színes és csörög.

Írtam az internetes dokinak, akit Zitu javasolt, már vissza is írt és méhnyakpolipot diagnosztizált. KépKép Muszáj elmennem dokihoz a francba Kép

Andi
psandi

Andi!

KépKépKép

Beu
beu

Én meg kidobáltam a Liberós zacsikat, mert én úgy tudtam, hogy az állatos részéért lehet mesekönyvet kapni, de kiderült ez csak az első 1000-nek járKép
Na mindegy, azért beküldöm, mert valami elefántos bilit sorsolnak.
De hétfőn veszek Liberót, és azt beküldöm a csörgőért. A pelus meg úgyis kell nem?

Heni
heni1979

Sziasztok!

Liberoéktól mi igy 4 hónaposan kaptunk levelet, ebben irják az 5 babáért egy teknős akciót, de én ezt úgy értelmeztem, hogy csak az ő válaszlevelükként (kérdések a pelusról arra válaszolni) él az akció, és igy mindenki egy békára nevezhet, tévedek????
Ha már ilyenek, álliólag Pamperséknél is szoktak lenni ilyen beküldősök, nővérem a megmaradt cuccuokat oda is adta, ezekről tudtok valamit????

Éjjeli alvás: nekünk a hálózsák a nagyoknál nagyon bevált, télen 6-8 éves korig!! Nem kell azon izgulni, hogy nem tud állni benne, mieink még mentek is zsákban.A vékony zsákban megfogni sem nehéz, olyan mint rugiban, a vastag zsáknál én is azt szoktam, hogy csak szopi után -letevéskor- teszem bele.

Köszi a foggratulákat, most már nem olyan nyügi, de még mindig sokat és büdit kakil, lehet, hogy lesz még másik is.
Tegnap megvolt a 4. hasrafordulás, és 10 perce az 5. És elkezdte emelgetni a fenekét is. Családi rekordernek készül, hiába no.

Hozzátáplálások: szerintem amelyik baba jól fejlődik, szépen szopik, annál nem érdemes sietni, lesz rá még 80 éve, hogy ilyeneket egyen, szopizni viszont csak ez a pár évecske van. 1 éves korig a csak anyatej is elég, ha nem fogadja el a hozzátápit. Kisért, hogy most van őszi ez az, én inkább lefagyasztom, aztán ha nagyobb lesz. Az első 3 ennyi idősen (4 hó) már almalézett sőt részben főzelékezett, most juszt se!

Jó ez a babanetes hirlista, én még ma nem is néztem hireket sehol, pedig kisebb fiam nagy autórajongó (csak nálunk a tvzés redukálva van, hogy úgy mondjam fizetni kell érte, pontot, amely pontot meg házimunkavégzéssel (mosogatás, boltbamenés stb) lehet megszerezni, és ő most nagyon pontszűkében van. Ja, ime a 17 éven aluli gyerekmunka GYIVI!!!). Szóval nekünk most jól jöttek a hirek.

Fotók gyönyörűek, mindegyik. Ez a pirosmaszatos baba mit eszik??? (heppi)

Bocs, hogy nem névszerintizek, nem győzöm, 2 nap kimarad, akkor már nem megy.
Tegnap Gellérthegyeztünk, nagycsúszda. MOndjuk 5-6 éve (meg régen) szerintem jobb volt. Mindenesetre Ancsi (4 hó) is csúszdázott a bátyja (10 év) ölében. Kép

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Sziasztok!

Szeretnék Nektek dicsekedni Marcikámmal,de nem tudom hogy kell képet betenni a topikba.
Légyszi segítsetek!!!!!
Milyen idő van otthon? Dög meleg?
Mert itt szerencsére nagyon kellemes 20-23 fok lehet és most megyünk sétálni a közeli erdőbe.
Itt vannak egy hétre a barátaink és velük csellengünk,ami nem könnyű mert nekünk napi 6x kell tornáznunk,és időre,percre pontosan!
Egyébként ha érdekel valakit szivesen leirom,milyen kezelést kaptunk a Svábhegyen,és milyen tapasztalataim vannak.Mert vannak!Kép
KépKépKépKép

LÉGYSZI SEGITSETEK A KÉPEK BETEVÉSÉNÉL!!!!!!

Mariann&Marci
Mariann

Beu!

ja, a magam részéről én is drukkolok hogy holnap végig tudjon menni! A férjemék azért nem annyira szeretik, bár beszélnek vele, mert szerintük nem ő ma magyarországon a legtehetségesebb (henem természetes az a srác aki náluk megyKépKépKép), csak egyedül neki van elég pénze ilyen szinthez már. De hát ez egy technikai sport, ezt mindenki tudja hogy elképesztő pénzek kellenek hozzá.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Tadaaam! :-)))
Ma felraktam egy rahedli kepet a fotoalbumunkba! :-)))

http://babanet.hu/album/main.php?album=552

Csekely par hete keszulok megcsinalni, es ma vegre sikerult! Ez feldobott :-) ami ram is fert, mert kicsit nyomi voltam.

Vilcsi hajnal fel 2 es 5 ora kozott ugy 45 percenkent ebredt fel es kezdett keseregni. Ehes nem volt. Kivartam, de nem aludt vissza, bezzeg a karomban rogton elernyedt :-] Otkor mar erosen emlekeztettem a mosott f*sra, igy megtortem es a hasamra tettem. Igy aludtunk 8-ig...

Mostanaban nappal nagyon jo volt, lehet, hogy van egy josagallandoja, es azt allitja be a hisztikkel es az ejszakakkal? :-/ Mert ezt mar nem eloszor csinalja, csak egyre korabban kezdi :-(
Igazabol azt viselem nehezen, hogy ejjel nincs kihez szolni, sot igyekszem csondben lenni, hogy ne verjuk fel apat is. Csak kozben sikitani tudnek... :-( Nappal meg nem birok aludni. Mar felek az ejszakaktol...

Ja, es nem eleg, hogy a jobb szememrol 2 honapja nem mulik el egy arpa, ejjel elkezdett fajni a bal szemhejam is... :-( Az a baj, hogy betokozodhat, es akkor a szemesz kell kimutse, lekotik a szemem meg minden. Fenenek van ehhez kedve babasan :-( de azert mindket szememen egy-egy bazi ronda dudor, az tobb a soknal...

Na panasznap off, elegem van magambol!

Ha osszejon, irok meg, es nem kuldok tobbet akkora bazinagy levelet, inkabb tobb kicsit... Bocsi, csak anno mar nem maradt erom darabolni...

Csak jokat! :-)))

Kaska
kaska

Kaska! Hogy szoptatsz éjjel? Fekve? Próbálj meg közben pihenni, aludni egy kicsit. Én itthon nem nagyon tudok, mert félek, hogy valami történik Lőrinccel. Nagyon magas az ágy, legurulhat. EGy nagy takarónk van, félek, hogy ráhúzzuk, stb. Viszont otthon anyáéknál az ágy szivacsát mindig letesszük a földre, mert úgy kényelmesebb, és takarózni se nagyon kellett a nagy melegben. Ezért volt olyan éjszaka, hogy az első szopi után nem raktam vissza Lőrincet, hanem aludtunk tovább, aztán ébredés, megint szopi, gyakorlatilag félálomban. Mivel nem kellett félni a fenti veszélyektől, jól ment. Nem tudsz hasonló állapotokat teremteni otthon?
Nappal meg sokszor elszunnyad szopi közben Lőrinc (megint), akkor meg alszik a hasamon tovább, és én is elszunnyadok (mivel mást tenni nem tudok.) Próbáltátok?
ÁrpaKép Hess,hess, kórság szegény Kaskától!!!!!!
Képeket mindjárt nézem.

Mariann! Alig várom a képeket. Itt az üzenet alatt találod a melléklet feltöltése fülecskét, arra klikkelsz, aztán beírsz egy bármilyen címet, majd a tallózással kikeresed, hogy a saját gépeden hova mentetted el. Aztán feltöltés. Majd meglátod, megjelenik egy szövegsor a hozzászólásod végén, ezt kivágással bárhova máshova helyezheted az üzeneten belül. Aztán a nézet során látod is, hogy hogy fog megjelenni.

Ma kutyázott a fiatalúr, lefotóztam, de nagyon rossz kép lett. Aztán már nem ismételte.

Beu
beu

Kaska! Gyönyörű baba Vilka! És együtt is olyan szépek vagytok. Jó a popsibékás póz. Én is szerettem, de egyszer csak eltünt. Látom, a rajtad alvás nem újdonság.
Ez a kedvencem:
http://babanet.hu/album/main.php?album=552&page=3&image=12091

Ez sem rossz:
http://babanet.hu/album/main.php?album=552&page=4&image=12101

És ez is nagyon édes:
http://babanet.hu/album/main.php?album=552&page=4&image=12106

Beu
beu

Sziasztok!

Magdi,
baby gym-et hasznaljuk, egyedul kb. 5 percig van el alatta, ha jo passzban van. Ha nyugos, akkor 0-ig, plusz 10 perc, amig kiengeszteljuk :-(
Ha en is ott vagyok mellette es csorgozunk, akkor neha nagyon jol elvagyunk, de ugye akkor nem lehet mast csinalni...
Mondom, nem egyszeru eset a lany :-) De az az 5 perc is nagyon jo tud lenni, ha mar faj a karom a cipelestol, vagy pisilni kell...

Reka,
Dani nagyon helyes :-))) Imadom, amikor ilyen oldottan alszanak, csak ugyebar elmenyszamba megy :-]

Norka,
csinibaba Jazi :-))) Nem csak tud, milyen stabilan ul! :-)))

Mariann,
jaj, annyira jo, hogy megvagy, es hogy ilyen jo hireket hoztal Marcirol! :-)))
Igazabol en aggodtam is miattad, amikor meseltek, hogy milyen strapat kell kiallnod a dokihoz jaras miatt, es hogy emellett, meg talit akarsz szervezni! Nyilvan most Marci kezelesenek volt prioritasa! :-)))
Kuldj majd kepeket, ha tudsz! :-)))

Csucsuka,
na azt is csak Te, mint sasszemu anyuka veszed eszre, hogy a Te Zsofidnak elallnanak a fulei... :-)

Kangi,
combinyammogas rulez :-))) en pelusozas kozben is meg szoktam reszkirozni, bar sokszor atsuhant az agyamon, hogy egyszer olyat kapok a kepemre, hogy egy evig szerencsem lesz :-)))
Hisztivel en is szeretnek vigyazni, csak soxor nem megy, mert hisztis vagyok :-]
Amugy ha eljutunk a dackorszakba, kevesbe fog szerintem meghatni a hisztije, mert tudni fogom, hogy erti, amit mondok es o is tud beszelni. De ennel a cseppnel ugy erzem, amit en hisztinek ertelmezek, neki csak az, hogy valami rossz es muszaj sirni...

Heppi,
neten szules :-))) remelem, nem csak virtualis babajuk lesz :-0
Gyere majd kocsival hozzank talizni, itt Wekerlen az utcank eleg bekes, csak nem nyomjak fel, esetleg hozd be a gyerekulest! :-)
sajnos, nalunk apa influenzajanak volt ilyen tunete is :-( de hamar elmult! :-)

Evi,
irigy-irigy fodraszert, kozmetikusert! :-))) Szupi erzes lehet, en is naggyon vagyom mar egy kis frizurigazitasra meg tulipiros szinre, csak hogy jobban eszrevegyenek az autosok :-))) de ez is mindig huzodik, halasztodik :-(

Beu,
legzesfigyelo :-E
Neha, amikor harmadszor es utoljara is megnezem lefekves elott, hogy szuszog-e Vilcsi, eszembe jut, hogy talan megis jo lett volna berelni. De ha az ilyen teves riasztasokra gondolok, hat megse olyan nagy baj, kopp-kopp!

Franyo,
tok jo lenne talizni :-), valahogy mindig elkerultuk egymast! :-(
Nalunk ma apaja "Sonkalab Kucu neninek" nevezte az o lanyat :-))) aztan a Kucu nenit visszaszivta :-) de nekem tetszik a mondas is, meg a sonkak is :-)))

Na akkor most level vege, mielott megint monstrumot kepezek!
Ugyis mindjart furdetunk, de azert meg probalkozom! :-)))

Kaska
kaska

Sziasztok!

Eddig mégcsak olvasgattam a topicot és látom soksok tapasztalt anyuka van itt. Kislányom most múlt 2 hónapos, és a BCG oltása még mindig csúnya...mindig begyűlik-kifakad, begyűlik-kifakad...szinte minden nap jön belőle jó nagy adag genny Kép Ez így még normális?

Előre is köszönöm: Barbi
DBarbi

Jujj, lányok, olyan fáradt lettem a mai barátos kertipartitól, hogy ihaj. De ma kipihenem magam, mert Apacuka kint maradt náluk (naná!), Juliska már alszik, lesz egy bugyuta film, aztán csicsika KépKépKép

Gombóc Kép
anyósülésen alvás KépKépKép Mikor az én párom produkálta ezt, aki köztudottan utál autózni, jogsija sincs, én bizony aggódtam, hogy nem kómába esett-e a féelelmtől KépKépKép

Kaska Kép
Viola édes, szép babuka! Mennyit változott már ő is újszülöttkora óta! Kerti talira mi is szívesen megyünk, ha nem ütközik Somló-szürettel.
Szerencsekaka KépKépKép

Beu Kép
fogsorfájás futás közben KépKépKép Apa nemotthon KépKépKép

Miszike Kép
háhá! Nem adom ám a kis hajas babát!!! KépKépKép
Miccsoda? Hogy Bekit fiúnak nézik? Mért a Vakok Intézete mellett sétálsz, ez biztos azért van!!! KépKépKép Azokkal a lepkeszárny szempillákkal, meg a cukinyami orrocskával?
Hát ezek lovak.
Bányalovak Kép

Anita Kép
4 hétre 80 deka, az nem kevés, meg nem határeset, hanem normális, és ha nem lenne ilyen döglet hőség, még feljebb is menne. Szeretném látni azt az embert, aki ebben a kánikulában ugyanannyit eszik, mint téli hidegben! Mecsoda marhaság! Védőnénit szépen építsd le, ha meg furaxik, akkor nézz okosan a megjegyzéseire, és a háta mögött mutogass szamárfület neki. Nem baj, ha épp egy tükör van előtte. Ne aggódj, Robóka pontosan tudja, hogy mennyit kell ennie. Pár hete én is beparáztam, mert Julcsi aztán IGAZÁN keveset hízott (4 hét alatt 20 dekát!!!), de a lányok úgy helyretették a tápszerrel kapcsolatos kósza ideámat, hogy csak úgy füstölt Kép Szóval ne aggódj, Robicsek eszik, alszik, tojik - úgy, ahogyan az neki jó.
A gyógyszer neve INFACOL, a patikárius majd megmondja a szükséges tudnivalókat, de sokan dicsérik.
Mi újság kakiügyben? Úgy rémlik, nem válaszoltál! Nem ám elbújni!!! KépKépKép

Andi Kép
ujjuj KépKépKép Ha ez így van tényleg, akkor hamarhamar ess túl a szükséges ügyleteken és gyógyulj hamarhamar!!! DRUKKKKKK! +++++++++++++

Virág Kép
Levi pipisárgában KépKépKépKépKép AZ Őrült nők ketrecét nézte előző este a nagymami? KépKépKép

Sofka Kép
vegyianyag beszerzési üzletkötő voltam egykoron egy klassz gyógyszergyárnál. Imádtam. Majd még imádni is fogom, remélem, csak addig még szülnék egy tesót is KépKépKép
Millyen csufi gyerekekről irkálsz?!!!!
Apa fürcsi közben KépKépKép

Heni Kép
bocsi, a víruspara miatt nemigen maileztem. Két napja ajánlotta fel barátnőm az ő mérlegüket, így köszi, nem aktuális a kérdés. Mindenesetre tényleg pussz-pussz, hogy utánanéztél, ha legközelebb Pestre jöttök, nehogy már ne együnk egy fini sütit együtt!

Auu, nyafog a dedem! Ilyenkor! Sose szokott!Megyek!

Pussz
Kangi
kangi

Jól van, csak bementem, megsimikéztem, és kijöttem. Még kicsit nyafogott, de most már újra alszik. Háhá! Nem ám majd átszokik az éjszakai vigaszszopikra is! Elég nekem az a nappali nyolc KépKépKép

Myssnia Kép
jaj nem, nem, nem is értettem úgy, hogy szerinted Apacuka rút lenne Kép
Szilárd meg gyönyörű, és pont. Újszülöttnek vélhetően maga Alain Delon is manószerű gombóc lehetett, vagy nyúzott macska Kép

Kangi
kangi

Sziasztok!

Azt nem tudjátok véletlen hogy a Huggies kis vizikovaiért lehet e valamit kapni? nekünk az van sok.
Én a libero up and go emblémákért most kaptam képeskünyvet, mit sütsz kis szűcs. Hogy ezt mikorra fogja Emma kimondan?Kép Egyenlőre jól eletépte az egyik lapját kerezstbe, celluxozhaton. Na d e aszándék a lényeg, nem hogy praktikus dolgokat küldjenekKép

Manó

KépKép
manó

Kaska! Azért jó a légzésfigyelő, ez volt az első téves, remélem nem lesz több, mert beteszem a második lapot, és akkor elméletileg nem tud legurulni. Én nyugodtabb vagyok. Igaz, háromszor kelek fel megnézni, hogy bekapcsoltam-e. Kép

Heppi! Hozzátápis képet tölts fel az albumba.

Beu

Beu
beu

Megint énKép

KangiKép

Előreláthatólag októberben megyünk megint Pestre, téli ruhát spájzolni a KengurubólKép, és Apa akkor lesz szabin.
De majd jó előre megbeszélünk mindentKép

Dorinának új szokása van: éjfél és hajnali 2 között minden éjjel berottyant a pelusba, tisztába kell tenni, utána meg felvidul, alig akar visszaaludni. Pedig zseblámpánál teszem tisztába, hogy ne legyen világos.

Ha valaki nagyon ráér, világosítson fel erről a vírus dologról amolyan szájbarágósanKépKép

Ugyanis nettelenül nem tudtam követni az eseményeketKép (ugye a függőségKép)
Annyit hallottam, hogy holnap 20 és 23 óra között terjed. Vagy ez nem igaz?
Van Norton Antivírusunk. Az nem írtja ki?
Ehheh a vírus dologhoz sosem értettem.
Úgyhogy légyszi, légyszi, aki ráér... KépKépKépKép

Heni
heni1979

beu!

egyetértek! Nálunk az elejétől bent van mindkét lap és kb 8-9 hónapos koráig nem volt egy téves riasztás sem. Akkor volt 3, mert olyan szinten felmászott a szentem a rácsra hogy kivédhetetlen volt,. Most úgy van bent a két lap, hogy az egyik a fejénél, a másik ami mg alul van az átlósan van bent a kiságyban. Azóta mióta így tettem megint nem volt téves riasztás. Én kb 1 éves koráig szeretném alatta hagyni. Nálunk külön szobában alszik, ha nem lenne alatta én nagyon rosszul aludnék. Mikor kórházba kerültünk aod anem lehetett vinni, és én órákat töltöttem azzal hogy figyeltem hoyg vesz e levegőt. Éjjel is ahányszor felébredtem, annyiszor mentem az ágyához.

Heni!

Az a lényeg hogy ne nyisd meg a mellékletet. akkor nem csinál semmita gép. csak töröld ki az üzeneteket. Norton kiszúrja, d ecsak kiírja hogy talált valamit és hogy mit csináljon. Én akkor arra kattintok hogy finished, aztán törlöm az üzit. ma már nem jött egy sem!!!

manó

KépKép
manó

Heni! Mitse tudok róla, szerencsére... Nem mondok semmit, nehogy elkiabáljam. Most küldött apa egy levelet, de nem merem kinyitni. Kép

Kangi! Alain Delon gyermekkori megnyilvánulásának vizuális megjelenítése KépKépKép Irigy a kerti partiért.

Barbi! Nekünk nem fakadós a heg, nem tudok segíteni, de többeknél van hasonló. Majd biztos írnak a lányok.

Beu
beu

Mariann,
persze, hogy érdekelnek a tapasztalataid, és persze a képek is!!!

Myssnia,
nálunk pont ez játszódott le a múlt hétvégén. Idáig mindig kimentünk apukámékhoz, mert hogy annnyira unokázni akartak. Nekem meg jól jött egy kis pihi. De most hétvégén Beki nagyon nyüszi volt, én épp nem értem rá, és a nagyszülők hurcolgatták fel-alá. És hát eléggé megunták. Szegénykém kézben is nyüszizett, ha leraktuk, meg sakálordításban tört ki, de azért apukám megkérdezte, hogy nem hallgat-e el egy idő után úgy... Úgyhogy egy darabig én sem bízom rájuk. Valószínű, már elfelejtették, hogy mi is ilyen rosszcsontok voltunk. És már eltűnt az újdonság varázsa, már csak egy nyűgös csecsemő maradt helyette...
És ne aggódj Szilárd miatt, fog ő még fél disznót enni! Kép

Kaska,
naggyon aranyosak a képek!!!
Próbáld meg a rosszban meglátni a pici jót, hogy milyen jó, amikor Vilcsi rajtad alszik. Én most is szeretném néha, de már Beki nem marad meg a hasamon, pedig úgy hiányzik. Néhány hónap, és neked is csak egy szép emlék marad, a sok bömbire meg nem is fogsz emlékezni.

Norka,
hogy ízlett Jázinak a tejpép? És Neked? Kép
Itt van egy kendős kép, még Kaskáéknál készült:
Kép

Képzeljétek, Bekinek kibújt a harmadik fogacskája!!! Épp az ujjamat rágicsálta, és teljesen véletlenül éreztem meg.

Apamentes hétvégém van Kép. Haverozik. Nincs valaki hasonló helyzetben? Talizhatnánk.

Pusz
Miszike
miszike

Myssnia!

Sajnos nálunk is ez van, hogy együtt lakunk, és hát Emma is meg én is általában kint vagyunka nagy szobában, ami anyukámé, mióta Emma mászik meg jár, nem marad meg nálunk. és hát ő is hisztis, meg nyügi stb, és anyukám is nagyon ki szokott rá akadni, hogy nincs egy nyugodt pillnata. Hát ez van,24 órábn át együtt élni egy kisgyerekkel nem olyan nyugis dolog, könnyebb meszziről nagyszülőnek lenni. Amúyg anyukám baby sitterkedik és imádják a ygerekek és ő is nagyon jól bánik velük, és Emma is imádja őt és mindíg rajta lóg, húzza sétálni meg minden és hát tényleg elég fárasztó kölyök. De ti úgyis nemsokára külön költöztök és helyreálla rend. mi egyenlőre szobát fogunk cserélni, hogy anyukámnak legyen egy külön kis fészke és Emma bitorolhassa nappalitKép

manó

KépKép
manó

Kangi!

Köszi a biztatástKép.Ne haragudj, de lehet, hogy lemaradtam a kérdésedről, próbáltam ismét megkeresni, de nem találomKép. Kakiügyben? Nem nagyon volt kakika eddig csak kuppal, de ma képzeljétek egy kis cukros vízet adtam Robónak és volt is kaki. Olyan ki tündér volt, mivel éppen szopi közben kívánkozott az a kakika kijönni és annyira figyelt rám, hogy most ugyan mi is történikKép. Ugyanis ilyen még nem volt, hogy szopi közben kaki...
Tündéri volt. Remélem a görcsökre is használ majd egy kevéske ví. Szorítsatok!!

Myssnia: múltkor írtam egy emailt, megkaptad? Abban írtam egy kicsit magunkról, ha esetleg nem ért oda írok másikatKép magunkról.A védőnőnk szerintem nem egy, mert az enyének van egy lánya is.
Merre futottál?

Miszike: a fotó szuperKép
anita77

Lányok, ez már a vég... Megettem a lányomnak holnapra szánt bébidesszertet...

Miszike
miszike

Anita Kép
azt írtam, hogy szerintem (és a szakírások szerint se) alkalmazz kaki érdekében mechanikus piszkatúrát. Persze egyszer-egyszer, ha nagyon kínlódik, akkor lehet, de RENDSZERESEN semmiképpen sem, főleg, ha normál úton is jön kaki. Ha pár napig nincs, az NEM BAJ!
Masszírozás szélgörcs ellen és kaki érdekében dzsal.
Cukros víz nem rossz gondolat, hurrá önjáró kakika!!! Próbálkozhatsz egy kanálka szőlőlével is. Gondolom, csak egy picit adtál neki, egyébként nem azzal itatod (ha nagy meleg van és igényli, sima forralt és visszahűtött vizet adhatsz neki nyugodtan,a bélbolyhait nem bántja).

Auu, a parádén most indították a tüzijátékot! Dörög!!!

Elkókadtam. Jó éjt!
Kangi
kangi

Miszike KépKépKépKépKépKépKépKép
Lehet, hogy Julcsi ezért nem eszik meg semmit? Mert tudja, hogy úgyis megenném előle???
KépKépKépKép
Adj neki holnap őszibarit, a desszertet meg fogda nyuszira Kép

Pussz
Kangi
kangi

Sziasztok!Kép

Megjöttünk a biciklizésből, kölkek nagyon élveztékKép.

Csak gyorsan átfutottam a heti termést (volt ugyebár gazdagonKép), most gyorsan pár dologra reagálnék, mielőtt alaposabban belemélyedek.

Mariann,
hurráhurrá, sokat gondoltam Rátok, örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a skacKép.

Gombóc,
végül nem utánfutóval mentünk, de azt hiszem, Mac szempontjából jobb lett volna, abban lehet aludni is, a biciklisülésben kissé körülményes lett volna, így ha valamely utód elszunnyadt, autós mentést kértemKép.

Kangi,
jesszasz, ki volt az a félkegyelmű, aki ilyent mondott Julcsira?!

Anita,
az én lánykám soha nem hízott ennyit! Szerintem a heti 20 deka tankönyvi, születési súlytól függetlenül.

Erről jut eszembe, Mac megint nem hízott egy árva grammot semKépKépKép. Pedig valami eszméletlen mennyiséget evett a héten is, mindenki azon röhögött, hogy ha valakinél kaját látott a csaj, azonnal rátapadtKép. Úgy harmincszor evett egy nap, gondoltam, hú mennyit fog most hízni, itthon már előre dörgöltem a tenyeremet, hogy hű mekkora gyarapodást fogunk látni, aztán tessékKép. Már attól félek, hogy valami anyagcserezavara vanKép, és ráadásul a jövő héten megyünk hivatalos havi méreckére, biztos megint hallgathatom a védnénit. Na gyorsan beteszek valami vidámabbatKép.

A megfáradt ízirájder

Kép

Esténként kikocsizott a csajKép

Kép

Majd még lesznek fotók, csak most egy laptopon figyelnek, át kellene bűvölni.

pusz, megyek olvasgatok mégKép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!
Hát, babyszityót én sem találok mostanában. Sejtettem, hogy három dedre már nem felügyel senki szívesen. Apa ugyan elég vállalkozó szellemű, viszi magával a lányokat bevásárolni, meg lebonyolította a szülinapi bulis szállításokat stb. De azt állítja, hogy ha mögöttem becsukódik a kapu, MArcipán szeme azonnal kipattan. És ugyan nem sír, de nem lehet letenni (csak hogy pukkadozzatok: különben a járókában dekkol, de ki bírna több mint 9 kilót cuccolni egész nap, meg hát szegény Orsi így is elég zizis). És valóban, eddig mindig arra jöttem haza, hogy ott ülnek a férfiak, és újságot olvasnak meg tévét néznek.
Anyukám régebben kapható volt, de mostanában a húgom nála lakik a 14 hónapos fiával. (Városi lakásban nem bírták a meleget). Múltkor ott voltunk, és Bálint gyerek megtámadta a Marcit fogó mamát. Úgyhogy nem kockáztatok. De ha a lányokat elviszik, nekem az is vakáció.
Védőnő felénk sem épp. Fekszek a fekvőgipszben, próbálom kipiszkálni a nyöszörgő csecsemőt a mózeskosárból, ő meg csak nyomja, hogy szoptatás alatt nem ajánlott a karfiol. Eszébe sem jutott megkérdezni, hogy vajon ki főzné meg?
Myssnia, irigyellek a futásért. Én tavaly nyáron végre újra kezdtem, aztán meg a méhlepény nem jó helyen tapadt... Most meg örülök, ha járok. Majd jövőre. De kaptam egy tuti videókazettát szülés utánra. Remélem beválik.
Marcipán ma megtekintette velünk a Kolibri színház Bors néni produkcióját. Nagyon rendesen viselkedett, a végén még aludt is, pedig elég hangos előadás volt. Sokan irigykedve nézték. Hja, a harmadik gyerek sosem aludna, ha teljes csemdre várna.
sofka
sofka

Leszter,
nézd mit talált Neked Apucim:
Kép

Ma nagyon pihent vagyok, vigyázzatok velem.

Miszike
miszike

Heni
Jó kérdés. a pixel lehet többféle is a nyomtatási kép a fix, ha megadod, hogy 10x15. Vagyis lehet egy képet kinyomtatni úgy, hogy 283x435 pixel, és ez 10x15 cm, de lehet 1000x1500 pixel is. Próbáld meg a 283x435-ötöt. Remélhetőleg nem lesz pixeles nagyon.

Beu
Eddig ingyen volt a net, egy RAS nevű modemes-visszahívásos rendszer. Most már csak a céges oldalak láthatók vele, origo, matáv, axelero, mail, de babanet már nem. van még egy-két ora netquickes csomagom, most azt használom. Nemsoká kapok itthonra adsl.t a cégtől, csak gyözzem kivárni...

VirgaKép
Milyen a bababarát szúnyogriasztó?
Mert nekem vape van, de van akinek folyik a könnye-orra tőle.

PSandi
Hát nem jó hír, lehet, hogy csak egy fagyasztásos műtét lesz, azt meg meg sem érzed. Vagy hülyéket beszélek? A barátnőmnek méhnyaksebet kezeltek így.

KaskaKép
Nagyon édes Vilka, csudi sokat változott, egyre szebb!
szemKép, éjszaka nálunk is katasztrófa

MiszikeKép
Gratula a 3. foghoz. Beki aztán nem lazsál, gyorsan kibujasztja a fogacskákat, így kevesebb nyűggel jár, ha van egyáltalán nála szó ilyenről.
Most töröm a fejem, és eszembe jutott az az elvetemúlt(, vagy mégsem?) ötlet, hogy, olvastam, hogy a 3 kerekű babakocsikkal futni szoktak az anyukák. Kiváncsi vagyok Szilárd mit szólna, vagy azok a babák nagyobbak már? Már előre röhögök magamon.Kép

ManóKép
Jan-febr-tól dolgozni fogok. De a költözés csak jövő augusztus felé lesz. Szóval addig mi lesz Sziárdal? Mert még pár hónapja azt mondták, hogy majd itthon lesz velük. De akkor nem értem, hogy mit csinálnak majd vele, mert 1 évesen lehet futni utána...Kép

AnitaKép
Bocsesz, olvastam, csak közben szünt meg a rendes netem, és hát kevesebbet voltam gépközelben. Ezek szerint a legtöbb védőnő gáz Jb-ben. Kár.
Kaki: nem jött be a hohes-c? Mert itt sokunknak segített. A cukros víz is segít az emésztésben, legalább is a gyerekdokink mondta.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület

Valaki kérdezte, hogy ki van az Anyák Lapjában: Kakukkfű és Emma.

Heppi,
KépekKép

Anita,
VédőnőKép.
Súly miatt ne aggódj. A kórházban kaptam egy füzetet (Kedves Baba címmel), idézem: "Először visszanyeri születési súlyát, majd hetente kb. 200 grammot hízik." Különben sem egyenletesen fejlődnek. Van amikor többet van amikor kevesebbet híznak.

Myssnia,
SzülőkKép Pedig Szilárd tündéri.
Irigyellek, én utálok futni.

Heni,
10x15-ös kép kb. 283x425 pixel (de nem biztos, hogy ilyen a képoldalainak aránya).

Virág,
Milyen az a bababarát szúnyogriasztó? Ronit is megcsípte egy dög.Kép

Andi,
Remélem mégsem lesz igaza az internetdokinak. Mielőbb menj dokihoz. Drukk!

Norka,
Hány címkét kell visszaküldeni a Kecskeméti bebiételekről? És én választom, hogy mit szeretnék?

Mariann,
Engem érdekel, hogy milyen tapasztalatokat szereztete, milyen kezelést kaptatok.
Képfeltevést látom már írták.

Kaska,
Éjjeli ébredes is ismerős. Kitartás!
ÁrpaKép, utálom. Nekem is nagyon nehezen múlt el, még most sem tökéletes, de azért már jó.

Miszike,
KépKép
Fogacskához gratula!

Zulu,
KépekKép
Biztosan lemozogta a sok kaját.

Nadine,
Roni is olvas márKép
Kép

Küzdelem:
KépKép

Maci_2
maci_2

Már akartam írni, hogy kb. 2 hete Roni dekoltázsán egy fehér foltot vettem észre, festékhiány lehet.KépKépKép Korábban nem volt ott! Az ilyesmi meddig jöhet elő? Mit lehet vele csinálni?

Maci_2 + 5 hós foltos Roni
maci_2

Zulu
Pont ma jutott eszembe, hogy mikor jössz már.
Izirájder kép nagyon-nagyon rulez. fotopályázatra csillagos 5-ös.

MiszikeKép
bébidesszert. KépKép
én meg szilárd arcáról kanállal összegyüjtött kajcsit mindig bekapom. Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Anita!
Szopi közben kaki nagyon édi. Tényleg úgy tud nézni Lőrinc is, hogy majd megeszem. A masszírozás tényleg nagyon jó kakira.

Miszike! KépKépKép Miért is nem kezdtem korábban a hozzátáplálást? Akkor lenne itthon bébidesszert.

Nálunk tök jól látszott a tűzijáték.

Myssnia! Én is azt hallottam a 3kerekűről, hogy futókocsi. Szerinted azok a képek, amiket a kamerával csinálok, és kis felbontásúak, javíthatók valahogy utólag?

Maci! Roni nagyon aranyos.

Beu
beu

Kaska,
Megnéztem az albumotKép. Milyen nagy már Viola!

Maci_2
maci_2

Zulu!
A Te gyerkőceid is tündérkék.

Jaj, és majdnem elfelejtettem:

Timici Bencéje! Boldog névnapot!

Jó éjt, Beu
beu

Maci2
Ronifotók is szupertündériek! Kép
Küzdelem aranyos, még ha az orrszavú javára is dölt el a meccs. Festékhiányt sajna nem tudom, sőt az anyajegyek előbújásának idejét sem.
myssnia
Budapest XI. kerület

BeuKép
Ha csak a kamerán beállítható a kép minősége jobbra. Ha nem, akkor nem igen lehet javítani már. vannak trükkör progik, amik próbálnak javítani, de kkonkrétan nem ismerek ilyet.
Most tényleg. Szerintetek szadilás lenne Szilárdal futni.

jó éjt!
Egy önző anyuka, aki futni akarKép
myssnia
Budapest XI. kerület

BeuKép
Ha csak a kamerán beállítható a kép minősége jobbra. Ha nem, akkor nem igen lehet javítani már. vannak trükkör progik, amik próbálnak javítani, de kkonkrétan nem ismerek ilyet.

Most tényleg. Szerintetek szadilás lenne Szilárdal futni?

jó éjt!
Egy önző anyuka, aki futni akarKép
myssnia
Budapest XI. kerület

Myssnia,
kösziKép.
Nálunk igen sok anyó rohangász 3 kerekessel, láttam már egész pici bébikét, aki az autósüléssel volt felcsapva a vázra. Én is úgy futkorásznék, csak 2 gyerkőccel kicsit macera. Egyszer próbáltam, Mali motorral jött, de sajnos függetlenítette magát tőlem, én meg csak rikoltoztam utána futás közben, egyre elhalóbban. Minket bámult már minden szembejövő, sőt olyan is volt, aki készségesen fülöncsípte a fiamat, mert azt hitte, őt kergetemKép. Úgyhogy feladtam. De a babakocsi tényleg jól szuperált, könnyű volt tolni, Mac élvezte, csak hát az idegeimKép...

Timici,
juj, majdnem elfelejtettem Bencének boldog névnapot kívánni!Kép

Maci_2,
szerintem nézesd meg Ronit bőrgyogyival, Malinak volt ilyen foltocskája régen, kapott rá valami spáci krémet, és elmúlt. Sajnos már nem emlékszem a nevére, mert már annnnyira rég voltKép.
OlvasóRoni szupiszupi!KépKépKép És OrrszarvútgyőzőRoni is!KépKépKép

Sofka,
védnéni szuper darab lehet felétek is. II. ker-hez tartoztok?

Miszike,
és milyen desszert volt? KépKépKép

no, azt hiszem, nyugovóra térek, holnap rohangászós nap lesz.

Bömbimentes jóéjt mindenkinek!Kép
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Hali Csajok!

Micsoda élet volt itt... Nálunk hétvégék eléggé pörgősek, nem jutok a gép elé.Kép

Miszike, Myssnia, Manó
Sajnálom, hogy a nagyikkal problémáitok vannak... nálunk pont az ellenkezője, őket nevelni kell, nehogy elrontsák a lányt (aki különben nagy gézenguz, addig kokkettál az emberrel, amíg az felnem vesziKép). Most, hogy kezdődik a suli, nagyika elkezdett óbégatni, hogy mégse kellett volna maradnia dolgoznia, mert így kell bébicsősz, meg bölcsi... én meg inkább örülök, hogy dolgozik, szeritem különben elég hamar az idegeimre menne... "Danikám gyere, menjünk a szobiba, rá csücsükélsz a bilcsikére/bilkóra" hogy csak a legextrámebbet írjam le... grrrrrr

Maci2, Zsófim is olvasgatmár, ja és bátyó hatására autózik isKép. Édes Ronid van nagyonKép

Zulu, jaj de jó, épségben megjöttetek, a nagy kalandozó bámulatos a képeken! Mi is úgy jöttünk haza, hogy ez a lány rengeteget hízott... nos 2 hét alatt 10 dekát... de most elég husikának látomKép.

Kaska, nagyon jók a képek, nodehát ilyen fotómodellel könnyű dolgotok vanKép. Hisztis éjszakákért sajnállak, remélhetőleg a meleggel ezek is elmúlnak!

Pampers is tud nagyon jó cuccokat küldeni, ott általában a vonalkódot kell gyüjteni (van nekünk így táskánk, de pl. a medence partján is pamperses fürdőlepedő-köntös van a DaninKép). Mondjuk én minden ilyet gyüjtögetek, amikor libero-baba volt a srác, pikkpakk lett takarónk párnávalKép. Éppen Nestlés vonalkódokat gyüjtünk, ott is van pár jópofa cucc...

Miszike, 3. fog? Nem semmi!Kép Fiúnak nézték a picilányod? Biztos kék zoknit adtál rá, a többit meg eltakartad, mi?Kép Szerintem nagyon-nagyon hasonlít Rád, és a lüke sztereotípiák miatt, ha fiú lenne is, én akkor is lánynak néznémKépKép És a bébidesszert jól esett? akkor váljék egészségedre!Kép

Anita, már látom, hogy mások is reagáltak, de azért én is megnyugtatlakKép az én itthoni irodalmam szerint az első 3 hónapban a heti 15-20 deka a normális, átlagos gyarapodás. A dokink szerint úgyis gyerekfüggő... Nálunk mindkét csemete gramra és centire pontosan ugyanakkora volt 10 hetesen, pedig születéskor a csajnak volt 90 deka előnye...

Virág, és mit szólt apája a lányosított Levihez? De ha nem volt fiderfodor a sárga rucin, akkor még nem is annyira gázos a nagyiKép

Jaj, biztos kimaradtak még, de hulla vagyok, úgyhogy megyek csucsukálni
Pussz
Zsófi
csucsuka

Myssnia!

Rit Dodóval rendszeresen fut a Margit szigeten ha jól tudom, a 3 lkerekű kocsival. nem szadizás.
Szerintem a szüleid fognak vigyázni Szilárdra és nem lesz semmi gond. Anyukám azt szokta mondani hogy teljesen más, amikor elvállaja hogy vigyáz a gyerkőcre (legyen munka vagy unoka), és arra ksézül. ehhez igazítja napját (én már hagytam itt Emmát 2 napra, így éjjel is ő volt vele), őt az egész napi hiszti, tityi-totyi (vagy én vagyok útban vagy Emma vagy mindkettenKép) idegesíti, meg hogy elvileg velem van Emma ő meg csinálná pl a háztartási munkát, de Emma úgy dönt hogy akkor ő most odamegy és belekapaszkodik és hisztizik hogy sétáljon vele, meg nekem is eszembe jut hogy amíg alszik lerohanok közértbe, de alighogy kilépek az ajtón Emma menetrendszerint felébred stbKép Már én is elhatároztam hogy nem hagyom ennyire rá és nem lezsünk egész nap együtt, de nálunk nagyon kicsi a szobánk , hiába van nekünk kettő, de neki meg egy nagy van és Emma ott szert lenn. Ezért fűzök most nagy reményeket szobacseréhez. Amibe viszont a férjem nem akar belemenni, de ez már más lapra tartozik, muszáj lesz rávenni, mert ez így nagy konfliktus forrás.

manó

KépKép
manó

Zsófi!

amúgy én anyukám nagyon aranyos, szuper jó lenen minden, ha kb 1 sarokra lakna tőlünk. Egyszer lakott 2 hónapig külön (egy idős nénit ápolt) és nagyon jó volt. Ha mentünk, ha jött örült hogy Emmázhatott, épp ahogy te is leírpd ő is úgy vislekedett, semmi vita. csak ez együtt lakás hozza ki az ilyen szitukat, szerintem myssniáéknál is ez van. Az az igazség hogy évi 365 napon át és naponta 24 órán át való az ő idegeiknek már a pici baba. Egy mami dolga za hogy amikor találkoznak kényztesse az unokát, játszon vele és néha elvigye hétvégére. De ez nem oldható meg együtt lakásnál, és így kicsit fura helyzetbe kerülnek szegények.

manó

KépKép
manó

Manó,

teljesen igazad van, csakhát nálunk is kicsi a távolság (1 ház van közöttünk)... Ami persze az esetek 98%-ban nagyon jó! Csak az a fránya 2 % ne lenne... pedighát énse szólhatok egy rossz szót semKép

Zsófi
csucsuka

Zsófi!

Mit nem adnék egy ház távolságértKép Jelenlegi problémáink 98%-át megoldaná 1 ház távolságKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Anita!
Mi próbáltuk az Infacolt, mert többeknek bejött, de nekünk sajnos nem Kép

Beu!
Futás, fogsorkiesés: nem lehet, hogy görcsösen összeszorítod a fogad és azért fáj?

PIldi!
Itt a babanet főoldalán van a Pampers linkje, ott szokták leírni az aktuális akciókat.

Miszike!
Egészségedre! Jólesett? Beki biztos nem bánja, főként ha holnap kap másik deszertet. Kép

Magdi
gallainémagdi

Sziasztok!

Ildi, Andi!
És hova kell küldeni a Libero cimkéket? Én a zacskókat már kidobtam, csak a babák vannak meg. Lécci írjátok meg!

Andi!
Méhszájpolip Kép? De lehet, hogy a dokid megcáfolja, hiszen mégiscsak látatlanban írta.

Mariann!
Várjuk a kezelésinfókat! És a képeket is!

Kaska!
Megnéztem a képeket, nagyon aranyos Vilcsitek van. Nagyon sokat fejlődött! Szerintem ha nincs jobb megoldás, akkor a hasonaltatás még mindig jobb, mint ébren lenni és 0-24 óráig fáradtnak lenni, nem? Esetleg együttalvás? Ha vigaszra van szüksége, vagy megéhezik akár magától is rá tud csatlakozni a cicire, vagy fel sem ébredve segíthetsz neki. Ennyi idősen még nem fogod elkényeztetni.

Heni!
Én azt olvastam, hogy péntek és vasárnap 7-10 között a legaktívabb. Egyébként holnapra várható a csúcs, mert egy csomóan mennek majd dologozni és bekapcsolják a gépeket, megnyitják az inboxukat... Azt is olvastam, hogy úgy készítette a kitaláló, hogy szeptember 10-ig működik ez a fajta.
Én simán törölgettem a leveleket, ma még nem kaptam egyet sem (kopp-kopp-kopp). A csatolmányt nem nyitottam ki.

Barbi!
Valaki már írta régebben, hogy nagyon csúnya volt a heg. Ha kifakad, akkor nincsen gond, pont ez a lényeg. De ha nagyon aggódsz hívd fel holnap a dokitokat, vagy beszélj a védőnénitekkel. Szerintem normális amit leírsz.

Myssnia!
Szerintem a nagyszülők érthetőek egy kicsit. Férjem főnöke, aki szintén nagypapa azt mondta, hogy az a szép az unokázásban, hogy vissza lehet adni a szülőknek és utána jön a pihi. Ez nálatok annyira nem működik, hiszen Szilárd mindig ott van, és ha nem is ők vigyáznak rá azért hallják, hogy sír, gagyog, sikongat, pakol stb. És lehet, hogy ők ezt már nem viselik olyan könnyen, mint mi Kép. De már nincs sok, kb. egy év és elköltöztök Kép! Kitartás, lesz ez még jobb is!
Mi is próbálkoztunk más szúnyogriasztóval, de nekünk hányingerünk volt a szagától, ezért nem mertük Levi szobájában hagyni (elektromos). Ha nekünk rossz, akkor vajon neki miért lenne jó. Aztán egyik ismerősünk mondta, hogy ők vettek a Brendonban bababarátot, szintén konnektorba dughatót, nekünk adták, de elfogyot. Nincs ráírva semmi az üvegre, ma kinézünk a Brendonba hátha ott nem néznek ránk úgy, mint a Megatoysban. Azt hitték, valami ufók vagyunk és hülyeséget keresünk Kép. Majd elárulom a nevét, ha sikerrel járunk Kép!
Képzeld felhívtam a Napfürdőt, mert engem zavarnak a talponálló kocsmák a telek széllén (kb. 3-4 van ott), hogy azokkal mi lesz. Azt mondták, hogy részben a Napfürdő telkén vannak, részben másik telken, folynak a tárgyalások a megszüntetésről. Rákérdeztem, hogy van-e már szerződés a bankkal (CIB), mert elkezdenénk a hitelügyintézést, de még nem egyeztek meg, mert még nincs jogerős építési engedély.
Megkérdeztem, hogy vendégeknek lesz-e lehetőség a teremgarázs egy részébe beállni esetleg, de nem lesz, az utcán kell keresgélniük Kép.

Maci2!
Nálunk nagyon bevált ez a bababarát riasztó, aminek nem tudom a nevét. Levi előtte tele volt csípésekkel, egy éjszaka alatt legalább 3 újat szerzett, de azóta egy sincs, hogy ezt használjuk. Majd megírom a nevét!

Anita!
Nagyon cukros, szinte szirupszerű kamillatea is segíthet önjáró kakaügyben. A szopi közbeni kaki normális dolog, van valami gyomor-bél összefüggés neve is, valahol olvastam Kép.
Ha a Gripe Water, vagy Infacol nem jön be lehet még próbálkozni az Espumisannal vagy a Sab Simplexel.
Ja és a Hohes-c (csak a piros mert az rostosabb) úgy működik, hogy Te iszod és szoptatsz, így átkerül Robikába is és segít kakilni.

Csucsuka!
Fider-fodor nem volt, és uniszexnek tűnt, de amikor ráadtam... Kép. Kispapa is jót röhögött, majd megkért, hogy öltöztessem át a FIÁT Kép.
Nestlét én is gyűjtök nagyon jó cuccok vannak ;).

Férjem már kétszer meggyanúsított, hogy terhes vagyok. Egyszer mint az őrült sajtot keresgéltem a hűtőben, be is vágtam egy nagy szelet Trapistát egy Csárdás sajttal, szerinte ez a terhesség jele. Mostanában pedig nem bírom a fűszeres kajákat, fáj a hasam. Szerinte ez akkor volt így, amikor Levi még pocaklakó volt. És igaza van, tényleg hasmarssal reagáltam a fűszeres kajákra az elején és a végén. Elültette a bogarat a fülembe, már néha én is úgy érzem, émelygek, keserű szájíz.
De hát most menstruáltam két hete, akkor meg nem valószínű, ugye? És mindig vigyáztunk, kivéve kétszer nem annyira...

Húú, egy kisregényt írtam, most már befejezem.
Pusza, Virág és Levi

U.i.: vettünk Levinek fogkefét, a két fogához. Nagyon tetszik neki, fürdés közben kipróbáltuk már Kép. Élvezi.
virga

Myssnia!

Köszi szépen. Megpróbálom majdKép

Bence a kezébe vette Dorina hozzátáplálásátKép
Kért tejet (de ugye azt csak cumisüvegből lehet inniKép) és vitte Dornának, dugni akarta a szájába. Épp akkor kaptam el, hogy mit csinálKép
Nem semmi az én fiam.

Dorina fél üveg bébiételt hajlandó megenni, többet egy kanállal sem.
Amit én főzök neki, az meg nem is kell.
Bence is ilyen voltKép

Olyan mérges vagyok, mert a Babaszobán van albumunk, és az a szabály, hogy azok lesznek a nyertesek, akik benn vannak az első 90-ben, és a kihúzott lottószámok helyén állók kapják a nyereményt. A legkisebb számúé a főnyeremény.
Dorina albima 21. lett.
Tegnap kisorsolt legkisebb lottószám: 23 Kép

Myssnia, ti nyertetek?

PIldiKép

Az idén nyáron nem volt Pampers akció, de én szorgosan gyűjtöm a zacsikat, mert tavaly Fischer Price játékokat küldtek, már 6 vonalkódért, de medencét, sapit fürdőköpenyt is kaptam már tőlük.

A Nestlé kódokat is érdemes gyűjteni, mert jó dolgokat lehet kapni. A bébiételek- italok 1-1, a tejpépek 3, a tápszerek 8-10 pontot érnek.
Amikor a Bencénél gyűjtöttem, volt, aki eladta db-ját 60-70 Ft-ért.

Még jövökKép

Heni
heni1979

Auu Lányok, micsoda éjszaka ... Julcsi éjfélkor is ébredt meg fél ötkor is KépKépKép Tudom, disznóság, hogy itt picsiook, de eléggé aggaszt ... Persze, gondolom, a meleg.
Aztán most meg nem hajlandó délelőtt aludni, cumival sem, óbégat. Pedig kapott szopit is, a hasa sem fáj, cirógattam is, a szopiba beleszenderedett, akkor kicseleztem a cumival, de 20 mp múlva kipattantak a szemei és azóta üvöltözik. Mondjuk még csak kábé két perce, de nem tudom, mi lesz belőle ...
Most még adok neki cumit megint, aztán hagyom egy kicsit, hátha álomba nyunnyogja magát.

Pussz
Apanélkül leamortizált Kangi és ordi Julcsi
kangi

picsiook = picsogok

KépKépKép
Kangi
kangi

Virga: köszi a tippeket. Most a cukros forralt vízzel próbálkoztunk és sikerrelKép. Aztt viszont nem tudom mennyit lehet egy nap adni belőle és meddig adjam? Mennyi idő az amikor már szépen magától is menni fog?Vagy csak néha néha hadjam el, és majd kiderül...

De örültem tegnap és mai is , hogy volt kakika. Soha nem gondoltam volna, hogy egy kakinak ennyire lehet örülni Kép.
Mostanában picit sírósabb volt, de lehet, hogy "csak" a szeretetéhség jön ki rajta, és nem minden esetben a hasfájás.mert ha felveszem és hasamra fektetem , ott megnyugszik és elalszik. Sőt, mostanában csak úgy alszik elKép.
Igaz kicsi görcsök vannak, de mégsem egész napos sírás, ordítás!csak eddig erre a pózra nem jöttünk ráKép.Bízom benne, hogy nem szóltam el és bevállikKép.
Jó hétvégét:
Anita+ Robó
anita77

Sziasztok!

Festékhiány: nagyfiamnak 5 évesen jöttek ilyen fehér foltok a lábára. Sajna a dokik semmivel sem biztattak, házidoki mondta, hogy elküldögethet bőrgyógyihoz, de semmit nem fog tudni tenni. Azóta vannak újabb foltok, meg van olyan, ahol fogy a folt. Érdekes, hogy volt egy anyajegye, aminek a helyén most fehér folt van, anyajegy nincs. És ismerek felnőtteket, akiknél felnőtt korban kezdődött festékhiány.

Libero: Bp. Pf. 23 1525 Ha jól emlékszem, merthogy pénteken feladtam és minden egyebet én is kidobáltam... Ezek nincsenek a neten?? Pedig emlékszem, még mailcimet is szerettek volna begyűjteni tőlem....

Ancsi tegnap még produkálta a 6. hasrafordulást is. Kora reggeli evésnél megint nem aludt el, vagy egy órát ébren volt, de a végén rázogatás minden nélkül aludt el, ami nálunk nagggyon nagy szám, mert utoljára 1-2 hetesen csinált ilyesmit.

Ildi

Ildi
pildi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?