Sziasztok, jó éjt!
Zsófi írt, így gondoltam, benézek, de annyit írtatok, h egyszerűen nem bírom követni.
Amiért én nem írok: van 2 hiperaktív tökim, és egy cicifüggőm. Panaszkodni, nem panaszkodhatok rájuk, mert a 2 nagy nagyon jól elbandázik, a legkisebbem most kezdett fogatnöveszteni, így már nehezebb.., inkább a gyerekek körüli teendő, szállítmányozás, etetés, háztartás...stb ami sok.
Ha van egy kis időm, akkor néha én is benézek zugolvasni, és ahogy Anzsi írta sok a kisbabás, amihez - bár időm sincs- de nem is tudok hozzászólni, mert bár Milos pici, de adva van a napja a 2 nagyobb miatt, meg talán én már másképp teszek .
Gondolataimat nagyon jól összefogalaták Anzsi és Nóri, és én teljesen megértettem Szilvi hsz-ét a "szélmalomharcot is (ő nem az elfogadásra, rátukmálásra célzott - de ez sztem!!!!- hanem hogy néha túlléphetnénk témákon, pl emlékeztek még a "nagyhomokozóra" szal vmi ilyenek...- Köszön Andi, Te is nagyon jól megfogalmaztad a "régiek függőségét"
A zugolvasó kicsit bántó, hiszen az indeexet, blogokat, nlc..stb is szoktam zugolvasni, éjféltájban, amíg várom, h lejárjon a progi a mosogépen, h utána még tudjak teregetni...
Tali, mi írtunk, h akkor mi még nem leszünk otthon, ha meg már leszünk, annyi elintéznivalónk van (főleg dokik!!), h nem tudjuk/merjük bevállani, azt meg pláne, h hozzánk igazodjatok!
Minden gyerek gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!
Farkas komoly arcát megcsokolgatnám, na így az éteren keresztül!!!!!!!!!
Samunál még mindig az anya a kérdőjeles
MajaJuliska, te tudsz vmit, Zsignek is van fülescsacskója..
és akkor egy kis szösszenet máról:
Milos sír, erre én: Mért sír M.? Zsig: mert megütöttük
(játszottak, kergetőztek..) é: és ki??!! Zs: Én kicist, Zsombor nagyon...
de alapból imdáják egymást, persze 1-2 baleset megesik néha..
nem mondom, h mindnet visszaolvastam, és totál képben vagyok, de osztom - már nemtom kinek a vélemenyét -, h nem alkothatok olyanról véleményt, ahol nem vagyok aktív tag, így nem tudom, igazából mi volt, de sztem sem volt gáz a hangulat, inkább csak azok a dolgok, amiket már fent leírtak előttem.
(remélem, nem voltam annyira zagyva így éjnek évadján egy rakás mosás, vaslás után.)
Pusszok Mindnekinek!