Új privát üzeneted érkezett!

Zsibima

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz,nagyon örülök a babádnak !!!Légyszi Őrhalom felé is küldjétek már azt a baba esőfelhőt!!!!!

Biztosan rendben lesz most minden,egyszerüen annak kell lennie.
Pihenj sokat,próbálj meg nem idegeskedni.

Vera:Én is sajnálom a történteket.De ne add fel légyszi!!!Én sem teszem és szerintem itt még sokan nem adják fel.Lessz még szép egészséges babád.Kívánom hogy így legyen!!!

Lei:Te még dolgozol???Meddig tervezed?

KépKép
henka76

Henka-esőfelhő megy! Állj ki fél óra múlva Őrhalmon az ajtó elé! :D Legalább ennyi haszna legyen ennek a ronda időjárának már!!!
Vendég

Remélem nem néztek teljesen gyogyinak, de érzem, hogy kezd visszaállni a rendszer. Peteérés tünetei a láthatáron :P El se tudom mondani, hogy ez mennyire megnyugtató. Ha jól érzem, akkor minden visszatért a régi kerékvágásba.

Egyébként sokat gondolkozom mostanában azon, hogy meddig menjek el ebben a kivizsgálás dologban? Mennyire generálja ez is a pánikot. Mennyire mehetünk rá mindketten?! És mi van ha nem megyek el, akkor majd egész addig, mig meg nem születik a kicsi, azon fogok rágódni, hogy jól tettem e hogy nem mentem el?! Szóval arra jutottam, hogy nem jutottam semmire. Mindenképpen para lesz a vége.

Szóval azért mégis eldöntöttem: Kivizsgálás mindenképpen lesz, de nem egy Káli intézet szintü. Szóval:

Alziza: engem igenis érdekel, hogy milyen kivizsgálásra menjek el. Mivel nem szeretem, ha teljesen hülyére vesznek és az orvosok sajnos hajlamosak erre. Szóval fel akarok készülni mindenre és nagyon hálás lennék, ha segítenél ebben - mármint infóval. :roll: Nőgyógyász - legyen vérvétel, rákszűrés és még? Fogorvosnál voltam, bár nem tudom, ez számít e - ha másért nem, legalább tudom, hogy ez rendben :wink: Háziorvos? Szerinted oda is érdemes lenne elmenni?

Egy kicsit a közeli jövőről:) (legalábbis remélem) Én kérhetem, hogy írjanak fel progeszterin pótló gyógyszert, ha teherbe esek? Vitamint (Gravida) szedek, de azt gondoltam, hogy az éles hónapban majd még szedek pluszban folsavat is.

Kép
wruska

Mindig olyan sokat írok :shock: bocsi :roll:

Kép
wruska

Wruska!
Jó hír h kezd visszaállni a szervezeted!
Látom hétvégére mindenki eltűnt :lol: Én meg egyedül,az uram készenlétben :? :roll:

annus11

Lanyok - csinaltam tesztet. Kettot is - mindektto egyertelmuen negativ, meg egy nagyon halovany csik se sehol. Pedig mar magam is kezdtem elhinni. :(
Viszont a mensim sem jott meg meg, pedig mar lassan egy hete kellett volna es a homersekletem tovabbra is magas 36.8. A tobbi tunetet valoszinuleg csak bemagyarazom magamnak, de ezt most akkor sem ertem igazan, hogy miert kesik ilyen sokat. :shock:
hajnski

Sziasztok!

Zsibima!
Mit olvasok itt? Bocs egy kicsit lekésve...
NAGYON NAGYON GRATULA! NAGYON ÖRÜLÖK NEKED!
VIGYÁZZ MAGATOKRA, SZEDJ UTROGESZTANT, szerintem ártani nem árt. Nagyon drukkolok neked...

Drága Alziza!
Kérlek ne add fel a hormonális tanácsadást, én speciel neked köszönhetem, h. most (lassan) 37 hetes vagyok, és ez több mindennél a világon.
Anno nagyon sokszok öntöttél belém lelket, még meg is ríkattál, ha emlékszel (persze jó értelemben), úgyhogy ne add ezt fel.
Sajna ha nem megyek el hormonvizsgálatra és a doki (akit szintén neked köszönhetek) nem deríti ki, h. progihiányos vagyok akkor ez a terhesség is elmegy...Úgyhogy mégegyszer köszönök neked mindent!!!!!!!!!!

Ezért a leendő kismamik érdekében kérlek folytasd ezt a hormon dolog hangsúlyozását...
Persze vannak akiknél nem ez a probléma, de ha valaki hormon hiányos, azt egy egyszerű hormon utánpótlással segíteni lehet ésnem kell neki ezért 3-4-szer elvetélnie.

Hajnski!
Nálam is nagyon későn lett csak + a mostani teszt, mert későn volt (22. napon) ovulációm (anno ezt a hormonvizsgálat is kimutatta). A teszt is csak ezért lett később +.
Úgyhogy van remény!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vera - koszi szepen a biztatast. A hogorbem szerint nekem a 21. napon volt es most vagyok a 42. napon es meg mindig semmi - se mensi, se + teszt. :? Altalaban eleg hosszu a ciklusom 35-36 napos, de azert nem ennyire. Viszont a tesz egyertelmuen negativ :( Barmennyire meresztgetem a szemem, nincs meg egy halvany csik sem...
hajnski

Sziasztok!

Vera!
Olyan aranyos vagy! :lol:

Hajni!
Várj még egy pár napot!Aztán reggeli vizeletből csináld újra!
Ha akkor sincs semmi,akkor doki!
Bár nem tudom,ott kint hogy működnek a dolgok!

Wruska!
Hát pont erről beszélek mindíg!Simán hülyére vesznek a dokik!
nekem a prof már a sokadik és előtte senkinek eszébe nem jutott,hogy nézzen!Nekem sem!Dehát honnan is kellett volna!
Azért jöttem annó ebbe a topicba,hoyg ezeket elmondjam és mondom azóta is! :oops:

Írok neked privit,hogy ne ide írjam le ezredszer! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Alziza, ne haragudj. Én direkt odatettem egy kacsintó fejecskét is, hogy tudd, ezt viccnek szánom! Itt igenis szükség van a te jótanácsidra is, mert sokan tényleg azt sem tudják, merre indlujanak egy vetélés után. nem árt az elővigyázatosság, meg most már egyre több helyen ajánlják a családtervezéshez az előzetes kivizsgálást.

Igenis kell nekünk ALZIZA, mint hormonmumus!!

Egyébként szeretnék én is Zsibimához csatlakozni....:oops: Hétvégén poz-t teszteltem!! Hát elvileg ez most nem lehetne, hiszen a doki azt mondta, hogy vetélés után a szervezet nem enged egy újabb terhességet... Erről ennyit. Egyenlőre még halkan mondom ezt, magam is alig akarom elhinni...
Viszont félek is, mert a kromószóma vizsgálat eredménye a héten lesz meg.. Plusz kapnom kéne jövő héten egy oltást is (Cervarix), amit most nem tartok túl jónak..
Azt tudom, hogy ha ez is vetéléssel végződne (de nem fog!), akkor azt most csak magamnak köszönhetném, meg a türelmetlenségemnek! És be is bizonyosodna, hogy Alzizának mennyire igaza van. Előbb kivizsgálás, aztán az újabb próbálkozás. Főleg két vetélés után. Ennek ellenére nagyon remélem, hogy ezúttal minden OK lesz, és hamarosan babázhatok.

Nagy gratula neked Zsibima!! Vigyázz magadra most nagyon, nehogy valami influenzát elkapj. Jól elsunnyogtad ezt a hírt :D
Mi meg itt elhittük, hogy a nagyleányzót nem tudjátok hova "elpaterolni", hogy apával együtt lehessetek. Erre ott a baby a pocakban.. Nem vagy semmi! :lol:

Rönééé

Kép
röné

Sziasztok!

Röné!
Nem haragudtam meg!Dehogy!
Csak kicsit megijedtem,hogy én rémisztgetlek benneteket!Ezért gondoltam,hogy abba hagyom bár rossz lenne,mert ezért jöttem! :roll: Azért,hogy tudja mindenki lehet hova indulni egy vetélés után!

Mivel halkan mondod :wink: ,halkan gratulálok! :lol:
Nagyon-nagyon remélem,hogy nem lesz semmi baj!A kromoszóma vizsgálattal sem!
De minél előbb doki!

A végén még mind egyszerre szültök! :lol: :wink: :D Ennyi gólya nem is jár erre! :D
Aztán akkor már tényleg nekem is kell egy negyedik,mert irigykedni fogok! :wink:
De örülök,tényleg! Kép
Vendég

Gratula Röné!Nem lesz semmi gond!

Azt hiszem én fogom zárni a sort baba ügyben.
Rájöttem h szerintem nem menszi volt az elözö héten...Csak 2-3 napig tartott,és inkább csak pecsételés volt...És felment a hőm.Úgy gondolom most volt peteérésem...Na de akkor 2 hét és meg kéne jönnie,nem is megyek dokihoz addig!

:wink:

annus11

Sziasztok!

Rég jártam erre. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Dec. 27-én fejezté be a terhességem :-(((
kb 1,5 hétig volt kis vérzés. Majd kb. 12 napig semmmi. Pár napja viszont újra - kicsit ugyan-, de minimális vérzés, barnázás van. (Megjönni még nem jött meg.) Szeretném megkérdezni, ez még belefér? Január végén megyek vissza kontrollra, így akkor biztos választ kapok, csak gondoltam itt is van, aki kicsit megnyugtat.

Előre is köszönöm:-))
Krisztina
mkiki

Kiki!

Szerintem belefér!
Ez lehet vmi közti vérzés vagy mi.Szóval nincs gond!
Ha más panaszod nincs,akkor pláne!
Úgyhogy nyugi! :wink:

annus11

Röné!

Énis halk gratula! Jaj de jó! :lol:

Hajni!
Megnéztem neked a hőgörbém: nekem 30 napos ciklusokkal a 37. napon reggeli vizeletből lett + a teszt, a délutáni tesztek még semmit nem mutattak. És annyira halovány volt még így is a teszt, h. azt gondoltad volna, h. csak egy légy csinált a papírra.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Rone - en is halk gratula! Jaj de jo neked :D

Alziza, Vera - koszi szepen a biztatast. Ma is csinaltam tesztet a reggelivel, de ez is teljesen negativ lett. :( A homersekletem meg mindig 36.9 es ez a 43. nap. Felhivtam a haziorvosi rendelot (nalunk elso lepesben minden rajtuk keresztul megy) 10.10-re van idopontom, szoval mindjart megyek. Kivancsi vagyok mit mond.
hajnski

Sziasztok!

Hajni!
Aztán írj,hogy mi volt!

Zsibima?
Vendég

Megmutattam a dokinak a gorbem, elmondtam, hogy mi van. Mondta, hogy szerinte valosziuleg nem jott ossze ebben a honapban es csak kesik. Elkuldott vervzsigalatra (HCG es progesterone) - ez itt szerdankent van. Azt mondta, ha addig megjon akkor nem kell mennem. Ez van.
hajnski

Sziasztok!

Gratulálok minden pozitívan tesztelőnek! Nagyon irigykedek - persze csak jó értelemben.
Annus, remélem nem Te fogod zárni a sort, mi ugyanis májusig neki sem állhatunk a próbálkozásnak, addigra már nektek is összejöhet.

Hajni, azért még csak várd ki a vérvétel eredményét, hátha...........
tücsökbogár

Sziasztok

Hajni azért még ne add fel.

Minden + tesztelőnek óriási gratula.

Csináltam tesztet már negatív volt, úgy látszik tényleg csak lassabban ürült ki nálam, mint általában szokott.

Az én görbém nagyon hülyén alakul. Ma pl délelőtt fájt a hasam, most meg megint semmi. Már annyira fájt hogy azt hittem megfog jönni.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 73600_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Tücsökbogár!

Régen jártál erre!
Miért csak májusban lehet próbálkoznotok?

Hajni!
Hát ez nem sok!
Na majd szerdán okosabb leszel!Már csak 2 nap! :)

Gabi!
Akkor most legalább már tudsz valamit!
Akkor most már csak megjön!
Annusnak is javasoltam a foró füdőt,nekem az beszokott jönni!
Hátha! :roll:
Vendég

Koszi lanyok - persze, hogy nem adom fel, de azert probalom nem beleelni magam tulzottan. Ha szerdaig semmi akkor vervizsgalat. Annak az eredmenye ugyis csak jovo heten lesz meg, addig szerintem meg mar ugyis egyertelmu lesz, hogy mi van (vagy mi nincs).

Felteszem a gorbem, hatha valakit erdekel:
Kép

A szaggatott vonal nehany nappal ezelottig folyamatos volt...
hajnski

hú, mennyi minden történt itt az elmúlt napokban!!

röné: halk gratula neked. egyébként a műtét után nekem is csak egyszer jött meg, és az én párom is rögtön azzal jött,hogy nem korai eza baba így a műtét után? Erre a dokim azt mondta, hogy úgyis csak akkor lesz baba, ha a méh és a szervezet már teljesen felépült. szóval amíg ez nem történik meg, addig szerintem a terhesség sem jön össze. Legalábbis én hiszek ebben!!!

zsibi: hol vagy????? Hogy vagy?

hajni: nekem is nagyon későn lett csak pozitív a teszt, majdnem két hétig töbször is negatívat teszteltem. aztán egyszer nagyon halványat, de arra azt mondta a párom, hogy nincs is rajta csík, csak én képzelem be. Pedig az már az volt!!! Szóval szerintem se add fel még. :wink:
lei

henka: én elvileg dolgozni fogok júliusig szerintem. Mostanában enyhülnek a rosszullétek, úgyhogy most már nem olyan rossz itt bent a melóhelyen sem. Majd ha meglesz a 12-13. hét, akkor elmondom a főnököknek és max megbeszélem velük, hogy esetleg néha előbb elmegyek, ha nagyon fáradt vagyok, vagy ilyesmi.
De táppénzre elvileg nem szándékozom elmenni, csak ha az orvos mondja.
lei

Lei - koszi szepen, hogy biztatsz, nagyon aranyos vagy. :D
A remeny az meg mindig ott bujkal bennem, meg a noi megerzes (a 2008 szeptemberi topicot mar a kezdete ota csendesen figyelem :wink: ) de majd meglatjuk.

Zsibima tenyleg nagyon eltunt. :?:
hajnski

Hajnski!

Érdekes a görbéd...eléggé fent van a hőd,ez jó nem?Még van esély!

Gbai!
A te görbéd még érdekesebb...vetekszik az enyémmel :wink:

Zsibima!
Nem ma mentél a dokihoz?Mostmár elég a pihiből!Várunk vissza a hírekkel! :wink:

annus11

Gabi!

Most nézem.A te görbét olyan mint az enyém!Majdnem stimmel minden.Én most a te jan.13-ai napodon járok(a hőt tekintve). :wink:

annus11

Alziza!
Igyekeztem követni a dolgokat, csak nem mindig volt mit írnom.
Azért csak májusban kezdhetünk, mert nekem a terhesség elején, 2007. februárjában volt egy mélyvénás trombózisom, ami után elméletileg fél év syncumar kezelés volt előírva, amit májusban keztek el, tehát elméletileg novemberben lejárt. De a novemberi kontrollon az angiologus kiderítette, hogy a háziorrvos rosszul állította be az Inr szintemet, tehát teljes egészében újraindult a fél éves kezelésem. Mivel mi lombikosok voltunk, addig szóba sem állnak velem amíg a syncumart le nem állítják. bocs, ha hosszú voltam.
tücsökbogár

tücsök: ez bonyolultnak hangzik!! De remélem minden rendben lesz!! :wink:
lei

Röné!

Halk gartula!

Sztem se kéne erőltetni azt a szurit ,nem?!Vagy legalábbis kérj ki több szakétőt az ügyben,hogy nem árt-e a babának!!

Zsibima!
???

Hajnski!

Bocs,még véletlenül se akarlak lelombozni,csak ha őszinte akarok lenni(márpedig azért vagyunk itt)szal sztem nem bizti hogy volt pé-d,lagalábbis a görbéd elég cikk-cakk...Vagyis ha tényleg akkor volt mint ahogy a ferty adja,akkor már ki kéne a tesztnek mutatnia,nem?!
Bár ne legyen iagazam,tényleg azt kívánom!!!!!!!De remélem nincs ezért harag,hogy megírom a véleményem???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny - persze, hogy nincs harag :wink: En sem igazan altatom magam... es tenyleg nagyon cikkcakkosra sikeredett. Csak furcsa, hogy ennyit kesik - soha nem szokott, evek ota mindig 35 napos volt. :?

A pe idejerol csak annyit, hogy 29-en csinaltam + LH tesztet. Vagy az akkor is lehet, ha nem volt pe?
hajnski

Zsibima?????????

Hol vagy már?????????
Nem ma mentél dokihoz????

Kép

Kép
ibm

ibm!

Most látom h hamarosan esküvő!!!Nem szoktál esküvői fórumon feltűnni?Vagy lehet már beszéltünk is :lol: :wink:

annus11

Szióka lányok!

Lei:Akkor is vigyázz magadra sok kis szünetet tartsál munka közben.Bár ha jó helyen jó légkörben dolgozol akkor nem lehet olyan rossz dolgod.Mint nekem volt hogy szemétkedtek velem a főnökök!!! :twisted:
Még jó hogy megszabadultam onnan,ez a mostani hely pedig nagyon jó!!

Annus:Én is csak március végén próbálkozhatok,de szerintem még ki fogom húzni nyár elejéig,mert nem volna szivem kitolni a mostani munkahelyemen dolgozókkal,de majd még meglátom,első azért a baba lesz.Ti mindjárt belevágtok??

Röné:Én is csendben gratulálok.Most minden rendben kell hogy legyen!!!

Zsibima ?????
Ne csigázz már minket!!

KépKép
henka76

Hjanski!

Szal dec.29.-én volt az LH poz??Hát akkor nem tudom...lehet hogy tényleg bújkál a baba :wink: csak később emlkedik a HCG-d.Emlékszem a barátnőmnek csak 6 hetesen lett poz.a teszteje.

Zsibima???

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hjanski=Hajnski :oops: bocs

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Röné: nagy gratula, így halkan. El sem hiszem lányok, valami igazi pozitív hullám van rajtunk :D Remélem, kitart addig, míg mind bebabásodunk. :wink:

Hajnski: én nagyon izgulok értetek, szóval ha van valami, kérlek dobd be a közösbe, hogy mi is veled örülhessünk.

Tücsök: kitartást. Szerintem a lényeg, hogy minden téren felkészülj a babóra.

Alziza: kösz a privit.

Henka: én már nagyon várom a tavaszt.. Főleg a márciust. Gondolom, te is így vagy vele :D

Zsibima: azt hiszem elég egyértelmű, hogy milyen nagyon várjuk a híreket :P

Kép
wruska

Henka!
Az túlzás h mindjárt :wink: Egyenlőre jöjjön meg rendesen.Aztán eldöntöm mennyit várok.1-2 hónap,vagy több...meglátjuk hogy alakul! :wink:

annus11

Lányok, most láttam, hogy megint lehet kapni a Gynevac-ot. Sokat hallottam - csupa jókat - erről a szerről itt a fórumon is, de ismerőseimtől is. Mi kipróbáljuk.

Ha valakit érdekel és még nem hallott róla: www.gynevac.hu

Kép
wruska

Wruska!
Az oldalukon még mindig az van, hogy nem rendelhető a gynevac. Nekem már két hónapja van receptem, de nem tudom kiváltani. Hol hallottad, hogy ismét kapható?
tücsökbogár

Tegnap este néztem meg a neten és azt írták, hogy van.

Kép
wruska

Még most is az van kiírva, hogy van

Kép
wruska

Sziasztok lányok!!!

Sajnos elvetéltem...minden normális nő azt hitte volna a doki szerint, hogy csak késett a menzesze...szerencsére nem kell műsz. bef. úgy néz ki...

Bocsi hogy nem jöttem és most egy pár napig nem is jövök, emésztgetek, és verem a fejem a falba...

Tiszta szívből kívánok mindenkinek babásodást és gratulálok, akinek mostanában sikerül(t)!!!

(akinek még nem, az hallgassa meg Alzizát, mert teljesen igaza van)
Vendég

Zsibima - nagyon sajnalom :(
A masodik nalam is ilyen volt, nagyon hamar tortent ugyanigy, tudom mit erzel. Akkor most majd te is elmesz es kivizsgaltatod magad?
hajnski

zsibi: sajnálom.... :cry: de volt vérzésed? Kiürült magától? vagy hogy történt? Csak mert írtad, hogy nem kell műtét...

hajni: nekem is csak a 3. hét környékén mutatott a teszt pozitívat, úgyhogy még bármi lehet.

röné: várjuk a híreket, ha van valami újdonság.
lei

Lei - a 3. het mitol szamitva?
hajnski

Zsibima!
Nagyon sajnálom :cry:
Nem szabad feladni!Legközelebb sikerülnie kell!
susisusi

Zsibima,

Nagyon sajnálom.. Velem is ugyanez történt a másodiknál decemberben..

Sajnos nincs az a szó, amit most mondhatnék neked, amivel vigaszt nyújthatnék.

Amint úgy érzed, gyere ismét közénk!

Vigyázz magadra nagyon!

Rönééé

Kép
röné

Zsibima!

:cry:

Tessék nem feladni!!!!!!!!!

Vera

Kép

Kép
nagy vera