Hali!
Örülök, hogy tetszett az idézetem, igazából egy opera szövegének részlete, és a dallama is klassz, de ugyi azt nem tudom így tolmácsolni!
Gabi, az én meglátásom a következő: az előző pároddal több ideje voltatok együtt, mégis akadtak problémák, így tehát ha ezzel a mostanival összeilletek, és szeretne babát, igazából nincs mire várni, hiszen lehet, hogy itt is lesznek hasonló gondok, vagy másfajták, de az is lehet, hogy most találtad meg az igazit, csak még magad sem hiszed el, és félsz, ami ugye érthető is. De ha csak azt nézzük, hogy esetleg hiába telnek az évek, és lehet, hogy már babázhatnál, akkor inkább vágj bele! Végülis a párod szeretne babust, az élet meg így is úgy is alakul valahogy, ha már ott lesz a babád, legalább lesz egy biztos pont az életedben, bárhogy is legyen azután. De szerintem jól alakul a sorsod ezután! Az is lehet, hogy rögtön összejönne az a babuci, ha nem védekeznétek egyátalán.
Kata, köszi, tényleg hamar megnőtt Endi, hát még Szilikém, már olyan nagyfiú, jó, persze mégis kicsi még, csak hát ahhoz képest, hogy nemrég született meg ő is...
Bettike, naná, hogy sikerülni fog elsőre!
Szezso, köszi, ari vagy, hogy a kedvemért mértél, és tök jó is a hőd, 11. DPO-n ez nagyon tuti, és naná, hogy nem az Utrotól ilyen szép!
Cupp