Új privát üzeneted érkezett!

ediske tök jó, h jöttél!
pocak&samu dícséreteket nagyon köszi!!!!!!!!!
kerekpocak

Na szevasztok!

Muszáj bekapcsolódnom:) Én már itt röhögök csajok:) Bár ez az utolsó oldal kezd elég jókedélyűvé válni.
Remélem lenyugszanak a kedélyek és minden visszatér a régi kerékvágásba.

Kata
, olyat mosolyogtam Lizu frizkóján, beszarás édes. Milyen jó lenne, ha ilyen göndörke maradna, mi?!

Fatima, Emmának ez a kedvenc kajája: almaszósz, banánnal, csirkével, hihi:)
Na ha jöttök, akkor kaptok, mert ebből bespeizoltam:)

Zsófi, szép a pocid. Samu még mindig tiszta apukája.

Ja, és Beni álomszép, annyira bírom. Viki olyan jó, h. mindig ennyi képet raksz fel róla.

Most röviden ennyi.
Mi itthon, megjöttünk a nagyszülőktől. Annyira jó a saját fészekbe.

Jó éjt!

Kép
niki30

Köszi Zsófi!

Edis

Kép
ediske

No, ha új oldal, akkor rakok fel én is képet.

Kép

Niki: de jó, hogy jöttél. Tessék csak röhögni!!!! Az jó!!! Ezek szerint Emma jól van. Az meg még jobb!!!!

Zsófi: nem hiszem, hogy a 9 jó, de megkérdem. Az vasárnap, és a szombat biztosan jobb a családoknak. De vélemények jöhetnek!!! Pocakot meg növeszd, mert a talin már olyan óriásinak kell lennie, hogy csak na! :wink: :lol: :lol: De most azért nem olyan nagy, pont jó!!!!!

Ediske: no, majd én is jól megnézlek az iwiwen!!! :wink:

Lányok ti tudtatok anno olyan képet csinálni a pocakról, hogy látszik, hogy kidugja valamelyik testrészét?

Kép

Kép
b79andi

majd mi most jonesszal. (hű de gááz hehehehee). amilyen kis aktív...

maja édeeeeeeeeeeeees!!!!!!

niki de jó, h megint vagy(tok)!!!!!!!
kerekpocak

Maja szemei csodaszépek! Olyan aranyos!
Nézzél meg és jelöljél is be, én meg jól visszajelöllek! :lol:

Én nem tudtam olyan képet csinálni. :(

Edis

Kép
ediske

Tali ügyben én még mindig nem tudok hozzászólni időponz ügyben. De jó lenne ha ráérnénk, amikor lesz... :P

Viki: Semmi vész, örülök, hogy eszedbe jutottam - ha csak egy példa erejéig is! :wink:

Na, jó éjszakát mindenkinek!!! Én megyek és fexszem ... tegnap éjjel fél4-ig beszéltünk, vitáztunk az urammal és aztán Manóka 5-kor kelt, hogy éhes! Ezt ki kell aludnom most már végre... :x

Kép
bogen

Jövök vissza, de le kell mennem a boltba. :?

Edis

Kép
ediske

én pakolok, de be be nézek.

mi lenne ha maradna a márc 8, és hátha panniék is be tudnak ugrani csak kicsit? olyan időpont nem lesz ami mindenkinek 100%ig jó.
kerekpocak

TAli időpont, csak hogy megkavarjam a dolgot, nekünk tutui nem jó a marc. 8-9. Kaposvárra kell utaznom. :(

Zsófi: nagyon szép pocakod van! Samu tényleg tiszta Apája, főleg az álmos képeken!

Andi: jó voltál! GYönyörű szép szemei vannak Majának!

Ediske: Luca baba annyira bájos, igazi kislány! Gyere sűrűbben, és légy aktív!

Niki: el is hiszem hogy nevetséges ez az egész... Képeket mikor látunk Emmáról? Gyere és mesélj milyen volt a szüleidnél?!

Nelly

Kép
breeki

Bocs Zsófi, közben írtam, és nem láttam a 8.-ai ajánlatot. Ha mindenki másnak az jó, akkor fájó szívvel, de ki kell hogy maradjunk. :cry:

Nelly

Kép
breeki

február 2?
közel van, de naés?
kerekpocak

márc 29?
kerekpocak

:D :D :D öszi, aranyos vagy! Nekünk bármi más jó!!!

Nelly

Kép
breeki

öszi=köszi

Nelly

Kép
breeki

sziasztok!
Megosztom én is a gondolataimat. Két okból kifolyólag nem írogatok mostanában gyakrabban: az egyik az, hogy Bendével nagyon sokat jövünk-megyünk, ha meg éppen itthon vagyunk és ő fent van, én nem nagyon tudok gépezni, mert akkor játszunk. A másik pedig – ezt többen is megfogalmaztátok – egy kicsit úgy érzem, a topic sokszor átcsap valami monológ- vagy napló-félébe, vagyis írunk-írunk, de nincsenek reakciók, pedig az ember lánya pont azért van ilyen helyen, mert „beszélgetni” szeretne a többiekkel.

Persze ezt is meg lehet érteni, hisz pont a minap Nellynek írtam, hogy ilyen előfordul millió ok miatt…. (sajnos tudom, hogy én is tartozom még egy-két válasszal, pl. Vikinek és Marcsinak, ígérem írom is).
Amúgy szerintem nem rossz a hangulat, csak néha van pangás és vannak viták, ami szerintem teljesen jó, ha azok nem bántóak.

Azt gondolom, hogy itt azért merül fel állandó jelleggel az altatás, kaja, bölcsi téma, mert a babáink nem egykorúak (egy hasonló korú gyerekek fórumában talán egyszer merül fel, aztán mindenki tovább lép) és mindig lesznek új csatlakozók, ami jó! Természetes, hogy lesznek olyanok akik nem tudnak, vagy nem akarnak valami miatt itt lenni, ezt tiszteletben kell tartani. Az is természetes számomra, hogy lesznek zugolvasók, sőt talán olyanok is, akik soha nem írtak ide, de olvasnak minket!

A nevelési elveket illetően teljesen elfogadom azt, hogy mindenki máskép csinálja, így gondolom más is elfogadja, hogy én esetleg másképpen csinálom. Ahogy azt a múltkor írtam, a lényeg, szerintem, hogy mindenki a legjobbat akarja a babájának. De tény és való, hogy én sosem hagynám sírni a babámat és ez a dolog mindig is szúrni fogja a szememet – de ez már az én problémám :) :). És lehet, hogy nem hiszitek el, de nekem sosem volt olyan gondolatom, bármennyire is nehéz volt néha, hogy kellett ez nekem?! De azt is figyelembe próbálom venni ilyenkor, hogy nem vagyunk ott a másik életében, nem ismerjük mint személyiséget annyira, hogy belelássunk abba, miért csinál ezt vagy azt…..

hát röviden ennyi :)

Viki, Beni nekem nagyon tetszik!!!!!!!!! a szempillái és a szemei gyönyörűek!!! hát a felsőtestéről nem is beszélve :)

Andi, Maja nagyon cukorka!!!!

Zsófi, Samu álmosan, alva, állva, ülve és persze a pocak is isteniek!!!

Ediske, Luca baba, nagyon szép!!!

Klári, Julik, nagyon huncut!!!!!!!!!!!
mangó

Mangó:nagyon szépen megfogalmaztad. Ez így szép és jó, de sajnos nem mindenki ilyen!

Nelly

Kép
breeki

nagyon jót írtál anzsi!!! tök jó. és gyere gyakrabban, annyira érdekel, h miket csinál már bende!

sétás privit sem felejtettem ám el, csak a ferdítések miatt mostanában nem nagyon tudok időt megbesz. most jónak tűnik a szerda de. nektek milyen? tücsökzenére még jártok? samunak az intenzív fognövesztési project miatt ez a péntek kimarad (ilyenkor szokott vmi fincsit benyalni) de talán most pénteken már megyünk. új időpontban a 10:10-esre. ti?
kerekpocak

kimarad=kimaradt

nelly te is onlány (hihihi) vagy??
kerekpocak

Sziasztok!

gyorsan én is hozzászólnék...

jól meglepődtem itt délután, hogy megint elindult a lavina. Kicsit magamra is vettem, hogy miért nem írok direkt (illetve az nekem is szólt Kláritól), meg a zugolvasást...

Szóval azért nem írok, mert a számítógépünk olyan helyen van (félemelet), hogy Farkas leesne, ezenkívül kapcsolgatja,ölemben nem marad meg stb. Alvásidő másfél óra átlagban, azalatt főzök, mosok takarítok. Régebben próbáltam nekiülni, de mivel nem tudtam mindent elolvasni, mindenkit számontartani ezért inkább nem vágtam bele.

miért nem írok direkt? Az utóbbi időben igencsak "viszketett a tenyerem" (mármint írni akartam, nem mást :) ), sokat olvastam itt sokáig síró, majd elalvó egészen pici babákról, és az ő nevükben szerettem volna lobbizni egy kicsit. De aztán letettem róla, gondoltam ki vagyok én hogy beleszóljak, pont amit ti is írtok, hogy mindenki csinálja úgy ahogy akarja.

hogy miért olvaslak mégis Titeket? Köszi Andi, nagyon jól megfogalmaztad. Igen, nehéz elszakadni (egy éve még a mi mindennapjainkat töltötte ki ez a fórum), aztán várom a Rókák bejelentkezését is, nézegetem a képeket, és igen bosszankodom is, ilyenkor nem értem ám magamat sem , hogy miért olvasok. :lol:

jaj és még egyet hagy írjak, hogy miért jön fel mindig ez a macska-egér harc? Mert ez egy babás fórum. Akinek gyereke van tudja ugye, hogy milyen fontos dolog az alvás. Tehát erről beszélünk(én spec. más témákról is nagyon szeretek beszélgetni – de gondolom Ti is –, de itt kis kivételtől eltekintve nincs nagyon más téma). Ha pedig erről beszélünk mindenki elmondja a maga verzióját ami totál ellentétes. Ez érzelmeket vált ki. Nem tud minket hidegen hagyni, tehát vitázunk. Én meg vagyok győződve, hogy nekem van igazam ezért leírom újra és újra. Te meg a te igazadról vagy meggyőződve és megsértődsz ha én leírom az enyémet, fejemhez vágod, majd én finomítok, visszavágom...stbstb így megy ez.....:lol: :lol: :lol:

ja és még Szilvi védelmében szeretnék annyit írni, nem kicsit lebutítva a dolgot, hogy mindannyian érezzük azért egy kicsit a szívünk mélyén, hogy főleg érzelmileg, de értelmileg és mindenhogyan többek vagyunk amerikai barátainknál, ergó ne egy amerikai ápolónő mondja meg a frankót.

-------------------------------------------------------------------------------------na és akkor húztam egy vonalat.

Zsófi, teszek mindjárt Farkóról egy képet, szerintem már nem hasonlítanak, Farkas kezd barnulni,mármint a haja :).
Hörghurut hálistennnek nem volt azóta, és az allergiavizsgálata is teljesen jó, semmire nem allergiás.
Örülök, hogy Samu már leül a kádban :), meg annak is, hogy végül alszik mostanában. Ezzel kapcsolatban amúgy Klári tanácsaival, véleményével egyeztem.

na jó eldugulok, aki nem ismer attól elnézést, hogy ilyen hosszan raboltam az oldalakat, amúgy már alig látok csak nem akartam megfutamodni.

Puszi Mindannyiótoknak!

Nóri

ja és egy kép:

Kép

Kép
nóri8

Sziasztok!
Zsófikám, és mindenki, aki babát vár! Nekem az első babánál eszembe sem jutott, de most igen, hogy pocakot is lehet ám fotózni! Nem dugja ki semmijét a képeken, csak a nagy has mindenütt... de mi több babát nem tervezünk, és annyira örülök így utólag is ezeknek a képeknek! Mindenképp csináljatok képeket! Én is tiszta ideg voltam, milyenek lesznek, de azt kell mondjam, hogy a terhes fotókon mindenki szép. ...mint az esküvőin...

Rossz levegő és tali:
Nem értitek, hogy jön össze ez a kettő nálam? Én már igen! Mit szólnátok, ha jó levegőn tudnánk találkozni? Mi nem lakunk Budapesten, de elég közel, és jó a levegő. Meg kéne várni, míg egy kicsit jobb idő lesz, lemegy a vizsgaidőszak, meg szakvizsgák, de még Zsófi is mozgatható. Egy ilyen optimumra kellene időpontot találni, és szeretettel várunk mindenkit egy gardenpartyra... (Egyenlőre csak mondjátok, hogy nagyon hülye ötlet-e.)
puszi
Kép Kép
Kép Kép
1zizi

jaja, esti relax

Nelly

Kép
breeki

hú bocs túl nagy lett a kép.... :oops:

szia Anzsi! asszem egyszerre írtunk és majdnem ugyanazt! :lol: :lol: :lol:

puszi!!!

Kép
nóri8

Nóri, nem lett túl nagy a kép, pont jóóóó!!!!!!Annyira szép Farkas! Kis komoly elgondolkodó arcot vág, meg kell őt zabálni!!!! Hihetetlen nagyfiú lett, mióta láttuk őt. Én gondolom, hogy nem lehet mellette túl sokat pihenni. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

szerintem nem rossz ötlet, de azt hiszem egy oviba van/volt tervezve a tali.

Nelly

Kép
breeki

Mármint ha annyit jön megy, mint a medve parkba. Vagy ez még fokozódott???

Kép

Kép
b79andi

Bölcsibe lenne a tali. De ha Zizi bevállalja, és más is benne van, én nem sértődöm meg!!!!!! Többség dönt! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Nóri,én nem ismerlek titeket, de nagyon szép kisfiad van!!!!

Nelly

Kép
breeki

Bölcsi, nem ovi. Tényleg! :roll:

Nelly

Kép
breeki

nagyon jó kép farkóról! és sztem a rókáktól nem elvárás, h mindenkinek reagáljanak, csak jöjjenek, néha írjanak magukról és tegyenek fel ilyen GYÖNYÖRŰSÉGES KÉPEKET MINT EZ ITT!!!!

FARKÓ ANNYIRA PASIS!!!GYÖNYÖRŰ EGYSZERŰEN!!!!!!!!

gardenpartyval csak az a bajom (bár szívesen mennék) h júni-júli lenne belőle. mert én április közepén szülök, addig meg nincs olyan idő h sokáig kibírjuk, nem?

legyen 2 tali! egy most és egy a nyáron ziziéknél!

na??????????
kerekpocak

Igen, de ovit irtam a múltkor, azóta megtudtam, hogy bölcsi. Nem te vagy zizi Nelly, hanem én. Vagy Zizi??? Hihihihi!!!!

Bocsi Zizi!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép

Kép
b79andi

Aranyosak vagytok! igazán köszönöm. :)

Andi, a helyzet fokozódott!!! :) :) készülj! :) :)

Kép
nóri8

Nóri, akkor edzek!!! Kölcsön adod Farkast, hogy teszteljem állóképességem??? :wink: :lol: :lol: :lol: Bár nem hiszem, hogy bírnám. Én már akkor sem tudtam még csak szemmel sem követni. :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Anzsi: Már nem is tudom mire nem válaszoltál :lol: De azért írjál!!
Pont egyik nap nyűglődött Beni, nem akart elaludni erre én azt mondtam apának hogy na kicsit türelmetlen vagyok már és álmos és most kellene megkérdeznem hogy kellett ez nekem? - erre összeröhögtünk és azt mondtuk igen!
Monológos dolgot egy időben én is éreztem, de mostanában nem annyira. Én próbálok reagálni mindenre, de tényleg sokszor az idő nem engedi vagy olyan sok a hozzászólás hogy mire odajutnék az írásban kimegy a fejemből.

Zsófi: Gratulálok Csabának a csinos feleségéhez! :wink: Tényleg szép kismama vagy és elképzelem séta közben milyen szépen mutathattok együtt 3an és a pocak!

Andi: Ez most tényleg jól kijött belőled! Ebből látszik hogy mennyire nem vagyunk egyformák, nekem is voltak hasonló gondolataim de én ezek szerint sokkal toleránsabb vagyok és próbálom a pozítív oldaláról nézni a dolgokat, ezért írtam Evunak hogy alapvetően felvidít és vegyen rész a beszélgetésekben. Én még adtam neki egy esélyt, úgy látszik te nem.
Maja Juliska GYÖNYÖRŰŰŰŰ! És kezd nőni a haja! Fú ha elképzelem valami szépséges nagy hajzuhataggal....
Gratulálok az álldogáláshoz, akkor jól sejtettem én. Még korai is lenne ha járna, de azért majdnem úgy csinálja ahogy az anyukaja csinálta. Én is nagyon akartam testrész látszódos pocakképet, de nem sikerült. Olyan van ami ufóhas, majd megkeresem.

Niki: Nem ér kimaradni aztán meg röhögni!!!
:wink:
Emma miket tud már? Mesélj már egy kicsit magatokról! Úszni még jártok? És hogy tetszett neki a játékkutyus amit karácsonyra kapott? Tényleg még nem is láttunk karácsonyi képeket!!!!!!!

Fatima: De jó hogy végre megint vidámság sugároz a soraidból!! Jó hát te is jól megaszontad de így van jól, te ilyen vagy. :wink: Örülök, hogy ilyenkek írsz: TAREK KEDVENC KAJÁJA!!!!! :lol: :lol: :lol: Biztos ügyesen kommandózik, gratula hozzá. Már elpakoltál a könyvespolc alsó részeiről? Lassan kezdheted akkor te is a biztonsági óvintézkedéseket.

Bogi: Azért ugye minden rendben apával? Remélem ha már hajnalig vitáztatok volt eredmény!! Aranyszabály nálam hogy amikor baba alszik nekem is kell mert különben nem fogok tudni! Néha sikerül is betartani! Jó pihenést!

Tündérkisfiú: Rövid és velős a véleményed. Te aztán tényleg nem teketóriázol! Nem lennék a vitapartnered! :lol:

Ediske: Te este 10-kor jász boltba? :shock: :shock:
Örülök ha felzárkózol te is és írsz magatokról!

Még egy gondolat a hangulathoz:
én nem bánom ha sokat dícsérgetjük egymás gyermekeit!!! Nekem extra jól esik amikor valaki szépeket ír Beniről (igaz most én csikartam ki de csak azért hogy tereljem a témát és javítsam a hangulatot) Ja és köszönöm is a szép szavakat!!! :wink: Másik fele a dolognak hogy én is szívből írom amikor a fotókról eszembe jutnak a pozítív jelzők!! Lehet hogy egy kivülállónak túl érzelgős és szirupos ez a része a fórumozásnak, de igenis szükség van rá!!!
Aztat meg senkise mondhassa hogy csak ez van, mert jókat vitázunk is!

Kép
viky30

Nelly, Szonibaba, hogy hogy így elaludt? apával internezetek? nagyon édes kis bogár ő is!

Nóri!!!!! szia!!!! igen én is így látom! :lol: :lol: Farkas nagyon helyes, de ezt mindig is tudtam :) ;)

Zizi, a Te Botidat sem dícsértem még meg! nagy segítség! :) a pocis képek is édesek, bár elég picik :(

Zsófi, mostanásg nem jártunk tücsökzenére, ugyan nem vagyok para, de ebbe a beteges időszakban nem merem nagyon vinni Bendét zárt helyre, ahol olyan sok baba-mama van, de tervezzük, hogy majd megyünk! a séta ok!

Andi, szerintem MajaJuliska már edz Téged :wink: :wink: ;)

jó éjt! holnap próbálok jönni az elmaradásaimmal!
mangó

Bocsánat Evu miatt, lehet, hogy kicsit a topic hangulat is közrejátszott. Nem vagyok én ilyen - bár a korlátok nem mindig tágasak - de a vitába beleszólni egy olyannak, aki eddig kb 5x ha volt itt.....
Mindegy

Viki: jaaaaaaj, de ari vagy!!!! Ez melengette a szívem, amit Maja hajáról írtál!!! Mondom én mindenkinek, hogy milyen sok van neki, de furán néznek rám. :lol: :lol: Ami a Beni dícséretek kicsikarását illeti, semmi közöd nem volt hozzá. Legalábbis nálunk nem játszott közre. Egyszerűen nem lehet nem dícsérni Benit. Ez most komoly!!! Kellene minden napra egy mosoly, vagy még jobb lenne, minden oldalt a mosolyával nyitni!!! És akkor az a gond is megoldódna, hogy ki legyen felül, ki legyen a nyitó. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Míg íram közben új reagálnivalók érkeztek!!!!

Nóri: FARKAS SZUPERHELYES NAGYFIÚ LETT!!!
Jó hogy leírtad te is a véleményedet! A zugolvasókat már megvédték és beigazolódott a gyanú, hogy nem értek rá azért nem írtok de elszakadni nem tudtok! :wink: :wink:

Zizi: nagyon szépek ezek a pocakfotók, igazán művésziek. Ki csinálta?

Hányan vagyunk on-line??? :roll: :shock: :lol: :lol:

Kép
viky30

nóri farkó hány kiló? én lemérem holnap samut, de sztem 12 az tuti...sőt... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

annyira cuki, újra megnéztem a képeket!

andi én egyetértettem veled, de én már lassan üldözési mániás és szájbefogós leszek. folyton úgy érzem minden az én hibám. (???)

pakolunk még mindig ám.

viki: beni dicséreteket nem kell"kierőszakolni" jönnek azok maguktól is, annyira szépséges!!!

andi: sűrű a haja és punktum. nézzenek csak hülyén.

hú de írunk!

anzsi: totál megértem a parádat, mi is azért nem voltunk. örülök, ha samu 1-2 hétig nem beteg.
kerekpocak

én igen. de csak gyorsan mert apa pakol és néz ferdén. (valójában nem, de nem szép tőlem, h nem segítek szegénynek) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ja viki továbbítottam csabának az üzit hehehe
kerekpocak

Viki: én ezzel a dícsérgetőssel arra gondoltam, hogy többször jártam úgy, hogy feltettem egy kérdést, segítségre lett volna szükségem, és nem kaptam rá választ, viszont mindenki babája nagyon meg lett dícsérve. Ez rendjén is van, és nekem is nagyon jól esik, de azért bosszantott, hogy a kérdésem fölött meg átsuhant mindenki... :(

Mangó: KÖSZI! Szonja altatási rituáléja nemrég alakult ki. Apával dolgoztak, és kezdte lerakosgatni a fejét, mi meg kíváncsiak voltunk hogy mi lesz a vége??? Háááát, elaludt! Ez nálunk csodaszámba ment, és ráadásul semmi jelét nem mutatta, hogy esteleg fáradt lenne...

Nelly

Kép
breeki

úgy pörgünk, hogy mire megírok hsz-t, már olvashatok is vissza! :D

Nelly

Kép
breeki

Én már nem vagyok onlány, megpróbálom magam eltenni holnapra. Főleg azért is, mert mindjárt itt van. :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát!!!!!!!!!!

Maja-haja 8) köszi a hszeket!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :oops: :oops:

Kép

Kép
b79andi

ZSófi, Csaba biztos tisztában van vele, de nem árt néha felhívni rá a figyelmet... :wink:

Nelly

Kép
breeki

No még egy:
Ediske jó sokáig van boltban!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mosmár tényleg elég belőlem!!!!

Kép

Kép
b79andi

Egy körkérdés - ezt a témát is érintettük már többször.
Autósülés. Szerintetek mi a lényeg, hogy a gyerek ülni tudjon, vagy hogy 9 kg legyen??? Ki mikor cserélte le a hordozót?
A válasz ráér akár holnap is... :wink:

Nelly

Kép
breeki

Ki tudja Ediske melyik boltba ment? A szomszédba, vagy piripócsra???

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok, jó éjt!

Zsófi írt, így gondoltam, benézek, de annyit írtatok, h egyszerűen nem bírom követni.
Amiért én nem írok: van 2 hiperaktív tökim, és egy cicifüggőm. Panaszkodni, nem panaszkodhatok rájuk, mert a 2 nagy nagyon jól elbandázik, a legkisebbem most kezdett fogatnöveszteni, így már nehezebb.., inkább a gyerekek körüli teendő, szállítmányozás, etetés, háztartás...stb ami sok.
Ha van egy kis időm, akkor néha én is benézek zugolvasni, és ahogy Anzsi írta sok a kisbabás, amihez - bár időm sincs- de nem is tudok hozzászólni, mert bár Milos pici, de adva van a napja a 2 nagyobb miatt, meg talán én már másképp teszek .
Gondolataimat nagyon jól összefogalaták Anzsi és Nóri, és én teljesen megértettem Szilvi hsz-ét a "szélmalomharcot is (ő nem az elfogadásra, rátukmálásra célzott - de ez sztem!!!!- hanem hogy néha túlléphetnénk témákon, pl emlékeztek még a "nagyhomokozóra" szal vmi ilyenek...- Köszön Andi, Te is nagyon jól megfogalmaztad a "régiek függőségét"
A zugolvasó kicsit bántó, hiszen az indeexet, blogokat, nlc..stb is szoktam zugolvasni, éjféltájban, amíg várom, h lejárjon a progi a mosogépen, h utána még tudjak teregetni...
Tali, mi írtunk, h akkor mi még nem leszünk otthon, ha meg már leszünk, annyi elintéznivalónk van (főleg dokik!!), h nem tudjuk/merjük bevállani, azt meg pláne, h hozzánk igazodjatok!

Minden gyerek gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!
Farkas komoly arcát megcsokolgatnám, na így az éteren keresztül!!!!!!!!!
Samunál még mindig az anya a kérdőjeles :oops: 8) :wink:
MajaJuliska, te tudsz vmit, Zsignek is van fülescsacskója..
és akkor egy kis szösszenet máról:
Milos sír, erre én: Mért sír M.? Zsig: mert megütöttük :oops: (játszottak, kergetőztek..) é: és ki??!! Zs: Én kicist, Zsombor nagyon... :oops: 8)
de alapból imdáják egymást, persze 1-2 baleset megesik néha..

nem mondom, h mindnet visszaolvastam, és totál képben vagyok, de osztom - már nemtom kinek a vélemenyét -, h nem alkothatok olyanról véleményt, ahol nem vagyok aktív tag, így nem tudom, igazából mi volt, de sztem sem volt gáz a hangulat, inkább csak azok a dolgok, amiket már fent leírtak előttem.

(remélem, nem voltam annyira zagyva így éjnek évadján egy rakás mosás, vaslás után.)

Pusszok Mindnekinek!
mazsolák

meglepi:

Kép Kép
kerekpocak

Ja már megjöttem régen. :oops: :oops:

Olvastam, de nem tudtam mit írni. Viszont a wiw-en garázdálkodtam. De sajna nem tudom mindenkinek a nevét. :(

Edis

Kép
ediske

vaaaaaaaaaaagy
Kép Kép
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?