Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi!
És miért gyengítik az immunrendszert?
Vendég

Hajnóca nem találom képet a miénk fennt van melyikkel neveztél?
Na meg szavazni se tudok
Vendég

Bella!
köszönöm. Igazából nagyjából tisztában vagyok mindennek, csak pánikolok... :roll:

Hajnoca!
köszi, én is igy gondolom, csak pánikom van. Most csak a beültitől szedem, vagyis szombat óta. remélem nem lesz ettől semmi baj...

Nyulasz!
hogy ne löködjenek ki a babák, hogy ne ismerje fel a szervezetem ellenségként.
és hogy vagy??? Ugye nincs már lázad?
dezsina

Dezsi,
nem hiszem hogy gond lenne.
Te is paramami leszel? :wink: :D

Csoki,
fent vannak a képek, de szavazni nem tudok. :cry: Senkire.!
A ti képetek majdnem az elején van, az enyém majdnem a végén.
Bogyika képe:
egy kanállal evős.
Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

hát akkor várunk :(
Vendég

Dezsi nyugi ne idegesítsd magad,majd este beveszed,de máskor tegyél a tatyidba 3 szemet ilyen esetekre,tapasztalatból mondom :oops:
Minden kismamijelöltnek ezer babateknokol :D :wink:
Pandus :wink: ez már naon izgi :D
Kis ha tudsz pihikézzél sokat.
A reumán átvizsgáltak a terhességtől van a derékfájás nem tudnak mit csinálni,pihenjek,na majd beszélek a gyerekeimmel,hogy csináljanak odabent valamit,szerljék megy anyát :D :D

lanyané

Csokinyuff,
konkrétan a képetek egy napszemcsis és egy mikulássapkás között található.
Olvasgattam a szavazással kapcsolatos fórumokat. Hát .... nagyon lehúzták az anyukák a szépségversenyt.
Már bánom, hogy feltettem a képet. Semmi értelmét nem látom.
Se szavazni nem tudok rá(tok), se a fórumba beíri.
Szoftverüzemeltetői végzettségem van és a férjem informatikus mérnök. Szóval értünk a számítógéphez, de ez az oldal nagyon elvesztette az érdeklődésemet.

Szóval nagy szó az, ha valaki megnyeri a szavazást. :wink: :?

hajnoca
Dunakeszi

Lanyané,
a derékfájás normális ebben az időszakban.
Főleg, hogy ketten fiszkalódnak maguknak helyet odabent. :wink: :D
A medencecsontod helyet csinál a babáknak, azért fáj.
Nekem hol az egyik oldal, hol a másik fájt. Igazán tenni nem tudsz semmit. El fog múlni idővel.
Vagy lehet, hogy csak megszokja az ember lánya a fájdalmat? :wink: :lol:

Bogyikának kibújt - vagyis már látszik a másik - a bal alsó fogacskának a hegye. Olyan kis élesek!! Sőt édes ahogy teli szájjal kacag és látszanak a foghyegyek.
Majd megpróbálom lefényképezni, de nem nagyon engedi még megnézni sem. :? :D

hajnoca
Dunakeszi

Maja es Bogi mint ket tojas.... :lol:

Dezsi, Nyulasz, csak pozitivan, mindent a legnagyobb nyugalommal es termeszetesseggel.

Estike merre jar? O is tartozik meg egy + teszttel.

Lanyane, a medence oldodasa valakinel mar az elso trimeszterben elkezdodik. Sajnallak e miatt, nagyon kellemetlen lehet. De a lenyeg, hogy a baboid jol vannak :!:

Julika, orulok, hogy jol vagytok :!:

Panda, huuuuu, de izgi. Es gondolom, mar idegorlo is, hogy vajon ma? Holnap? Holnaputan? Aterzem..... :wink:

Kiscsillag, gyogyulast, felepulest, csak jot kivanok :!: Unnepeljetek meg apa szulinapjat :!:

Egy cinke neked.....

Kép
katavirag

igen tudom
De már sokkal jobb a helyzet mint tavaly volt akkor 2-3000 szavazattal nyertes a TISZTESSÉGES SZÜLŐK
Vendég

Kata,
Igen jól látod és köszi :wink:

Mai ragacsok mennek a kismamáknak :D
Vendég

Sziasztok csajok! Hogy milyen aktívak voltatok a hétvégén, alig tudtam visszaolvasni a termést.

Kis*! - Olvasom, hogy hajvágatásra készülsz. Ilyenkor mindíg értetlen vagyok. Engem pár szál hajjal vert meg az ég, ezért csak a rövid jöhet szóba, de állandóan hosszú után sóvárgok. Időről-időre növesztem, ezen a húgom, aki a fodrászom folyton begurul. Kinlódok, kinlódok, aztán levágatom.

A Balaton felvidék is gyönyörű. Boldog szülinapot párocskádnak!

Dezsi! Nem semmi, amit a"gyerekeid " produkáltak. Annyisejtes volt neked 1-1, mint nekünk a 3 együtt. Kívánom, hogy csodaszép baba, babák szülessenek. Olvasom, hogy dolgozol. Csak nyugisan!!!!

Nyulasz! Sem a hányingerre, sem a hatalmas csöcsökre nem vágyom. Na jó, a hányingert, ha kell viselem, az pedig tény hogy a cicim is nőhetne egy kicsit. Csak amennyi egy normál terhességgel jár. Hogy vagy? Tünetek?

Mindenkinek köszi a szüninapi jókívánságokat!!!!!!

A pillanatragasztót én is javasoltam, miközben a Tanár Úr a lábam között matatott, de nem reagált.

Apacsák! Ügyesek vagytok, szépen húzzák az ikrek. Én is hosszúhajra szavazok.

Bella, Julika Lanyáné, Katica All és mindenki nagy pusszantás!
estike66

Estike!
hol vagytok? Ilyen sokáig ment a buli? Mai ragacsok mennek és természetesen a pozitivumok is! +++++++++++++++++++++

Katavirág!
köszönjük a drukkokat!

Lanyané!
nagyon ráéreztél a helyzetre, mert valóban van mindenből a tatyómban, csak ebből nincs... :evil:
Sajnálom, hogy nem tudtak segíteni a reumán, de azt hiszem (habár nem érzem át a fájdalmad) hogy a babókáidért mindent ki kell birnod :lol: Kitartást, és szólj be nekik, hogy belülről ügyeskedjenek. :lol:

Hajnoca!
egyenlőre még para-kismami jelölt vagyok :lol: De remélem ez megváltozik
dezsina

Estike!
csakhogy itt vagy!
köszönöm szépen, aranyos vagy! Valóban még nem voltak ilyen szép sejtecskéink. Remélem, most az egyszer tényleg számítani fog... 8)

Nyulasz!
Ha lehet választani én csak a hányingert szeretném. A progitól nekem a méret mér réges régen megvan :lol: (meg az elmúlt évben felszedett kilóktól :D )

Kis-Csillag!
:)

Pandácska!
:D még mindig egyben...
dezsina

Dezsina én is kivánok minden jót!
Remélem szép kis baba-babák kerekednek belőle.
És csak nyugisan tudod hogy az első 12 hét a legfontosabb:) :lol:
Vendég

Csokinyufff!
:) köszi! én már elméletben mindent tudok :lol: már csak a gyakorlat hiányzik :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi!
Már csak a gyakorlat,mi? :mrgreen:
Kép

Estike!
Na,nem próbálod meg a vonalzót?A másik oldalon leírtam részletesen,Guppy úgy csinálta.De ha nem megy,küld el priviben az e-mail címedet,és megpróbálom úgy átküldeni a kódot.Pandus szerint úgy jó.
Vendég

Akkor jó :lol:
Jó gyakorlatozást neked :lol: :lol:
Vendég

Estike!
Jó hír,a másik topicon küldtem vonalzó kódot e-mailben,és jó.Várom az e-mail címed!!!!
Vendég

Nyulasz!
Látom jó a hangulatod, lement a lázad! :lol: Kis torkincád hogy van? borogatod mézivel?
Óóóó és a csigu hogy begyorsult :lol: :D 4 nap! :!:

Estike!
Csinálj vonalzót!!!! légyszi!!! :)
dezsina

Dobok egy utolsó képet, a bálna pocimról:

Kép
Vendég

Pandácska!
Na pont igy szeretnék kinézni :D :!:

Nyulasz!
ne csak nekem legyen 3... Te is kapsz
Kép
dezsina

ez édes maja is megkukkantotta

Kép szép nagyon a pocid én csak irigykedem valaki milyen fitt tud maradni én már alig tudtam kuszni igaz akkor hőség rekord volt 50c
Vendég

Pandus!
Micsoda bomba kismami :shock:

...és a spárga még megy?????????????

Csokinyufff!
Édes nagyon ez a kiscsaj!

Dezsi!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...méz nincs itthon sajna.De mindjárt sétálok egy nagyot a kertben,ez a szép idő biztos jó hatással lesz rá.
Vendég

Nyulasz!
Diósdon süt a nap! Úgyhogy gyerünk sétálni! Nálad is süt! :lol:

Csokinyufff!
de aranyos Maja-baba! Gratulálok! :)
dezsina

Panda majd a szülés utáni fitt képekre is kivik vagyunk :shock: :D
DuDorka nem szeretne még kibujni??? :lol:
Bizti édike lesz és szép nagy :lol:
Vendég

Csokinyuff,
Megkérdeztem, de nem nyilatkozik :D én szeretném hogy megszülessen, de a döntés nála van. Neked Maja baba mikor jött?

Nyulasz,
Spárga persze, ha veszek a boltban :lol:

Dezsi,
Ilyen leszel csak nagyobb pocival, tudod az ikreknek több hely kell :wink:
Vendég

Pandácska - nagyon szép vagy!!!!!!!A pocakod is - bár gondolom épp elég lehet tolni magad előtt - meg te is -már amennyit látunk belőled. Nem csoda, hogy nem akar kibújni az a kis huncut, szép, kerek kuckót készített magának. Csak egy nagyon halk, félős kérdés - mert fogalmam nincs a témáról - ha Dórád nem akaródzik kibújni a maradék 10 napban, megindítják? Vagy hogy működik ez? De lehet, hogy megvárja a következő frontot -holnapra ígérik -s amikor úgysem lehet kimenni a hideg szél miatt, akkor mamival együtt beköltözik a jó meleg csecsemőosztályra.......hát drukkolunk nektek nagyon!!!! :lol:

Dezsina - értem én az aggódásodat, én is mindenen így tudok aggodalmaskodni. Főleg, ha érzem, hogy rajtam múlt, vagy sem, hogy elfelejtettem. Szerintem a fél nap késés nem nagy gáz, próbálj nem izgulni rajta!!!!!

Lanyané -sajnos a derékfájásod tényleg az áldott állapotnak köszönhető, és nem is hiszem, hogy el fog múlni. Ezt nem bántásból írom, nekem is rengeteget fáj, s nálad meg két baba lakja egyszerre a pocakot. Van olyan, hogy alig tudok felkelni valahonnan, úgy érzem nem tudok elindulni egy lépéssel sem. Aztán ha kicsit többet vagyok fenn, már jobb, de el kell telni rövid időnek. Nekem azt mondták, vegyek nagy labdát, üldögéljek azon, ha pl. számítógépezek, vagy tv-t nézünk. Így is lett. A labdán jobban eloszlik a súly, eleve megkövetelni a helyes háttartást is tőlünk, talán ezért nem okoz derékfájást. Ez most is jó nekünk, most, mikor kislányom előszeretettel csücsül a hólyagomon, mozgolódik azon a környéken, mikor ráülünk a labdára szépen feljebb húzódik ,s máris kellemesebb az érzés. Kitartás!!!!!!S persze nagyon-nagyon sok pihenés!!!!!!!!!!!!!!

Nyulasz - hamarosan teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már csak 4 nap????? :roll: :roll: :roll: Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kis* - Igen, Janka-baba rengeteget mocorog, apja jól szórakozik ezen. Az ikrek pl. teljesen csendben voltak és meg sem moccantak, ha apájuk énekelt nekik, ez a csöpp lány szerintem még táncol is neki- na nem mintha olyan remek lenne az énekszó....... :wink: Ha csak beszélget hozzá és simogatja egészen elnyugszik - meg is beszéltük, övé lesz az altatás majd ha kibújik, mert az én kezem alatt igazán virgonckodik, mintha a játszópajtása lennék. Szép napot nektek ma apával, ajándékozd meg sok örömmel!!!!

Kép

Kép
julika79

Panda
Szept6 -ra voltam kiirva és aug 24.-én született
két héttel hamarabb jött de az orvosok is mondták hogy nem fog biztosan az ideéig bennt maradni.
Csütörtökön mentem ctg-re mondták hogy elég jol görbül különben minden ctg nagy görbéket mutatott csak én nem éreztem semmit..
Mondták feküdjek be sirva is fakadtam én ugyan nem...
Aztán még aznap éjfélkor már elég erős fájásaim lettek
és hosszas várakozás után 18-22 perckor megadta magát kibujt :wink:
Vendég

Vidám Kisnyuszi! - ime: h.rozmann@citromail.hu

dezsi! Isten és kisnyusz segedelmével, megpróbálom.

Pandácska! - Gyönyörűszép a pocid, semmi sem marad rajtad meglásd!!!

Csoki! Csodaszép kiscajod van, gratulálok!
estike66

Julika,
Várnak még egy hetet és akkor megindítják, de tényleg remélem hogy nem lesz rá szükség az nagyon rossz lenne. Reménykedem a holnapi frontban :roll:

Csokinyuff,
Nálam is úgy volt, hogy elöbb jön a baba, mert már 26 hetesen azt gondolta hogy itt az idő, csak akkor sikerült a pociban tartani. Attól félek, hogy az a sok gyogyi amit szedtem nem engedi most beindulni a dolgokat :roll:
Vendég

csak kibujik van még 10 napja :wink:
Vendég

Estike!
Mail ment :wink:
Vendég

Julika!
Ha legközelebb születek,szertnék hozzátok születni :wink:
Vendég

Estike!
Lássuk, lassuk :lol: :lol: :lol:

Julika!
próbálok nyugis lenni... Csak nehéz! :lol:
dezsina

sziasztok!

de sokat írtatok :wink:

pandus: drukk+++++ szép poci.

kis *: örülök, hogy jól vagy. boldog szülinapot apának!

nyuszi: gyógyulgass! :wink: mikor fogsz tesztelni?

dezsi: szerintem, este nyugodtan vedd be a gyógyót. drukk+++++

hajnoca: nagyon édes a picur :wink:

lanyané: kitartást a derékfájáshoz!

estike: drukk++++

csoki: nagyon cuki a kis maja :wink:

mindjárt rakok táblákat.

katica
katica30

Drága Nyulam-bulam, dezsi, csajok... mindenki.

Köszi a drukkokat, a segítséget, a lelki támogatást. Nagyon pozítív voltam mégsem sikerült. Délben vettem egy tesztet, holnap reggel akartam ellőni. Nem bírtam ki, megnéztem. Full negatív. Tudtam, hogy két esélyes, mégis borzasztó volt látni. Nekem nincs tovább.

Ölellek benneteket Hajni
estike66

Estike,
Nem első pisis? Hanyadik napon vagy???
Vendég

szóljatok, ha vmit javítani kell a táblákban! köszi.

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

estike: hanyadik napon vagy? holnapra még lehet +, ne add még fel!

katica
katica30

Estike!
Beülti utántól ez vagy a 9 vagy a 10.nap.Nem?Nahát,lehet,hogy nem hármasikrek... :D
Irgum-burgum!Kérsz egy fenékberúgást??????????
Tessék csak reggel első pisiből tesztelni!!!!
Vendég

Pandus!!!! :)
nem semmi pocak!Olyan kis vékony vagy!!!!!!!!szupi kismami vagy az tuti,gondolom a párocskád nagyon büszkén feszít mellett!:)
az a pár nap nagyon gyorsan eltelik majd,és már lehet ma este kiakar majd bújni a kiscsaj...náluk sosem lehet tudni.

Estike!:)
ne tessék így feladni,ahogy Pandus is kérdezte első pisi???gondolom nem és akkor tessék másikat csinálni.A reggeli első pisiben van a legnagyobb koncentrációban jelen a hcg!!!

Hajnóca!:)
Nagyon édi Bogi!Olyan gyorsan nő.Nagyon széepk vagytok az iwiwen is megnézlek benneteket.
kérdezted hogy szoktuk e hasonaltatni Mirit.Nem.oldalt,vagy háton alszik,hason csak nézegetni meg kúszni szeret.Nagyon szépen tartja hason a bukóját.

Dezsina!!!:)
12 nap a kétcsíkosig!!!!csak zebrát fogadunk el,ebben az évben csík kétcsíkos teszteket gyártottak,az én megbízásomra!!!!
:)

Katica!:)
a tábliban Miri születésnapja nem dec 19,hanem nov.19!
Mi újság veletek????

Rólunk:
Mi ma kaptuk meg a 2 hónapos szurikat,a kis harcosom most alszik erre a nagy nagy izgalomra.Kicsit sírt,de én is majdnem elbőgtem magam.A vizsgálóasztalra fektettem,rámnézett és annyira édesen mosolygott,igazi boldog jókedvű mosolygást levágott nekem...miközben a szurikat készítették elő...én csak a fülébe súgtam..bocsika,nagyon nagyon szeretlek..... és rengeteg puszit adtam neki,oda sem mertem nézni,abba a kis drága hurkákba beleszúrják a tűt...jajjj...nem sírt sokat,mire felöltöztettem már megnyugodott és ahogy beindítottam a kocsit el is aludt.Itthon meg kapta a cicit,ölelést.
Vendég

Estike,
Ha ez a 10. nap akkor még tényleg nem szabad elkeseredni, max nem ikrek :wink: Szóval mennek tovább a drukkok!!!
Vendég

Katica!:)
Látom Szegedre jársz,akkor gondolom azon a környéken laktok.Van most arrafelé influenza járvány????most mennénk haza anyósomékhoz Makóra,és vegyes híreket kapunk.Te hogy látod ????
Vendég

Estike!
enyje, még két napod van legalább a tesztig! Nyulasztól vagy 2 nappal előrébb (ha jól emlékszem) és nem adjuk ám fel ilyen hamar! Még reménykedünk! Ezerszer leírtam, és most is leírom, hogy a dokim azt mondta, hogy ET+17 hét nap, ha akkor nega akkor tényleg az. És Te még hol vagy ettől a naptól! Tessék még kicsit várni! És még mindig remélni. Lehet, hogy csak egy babó lapul a pocakodban, és nem kettő. Nagyon drukkolok továbbra és kérlek, hogy ne add fel! :wink:
dezsina

vikimi: bocsi. :oops: javítottam. velünk semmi újság. apát tömöm egy rakás vitaminnal. sajna, az orvosa több vizsgálatot nem tud javasolni. így végülis nem derült ki az ok, mi miatt rossz mégis az eredménye. megbeszéltük apával, hogy megvárjuk a márciusi lombikot, és ha szükséges lesz később, akkor pesten keresünk egy másik orvost neki.
nagyon ügyes volt mira baba!

katica
katica30

Nyulaszkám!Drága Nyulaszkám!!!!
Most látom,hogy csak 4 nap a pozitív tesztig!!!!!Nagyon várom!!!!:)
Vendég

nagyon aranyosak vagytok, de én most már annyi ilyet rondát látta. Ma et+10 nap. Valóban nem reggeli első, de amikor terhes voltam, akkor ilyenkor is kimutatta. Igaz a várható mensi után.

Jó, nem adhatom fel. De mégegy teszt nem kell.
estike66

vikimi: szegeden lakom. szerintem még nincs járvány, de biztos sok már a beteg itt is. a környezetemben még senki sem kapta el.

katica
katica30

Estike,
Et+10. napon nem köteles a teszt pozitív lenni, főleg nem délutáni pisiből :wink:

Viki,
Örülök, hogy Míra ilyen ügyes volt :D szerintem neked ez rosszabb volt mint neki :wink: nővérem is ilyen, ha viszi szurira a babát teljesen leizzad.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?