Sziasztok
apa fürdik, így idelogtam, bar kissé imbolyogva. Szegény kisgyerekes anyuka, egy kis üveg sort bevagott a vacsora után, és most dülöngél a világban
:D:D Hiába, nem szokta....
True: visszatérve ulogarniturara. Ma mar vannakj olyanok, mint a bőr, csak mégse, és tényleg tok jol kezelhetok rajta a foltok...erre celoztak a lanyok
és szép is-bár nekem nem ez tetszik. És a gyartok csinalnak alvasra és csak vendegagynak megfeleloeket ma már. Tehat, vannak olyanok, amelyek jobban birjak a strapat.
Nagyon szep a viragod.
Nem tudtok Hannanak ovit valtani? Ugy veszem eszre, egy csomo dolgoban csalodsz az intezmennyel kapcsolatban.
Veronika köruli vilagforgas: mondtam mar, hogy egyke vagyok, tok rossz csaladpéldaval a hatam mogott:) ?
Bonyogi szinte ugyanaz mint a danonino, csak ez a plus termeke, meg a pennynek pl valami effremann vagy valami hasonlo nevu van. Baratnom azt veszi pl
Nekem a kinai lágyhéju teknosomet kellett elajandekoznom, mert kicsi mellett total hatterbe szorult (pedig most tuti elvezne a kilasszony a teknos latvanyat uvegen keresztul)(pécsre ment allatkert-terrariumba)
Ezen én is paraztam anno, h mikor gyakoroljon a gyerek, a babakocsiban ül... de megoldjak
Nyugi, Levi is beindul lassan-minden gyerek mas tempo. Veronika meg felmaszni nem szokott!
Overalt mi nem annyira szeretjuk, nehezebb benne a kicsilanynak jarni
ha jobb az ido, akkor harisnya, és sima nadrag.
Santos: lattam kerdesed a nyelvtanulasrol, de en nem kommentelek
hol igy-hol ugy velekedek. De én csemetem szerintem egy nyelvu -anyanyelvu-, oviba fog majd jarni-szerintem
"Zoknis" képen milyes más még Réka, kis pufok
Pottyok fogzasnal is eloszeretettel jonnek (nalunk szajban meg -szelen). A skarlaton meglepdotem, azt hittem ez a betegseg már civilizaltsagnak koszonhetoen nem igen van
A kup nalunk mar majdnem rutin
sajnos. A vibiurcollal mar jol begyakoroltunk
Ez az epiduralis elfuseralas nem hangzik jol
én ugy rettegek a szulestol (ha lesz majd még alkalmam rá)
Hiszti day és gyumolcspép-hajpakolas ugyben sajnallak. de szokas szerint rohogni kell, ugy adod elo
:D
Linda: tok aranyos Laura a bugocsigaval
Lotto
mult heten en is szenvedtem a fejemtol, bar kettos oka is lehetett nalam (fogyi és a front)
A kutyad... a kutyad... a kutyad...gyonyoru!!!!!!!!
Kerdesemre csak jubi valaszolt, bar a "hogyan" még zavaros nekem, de ez van
Gyuminaphoz és fogvarashoz nagy-nagy kitartast!!!!!!!
Timi: én tokre kiakadtam az ugyeletes sztritokon
nehogymár ennyit nem tudjon megmondani, h harom gyogyszer üti egymast vagy sem
Fogzasgondra gyanakszom amikor ejjel gondok vannak, de néha nemtom mi van
mert van, h hiaba adok panadolt, még legalabb egy orat szenvelgunk Masik ejszaka meg egyszer sem kel...
hmmm de tuti a kis ragofogak zavarjak, fent
Szetpakolt nappali nalunk is ugyanez, plussz még a kisszoba is
Micsoda kontose van Dorinak. Meg kell zabalni. De minden kepen olyan nagylanyos nekem. Ő nem olyan babas, mint nehanyan, hanem sokkal erettebbnek tunik. Más is észrevette ezt a forumrol Dorival kapcsolatban?
Szofogadassal kapcs, tudod, regebben jobban odajott hozzam ha hivtam. Meg osszetett parancsokat is teljesit, mint megfoni a mandarint és bevinni a szobaba, vagy odaadni apanak. Csak hozzam nem akar egy ideje, idejonni
De majd lesz valahogy (biztos verem a gyereket egesz nap, es ezert ). És ha megyunk setalni, és kint van a babakocsibol, akkor nagyon szereti tolni
faradhatatlan
Timi-Bettus:jok a képek!!!!!!!
Halmai Judit: Veronika is mindig megkinal minket ezzel-azzal. Annyira jo szivu, sosem irigy. Ugy birom ezt benne. És még a plussok is kapnak sokszor
a kepzeletbeli kocka-kajabol
Jubi: olyan fura nekem, h nekik még olyan nagyon gyorsan nő a labuk, nekem 41-es, ez mar nagyobb nem lesz (remelem)(156 cm-hez
) És anyagiléag meg tok huzos lehet, hogy mindig venni-venni kell-ti tobben vagytok
A ceruzak nalunk is inkabb a szajbanragcsalasra jok, pedig nevnapja még babazsirkretat is kapott
Jazi nagyon tunderi a fiukkal egyutt
És szepen ul
Levendula: ha veszel gyokerestol, foldlabda-akkor csak kiulteted. Elég igenytelen. Anno nekem is volt. A magjat elultetheted, de nagyon nehezen kel magrol
Itt, kis varosunkban, megfigyeltem, hogy evente ketszer metszik, kétszer viragzik, és mikor majd elnyilt, akkor megmetszik. Ajanlom neked is
Koszi a valaszokat!!!!!!!!A gyere ide dolgot eddig csak otthon alkalmaztuk, ugye. De most mar kint is szukseg volt ra
A kézenfogasrol igazad van, de veronika akkora szabad szellem, h nem szereti... és annyira édes, latszik, hogy szinte szarnyal, ha magatol, segitseg nelkul mehet kint az utcan (persze utkeresztezodesnel en is megfogom a parclikat). Bocsi, de lehet, hagyom par hetig hadd elvezhedjen, aztan befogom, betorom
(ha nem keso).
Milyen okos Beni, ez mekkora buszkeseg az anyukanak
Hetti: orulok, hogy irtal. Betegseg
Beusa: én viragaim azota szenvednek, miota Veronika eltereli a gondolataimat az élet normál kerékvágásáról. Persze elotte is volt néha kplalásuk, de nem igy, mint mostansag
hypotrénerrol nem halottam még
Amikor azt irom, hogy mennyi tejet iszunk, vagy mennyi banant eszunk, nem azert irom, hogy barkinek mérce legyen. Vagy a sajatjat masokhoz hasonligassa valaki, jo Santos?
és barki aki ilyen lenne. Régen én is probaltam masok étkezesi szokasait raeroltetni a sajatomra, de az okos konyvekbol megtanultam, hogy nem szabad (még ma is tanulom, h nem kell kinyalni-kinyalatni a tanyert).
Cicim még mindig fajdolgal. Kétnaponta meg kell fejnem,csak kicsit(!), mert also reszen fajosan becsomosodik
meg hideggel is borogatom. Persze veronika imad bele lépni, hasalni, rugni...sok kis csillag
Jovo heten megyunk baranyhimlo elleni oltasra.
Estimesém befejezem. Jo ejt nektek! Kozben a sor hatasa is tovaszallt, igy siman eltudok menni az agyig
:D:D Apa is réges-régen visszajott már
Sziasztok!
Laura és Dori, hogy vannak?