Új privát üzeneted érkezett!

megnéztem ezt a symbaba tipusút igen ez is hasonló szinte ugyanaz,de itt is azt írják 3éves korig használható és sportá alakítható :shock: :lol: :oops: a címet ha majd ráérsz köszi mert 57ért jó az ár.úgy terveztem egy babakocsit szeretnék és akkor abból újat,de ha így váltogatni kell mert nem is annyira jók,praktikusak meg ilyenek akkor szerintetek használtat venni az gáz :oops:

lanyané

Ezt nem hiszem el,hogy 2 nap alatt tele lehet írni oldalt úgy,hogy már azt hittem másik topikban járok... :)

Tonti,
Tök jó a tábli!Nekünk is spontán!
Le a kalappal,hogy Te így tudsz követni mindenkit,megmondom őszintén én már nem tudom hányan vagyunk,amikor először írtam még olyan könnyü volt... :shock: Mondjuk akkor még bent voltak és nem ugráltam folyton fel az asztaltól.. :lol: :roll:

Én is a falra mászok az ökör kérdésektől,de vidáman mosolygok és akkor nem tudnak idegesíteni! :roll:
A tegnapi tetszett idáig a legjobban:
-alszanak már éjszaka
-igen,nagyon ügyesek...stb.
-nem baj,majd jön nemsoká a fogfájás..

Kössz Te tirpák...fő a jóindulat! :lol: :lol:

Juci!

A súly az egy központi barom kérdés,én ugye szülés után 2 hétre leadtam majdnem 2O kilót és ez baromi érdekes volt és hihetetlen,szájára is vetta a jónép...
Hú megyek,Adél sír..

Szanet,

remi nem felejtem el és akkor segítek a tandemszopi témában!

Kép
bogyótanya

Sziasztok!

szanet:
Szép pocak!! 7végén elmentünk shoppingolni párommal az Árkádba. Hát elég furán néztek az emberek a pocakomra. Idegesített is, hogy MI VAN MÁR, TRAMPLI VAGYOK, VAGY MI??? Aztán a párom mondta, hogy "1: túl sokat foglalkozol az emberekkel, 2: biztos azt nézik, hogy ekkora hassal hogy tudsz még közlekedni." ... úgyhogy inkább mégjobban kidugtam a pocim és megsimogattam a "kisoroszlánokat". :)

lanyané:
A szomszéd menjen a sunyiba! Biztos irigykedik! :wink:

szofi:
nagyjából egy hónap van köztünk szülésileg, úgyhogy ha összeszedtem magam szülés után, majd felmérem a terepet a csipákokkal és találkozunk. :)

Összezavartok ezzel a babakocsivásárlással. Eddig a Bergon jó választásnak tűnt, de ... hát nemtom ... ő ... :roll:

Petra

Petra
Kép
petricsek

Petra, nekünk bejött a bergon. és használtan vettük. így is elég drága volt sztem. :roll: dehát ugye kinek mennyi pénze van...

Bogyó, engem nem állítanak meg. vajon, miért? :twisted: :twisted: :twisted: a fogfájása én is szoktam gondolni, nem is kell emlékeztetnie senkinek ;) bár most, h Petra is elkezdett hajnalban is enni... ejj :?

Kép
an°°di

Lányok!

Nekem ez van, nagyon bejött (hat hós kortól):

Kép

Hordozóval csecsemőkortól:
Kép

Nekem bejött, szeretem, hogy mindkettőt látom és ha már a sportrészben lesznek tavasztól, ülhetnek szemben, hogy tudjanak kommunikálni.

Valahol a honlapon van fent kép, hogy hogyan néz ki összerakva a hordozókkal. Egy pattintással leemelem és már be is lehet kötni a kocsiba a hordozókat.

És már kinéztük a következő autósülést. Nekünk bejött a Bébé.

http://www.padlofek.hu/index_egyes.php?az=32

Puszi!

Judit

jucicuki

Lányok, babakocsi témával kapcsolatban még1 dolog: a hauck babakocsi, amiről tegnap küldtem képet és itthon a Brendonban 75.000 a Csalogány utcai diszkontban pedig 56.000 Ft, egy német internetes áruházban 130 (!!!!!!!!!!) euro, rögtön meg is rendeltük :) :) :) Ha valakit érdekel, átküldöm a linket!
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Kocsi témához még egy kis szösszenet:

Mindenki azt gondolja át, mir efogja használja, ha pld, családiban lakik, és nincs lépcső, amin hurcolni kell, a súly nem gond.
Ha már emeletes házban ahol esetleg nincs lift és még tároló sem akkor érdemes extrakönnyű kocsit venni. /Hiába tűnik "rozogának", nem az, nekünk volt PP Aria Twin, nagyon szerettem, hogy kicsi volt, és könnyű./

Aki sokat van egyedül és vásárolni is ezzel kell mennie, inkább az egymás mögöttit javasolnám, mert az tuti elfér midnehol abból is max. 59 cm széles modellt, mert az a 60-as ajtókon is befér (pld. rendelő, és egyebek).

használtan venni nem gáz, egyáltalán, a mi mostani cam-ünk is ilyen, és alig használták, 70 helyett viszont 30 volt.

A fix kerekű kocsik, nagyon kényelmesek a babának, de horror velük közlekedni, mi anno kaptunk egy ilyet használtan, de én max. akkor mentem vele, ha sok volt az egyenes, mert félre húzott, ez volt Ági Lengyel babakocsijával is, amit 6 hét után már szervizelni kellett, mert félrehúzott.
Ezeknél és a többi fix kocsinál is típushiba, ha nem teljesen párhuzamosak a tengelyek, akkor félrehúz(ismerősöm a 3 kerekű kocsiját vitte ezért vissza). A séta végére már fájt a kezem.
Ami viszont előnye, hogy semmilyen más modell esetében nem adnak hozzá ennyi mindent, textilmózes, fekvő/ sportlábzsákok, esővédő, pelustasi stb.
Szóval ár/érték arányban még ennek ellenére is jók.

A Bergon kocsik is hasonlóak csak drágábbak, viszont tartósabbak cserébe.

Ezek mellé, ha belefér a büdzsébe, nem árt venni egy könnyű sportkocsit, ha nagyobbak lesznek.
Vagy két esernyőkocsit.
Vendég

A másik opció amit Judit írt a bébé comfort vagy a Jané modul rendszerű kocsija, de ez még használtan is elég húzós.

Kevinszpészi, ez szuper ár ennyiért nagyon megéri!
Hajrá!

Dóri
Vendég

Az Egyből ketten-t én is olvastam, tetsztett nagyon. Ikrek könyvét nem vettem meg, sokan mondták a parákat, így kimaradt.

Tőlem eddig még senki sem kérdezte, spontán jöttek-e a babók...

Kata , 130 euróért ajándék...szállítás még mennyi? Berakod légyszi a linket? :D

Kép
babyteve2

Én itt néztem a SYmbabát újonnan, de lehet, hogy használt lesz...az biztos, hogy batár...vagy Bergon, ha lesz jó áron :D

http://symbaba.we-b.hu/index.php?productID=130

Kép
babyteve2

Kép Graco kocsi
Vendég

Babyteve, a link: http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B ... /ref=nosim
De egy ismerősöm, aki szintén ráállt az ikerkocsikeresésre, talált más német linken is ennyiért. Elméletileg a házhozszállítás ingyenes, és az egyik ismerősünk, aki kint él, olyan rendes, hogy vmikor február- márciusban haza tudja hozni... :)
Kata

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Köszi! Meglesem... :D

Kép
babyteve2

De Falatkák! Alig látszik belőlük valami! :D

Kép
babyteve2

tdanie, kicsipókok nagyon aranyosak, ahogy csak a fejük búbja látszik ki. :P

mi valszeg maradunk a Bergon-nál, ill. lehet, hogy sikerül megkaparintanunk a PP Aria Twin-t. Kata, 130-ért ingyé' van!

andie, voltunk a Bergon-os márkakereskedésben és baromira készséges volt a pali, nagy a választék is, majdnem teljesen vízszintesig dönthető a kocsi, két év gari van rá és mivel garzonban lakunk és eléggé mérsékeltek a tárolási lehetőségek (csak a szomszéd mamikkal közös tárolóban) ennél fogunk maradni. :roll:

petra

Petra
Kép
petricsek

Szanet

Nagyon cuki a pocakod!

Lanyané

Én Pécsen láttam az Árkádban,vettem is gyorsan kettőt.
A szomszédod jó nagy barom lehet,de az én mai sztorim se semmi.
Kedves kis hölgy amikor meghallotta,hogy ikreket várok,szó szerint a következőt mondta:Kedvesem mekkora bálna lesz maga!
A mellette álló idegen velem együtt szóhoz se jutott.
Vendég

Rebe

Én is jobban bízom az uh-ban,mint ezekben a hülye vérvételekben.
Vendég

banika!és fogadjunk aki mondta,hogy bálna leszel egy ronda igénytelen nő volt :lol:
sajna én itt óbudán már nem kaptam,csak a drágák maradtak 9-10ezerért annyit meg most nem akarok költeni rá mert annyira nem is tetszettek.

lanyané

hű csajok nem tudom amúgy mi lesz velem de már most hatalmas a hasam ahoz képest,hogy méga 12,be sem töltöttem :oops: pedig nem vagyok kövér sem rakok majd fel képet :oops: :oops: apa már pocakmancinak hív :lol:

lanyané

naná hogy igénytelen volt.Sajnálom,hogy nem kaptál nacit,ne add fel.A pocid attól is tűnhet nagyobbnak,hogy kicsit felfúvódsz,ami normális.Az én hasam este kétszer akkora,mint reggel.Főleg ha sokat ülök.Bennem akkora buli van ma,hogy lassan kilyukad az oldalam.
Vendég

naná hogy igénytelen volt.Sajnálom,hogy nem kaptál nacit,ne add fel.A pocid attól is tűnhet nagyobbnak,hogy kicsit felfúvódsz,ami normális.Az én hasam este kétszer akkora,mint reggel.Főleg ha sokat ülök.Bennem akkora buli van ma,hogy lassan kilyukad az oldalam.
Vendég

Nem tudom mi lelte a kölkeimet,de pörögnem bennem ezerrel.

Amióta iszom a palástfűteát,azóta nem puffadok annyira.Bezzee ha lecsúszik egy kis fanta vagy ne adj isten cola,akkor a lufi kutya füle hozzám képest.
Vendég

Várjuk a képet!!!
Vendég

Kép

Lanyané,
Hát nem semmi a sztorid, hogy mennyire hüle emberek vannak. :evil: Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.
Nekem is már jó nagy pocim az elejétől fogva, de közrejátszott ebben nálam az Utrogestan a lombik után, mert az rettentően puffasztott, amíg használni kellett. Egy darabig ugyanolyan volt a hasam mérete, nem látszott hogy növögetne. Amúgy este nekem is kétszer akkora, mint reggel. :oops:

Juci,
A ti kocsitok is nagyon tetszik. Hát nem tudom… :roll: Az biztos, hogy mi is egymás mögöttit szeretnénk. Azt hiszem majd elmegyünk szétnézni.

Dóri,
Köszi a kocsis tanácsokat, sok hasznosat találtam benne! :wink:

Tdanie,
De kis picurkák a babóid, alig látszanak ki! :D

Banika,
Jó nagy bunkó volt az a nő! :evil:

Mindenkinek szép hétvégét, bár nálunk szakad az eső. Pfffúj!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kocsi:
én találtam egy használtat.Inglesina Twin. újonna nem lehet kapni Magyarországon. elmentünk megnézni és nagyon jó.Egymás előtti.De variállható.egymás mellettivé is.55000Ft.Nekem nagyon bejött. meg árban is ok sztem.van hozzá két babahordozó is.

Bébé Confortot 100-120000-ért lehet kapni használtan.
Amúgy van egy oldal: www.ikresek.hu , ott az adok-vaszek rovatban szokott lenni babakocsi használtan, ha valaki ilyet keres.

Amúgy tegnap voltam a Bajcsyban megnézni a szülészetet. Lehet, h hülye vagyok, de bennem olyan kép élt a szülészetekről, h inkább le sem írom......
és kellemes csalódás ért.mert nagyon szép kis szobák vannak.színesek, rendes ággyal.azon kell szülni.(mert bevallom én úgy gondoltam h tipikus kórházi ágyon kell szülni :oops: )Ráadásul álmomban nem gondoltam volna, h külön szoba van a szülésre.azt hittem vmi nagy terem és sok kismama.max függöny közöttük.(biztos sok Tv-t néztem :D :oops: )
1 és2 ágyas szoba is van szülés utánra.mondjuk ezért fizetni kell, csak mivel ezeknek van mosdójuk(nem a folyosó végéig kell elslattyogni), lehet én ezt választom.
Egy szó mint száz én nagyon megnyugodtam.pedig utálom a kórházakat.

Has: Volt ott egy másik csaj is a kórházban, aki 34 hetes volt. akkora volt a hasa, m nekem.lehet egy kicsit kisebb is :D a férje azt hitte én is mindjárt szülök :D aztán felvilágosítottam, hogy van még kb 10-11 hetem :lol:
:shock: ->ILYEN VOLT A FEJE.De aztán mondtam, h ikrek.

szanet

http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... =8&empty=1

Lányok!

Brendon outletben most ennyi az alapkocsi ( mi ennyiért vettük használtan :oops: :roll: ) + 29900 a hordozó darabja

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok :P
Mi voltunk ma a Camponában, a C&A-ban gatyáért. Nos, leértékeltek csak lóméretben voltak, de végül ha már elmentünk, vettünk egy rendes nacit, egy kertész nacit, egy helyes felsőt és egy tavaszi gatyit is. A "rendes" naci érdekessége az volt, hogy a 36-os méret ára 8990, míg a nagyobbaká 5990 Ft volt. Aztán egy hosszasabb vita és a vásárló könyv elkérése után végül mégis megkaptuk 5990 Ft-ért :D Jaaa, nem a méret miatt volt ám drágább, hanem mert Mancika a központban más cikkszámot tett rá... Ez a vásárlók könyve nekünk már többször is bejött, ajánlom mindenkinek, aki átverésen kap egy-egy áruházat :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hová tűntek a kisbabás anyukák!???

szanet

Fanni

Ügyi vagy! :D

szanet

Hellósztok!

Szanet!
Sztem a kisbabás anyukák élvezik a hétvégét :wink:
Én is aludnék, csak Andris képtelen visszaaludni a hajnali evés után. Mondjuk, este fél11től aludt 6ig, lehat, hogy kialudta magát???De Hanga is csk 1 evést iktatott be, és most szunyál, mint a kisangyal...

Hasméret: kb 30. héten voltam fogászaton, egy néni totál megijedt, hogy mit ekresek én ott, amikor a szülőszobán lenne a helyem :D Amikor meg mondtam, hogy ikrek, akkor ő is a sablonszöveggel jött: Nem lesz könnyű magának!
Hát, az az igazság, hogy sablonszöveg ide vagy oda,nagy igazságok vannak benne :)

Fanni!
A vásárlók könyve azt jelenti, hogy azt mondjátok, beírtok, vagy mit? De szemfülesek vagytok, én tuti nem figyeltem volna ilyen dolgokra, vagy ha észrevettem volna, akkor is azt gondoltam volna, ez természetes :oops:

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Mi is "elvezzuk" a hetveget amikor mind a harom itthon van nem sok idom van babanetezni. Most is a nagy itt ugral hogy O szamitogepezni akar, Anna sir mert almos es nem tud aludni, egyedul Alex van csondben, jatszik a kisagyaban.

Amugy Ti hova rakjatok a babakat napkozben? Mi eddig tobbnyire a nappaliban a heverore vagy a hintaba, de a heveron mar nem lehet oket egyedul hagyni mert letornasszak Magukat. Sajna jarokanak nincs hely nalunk. Rakjam Oket a kisagyba? Ott elunjak Magukat.

Maminti: Andris tenyleg oriasbebi, 7 kilo, nem semmi!

Nem tudom mit csinaljak mert Alex bar csak reggel 5-6 korul eszik ejjel tobbszor folkel es sir, ujra kivittuk Tole Annat mert Alex folsirja de mi van ha ez igy marad, sosem lesznek egy szobaban?! :(

KépKép
KépKép
tontica

Kicsikék azóta nőttek :lol:

Tontika
Padlóra...

Kép

Kép szökésben

Kép miért hátra megyek?
Vendég

Tdanie :P
Ezek a szemek! Te jó ég! Nagyon szépek a kisbabáid!

Szanet :P
Köszi 8)

Maminti a jótündér :P
Végre eszembe jutott, melyik meséből jöttél :lol: Nem is csoda, hogy ilyen névvel nem jut eszedbe ilyesmi :lol:
Vásárlók könyve elvileg minden üzeletben van. Mi már többször is használtuk és mindenhol! kártalanítottak. Eléggé komolyan veszik. Ha át akarnak verni és ezt észreveszed :wink: akkor el kell kérni. Beírni, mi a gond, név, cím, telefon és kötelesek az ügyet megoldani! 3 éve a Coraban vettünk pl. sílécet. Ki volt írva, hogy minden sportszerre 50% kedvezmény van. Erre a pénztárnál közölték, hogy a síléc nem sportszer :shock: :lol: De mire beírtunk a könyve, már vissza is adták a 2 síléc árának a felét! :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Tdanie: nagyon szepek a babak!!! Mostani kepeket is rakjal majd!
Meddig birjak a foldon? Az enyemek par perc utan sirva fakadnak. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Fanni így kell ezt csinálni(én is ilyen vásárló vagyok :lol: utálnak is mindenhol :oops: )na dehát nehogymár az legyen amit ők akarnak hisz ők élnek belőlünk,nehogymár mi kérjünk bocsánatot hogy ott akarjuk a pénzünket hagyni :D
tdani nem semmi a két fiacskád már most csajozós a szemük :D
tontika remélem hamar összhang lesz Anna és Alex szundijában.
Csajok majd meghalok a derék és mostmár hátfájástól sehogy nem jó ülve,állva mindenhogy nagyon fáj,
Fanni Te már elhagytad az uttrogestant?én most csökkentem és kedden megyek a dokibácsihoz elsőnek,még csak telcsin beszéltünk úgy közlékeny,segítőkész türelmes rendes embernek tűnik remélem olyan is :D

lanyané

Tontica
Van úgy, hogy a földön is alszanak el...
Miért kezd sírni Anna és Alex? Hideg, meleg? Kemény, puha a talaj?

Fanni
Szépek, de nagy akarnokok... :lol: :wink:
Vendég

Lanyané :P
Szegény, sajna tudom, mit érzel. Kíváncsi vagyok, mit mond holnap a derék doki.
Én már 11+5-tel abbahagytam az utrot. Előtte 10. héttől már csak 3x1 volt. A szervezetem nem is hiányolta.

Tdanie :P
Sebaj, akkor is irigy-irigy, hogy már megvannak, gyönyörűek és egészségesek :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Tdanie
Nagyon édesek a kisfickók!

Hát-és derékfájósok

Totális együttérzésem.Ma nem sumákoltam,kivasaltam.Most ülök egy lavór vízbe áztatott lábbal és azon gondolkodom,hogy vajon el merjek-e utána feküdni,mert tutira beáll a derekam és nem tudok felkelni.Kölkeim is lapulnak(biztos elfáradtak a vasalásban),hogy legyen miért paráznom.

Fanni
Attólíén is rosszul vagyok,hogy terhesnadrág csak lóméretben van a legtöbb helyen.Persze tudom,hogy nem leszek 40 kilós a végére,de attól,hogy nő a hasam helyére egy lufi,attól még nem biztos,hogy 46-os lesz a méretem.Pláne ha azzal tukmálják rám,hogy majd később jó lesz.

Kicsit polcolom a lábam
Vendég

Banika :?
Igen. A legrosszabb az alvás (és az ülés). Pontosan azért, amit írtál. Éjszaka valahogy élvezi a szervezet, hogy nincs súly, aztán reggel az a brutál teher :shock: Ééééés nem akarlak rémisztgetni, de Te is még csak a 20. héten tartasz...

Azért van ám remény a javulásra, nekem pl. kopp-kopp-kopp az utóbbi pár napban egészen elviselhető, a mai reggel pedig egyenesen isteni volt, csaknem fájdalom nélküli. A többi hátfájósnak is ezt kívánom :D

Nem 36-os? :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt!

Fanni

Egész jó a derekem így,hogy tegnap nem hagytam magam rábeszélni a fetrengésnek álcázott pihenésre.Két részletben vasaltam,közben délután sétáltunk majd 1 órát és láss csodát egész jó. :lol:
Majd meglátjuk mi lesz estig. :roll:

Szép napot!
Vendég

Banika :P
Ennek nagyon örülök! S még a nap is kisütött :D
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok :)
Jókat derülök a lüke beszólásokon-hát lányok ez a babák megszületése után csak fokozódik.. :) A kedvenceim :) :
-Mosolyogva nézik őket : Ikrek.... ? - nem az egyik saját a másik lízing.. :?
-Ugye az egyik kisfiú? -igen és a Magyar Transzvesztita Utánpótlás Egyesület támogatásával van mindkettő tökig rózsaszínben.. :shock: (ja és ezek után ránéznek az egyre megsemmisültebben talpig coffban és nőcis cuccban mellettem toporgó nagylányomra... -és akkor ő is lány...?? :shock:
De a legédibb egy öreg sokdioptriás bácsi volt aki sokáig nézett minket és aztán reménykedve megkérdezte:Tényleg kettő? :shock:
Őszintés szólva én halálra röhögöm magam rajtuk és gyüjtöm ezeket :)
Tontika nálam is a földön tepernek a csajok -csak evéshez mennek a pihi székbe vagy ha szét kell őket ültetnem bunyó miatt :)
Jucicuki -nagyon szépek a lányok :) -nagyon örülök hogy minden ennyire ok veletek -anno felvettem a kedvencek közé az oldalatokat és minden reggel néztem a híreket...nagyon szorítottam nektek.

Kép
Kép
panni7

Köszi Panni :lol:

Kérünk képeket!

Judit

jucicuki

mindenkinek szép napot ezen a gyönyörű napon!
voltam a dokinál majd meg lett állapítva,hogy a terhességtől fáj a derekam mert már ez a pici poci odavág azt mondta,hogy majd lehet elmúlik ha még nő :shock: nem értem.semmmit nem tudok csinálni csak polcoljam a lábam,meg a popom alá tegyek párnát :oops: remélem tényleg elmúlik.
banika átérzem a fájásod ja és azt mondta a doki,hogy a séta jót tesz!
fanni nekem aztmonda a doki 1 hét alatt elhagyhatom fokozatosan csökkentve.a szervezet hogy tudja hiányolni?barnázgatás vagy ilyesmi?holnap megyek uh.ra úgy várom,hogy lássam őket :D

lanyané

Kép ..és ahogy mondani szoktam van ebből még egy ugyan ilyen :-)

Kép
Kép
panni7

Panni: Nagyon jó a kép :D Behalok rajta :lol:
Egypetéjűek a lányaid?

Tdanie: Gyönyörűek a fiúk!kész vagyok a nagy szemeiktől...!Biztos levesznek a lábadról téged is :lol: :D

szanet

Kép

Tdanie,
Hű a mindenit, mekkora szemek, szépek a gyerkőceid! :wink:

Csajok, a derekam nekem is szokott fájni. Sokszor reggel alig bírok felkelni az ágyból, de aztán napközben jobb lesz, és estére meg megint rosszabb. Mondjuk én előtte is kicsit derékfájós voltam, szóval nem lepődtem meg! :oops:

Lanyané,
Én a 12-ik hétig 3*3-at használtam az utróból, utána pedig 4 napig 3*2-t, majd 4 napig 3*1-et, és ennyi. Nekem nem hiányolta a szervezetem.

Panni,
Jók ezek a beszólások! :lol: Jaj, ez a kisnyuszi, zabálnivaló!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lanyané :P
Akkor mázlid van, ha csak a terhesség miatt fáj.
Nekem is jött a doki olyasmivel, hogy majd jobb lehet... de nekem már jobb is, úgyhogy be is fogtam :lol:
Szeretném látni az óriási pocid. Íme az enyém. Ma reggeli, azaz 14+0.
Kép

Lécci-lécci mondja valaki, hogy az Övé is volt ekkora 14 hetesen :lol:

Panni :P
Édes a kiscsaj!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

jujjj de cuki pocid van fanni :D majd dobom az én 12hetesemet szerintem 2hét múlva behozlak :D

lanyané

ja és nem is mondtam a reumán az aszisztens elkezdett úristenezni lesz bajozni én meg megkérdeztem mér magának íikrek van,erre ő nem.mondom akkor honnan tudja és ne haragudjon nem érdekel a jajjongása mi örülünk és ez egy csodálatos dolog aztán a doktornő is megvédett :D utána akart jópofizni az aszisztens gondolom rájött hogy durva volt,én meg bunkó de nem érdekel jól esett :D :oops: :evil:

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?