Új privát üzeneted érkezett!

Mi ez a pangas? Mindenki csaladi eletet el?

Az en parom csapatosszetarto treningen van, ilyenkor tudom irigyelni... :x

KépKép
horilda

Na sziasztok!

Végre, géphez jutottam.
Egész nap gyerekkel vagyok, most elaludt, mondom, nah gépezek kicsit, erre apukám; már ne gépezzek. Hát mondom, édes drága apukám, felnőtt ember vagyok, gyermek alszik, had csináljam már azt, amit akarok. Hát nem igaz.
De holnap megyünk már haza. :lol: Jó volt, ennyi elég volt.

Szal, azt hittem, le leszek itt maradva, annyit írtatok, dehát csalódnom kellett, pang a topic. Szomorúan látom:(

Emma ma nagyon édes volt, a tükörképével baribaribuccolt. :)

Már jobban van azért.

Gabi és az újak merre jártok?
Stella, Te ugye nem miattam nem jössz? Hogy bírod a melót?

Fogyózók, hogy álltok? Hajrá, továbbra is sok erőt!

Kép
niki30

Kép
niki30

sziasztok

Élünk. Nem Niki, bennem nincs harag és sértődöttség. Nincs időm írni. Olvasni, meg .... hagyjuk, nem tudom hány oldalt nem sikerült elolvasnom. úgyhogy azt sem tudom így, hogy Gyps hova és miért tűnt el. Esetleg miattam???

amúgy jól vagyunk. Stella 8,5 kg, és állítólag csak 71 cm - én ezt vitatom -. Kúszik, uralja az egész lakást, négykézlábra áll, egyszer sikerült már magától felülnie, illetve felkapaszkodott egyszer a franciaágy szélére és felállt. Szóval igyekszik a kincsem. és dumál dumál dumál. Igazi kis nő.

Utólag is mindenkinek buék, bunkó vagyok, hogy nem ezzel kezdtem. Az ünnepek elteltek, nagymamától nagymamáig utaztunk, pihenés semmi nem volt.... legalábbis részemről.

Melóhelyen előléptetés, megy a szekér, kezdem igazi karrieristának érezni magam:-))) Remélem megállom a helyem.

Egyetem nem megy, szarakodok egy vizsgával, amit már másfél éve meg kellett volna csinálnom, de mindig meghúznak. Még egy esélyem van, ha nem sikerül a vizsga akkor kirúgnak az egyetemről. Bánnám is meg nem is.... A pénzt azt bánnám, sok van már benne.

Hát ennyi. Remélem mindenki jól van, de én tényleg nem tudom követni az eseményeket itt.

Márti
stella2007

Niki!Ez tök jó cucc,én is gondolkoztam ezen karira!és már bánom,h nem ezt vettük :? :oops:
Terrorkám megérkezett,nem hagy írni,majd még jövök!

Kép
bringababa

Ejnye,ejnye Niki,hát miért nem fogadsz szót apukának?! :roll: Elvégre még csak anya vagy! :wink: :lol:
Belegondoltam,biztosan mi is ilyenek leszünk,nem?Biztosan néha mi is kölkök agyára fogunk menni :oops:
Örülök,h Emmácska jobban van,gondolom Te is,h lassanként indultok haza?! :wink: :lol:

Márti!Nagy-nagy gratula az előléptetésedhez és sok sikert a vizsgákhoz,most már ne add fel!

ha már így 1magam vagyok,akkor beteljesítem a fenyegetésem és sztorizok! :oops: :wink: :lol:
tegnap extra jó napom volt,mindkét lány nemű gyermekem imádatában fürdőztem! :lol: Lili megtalálta a kedvenc tárgyát,egy igen csöves kispárna "személyében" :wink: .Hiába a szépséges nyunyarongy,cumi és rágó funkcióval,hiába az a néhány püss az ágyában,ő azzal a kis csövi párnával esett szerelembe,ami már egy most 7éves kisfiút kiszolgált,szóval nem egy mai és elég viseletes darab! :lol: Csak azért raktam a feje alá,mert a pelusokat mindig összegyűrte....Tegnap mindenhová hurcolta magával,a kiságyból is ő rángatta ki és időnként letette rá a fejét és úgy bújt bele,mint hozzám szokott. :lol: :lol: :lol: Dumált és nyunnyogott neki és délután olyan hálával nézett rám,mikor készülődtünk a szuszókához,h a kis párnácskáját is magamra terítettem-nagyon édes volt!Azonnal rámmászott és már aludt is! :wink: :lol: Gondolom ez nagyon best érzés lehetett neki,1szerre a két kedvenc! :wink: :lol: Amúgy is nagyon bújos cica mostanában,édes,ahogyan belefúrja a fejét a nyakamba és közben barcog!De tényleg!
Most is úgy altattam el,h magunkhoz vettem a kispárnát,nagyon elégedett volt!

Alexám pedig tomboló szerelme és tinédzser kora ellenére legfőbb szövetségesének és tanácsnokának tart,amit el se, tudok mondani mennyire jó érzés!Tegnap este amolyan igazi csajos,pasikibeszélős estet tartottunk,azt hiszem mindig is erre vágytam!de tudjátok elképesztő mennyire ugyanazok a problémáik,mint a felnőtteknek egy kapcsolatban,ezen azért kicsit elszomorodtam :( Olyan volt,mintha bármelyik felnőtt barátnőmmel beszéltem volna,egy kérdésén illetve válaszon sem kellet gondolkoznom.....

Na mielőtt elcsöpög a képernyő,lelövöm magam! :oops: :lol:

Kép
bringababa

Bringababa, az annyira jo, hogy ilyen kapcsolatban vagy a tini lanyoddal, bar en is igy lennek majd.
Hidd el valamit akkor igen jol csinalsz, kulonben nem avatna be semmibe.

Stella es is gratula az elolepteteshez! Megkerdezhetem mivel foglalkozol? Bocsi biztos irtad mar, de nem ugrik be.

Sut a nap!!! :D :D :D

KépKép
horilda

Mai ebedunk: kelkaposztafozelek csirkemajjal, tojassargajaval meghintve.
Annyira guszta, hogy meg kellett mutassam! :D

KépKép
horilda

Szoval itt van!

Kép

KépKép
horilda

Ugy tunik magammal beszelgetek... :shock: Kép

KépKép
horilda

Ilda!köszönöm,tényleg az!fantasztikus érzés!
De azért az élet nem habos torta,éppen most csaptam vele össze :oops:
:wink: :lol:

Ma voltunk családilag sétálni,annyit gyalogoltam egy nyűves gyerekhintáért :evil: :twisted: :evil: De aztán Lili kárpótolt,imádta! :wink: :lol:

Márti úgy emléxem rendőrségi nyomozó!ha jól emléxem :roll: Ha nem akkor bocsi Márti :oops:
Tényleg pang a topic,vagy csak tényleg én vagyok ennyire uncsi :shock:

Lányok akkor beszélgettek, ha megígérem én nem írok :?: :?: :?: :idea: :idea: :idea: :roll: :wink: :lol:
vagy mivaaaaaaaaaaaaaaan máááááááááááár mindenkivel?????????

Kép
bringababa

Édes ez az Elina baba! :wink: figyu Ilda!ilyen képet miért nem raktál fel?
És mikor lett végül fülcsije?

Kép
bringababa

Sziasztok!

Ilda, jól néz ki az ebéd :wink: nálunk ma cékla volt husival, szerintem fini volt, de Zita kétszerre evett meg kb 40 grammot, ez kétszeri mosakodással és etetőszéktakarítással járt, ami a cékla után nem könnyű :twisted:
Szerintetek az normális, hogy kb. fél 2-kor ette a céklát és 6-kor már a pelusban volt??? Ilyen hamar átszaladt? Tapasztal más is hasonlót?? :shock:
Lili édes lehet a kis csövi párnájával :D

Stella, gratula az előléptetéshez. A vizsgához meg kitartást! Milyenek az éjszakáitok???

Képzeljétek Zita GURUL éjszaka az ágyban :shock: átgurul a mi ágyunkra, hasra fordul, vissza, össze vissza forgolódik, és közben alszik :shock: :) Múltkor mentünk mi is aludni, Ő már aludt a kiságyban, és pont láttuk, hogy átgurul a mi ágyunkra és vissza a sajátjába, közben megállt kicsit hason, aztán folytatta :lol: Olyan furi, mert sosem aludt hason azelőtt.

Kép
ági_bp

Ági!hogy is van ez? :roll: össze van nyitva az ágyatok?
Biztosan meghajtotta,nem?Bár én még nem adtam neki céklát :oops: ,de barackkal volt már ilyen.De biztosan attól is függ,h mennyire volt előtte teli a pocak....Vagy ez hülyeség? :roll:
Figyu Ági,azt szertném kérdezni,h nagy gáz az,h Lila még mindig előszeretettel ácsorog lábujjhegyen?

Mi már többnyire darabos kaját nyomatunk,sokkal jobban bejön a kisasszonynak!Délután bevágott egy szelet vajas,tavaszi felvágottas,sajtos kenyeret.
Azt hiszem nem sok idő és ő is azt fogja enni,amit mi,1szerűen nem lehet nem adni neki belőle és sokkal jobban is ízlik neki.És tényleg nem lehet elbújni előle enni,a 20 perces alvásait leszámítva éberen követi nyomon az eseményeket! :wink: :lol: Valamikor meg csak kell ennünk nekünk is! :lol:

Ma is toppon volt a párnácska,hősiesen hozta magával mindenfelé :P
Távirányító funkció pedig egyre jobban szuperál,már két napja meg sem ébred éjszaka!
Óh,add Uram,h ez most már így maradjon!!!!!!!!!!!! :oops: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bringa, igen. Lassan 2 hónapja már, hogy össze van nyitva, kiságy a nagyágy mellett, és rács levéve, matracok egy szintben. kár, hogy én nem tudok befeküdni a kiságyba, mert néha csak ott lenne kényelmesen helyem :roll: :lol:
bár gondolkodunk-azaz én, Apa nem akarja egy 2X2m-es ágyon. Az tuti lenne nagyon. Az esetek egy részében szépen az ágyában alszik, de sokszor meg búújik, jaj, az olyan jóó! ma reggel is gurult utánam, ahogy odébbmentem az ágyon :D . Persze néha nagyon örülnék, ha Ő is átaludná az éjszakát és külön aludna, de nálunk ez nem működött, pedig az elején a mellettünk lévő kiságyában aludt, de aztán annyira sűrűn ébredt, és cicizni akart (és cumit nem fogadott el, az ujját sem szopja)...én meg nem vagyok a híve, hogy hagyjam sírni. Biztos "betörne" egy idő után, csak kérdés milyen áron. :roll:

Akkor szerinted ez hasmenés? Mármint mennyiségre meg állagra normális volt, de mégis furi, hogy ilyen hamar viszontláttuk :roll: akkor ne adjak Neki többet? :twisted: pedig még 2 adag van (és 2 kicsi céklát főztem meg) mondtam is a pelenkázáskor, hogy talán ennyi céklát meg sem evett, mint amennyi kijött :lol: de tényleg nem volt ma nagy sikerevés. 2napja főztem rizst, nem mondom kb egy kis marékkal és körtével adtam, de még mára is maradt, persze már nem adtam oda, de ettől kisebb adagokat már nem tudok főzni, mert nem viszi a botmixer :evil:

Kép
ági_bp

meg amúgy is, most főzzek neki 10 szem rizst?? :shock:

Kép
ági_bp

jaj, amit kérdeztél Bringa: nem hiszem hogy baj, ha szépen le is tudja tenni a sarkait. Jó lenne megfogdosni, így nehéz megmondani, de ha megkéred a gyerekdokit, talán tud segíteni, ha megtapogatja. bár nem gondolom, hogy baj lenne. Nem akar sokat pipiskedni valamiért, elérni valamit, stb? vagy alapból is ácsorog úgy?

Kép
ági_bp

bringa, nekem gyerekdoki aszondta h ha le tudja tenni a talpát, de IDŐNKÉNT lábbujjhyegyen van, akkor nem gáz. ha MINDIG lábujjhegyen áll, akkor igen. :roll:

ági, megpróbálhatod turmi nélkül is a rizst - én úgy adom, a kezemből. sokkal jobban eszi!! ja, és viszonylag nagy adag rizseket főzök, mert ami marad, azt én eszem meg gyümivel. jól szétfőzőm és jó kis "hamis" tejberizs lesz belőle!! tök rájöttem h egy csomó mindenből nem is hiányzik sem a tej, sem a tojás. a minap palacsintát sütöttem lisztből és ásványvízből - és nagyon fini lett!!
Vendég

Sziasztok, itthon vagyunk, jól vagyunk, én happy vagyok, saját kuckó:)

Ági, gyorsan Neked. Ma Emma is céklás kaját evett és este viszontláttam.
Pedig azt hittem a tegnapi spenót miatt egy zöld kakkerral fogok találkozni, helyette egy az egyben a cékla köszönt vissza.
Mondjuk hozzáteszem, Emma akkor este kakilt először aznap (ma).
De gondolod, h. meghajtja őket? Hm. :roll:

Jó éjt mindenkinek!

Bringa, de jó Nektek, van kedvenc nyumnyumkátok! Én ezt várom már, h. legyen egy valami amihez ragaszkodik Emma. Valami nyunya, szörme, bármi.

Kép
niki30

Doo, palacsinta lisztből és vízből? Dehát az milyen? El nem tudom képzelni :roll:
De ha azt mondod jó, elhiszem:)

Kép
niki30

sziasztok!

életjel :) csak sűrűek voltak a napjaink, ja és valszeg lesznek is..

ma összes gyerekem anyuéknál alszik. holnap korán kell mennem ügyetintézni, nem lett volna idő összecihelődni időben, olyan fura. :? nem szuszognak a másik szobában.. és kedden megyünk le Székesfehérvárra 9-re (reggel), tehát dettó, mint ma, olyan lesz a helyzet..

megyek teregetni.. :? :?
Vendég

Niki, nem vagyok biztos benne, hogy meghajtja, mert ahogy írtam, állagra meg mennyiségre tök normális volt, csak furi volt, hogy ilyen hamar kijött :roll:

Bringa lényegében Doo uazt írta, mint én. Hogy ha le tudja tenni a sarkait szépen, akkor nincs valószínűleg baj. A szépent úgy értem, hogy közben nem tolja hátra a popsiját és nem ejti be nagyon a bokáját-mert ezekkel tud kompenzálni. De szerintem jól van az a Napsugár. :wink:

Kép
ági_bp

niki, liszt és buborékos víz - tudod, sokan raknak pl szódát is a paliba a tej egy részének kiváltására. jelen esetben meg egészében kiváltottam a tejet és a tojást is. próbáld ki - nemcsak tej-tojás diétázóknak tuti kaja, hanem annak is, akinek lefogyott a kosztpénze és/v az éleskamrája polcai :wink: uígy nokedlit is tojgli nélkül készítek. ha nem tudnám h nincs benne, fel se tűnne.
Vendég

Sziasztok!

Marcinak boldog hófordulót. És volt még valaki....de elfelejtettem. Na, neki(k) is boldog fordulót.

Doo, igen valóban öröklődhet a kancsalság, de azért elviszem egy babaszemészhez. Nekem nem mondtak semmit a pupillatágitóról. :shock:
VISZONT, kisCsillagnak kétoldali kötőhártya gyulladása van. Gyerekek, ennyi csipát én még nem láttam. Tavaly nekünk is volt ilyen és viszonylag gyorsan elmúlt. Emlékszem, hogy az uram reggel nem tudta kinyitni a szemét (!) mert teljesen összeragasztotta a dzsuva. Most van szemcsepp, persze fertőző ez az izé, úgyhogy ugrott a mai vendégség. Pedig már készültünk rá, be is vásároltunk. De mivel nekik is van gyerekük, nem lehetett kockáztatni.

Tegnap felszereltük a gyerekszobába a függönyt, az egyetlen helységbe, ahol nem okozott gondot a kiválasztása. Gyönyörű Micimackós. Gyereknek tetszik, sikitozik és nyalogatja.

JA, tegnap és ma Bálint mindösszesen EGYSZER aludt napközben. Remélem, hogy ez csak a hétvége és holnap olyan uncsi lesz velem megint, hogy inkább alszik.

KÜLDJETEK KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

jóhajnalt-))

Ilda! Bringa már válaszolt helyettem.

Ági! Hát az éjszakák továbbra is nehézkesek. van ébredés. Ha jó az éjszaka, akkor egy ébredés van. Rekordszámot nem tudok mondani, mert nem számolom, de azért nem extrém, tehát nincs azért óránkénti ébredés. Én a fáradtság szót már nem ismerem, helyébe a kávé szó lépett. Annak már minden fajtáját megiszom....

szóval nem válaszoltatok, mi van Gyps-sel, hova lett?

Az én lányom is sokat pipiskedik, de megnézte a védőnő és azt mondta nincs baj. Remélem jól megnézte.

No lépek, mert nemsoká indulni kell....

Márti
stella2007

Jó reggelt!

Köszi a válaszokat,szrtm sem lehet gond,mert inkább úgy tűnik tényleg csak kíváncsiságból pipiskedik,le tudja tenni a sarkát,ha végre egyszer valahol lehorgonyoz! :shock: :roll: :wink: :lol:
Csak gondoltam megkérdezem.

Képzeljétek,már magától elmerészkedik,vagyis visszamerészkedik a szobájába játszani,persze azért állandó megfigyelés alatt állok! :roll: :lol:
És már a harmadik éjszakát alussza végig! :P
YUPPIYÉYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Ági!ha vmi kicsit meghajtjtja Lilit,akkor nála sem fosika van,csak hamarabb látom viszont a cuccot,mint vártam....

Niki!Jó otthon,mi?! :wink: :lol: Azért tessék csak jól viselkedni,ahogyan apuka mondta! :wink: :P
Emma hogy van?

Márti!Én nem tudok gypsről,azért nem írtam semmit,tényleg Gyps!gyere mááááááár!Ugye nem csak pletykáztam,amikor helyetted válaszoltam Ildának a munkáddal kapcsolatban? :oops:

Dóri!Pont tegnap este gondoltam rád/tok!Isten éltesse a kis vejemet,olyan rég láttam már képet róla...

És a legfontosabb:
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ZITA ANYU,ÁGI!

Doo!már éppen akrtam írni,h mindig kikapok tőled,ha nem írok,aztán meg te hanyagolsz :roll: :wink: :lol: Mindig elképedek mennyire kreatív vagy kaja ügyileg! :P Jó-jó tudom a szükség nagyúr,de akkor is!

Ági,még neked!hány foga van Zitusnak?talán tényleg próbálkozhatnátok a darabosabb kajával.....csak egy ötlet volt.

Uh, Vanda!szegény kicsikéd! :cry: gyógypuszi a két kicsi szemére neki!

Szép napot mindenkinek! 8)

Bogy,Lorci életjel!!!!!!!!!!sos

Kép
bringababa

Jó reggelt!

Kösz Bringa, okés, jól viselkedem. Bár itthon mindent szabad:)

Vanda, drága Bálintot pusszantjuk, szegénykém, a szemecskéje.
Mit tudsz vele csinálni? Szemcsepp csak?
Gyógyuljatok meg!!!!!

Én is kívánok Boldog névnapot az illetékeseknek!!!

És hófordulót is, akit érint!!!

És szép napot!

Kép
niki30

ja, a palacsinta nem az én kreatívkodásom - ezt is a kismama babakonyhájából kölcsönöztem. a könyv végén vannak szülinapi torták, allergén-mentesek is és ott volt a palacsinta torta.

Bálintnak jobbulást! Marcinak utólag is boldog hófordulót!

Gabiék nagyon el vannak tűnve.
Márti, Gypsről sztem senki nem tud semmit... :roll:
a kukkolók is a kezdeti lelkesedés után újra eltűntek :( kivéve talán Maryt.
Vendég

Agi, normalis, nalunk is van mikor mar a delutani kakiban ott van az ebed -cekla (en is onnan tudom, hogy piros:)))

Bringababa, mar regen megvan a fulcsije, kb. 4-5 honapos kora ota.
Milyen kepre gondolsz, hogy nem raktam fel? Mert nyomok am parat :D :D :D

KépKép
horilda

Haliho!!! Kép Kép

KépKép
horilda

Köszi a névnapi köszöntést! :D

Zitának 2 foga van alul, azaz másfél :D és most jön felül is, mert be van már dagadva az ínye! és elég nyűgi, és ezzel nyugtatom magam, hogy csak azért mert a foga jön...és szegény és sajnálom Őt. És keep cool! keep cool!

Ma megint csődöt mondtam séta ügyileg! Miért van az, hogy lemegyünk sétálni és én mindenhol csak és kizárólag olyan kismamákat látok, akik tologatják békésen a babájukat, a baba alszik vagy nézelődik és nem sír :shock: egy sem viszi kendőben a babáját és közben nem tolja egy kézzel azt a r. babakocsit, amit ma kedvem lett volna otthagyni egy kuka mellett :twisted: Szóval, kb 20 percig tök nyugiban elvolt a kocsiban és ez nagy szó Nála, bár tegnap már felemeltük teljesen az ülést, hátha meghozza az átütő sikert...aztán 20 perc után jött a sírás, potyogtak a könnyek. Kivettem, megnyugodott, aztán újra betettem, de újra sírt, s végül beraktam a kendőbe. Amit amúgy szeretek, s ha eleve úgy indulunk, akkor nincs gondom, de utálom közben tolni a babakocsit!!! És olyan kudarcnak éltem meg megint, kb 2 hétig megint meg se próbálom vinni egyedül kocsiban!! És az az érdekes, hogy ha Apa is jön, akkor általában tök jó minden, tegnap is nézelődött aztán elaludt a babakocsiban. Most azt érzi-e, hogy én is nyugisabb vagyok, mert tudom, hogy nagy gáz nem lesz, max én kiveszem viszem kendőben, Apa meg tolja a kocsit, vagy az jó Neki, hogy hallja, hogy beszélgetünk, s ez megnyugtataja, nem tudom! :roll: Próbálok közben beszélni Hozzá, bár elég furi, mert háttal van nekem, inkább mellé állok, s úgy tolom a kocsit, meg sokszor csendben vagyok, s sétálunk, mint mások. na, nem tudom. Most azt várom, hogy majd ha jár jobb lesz a séta. Vagy nem?? :roll: :?:

Kép
ági_bp

Bálintnak gyógyuljon meg gyorsan a szeme!

Cuki Elina! :D

Kép
ági_bp

Agi! Nagyon sok boldogsagot kivanok Nevnapod alkalmabol!

KépKép
horilda

Sziasztok!

Áginak boldog névnapot kivánunk!

Bálint szemét kamillával mosnám, ha hagyná és antibiotikus cseppeket teszek bele, nem kis erőszakkal. Amig kicsi volt nem tudta igy összeszoritani a szemeit. Ti talán nem tudjátok, mert akkor még nem ide közvetitettem az életünket, de 4 hetes korában át kellett mosni a könnycsatornáit. Akkor is kellett szemcseppet adni és megkérdeztem a dokitól, hogy hogyan kell beadni, akkor működött. Most már tudatosabb a lelkem és nem engedi magát szadizni.
Én megértem, de tényleg, csak sajnos akkor is muszáj.

Hátra fektetem, feje a combjaim között és a lábammal "ráülök" a karjaira. Persze igy is előfordul, hogy kiszabaditja a magát. Egyik kézzel próbálom a szemeit kinyitni, a másikkal csöpizni. Napnta 5x.

Ma sokkal jobb a helyzet, látszik, hogy használ a gyógyszer.

Niki, akkor most töltődj fel, hogy otthon vagy. Tudod, mintha vakáció lenne! :lol:

HOL VANNAK A KÉPEK?

Doo, arra gondoltam, hogy annak érdekében, hogy lássuk a TE gyerekedet is, küldd el nekem az eredeti képet, és majd én elrendezem a többit? Igy jó lenne???

Ági! Mi is kendőben sétálunk, de én a kocsit általában otthon hagyom. Kivéve, ha az apja is velünk jön. Persze akkor is sir a kocsiban, de ha terepre megyünk, akkor nem sir.

Két utcával feljebb voltunk tegnap sétálni is van egy ház, aminek van baromfiudvara. M0ndjuk csak tyúkok (kb. 20 darab) meg 2 kakas van benne, de olyan jó volt őket nézegetni. Bálintnak is tetszett. Aztán egyszerre csak odajött egy apuka meg 2 gyerek és hoztak vagy egy fél vekni kenyeret. Azt mondta az apuka, hogy amennyi kenyeret ide hoznak etetés végett, már rég ingyen kellene kapni a tojást. Vicces volt! :D

Kisregénynek vége! Irjatok, és ami fő, küldjetek képeket!!!!!

Vanda

Anno már irtam egyszer, de senki sem reagált...... MI VAN A TALIVAL??? Ki szervezi?

Kép

Kép
precious
Budapest

Ági!Ha akarsz egy sorstárssal találkozni csak tolingázd mifelénk zitust! :wink: :lol:
Nálunk dettó ez a helyzet,a régi nagy szerelem a babakocsi,mára egyes számú közellenséggé vált! :evil: :twisted: :evil:
Van lábtartója a kocsitoknak?Mert én rájöttem,h Lili azért útálja a nagy babakocsit,mert annak nincs,biztos elzsibbad a lába a lógászástól :? A kicsit meg azért,mert az olyan mély,alig lát ki belőle :? Most jöttünk fel,hát nekem sem a kedvenc progim a séta :roll: :oops:
Lehet Zita azért nyugisabb,mikor 3ban tolingásszátok,mert azt így szokta meg.Veled meg inkább a kendős megoldást kedveli és szokta meg...Nem tudom,csak okoskodom,de tény,ha valamit a fejükbe vesznek,igen nehéz jobb belátásra bírni őket :shock: :roll: :lol:
És olyan ciki vagy nem is tudom milyen érzés,mikor tőlünk zeng az utca :oops: Én elkezdek bénázni.ösze vissza kapkodni,próbálok nyugis maradni,de nem könnyű :oops: :cry:
A vásárlásaink is így telnek.Odafelé még okés minden,az még benne van a 20perces szintidőben :? ,de hazafelé :shock: :evil: :twisted: :evil:
Szóval totál megértelek téged.Én már fontolgatok vmi más járművet,mert azért holdkomppal mégsem közlekedhetünk az utcán,pedig ma erősen begondolkoztam rajta :roll: ,h azzal indulunk.Viszont ahhoz meg cipő is kéne a lábra azt meg nem tudja elviselni magán,vagy ha igen,akkor remek móka vhogy inkább megszabadulni tőle :wink: :lol:
Fel tudják adni a leckét,az egyszer biztos!

Kép
bringababa

Kép :)
Ez a legújabb pozitúránk,apa hanyat fekszik felhúzott lábakkal,és rajta fekszik Martin baba,kis hinta jobbra-balra és órákig elvan.

KépKép
riella77

Ilda!A szépségversenyre gondoltam.szerintem az etetőszékes kép a tuti nyerő! :wink: :lol:

Vanda!tali ügyben Doo a kompetens,mert ha minden igaz náluk lesz.Tényleg Doo akkor nálatok lesz?
Nem irigyellek a szemcsepis küzdelmeitek miatt :cry:

Riella!Martin akkor is, most is nekem maradt kis kókusz!

Kép
bringababa

Sziasztok!
Én még vagyok, csak a hétvégén Kékestetőn voltunk, ma pedig még pakolászok, stb..... még csak most jutottam gép elé.
Kékestető kikapcsolódás szempontjából mondjuk jó volt, de az időjárás nem volt kegyes hozzánk, NAGYON NEM!!!! :evil: :evil: :evil:
Gyakorlatilag a fogadóban töltöttük szinte az egész hétvégét. Pénteken amikor felértünk már nagyon rossz idő volt, esett az eső, fújt a szél, látni semmit sem lehetett, benne voltunk állandóan a felhőben. Aztán szombaton ugyanez folytatódott. Pénteken ki sem mozdultunk a szálláshelyünkről, szombaton lementünk Parádra kocsimúzeumot nézni, aztán beültünk Parádsasváron egy étterembe (diéta szempontjából ez nem volt túl jó program :roll: , de az időjárás kényszerített erre minket :D ). Úgyhogy a tervezett erdei séták a jó levegőn abszolút elmaradtak. Egyik barátunk pénteken elment síelni a fogadó melletti sípályára (akkora köd volt vagy felhő vagy mi, hogy nem is láttuk a fogadóból a sípályát, holott csak egy úttest választotta el a fogadótól), de inkább vízisízésre hasonlított a dolog, mert csupa víz volt a sípálya, szakadt az eső. Hát, akadályokat nem kellett kerülgetnie, rajta kívül csak 1-2 hasonló őrült síelt a pályán. :D

Blanka minden várakozást fölülmúlóan jól bírta az egész hétvégét. :) A hosszú autóút alatt kicsit aludt útközben, az út többi részében nagyon jól eljátszott és elnézelődött. (Játékokkal azért jól felszerelkeztünk az útra.) A fogadóban is nagyon aranyos volt, mindenkivel szóba elegyedett és mindenki kapott egy mosolyt, aki szóba állt vele/velünk. :) Szóval nem zavarta őt az idegen környezet és az ismeretlen emberek. A társaságunkban lévő 3 éves kislánnyal is eljátszottak. Blanka nagyon figyelte a kislányt, amikor az négykézláb mászkált, megpróbálta utánozni, de nem sikerült neki. Napközben babakocsiban aludt, az éjszakát a magunkkal vitt utazóágyban töltötte. Most használtuk először az utazóágyat, szerencsére nem volt semmi gond, jól aludt benne.
Úgyhogy igazán örültem, hogy ilyen jól bírta a gyerek a kirándulást, és nem szenvedés volt neki az egész. Legközelebb hátha már jó időben sikerül valahová elmennünk és akkor talán a friss levegőzés sem marad ki a programból.

Tegnap délután még benéztünk a gyerekzsúrra, a Blanka unokatesójának a szülinapi bulijára, de nem maradtunk sokáig, mert mire mi odaértünk, mások már hazafelé indultak.

Mi is minden jót kívánunk a 9 hónapos Marcinak!

Bogyra, gratulálok a sikeres vizsgához, és egy kalappal a következőhöz!!!!

Szóval a diétát nem sikerült a hétvégén maximálisan betartanom. Szánom-bánom.... :oops: :oops: :oops:
Nem is merek most mérlegre állni a következő gyümölcsnapig, bár a nadrágjaimon úgy érzem talán nincs nagy gond.....
mary74

Ági, névnapod alkalmából én is minden jót kívánok Neked!
mary74

Sziasztok!

Olyan édibédivukormáz mindegyikőtök, hogy eszetekbe jut gratulálni nekem.... én minden hasonló protoláris szöveget elfelejtek a hozzászólásom végéig, de remélem már így szoktátok meg... azért mindenkire gondolok mindig! :)

Ági, te kivételes vagy, mert nyukám is Ági, így rólad nem felejtkezemel! :) Boldog névnapot.

Mary! sajnálom, hogy nem úgy alakult a hétvége ahogy szerettétek, mi nem sokára megyünk wellnesetni (ezt a többiek már legalább ötször hallották), de mostmár úgy néz ki le is foglaljuk még ma este a helyet! :)

Már vagy 1 éve készülünk....úgyhogy ha törik ha szakad ha esik ha fúj...mi megyünk, max a valagunkat áztatjuk non-stop! Jah és büdöskölkök nélkül megyünk! :)

Levente egy édi parádémalacka.... imádom, kedves, vicces, mosolygós, nyugis baba! :) Gergő mellé nem árt egy ilyen is.
Mozgás még minidg a stabil gurulás, és egyéb ebből a mozgásformából adódó vetődés. Most mintha ülve hernyózott volna egy kicsit. De amivel al egjobban halad az a következő. Kéri hogy ültessük fel, majd vetődik egyet a kiszemelt dolgo felé, úgy hogy hasra érkezik... majd megint szól hogy ültessük fel.... remélem nem marad így! :)
Jah ülni, stabilan ül, lényegében egésznap úgy játszik.

Most kezdett el hason aludni, edig mindig oldalán vagy hátán aludt, második napja hasra fordul és úgy alszik.

Gergő iskolai eredményei katasztrofálisak... hétfőn írt egy ötöst matekból, szerdán egy egyest... mert nem hajlandó odfigyelni, menne inkább játszani, így random mód beír számokat és kész beadja....Sajnos muszáj lesz neki gyógyszert adni, csüt megyünk újra a pszichiáterhez, és kap valamienyhe nyugtatót..... hát kiváncsi leszek. Nagyon gyógyszer ellenes voltam, de mostmár 2 év ilyen olyan kezelések után talán neki is jobb lenne, egyre jobban zavarja hogy nem tudja fegyelmezni magát!

Megyek vissz atanulni!

Jók legyetek a hétvégétől már talán rendszeres leszek, mint egyesek ciklusa! :D Nah ez nem azt jelenti hogy havonta egyszer jövök...

KépKépKép
bogyra

Szia Bogy!

Remélem, hogy ez csak leirva hangzik ilyen félelmetesen. Mármint Gergő állapota.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Bogy!Én is nagyon gyógyszerellenes vagyok,de egy barátnőm a kisfiával nagyjából uezen ment kerszetül(magatartászavarok,koncentráció hiány,enyhe hyperaktivitás,bónusz:apuka lelépett,mikor újra hallottak felőle,hát nem éppen a legjobb helyről jelentkezett :? :( :evil: ).Szóval vagy három évig ő is mindent megpróbált vele,kineziológustól kezdve,terepeutáig,mindent,mindent,de eredmény csak kisebb-nagyobb sikerrel volt-inkább kisebb és elég rövid ideig tartott. :?
Aztán kapott gyogyót a kiskölök és láss csodát,élhető életet élnek,zongorázni lehet a különbséget!Jó-jó most is vannak időszakok,amikor gáz,de közel sem annyira,mint előtte volt.Ja és beíratta vmi alapítványi iskolába,amire kap vmi támogatást és itt jár már azóta gimibe.Ez pár évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt,ötödikbe kétszer buktatták meg,szintén a ráütök a hasamra és beírok vmi módszert alkalmazta :shock: És nem gagyi gimi,normál tanrendjük van,csak az az oktatás és az órák zajlanak másképp.Amikor én megtudtam hogyan is azt mondtam,h szemétség amiért ilyan csak a problémás gyerkőcöknek jár :oops:
Szerintem ez a magyar oktatás szégyene!Minden gyerek minimum ilyen tanítást érdemelne.
Csak azért írtam meg,mert igenis van az a helyzet.......! :wink: :lol:

Most már tényleg drukkolunk,h meglegyen az a kihágás! :lol:

A vetődés nagyon ijesztő,de ugyanakkor vicces is! :shock: :lol:

Puszi és okosodj!

Kép
bringababa

Csillu!Milunak is kinyúlt a nyaklánca?Lilinek már a köldökét veri :shock: :wink: :lol:

Kép
bringababa

Bogy, ez tényleg félelmetesen hangzik.
És nincs más megoldás bakker?
És ezt a gyógyszert meddig kell szedni? Ugye nem állandóan?
(én ehhez nem értek) :oops:

Együttérzek babakocsis sorstársak. Én is rühelltem a sétát a sírós babámmal, de most h. új babakocsink van, normális, több fokozatban dönthető (imádom), így semmi gond nincs. Elnézelődik.

Még jövök.

Bogy, csak itt gyorsan, remélem olvasod. Megkezdtem a fotózást. Még vasalnom kell és dobom a képeket.

Kép
niki30

Mary, sajnálom, h. szar időtök volt. Legközelebb majd...
Azért remélem jól éreztétek magatokat!

Kép
niki30

Hahhó!

Niki! Csak ügyesen! :) Mire kész leszel talánén is és ráérek majd töltögetni. :)

Bringa! Hát igen, az osztályban is van egy kiscsajszi, aki gyógyszert szed, de ő kifejezetteb hiperaktív. És ő is nagyon szépen viselkedik mióta szedi, és nem kába, nem lenyugtatózótt hatást kelt.
Gergőnek a kivizsgálás szerint nincs, se figyelem zavara, se hiperaktivitása, se magatartás zavara....az ő diagnózisa szorongásos depresszió, ami így 10 éves kor alatt szerintem elég félelmetesen hangzik.... Tehát ő inkább olyan feszült, vannak indulatkitörései, csapkod, kiabál olyankor, máskor ha nincs pszichés stressz, akkor mint eg ykisangyal oylan tud lenni. És ami ettől is nagyob baj, hoyg azok a gyerekek akik valamiféle magatartás zavarban szenvednek, azt hiszik, hogy ez a normális, így őket nem zavarja a saját maguk által produkált hülyeségek. De gergő tudja, hogy nem viselkedik jól... és ez borzasztó bűntudatot szül benne...nah szal egy ördögi kör....

Lassan 1 éve kap homeopátiás szereket, azthiszem, hogy a türelmi idő lejárt, jár irisz terápiára, karatéra, agysérültekkel uszattam, stb stb...

De látván a szenvedését, úgy döntöttem, hogy kapjon gyógyszert. Homeopátiával továbbra is kiegészítjük, hátha elhayghatjuk egy idő után a gyógyszert. De egyelőre úgy néz ki, hoyg persze lesznek gyógyszer szünetek, pl nyári téli szünet... de amúgy foylamatosan kell szednie.

Nah tényleg tanulok!!!

És még azt elmonom, hogy nekem is borzalmas bűntudatom van, mert biztos hogy miattam is ilyen, de hát ezzel a gyerekneveléssel az a baj, hogy ha rájössz hogy hibáztál, sem tudod visszafejeteni a szálat, hoyg hol baszarintottad el... most rettegek hogy Leventének is lesz valami hasonlója. Jó persze az sem tett jó, apukája lefalcolt..nah de mégis csak é n neveltem.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy így virtuálisan átnyújtsam a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg
...akit érdekel kismama jóga szülés után az V. kerületben...
További jó Babázást!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bogy, miért gondolod, hogy miattad ilyen? Nehéz elképzelnem, hogy akkorát "hibáztál" volna a nevelésében, úgy értem biztos nem verted, meg tartottad rettegésben vagy hasonlók? Vagy csak az én agyamban van az, hogy valami ilyen durvát kell csinálni, hogy ilyen problémái legyenek egy gyereknek? Nem hiszem, hogy miattad van!!! Egyébként ahogy elolvastam a soraidat, lehet nekem is ilyenem van :shock: komolyan, mindig is voltak kitöréseim, hisztieim, aztán meg lelkifurdizok :oops: Pont most olvastam el egy papírdarabot, gimibe mindenkinek fel kellett írni egy papírra mit gondol a másikról, vmi mentálhigiéné órán, és valaki azt írta nekem, hogy az a baj velem, hogy nem fogom vissza az érzéseimet :roll: :oops:

Kép
ági_bp

Huh Bogy,ez tényleg brutál!Szorongásos depi 10évesen :shock: :cry:
Ilyenkor annyira összeszorul a szívem.Szegénykém.Meg ahogy írtad,h bűntudata van :cry: Ez még felnőttként is kutya érzés,nemh egy kisgyereknek!
Remélem hamarosan jó hírekről fogsz tudni beszámolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Bogyra, en ahogy itt megismertelek a forumon, nem igen tudom elkepzelni, hogy a Te hibad lenne. Kar is lenne ezen gondolkodni.
Azt nem ketlem, hogy Te jol kezeled a helyzetet, csak igy tovabb.

Ja elkuldtem az osszes altalad elkuldott mailcimrol a szavazatot.
Megkaptad mind a 8-ra az e-mailt? Tudtad aktivalni?

Bringababa, ja a szepszegversenyre...kepben vagyok :D akkor meg nem volt meg ez a kep, tegnap csinaltam, most meg mar nem lehet feltolteni uj kepeket.

Voltam ma kondizni, szuper jol esett! :D

KépKép
horilda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?