Kangi drágám,
csak nem fogsz bedőlni egy ilyen kificamodott ízlésű embernek???? Apuci amúgy azt mondta még rég (tehát semmiképpen sem most vígasztalásként!), hogyha választhatna még babát nekünk, az Julcsi és Zsuzsi Mikije lenne. Bekit meg mindig kisfiúnak nézik, de nem érdekel. Az elején zavart, de rájöttem, hogy tapintatlan emberek mindig voltak és lesznek is. Julcsi tündérbögyörő! Apacuka meg ari, hogy így törődik a lelki világoddal! Puszit neki!
Leszter & Kispapája,
a
www.fot.hu-n találtam ezeket a beszólásokat, a fórumon.
Nitritről: "Azt is jó tudni, hogy a nitrit és nitrát forralással sem tűnik el, tehát a tea és leves készitése illetve fogyasztása sem ajánlott csapvízből (ismételten írva, hogy kisgyermekeknek és terhes anyáknak)."
Konyhakert úgy az igazi, ha pl. a nagyszülők gondozzák, Ti meg eszitek a biozöldséget...
Nálunk ez van, és nagyon bejön!
Egyébként nekem még az is bajom a környező városokkal, hogy amit megspórolunk a telek vételárán, azt rá kell költeni benzinre, bérletre a bejáráshoz, mert ugye munka csak Pesten van sajnos...
Hétfőn beszélek az ügyvéddel, hátha a mi házunkból is jót lehet kihozni.
Pussz Petrácskának!
Mókuska,
szerintem nem kezdted korán a barackot, én is ilyen idős korában adtam Bekinek, mert úgy látszott rajta, hogy szívesen enné. Amúgy az én védőnőm már 4 hónapos korra javasolta a gyümilevet, de azt én korainak találtam.
Heppi,
én úgy döntöttem el, hogy kendő/kenguru legyen-e, hogy a boltban jól megnézegettem mindkettőt. Próbáld bele a babót, melyik szimpibb, melyiket könnyebb viselned, stb. Én azért döntöttem a kendő mellett, mert egész nagy gyereket is lehet benne vinni, pl. kirándulásnál 3 évest, stb. Vagyis ezt nem növi ki, a kengurut meg elég hamar.
Akkor nem nyomják fel a kocsit, ha magaddal viszed a babaülést, ami pl. egy szigeti talinál még meg is oldható.
Elli,
nagyon örülök, hogy nincs komoly baj, így Te is megnyugodhatsz végre.
Norka,
sajna én is úgy tudom, hogy a Gyed nem terhelhető, mi fényképezőt akartunk venni, de nem lehetett az én nevemre emiatt
. Remélem azért valahogy sikerül!!!
Miért nem lehet a kendőben kifele fordítani a babót? Én mindig úgy viszem Bekit, mert nagyon kiváncsi fajta.
Tényleg, lassan veheted az első melltartót Jázinak
.
Réka,
nagyon aranyosak a képek! Jó a gépetek, irigy-irigy
.
Myssnia,
gratula a félévességhez!
Én már adom Bekinek a husis kajcsikat, mert elég éhesnek tűnik egyébként. Nincs semmi baja tőle (allergia, ilyesmi). Elég kevés husi van az üvegesekben is, de ha Te készíted, akkor meg el tudod kezdeni egy extra minimális mennyiséggel, hogy lásd, tetszik-e neki. Amúgy nem muszáj pont Hippnek lennie szerintem, a többi is fincsi (saját tapasztalat, én konyhamalackodom el a maradékot
)
Kaska,
tényleg jó lenne már egy tali, kíváncsi vagyok, Vilcsi mekkorát nőtt!
Évi,
esküvő... Lehet nosztalgiázni
. Emlékszem ám a Ti képetekre, ami még régen a profilodban volt. Nagyon csini voltál rajta, biztos most is az leszel, szegény menyasszony meg sápadozhat melletted
.
Franyo,
áááááááá, anyukád durva!!!
És mit léptél? Megígérted, hogy legközelebb a szomszédék kutyájával nyalatod ki a mosatlant? Akkor mindenki nagyon egészséges lesz!
Manó,
a Te anyukád se semmi
.
Csucsuka,
bébicsőszért már előre is irigyellek
.
Amúgy derecskeiek anyósék (még régen kérdezted).
Sofka,
bedugott porszívó jó ötlet!
És egyik gyerkőcöd sem mondható még a legrosszabb indulattal se csúnyácskának!
Timici,
pussz a beütött buksira
.
Andi,
szerintem mindenképpen a doki a jó megoldás, addig csak vajákoskodni lehet látatlanban. Gyógyulj meg hamar!
Urszila,
ejnye-ejnye Te rabszolgahajcsár
. 17 év alatti kiskorút nem lehet pénzért dolgoztatni...
.
Asszem akkor csinálhat ilyet a modem, ha egy feltelepített progid ilyen, hogy magától felmegy a netre, bár az udvariasabbja megkérdez előtte.
Gombóc,
kérünk képet a szép frizidről! Apa reakcióját elég csak leírni
.
Vettem Bekinek milupa tejpépet, és a maradékot ebből is elkonyhamalackodtam. És egyből irigy is lettem csöppnyi lányomra, hogy ilyet ehet, annyira fincsi! De gondoltam mégsem illene felenni előle a méregdrága papit, úgyhogy készítettem magamnak tejbegrízt, egy liter tejből.
Jó édesre. Ráérek holnaptól fogyózni
.
Pusz mindenkinek
Miszike