Pandácska - nagyon szép vagy!!!!!!!A pocakod is - bár gondolom épp elég lehet tolni magad előtt - meg te is -már amennyit látunk belőled. Nem csoda, hogy nem akar kibújni az a kis huncut, szép, kerek kuckót készített magának. Csak egy nagyon halk, félős kérdés - mert fogalmam nincs a témáról - ha Dórád nem akaródzik kibújni a maradék 10 napban, megindítják? Vagy hogy működik ez? De lehet, hogy megvárja a következő frontot -holnapra ígérik -s amikor úgysem lehet kimenni a hideg szél miatt, akkor mamival együtt beköltözik a jó meleg csecsemőosztályra.......hát drukkolunk nektek nagyon!!!!
Dezsina - értem én az aggódásodat, én is mindenen így tudok aggodalmaskodni. Főleg, ha érzem, hogy rajtam múlt, vagy sem, hogy elfelejtettem. Szerintem a fél nap késés nem nagy gáz, próbálj nem izgulni rajta!!!!!
Lanyané -sajnos a derékfájásod tényleg az áldott állapotnak köszönhető, és nem is hiszem, hogy el fog múlni. Ezt nem bántásból írom, nekem is rengeteget fáj, s nálad meg két baba lakja egyszerre a pocakot. Van olyan, hogy alig tudok felkelni valahonnan, úgy érzem nem tudok elindulni egy lépéssel sem. Aztán ha kicsit többet vagyok fenn, már jobb, de el kell telni rövid időnek. Nekem azt mondták, vegyek nagy labdát, üldögéljek azon, ha pl. számítógépezek, vagy tv-t nézünk. Így is lett. A labdán jobban eloszlik a súly, eleve megkövetelni a helyes háttartást is tőlünk, talán ezért nem okoz derékfájást. Ez most is jó nekünk, most, mikor kislányom előszeretettel csücsül a hólyagomon, mozgolódik azon a környéken, mikor ráülünk a labdára szépen feljebb húzódik ,s máris kellemesebb az érzés. Kitartás!!!!!!S persze nagyon-nagyon sok pihenés!!!!!!!!!!!!!!
Nyulasz - hamarosan teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már csak 4 nap?????
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kis* - Igen, Janka-baba rengeteget mocorog, apja jól szórakozik ezen. Az ikrek pl. teljesen csendben voltak és meg sem moccantak, ha apájuk énekelt nekik, ez a csöpp lány szerintem még táncol is neki- na nem mintha olyan remek lenne az énekszó.......
Ha csak beszélget hozzá és simogatja egészen elnyugszik - meg is beszéltük, övé lesz az altatás majd ha kibújik, mert az én kezem alatt igazán virgonckodik, mintha a játszópajtása lennék. Szép napot nektek ma apával, ajándékozd meg sok örömmel!!!!