Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Örülök, hogy tetszett az idézetem, igazából egy opera szövegének részlete, és a dallama is klassz, de ugyi azt nem tudom így tolmácsolni! :lol:

Gabi, az én meglátásom a következő: az előző pároddal több ideje voltatok együtt, mégis akadtak problémák, így tehát ha ezzel a mostanival összeilletek, és szeretne babát, igazából nincs mire várni, hiszen lehet, hogy itt is lesznek hasonló gondok, vagy másfajták, de az is lehet, hogy most találtad meg az igazit, csak még magad sem hiszed el, és félsz, ami ugye érthető is. De ha csak azt nézzük, hogy esetleg hiába telnek az évek, és lehet, hogy már babázhatnál, akkor inkább vágj bele! Végülis a párod szeretne babust, az élet meg így is úgy is alakul valahogy, ha már ott lesz a babád, legalább lesz egy biztos pont az életedben, bárhogy is legyen azután. De szerintem jól alakul a sorsod ezután! Az is lehet, hogy rögtön összejönne az a babuci, ha nem védekeznétek egyátalán. :wink:

Kata, köszi, tényleg hamar megnőtt Endi, hát még Szilikém, már olyan nagyfiú, jó, persze mégis kicsi még, csak hát ahhoz képest, hogy nemrég született meg ő is... :roll: :cry:

Bettike, naná, hogy sikerülni fog elsőre! :wink:

Szezso, köszi, ari vagy, hogy a kedvemért mértél, és tök jó is a hőd, 11. DPO-n ez nagyon tuti, és naná, hogy nem az Utrotól ilyen szép! :D

Cupp
athiz

Zsófi, szia, te most hol tartasz? Mármint a babadologban.
athiz

Szia Athiz!

Hát ott tartunk, hogy a Gynevac nem segített. (Ott beszégettünk régebben, emlékszel?)
Azóta voltam hsg-n, teljesen átjárható vagyok. :lol: Apa eredménei tökéletesek, a doki külön akart neki gratulálni! :lol:
A babánk ennek ellenére még valahol várat magára, így most visszamegyünk Tapolcára és belevágunk az inszembe, hátha erre a kis lökésre vár. :lol:

A Te babád nagon édes, mindig meg szoktam ám lesni.

Szezso! :lol:
Te uaz a Szezso vagy, aki az nlc-n a PRI-s új topikba írt, ugye? Én is írtam oda kukac* néven.

KépKép
zsófikukac

Zsófi, hát akkor hajrá inszem, biztosan sikerülni is fog! :wink:
athiz

hali.

szezso jovehet elejen megyek dokihoz.

gaby en biztos varnek meg,ez is egy velemeny.

Kép
monyo83

Zsófi!
Ezt eltaláltad! :lol: Amúgy én is Zsófi vagyok :lol:
Drukkolok az inszemhez, sokaknak segít, akiknél nem találnak okot a meddőségre...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Athiz!
Köszi! :lol:

Szezso!
Gondoltam! :lol: Mármint a Zsófit is. Szép neved van! :lol: 8)
Nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön és már ne jöjjetek Tapolcára! :lol: Nekem az inszem is ott lesz, nem is tudom nálunk a kórházban csinálnak-e.

KépKép
zsófikukac

Gaby, az én véleményem: én nem tudom mit csinálnék ha a helyedben lennék, de egy bizotos együtt lakást biztos nem vennék.
A hsg meg egy másik szomorú dolog melyről nem szeretnék beszélni....
kata05

Zsófi!
A "nálunk a kórházban" az hol van? Ha nem titok...
[/quote]

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby: örülök, hogy boldog vagy! És jól írtad, majd az élet eldönti, mi-mikor-hogyan alakul.

Kata: van már időpontotd?

Szezso: szép hő!!!!! :D

Bettike: naná, hogy sikerült!!!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

jó reggelt!

bettike: nagyon drukkolok hétfőre++++

szilcsi: édes lali baba :wink:

athiz: nagyon cuki dorka baba :wink: én tudom, honnan van az idézet. szép nagyon!

snufi: sajnálom a játszóházat :cry: örülök, hogy jelentkeztél újra. hajrá inszem!

surmi: hány vizsgád van még?

kata: hurrá miki! hsg mikor lesz?

szezso: drukk++++

gaby: örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid.

zsófi: hajrá inszem!

rólam: tegnap voltam színházba, a cirkuszhercegnőt hallgattam meg. nagyon szép volt.

kati
katica30

Szezso! :lol:
Nem titok: Keszthely. :lol: Majdnem szomszédok vagyunk! :lol:

Katica! :lol:
Köszönöm. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Megkerültem én is :D Köszönöm a hiányolást! Ok: kitaláltam, hogy nem elég nekem a 2 gyerek, hanem elkezdek nagy unalmamban használtruhákkal foglalkozni. Be is szereztem egy csomó göncöt, de hát igen lassacskán megy a dolog (van egy oldal ahová elkezdtem feltenni őket). Szóval erre megy el minden maradék időm és energiám.

Eddig (lekopogom) elkerült mindenk az infulenzia, mindenkinek kiosztottam megelőzésképpen ez osciloizét, mert a mi megyénben van a legtöbb beteg.

Táblát javítgattam, ha valakinél valami nem lenne ok. szóljon!

Szezso, nagyon drukkolok neked!

Bettike, neked is Kína egész évi termését :wink:

Sonjus, annyira örülök, hogy ilyen jó a kedved és ennyire pozitív vagy! Hajrá, hajrá, meglátod így sikerülni fog!!!!!!!!

Snufi, sajnálom a játszóházat, szerintem nem is kell új melót keresgélned, úgyis babás leszel most nem?

Coca, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

És akkor tábla :wink:

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Kismamás táblát nem tennék, mert sajnos csak Boni és Szilvia maradt benne :cry:
Lehet tudni, hogy Kiscsillagnál miért indult meg a szülés?

Kép
Kép
robcsi03

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi: köszi. És nem a köv., henem ebben a ciklusban lesz inszem.
Sok sikert a vállalkozáshoz!

snufi

Zsófi! Tényleg jó közel vagytok! :lol:

Robcsi: na végre, megkerültél! :lol: Hozzám beírhatod, hogy 11. dpo.
(Kiscsillag leírta a történetét a Beültetés... c. topikban, 238. oldal..)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na én szétbőgtem az agyamat Kiscsillagék történetén! Ne adja Isten, hogy bárkivel ez megessen! :cry:
athiz

Sziasztok!

Én is olvastam kis-csillagék történetét, órákig nem tudtam magamhoz térni. :cry:

robcsi: Szia :D Unatkoztál? :D

bettike: máshogy nem is szabad a dolgokhoz állni. És sikerülni fog!!! +++++++++++++++++++++++ :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva, szépek a kis popsikáid! :lol:
athiz

Ja, és grat a 18. héthez! A köv. UH-nál már tudni fogod a babóid nemét!?
athiz

Sziasztok!

Még mindig és mégegyszer köszííííííííííííííí!

Szezso! Már elutazódtál? :roll: :?: :lol: Jó pihit! És ne felejtsd a tüntetésünket! :lol:

Szilva! Nagyon édddddiiii az új avatarod! :lol:

Robcsi! Hű! Jól belefogtál! Kitartást, türelmet és sok sikert az új bizniszhez! :lol:

Gaby! Annyira jó olvasni téged! Telejsen átjön a képernyőmön a rózsaszín köd! :lol:

Zöldinek még mindig xar a gépe? :( :( :(

Tegnap este beadtam a tüszőrepi szurimat! Reggelre meg pisiltem egy nagyon kafa 2 csíkosat mintának, hogy 2 hét múlvára legyen mintám, amit leutánzok! :lol: Apjuknak is mutattam, néha csak ámul, hogy mik vannak! :lol:
Csak egy kicsit elkezdtem parázni! :oops: :oops: :oops: Mert mióta beadtam azóta nem érzem azt a feszítő érzést mind két oldalon, mint eddig! Ugye, hogy nem repedtek még meg! :roll: És még belefér a holnap délelőtti inszem? :roll:
Bocsika a túlparázásért és nyafiért! :oops:

Kép
bettike
Eger

Halihó!

Még nem utazdótam el, de mindjárt :D

Bettike: ne parázz, nem repedtek meg, én mindig akkor szoktam megnyugodni, mikor belémkerült a tüszőrepesztő :lol: holnapra egy kalappal!!!
A tüntetést nem felejtettem el :wink:

Minden jót, legyetek rosszak!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Kaptam egy új mobil vinyót, most már működöm! Üdv: a GÉP

Bettike! Nyugi van! :wink:

Szezsó! Kellemes telelést nektek, és ti is rosszak legyetek!

Hétalvók! Felkelni!
zölddisznó

Jó reggelt! :lol:

Mától kell kezdenem szedni az emelt adag Clostyt (2t), úgy kell, hogy reggel 1et, este 1et? :oops: Köszi.

Bettike: szúúúúúúúszáááááááá.

snufi

Snufi! Én úgy szedtem igen reggel 1 este 1! :wink:

Okés! Gyakorlom szúúúszááá! :wink: :lol:

Kép
bettike
Eger

Helló Snuf! Igen, úgy célszerű szedni.
zölddisznó

Köszi. :D

snufi

...na, megint pangás :cry:
zölddisznó

...felmondok! :twisted:
zölddisznó

Egyetértek!

Egyébként kafa tüneteim vannak! :roll: hányinger, fáradtság :roll: :lol:

Kép
bettike
Eger

Ki mit főzött???
Én lasagne - t! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Hányinger lehet repitől. (Tudod, HCG-tartalmú, oszt attól) Fáradtság meg tavaszi :lol: Anyumnál 18 °C volt délben.
Főzés: semmit. Tegnapi leves, meg salátahegyek. Diéta.
zölddisznó

Zöldi! Igen én is arra gondoltam! Most próbálom megjegyezni az érzést, hogy ha ezt érzem majd szűk 3 hét múlva, akkor lesz remény! :lol:
Mostanában nem kreatívkodsz? Olyan rég láttunk már valami jó kis cuccot!
Ja és a múltkori privim átment?
Ja és a félévet zártátok? :roll:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Köszi az avatar dícséreteket :D Engem is a két popsi fogott meg :lol:

bettike: majd holnap fognak megrepedni (beadás után kb. 36 óra). Beadtam szerdán és én is vártam, hogy miért nem feszül az oldalam, de eljött a péntek és majd összetojtam magamat, annyira repedtek. :? :D
Nagyon szorítok holnapra! ++++++++++++++++++++++

coca: nem fogadjuk el a felmondásodat :)

Nem rég jöttünk haza Miskolcról, rokonlátogatás volt. Elfáradtam, de annyira nem, hogy ne nézzek be ide :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Hazaértünk végre!
kicsit fáradt vagyok, majd holnap bővebben!

Bettike nagyon drukkolok :lol: én nem éreztem feszülést illetve Pénteken. Szombaton adtam be az injekciót, és Vasárnap Hétfőn semmi.még meg is jegyeztem magamban, hogy nekem megrepedt már pénteken a tüszőm, felesleges az inszem :oops: oszt itt lapul a baba a pociban! :oops: :lol:
Vendég

sziasztok!

bettike: drukkolok holnapra+++++

szezso: jó utat! :wink:

snufi: hajrá inszem!

rólam: nálunk anyósék voltak ma itt. hoztak finom kajcsit, így ma nem kellett főznöm.

kati
katica30

Bettike! Mostanság nincs ihlet, csak varrok néha - most pl egy szoknyát. Jajj, privit nem is néztem, csak reggel megnyitottam (a minap) aztán fagyi...és jól el is felejtettem. Nézem máris! :oops:
Félévet lezártuk, holnap maratoni nevelési értekezlet. (Az osztályozó már megvolt pénteken)

Szilva! Értettem :lol: ...akkor visszavonva.

Boni! Pihizz!

Kati! Legalább Te bátran megeheted anyósod főztjét. :wink:
zölddisznó

Hát szép jó reggelt!

Hajrá Bettipeték és spermapái!!
zölddisznó

Bettike, hatalmas drukk mára!pussz

babaimádó
Kép
babaimado

Csuda szép, babát gyártó hétfő reggelt! :lol: :wink:
Elindulunk meginszemeltetni! :lol:

Szilva! Gondoltam, hogy azért vasárnap már csak kimozdultatok! :wink:

NEVELÉSI ÉRTEKEZLET! (hányós smiley) :lol:

Kép
bettike
Eger

ÉDIK VAGYTOK NAGYON!
HATALMAS ÖLELÉS MINDENKINEK!

((((((((((((((((((((((((((MINDENKI)))))))))))))))))))))))))))))

:lol:

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

bettike nagyon szoritok :lol:

ma eszrevettem hogy van valami kis barna,total letortem,mi franc van mar megint.ma este megyek a dokihoz.

Kép
monyo83

Bettike, nemsopkára kismami leszel, vagy már az is vagy :lol: .Drukkolok!

Monyóka, doki után írj, addig szorítok, hogy semmi baj ne legyen.

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, tőlem is drukk!

Írtam Ancsának, gondjai vannak+Marcika is beteg, jobbulást neki, így nem nagyon foglalkoznak a kistesó témával, ezért nem tud jönni. :?
athiz

Hahó csajok!

Bettike!
Kellemes meginszeminálódást :oops: és millió drukkom neked :)

Monyó!
Írj doki után!!!

Snufi!
hurrá vérvétel :? de hülyén hangzik :) Én már nagyon várom az enyémet, igaz, hogy csak márciusban lesz, de most úgy gondolom, hogy nincs rendben valami a barnázások miatt :(

Lányok!
Van egy homeos csepp, amiről már elég sokat olvastam és olyan problémákra van, hogy magas prolaktin. Sőt van akinek egy hónap után babát hozott! Tudom, tudom, van akinek az első inszem is sikerül :) de az nem én vagyok :) Szóval, megkérdeztem egy homeopátiás dokit, mondtam neki, hogy mindig barnázom mensi előtt, van hogy egy héttel is, és azt mondta, hogy akkor szedjem nyugodtan. Most, hogy megszereztem (vény köteles egyébként) nem merem beszedni :lol:
Egyszer vettek tőlem vért úgy, hogy mindenfélét néztek benne, kb 1 éve és akkor azt mondta a doki, hogy épphogy magas az prolaktin szintem (vagy mim :) ) nem is kellen bromo-t szedni, de szedjek. Akkor szedtem, de utána meg nem volt lehetőségem újabb vérvételre, mert menekültem a Baross u-ból. Nem is lettem babás. Szóval filózom itt, hogy mi is legyen. Ha mégsem magas a prolaktinom, akkor nem viszi-e le, ami meg megint nem jó :)
Na, úgy gondolom, azért kipróbálom!
sonjus

Athiz!
Neked akartam még írni, hogy terveim közt van a hőmérőzés, csak mindig lemarad :) merthogy azt mondogatom, hogy eddig sem segített.
Pont múlt héten nézegettem a régi görbéimet :) próbáltam megtalálni babátlanságom okát, de hát nem lettem okosabb :)
Ami manapság foglalkoztat, az az LH teszt :) mert szerintem nincs rendes peteérésem :? Mondjuk vennem kéne és tesztelni, hogy ezt tényleg kijelenthessem :)
Akkor ijedtem meg kicsit, mikor a mostani dokim csinált UH-t és azt mondta, hogy lehetne a petefészkeimben tüsző. Mondtam neki, hogy most fog megjönni, kb de szerinte akkor is jobb lenne, ha lenne :?:
sonjus

Ja, és még valami, Szezsónak drukkkkok mennek szerdára :)

eldugultam :D
sonjus

Sziasztok!

Sonjus a homo bogyók a szervezet öngyógyító képességére hatnak, tehát elméletileg csak akkor visszi le a pro-t ha magas egyébként nem.
Különben nem ehetné az ember a homobogyókat 0-99 éves korig

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Bocsi véletlen elküldtem szóval most én is homobogyót szedek babafenntartót, mert félek a hormonoktól!

Bettike drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Szezso várlak a jó hírekkel!

Gaby én a páromat 1 éve ismertem, haverok voltunk összejöttünk szep. 17-én 21.-én odaköltözött hozzám azóta közös a házunk, életünk 3 és fél éve szóval a remény hal meg utoljára és egyszer úgyis megtalálja a zsák a foltját! Ja és tudod mit írtam a multkor várom már, hogy babaügyben írkálj ide :lol: :wink:

Babaimi ritkán jössz!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?