Remélem nem néztek teljesen gyogyinak, de érzem, hogy kezd visszaállni a rendszer. Peteérés tünetei a láthatáron
El se tudom mondani, hogy ez mennyire megnyugtató. Ha jól érzem, akkor minden visszatért a régi kerékvágásba.
Egyébként sokat gondolkozom mostanában azon, hogy meddig menjek el ebben a kivizsgálás dologban? Mennyire generálja ez is a pánikot. Mennyire mehetünk rá mindketten?! És mi van ha nem megyek el, akkor majd egész addig, mig meg nem születik a kicsi, azon fogok rágódni, hogy jól tettem e hogy nem mentem el?! Szóval arra jutottam, hogy nem jutottam semmire. Mindenképpen para lesz a vége.
Szóval azért mégis eldöntöttem: Kivizsgálás mindenképpen lesz, de nem egy Káli intézet szintü. Szóval:
Alziza: engem igenis érdekel, hogy milyen kivizsgálásra menjek el. Mivel nem szeretem, ha teljesen hülyére vesznek és az orvosok sajnos hajlamosak erre. Szóval fel akarok készülni mindenre és nagyon hálás lennék, ha segítenél ebben - mármint infóval.
Nőgyógyász - legyen vérvétel, rákszűrés és még? Fogorvosnál voltam, bár nem tudom, ez számít e - ha másért nem, legalább tudom, hogy ez rendben
Háziorvos? Szerinted oda is érdemes lenne elmenni?
Egy kicsit a közeli jövőről:) (legalábbis remélem) Én kérhetem, hogy írjanak fel progeszterin pótló gyógyszert, ha teherbe esek? Vitamint (Gravida) szedek, de azt gondoltam, hogy az éles hónapban majd még szedek pluszban folsavat is.