Kocsi:
én találtam egy használtat.Inglesina Twin. újonna nem lehet kapni Magyarországon. elmentünk megnézni és nagyon jó.Egymás előtti.De variállható.egymás mellettivé is.55000Ft.Nekem nagyon bejött. meg árban is ok sztem.van hozzá két babahordozó is.
Bébé Confortot 100-120000-ért lehet kapni használtan.
Amúgy van egy oldal:
www.ikresek.hu , ott az adok-vaszek rovatban szokott lenni babakocsi használtan, ha valaki ilyet keres.
Amúgy tegnap voltam a Bajcsyban megnézni a szülészetet. Lehet, h hülye vagyok, de bennem olyan kép élt a szülészetekről, h inkább le sem írom......
és kellemes csalódás ért.mert nagyon szép kis szobák vannak.színesek, rendes ággyal.azon kell szülni.(mert bevallom én úgy gondoltam h tipikus kórházi ágyon kell szülni
)Ráadásul álmomban nem gondoltam volna, h külön szoba van a szülésre.azt hittem vmi nagy terem és sok kismama.max függöny közöttük.(biztos sok Tv-t néztem
)
1 és2 ágyas szoba is van szülés utánra.mondjuk ezért fizetni kell, csak mivel ezeknek van mosdójuk(nem a folyosó végéig kell elslattyogni), lehet én ezt választom.
Egy szó mint száz én nagyon megnyugodtam.pedig utálom a kórházakat.
Has: Volt ott egy másik csaj is a kórházban, aki 34 hetes volt. akkora volt a hasa, m nekem.lehet egy kicsit kisebb is
a férje azt hitte én is mindjárt szülök
aztán felvilágosítottam, hogy van még kb 10-11 hetem
->ILYEN VOLT A FEJE.De aztán mondtam, h ikrek.