Sziasztok csajszik!
Vera, nyugi, csak féltékeny a kispapid
, egyébként meg miért is írtál ilyen keveseeeet????
Timi, egyre inkább ki vagyok akadva a kolléganődön! Még jó, hogy nincs semmi a babával, még 30 se vagy, ha 10 évvel idősebb lennél, akkor kéne óvatosnak lenned. Csak egy év van köztünk és nekem még csak az első baba. De nekem meg se fordult a fejemben, h bármi baj lehet. Mi is 3-at szeretnénk, 4 nem fog beleférni
és nem is orgonasíp módjára, szóval valszleg már 35-40 felé fogok haladni a harmadiknál, de sztem ez is normális
Van aki akkor vállalja az elsőt! Egyébként tényleg egyre többen vannak ilyenek. Mivel ugyebár a felsőoktatás miatt kitolódik a tanulás, családalapítás, munkakezdés...
Vera, szülőszoba story - teljesen késssssz. Az ilyet legszivesebben pofán vágnám! Ilyenkor olyan agresszív hajlamok törnek elő belőlem
De hogyhogy fizetni kellett, nem ügyeletben volt? vagy úgy gondolta, hgoy épp magánrendel? azért érdekelne, hogy ki volt az, hogy mi is a kocsiban várjunk, ha ő lesz ott!!!!
Ugye a mi doktornénink már nem megy szabira?? Nem akarok valami barmot kifogni.
Tényleg, arról beszéltetek, hogy mi az utolsó hónap menetrendje? Szóval szept 3 után hetente jársz ctg-re a rendelőbe? vagy hogy lesz? jajjj, úgy izgulok - te eszel az első közülünk - majd szorítunk ám!!!
Én meg világos rézszőke vagyok
) Még igazi vörös sose voltam, de elgé rózsaszín az arcbőröm, úgyhogy vörösan úgy néznék ki mint egy kisdisznó
PPP
Timi, EDA-val én is így vagyok. Mondjuk térműtétkor kaptam már egy spinált - ami ha jól tudom nagyobb kockázat, mint az epidurál - de nem volt semmi gond. De akkor nem volt más választásom. Lehet, hogy fogok kérni EDA-t, de szerintem minden ott helyben fog eldőlni. Tágul/nem tágul, fáj/kevésbé fáj, beilleszkedett/nem, jó a szívhang/nem, fáradsz/nem, következésképp császár/nem. No meg arról nem is beszélek, ha a doki haza akar menni
PPP de a miénk csak ne menjen sehova
DD Ez nem rá vonatkozott.
Mivel ma nem dolgozom, hozzálátok az olvasáshoz. Az nagyon pihentető
PPPP
Pusssz
Ann (30+2)
UI.: mondtam már, hogy milyen okos, ügyes kislányom van? 30+0 korában, azaz szerdán úgy döntött, hogy a totál keresztben fekvést (bal lent fej, jobb fent láb) megszünteti és a fejét lerakja a kijárathoz??? Azóta úgy van, bár néha oldalra dől a lába és oldalba rúg!
Remélem már így is marad
Majd az UH igazolja 09.03-án!