Ejnye,ejnye Niki,hát miért nem fogadsz szót apukának?!
Elvégre még csak anya vagy!
Belegondoltam,biztosan mi is ilyenek leszünk,nem?Biztosan néha mi is kölkök agyára fogunk menni
Örülök,h Emmácska jobban van,gondolom Te is,h lassanként indultok haza?!
Márti!Nagy-nagy gratula az előléptetésedhez és sok sikert a vizsgákhoz,most már ne add fel!
ha már így 1magam vagyok,akkor beteljesítem a fenyegetésem és sztorizok!
tegnap extra jó napom volt,mindkét lány nemű gyermekem imádatában fürdőztem!
Lili megtalálta a kedvenc tárgyát,egy igen csöves kispárna "személyében"
.Hiába a szépséges nyunyarongy,cumi és rágó funkcióval,hiába az a néhány püss az ágyában,ő azzal a kis csövi párnával esett szerelembe,ami már egy most 7éves kisfiút kiszolgált,szóval nem egy mai és elég viseletes darab!
Csak azért raktam a feje alá,mert a pelusokat mindig összegyűrte....Tegnap mindenhová hurcolta magával,a kiságyból is ő rángatta ki és időnként letette rá a fejét és úgy bújt bele,mint hozzám szokott.
Dumált és nyunnyogott neki és délután olyan hálával nézett rám,mikor készülődtünk a szuszókához,h a kis párnácskáját is magamra terítettem-nagyon édes volt!Azonnal rámmászott és már aludt is!
Gondolom ez nagyon best érzés lehetett neki,1szerre a két kedvenc!
Amúgy is nagyon bújos cica mostanában,édes,ahogyan belefúrja a fejét a nyakamba és közben barcog!De tényleg!
Most is úgy altattam el,h magunkhoz vettem a kispárnát,nagyon elégedett volt!
Alexám pedig tomboló szerelme és tinédzser kora ellenére legfőbb szövetségesének és tanácsnokának tart,amit el se, tudok mondani mennyire jó érzés!Tegnap este amolyan igazi csajos,pasikibeszélős estet tartottunk,azt hiszem mindig is erre vágytam!de tudjátok elképesztő mennyire ugyanazok a problémáik,mint a felnőtteknek egy kapcsolatban,ezen azért kicsit elszomorodtam
Olyan volt,mintha bármelyik felnőtt barátnőmmel beszéltem volna,egy kérdésén illetve válaszon sem kellet gondolkoznom.....
Na mielőtt elcsöpög a képernyő,lelövöm magam!