Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Gyorsan írok, mert ilyenkor, mikor megyünk Bonyhádra, nagyon rövid a nap! Aggaszt is, hogy ilyenkor reggel kicsit mászkál Levi, de aztán elalszik, ébredés után ebéd, és onnantól kezdve egészen este 5-ig csak ül a babakocsiban vagy az autóban... Ezért rossz, hogy nem megy még, de nem tudok mit csinálni, mászni nem vehetem ki az utcán... NÉha az oviban az óvónéni kiveszi és játszik a gyerekekkel. Pedig tud már menni, egyedül feláll és megy pár lépést, de állatira parázik, és ha jön hozzánk, már messziről dől. Sokat esik is, vagy seggre vagy térdre :cry: De ami a furcsa, egyáltalán nem hajtja a bizonyítási vágy, hogy próbálgassa, ritkán jut eszébe. Viszont ami haláli: focizik, holott menni meg nem tud:) Rúgja a labdát, néha elesik de néha féllábon is állva marad :shock:

Nyelvtanulás még egyszer: nekem a barátnőm magyar, németbe laknak és görög a férje...Rég nem beszéltem vele, Hannával egyidős a nagylánya, de nem tudom, mi a helyzet a beszédével. Ő magyarul beszélt a Rebivel, a férje görögül, és alapban német környezet... Az tuti, hogy nagyon későn kezdett beszélni. Szerintem ilyen egynyelvű környezetben nem érdemes főleg nem ilyen kicsi korban nyelvet tanítani. Én is büszke vagyok Hannára, tegnap este szó nélkül elkezdett egy német éneket énekelni, na de ez nem nyelvtanulás.

Jubi: cipőkről még egyszer: a sógornőmnek azt mondta a gyerekdoki, hogy nem is jó a siesta, mert ellustul a láb, és megszokja a tartást :shock: Szóval ilyen téren az ember mire kiismeri magát... Az gáz, ha tél végén növik ki, de most mindenütt leárazások vannak. Kínaiban biztos kapsz valami olcsót, ami 1 hónapot kihúz. Mondjuk én télre mindig jó nagyot veszek, hiszen a vastag zokninak is bele kell férni... Ha nagyon nagy, rakok bele egy talpbetétet és az leszűkíti a belsejét. De amúgy minek csizma, úgyis overállban van nem? Hú halljátok viszont jó, hogy Hannának van vagy 6 kabátja, mert mindennap full koszosan jön haza az oviból... szerintem fetreng a sárban :shock:

Melódia: hát ez tényleg szomorú... Egyébként az én anyósom is ilyen típus, egyszer mikor felvetettük, hogy mehetnénk együtt nyaralni, kifejtette, hogy őneki az nem pihenés... az fel sem merül benne, hogy nekem lehet, az lenne kicsit pihenés, mert nekem évi 365 munkanapom van. Na mindegy. Nekem ez mindig furcsa, az én nagymamám egészen másmilyen volt, és tudom, hogy anyukám is másmilyen lenne, bár erről nem tudok nyilatkozni, mert az első unokája 1 éves volt, mikor meghalt. De én úgy gondolom, ha nagymami leszek, akkor minden percnek örülni fogok, amit az unokáimmal tölthetek, és természetes lesz akkor is, hogy segítsek a gyerekeimen, ha már felnőttek.

Levi szókincse: anya, anyúúú, apa, Manni (Marci, de macit is jelent) Hánná, baba, papa, mama, tiddi (ez tigris) tetté (tessék) ada (adide de AZONNAL :lol: ) tata (kaka) disznó ezt furán ejti, nem is tudom hogyan, menni, (ha már nagyon elege van) hajó (telefonáláskor) és hejó (ez helló, de figyelemfelhívásra is használja, pl. teregetéskor, ha sokáig szöszmötölök egy ruhával és már nyújtja a másikat) a kutya és egy csomó más állat vava, tudja a hápit, néni, bácsi, eszembe se jut, ama (alma) ez is tök fura, mert én azt hittem, csak összedarabolva ismeri, de ha meglátja, mondja :shock: Nekem inkább az a fura, hogy mindent ért, holott nem beszél. Hannánál más volt, mert ő ilyenkor már folyékonyan beszélt, és terméeszetesnek éreztem, hogy mindent megért, pedig szerintem kevesebbet értett, mint amennyit mondott :lol: :lol: Mondjuk ez azóta sem változott, néha olyan kifejezéseket mond, hogy elájulok rajta.

Beusa: én már kérdeztem többször is, hogy milyen fejlesztésre jár Minna, és miért kell neki. Levi még a kocka ledobálásnál tart, de nekem egyik gyerekem sem volt túlságosan építkezős, nincs is nagyon legójuk, sose érdekelte egyiket sem. POntosabban Marci kapott asszem 2. szülnapjára micimacis legót, 11 ezer volt 8 évvel ezelőtt... na hát ez nem nagyon érte meg a pénzét, inkább én játszottam vele:) van hozzá házikó, micimaci, malacka, szamár, tigris,fa, híd, torta stb de nem igazán jön be nekik...

Na még kutya témához: nekünk nincs szerencsénk az állatokkal... Először volt egy kis hülye kutyánk menhelyi, na az állandóan szökött, nem lehetett úgy megcsinálni semmit, hogyne szökdössön, meg is lett az eredménye, elütötték... Utána még egy menhelyi kutya (soha többet, ugyanis rájöttünk, hogy nem véletlen menhelyiek: )valami agárvér volt benne, a 2 méteres kerítést helyből átugrotta, és szökött szökött... állandóan be volt zárva a kennelbe, úgy döntöttünk, ezért felesleges, visszavittük :oops: Nem vagyok rá büszke, de inkább, mint egy bezárt kuty legyen, bár szerintem onnan is megszökött. Aztán volt egy fajtatiszta németjuhász, de ez már akkor, mikor a gyerekek megvoltak, és mivel utálom a kutyaszart az udvaron, ezért mindig a hátsó udvarba volt zárva, na ez nem tetszett neki, tehát ő is állandóan szökdösött, de mondjuk ő legalább visszajött, csak naponta 15x ez nem olyan jó vicc. Szétszedett mindent, bárhogy is csinálta meg a párom. Előre meg nem engedhettük,mert én azért nem bízom megy egy kutyában sem, azonkívül ugrált is, még Marcit is feldöntötte. A férjemnek soha nem volt ideje, én meg úgy gondoltam, nekem elég a 3 gyerek, ezért elajándékoztunk egy kutyabolond családnak... Erre sem vagyok büszke, de bizony megtanultuk, hogy egy állat nagyon sok törődést igényel, amit mi nem tudtunk megadni neki. Nembeszélve a rengeteg bosszúságról amit okoztak... A második kutyánt ripityára szedte a menyasszonyi csokromat, amit szárítani raktam ki :twisted: :twisted: de ez csak 1 apróság a sok közül. Úgyhogy kutyatartást nagyon meggondolni, csak utána dönteni! Nekem ehhez nincs idegzetem az tuti. Na de mostmár megyek, mert 1 hétre valót írtam. sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Szaisztok!

Röviden,ezer dolgot terveztem mára....

Riz!nagyon ügyi vagy,csak így tovább :wink:
Bennem is felmerültek a kérdéseid,jó hogy már választ is kaptunk rá :wink:

Jubi,az én szerény véleményem:tavasszal vegyél levendulát,(vagy mikor szépeket árulnak,nyár elején)kicsit,kertészetben.Az első évben öntözd rendszeresen,ültesd meleg napos helyre.Minden tavasszal vágd vissza felére,akkor szép gömbölyű marad,nem lesz fás ,kopasz, felnyúlós :wink: én is imádom!Ültetheted sövénynek is,az is pazar,akkor sűrűbben,30-40 centinként,önálló növényként is szép,de látványosabb ha többet ültesz egymás mellé.Rózsa mellet meg aztán igazán provánszi hangulatot kölcsönöz...

Santos,remélem múlnak a pöttyök :wink:
Tényleg ,hogy megy a vezeteés?Nagyon hallgatsz róla....
Ari ez a foxi is :wink: Az uszi milyen volt?( a barátnőmnek most van egy óriás,ja és kutyakozmetikus,gondolhatod mit művel vele...kiállításra is jár, van még 2 törpe snauzere is....)

Timi,nem álltam rá a mérlegre és nem is fogok,csak ha letelt a 90 nap.De bizti lement 3-4 kiló....látod Rizinek 5 is....

Tru,ha nem száradt ki a kankalinod a nyári hőségben,akkor tuti fog virágozni kint is.Én is kapok/veszek minden tavasszal ,virágzás után meg kiültetem a kertbe őket,szépen ,egmaradtak,de locsoltam is őket ,az első évben ez nagyon fontos!

Hetti,igen a kutyusom is Arti :wink: Sok sikert a vigygához,ügyes legyél!


Kutya:Artúr 10 éves.Györökön lakik a szüleimmel :lol: A szívem szakadt meg mikor beköltöztünk Keszthelyre és nem hoztam magammal.Györökön sokkal jobb helye van,megszokta már,nem lett volna időm foglalkozni vele,a meló,a főzés a háztartás,így Laura születése előtt hetenként kijártam,sétáltunk meg minden...most is hiányzik.
Laura imádja,elég ha azt mondon neki Artúr és már ugat is :lol:
Igen,nagy a szőre,sokat kell fésülni,minden tavasszal le van nyírva,akkor olyan kis barikás :wink: Nagy családi kutyus,imádja a gyerekeket,eredetileg angol pásztor kutya.Mindenre megtanítható mit bármelyik másik kutya.Nem zabálja le a virágokat,bár Györökön hatalmas a kert....

na megyek....

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


True!
Igazad van, a leárazásokra nem is gondoltam! Azért szeretnék magasszárú bakancs helyett kiscsizmát, mert azt ruhácskákkal is tudja hordani, és olyan nőcis benne :D

Riz!
GRATULÁLOK!! CSAK ÍGY TOVÁBB!!


Linda!
Te is? Meghoztátok a kedvem a 90 naposhoz... Most mindenesetre először előkotrom valahonnan Rubint Rékát...aztán meglátjuk.
Neked is köszönöm a levendulás továbbképzést! Rózsa nálunk nincs, valahogy idegenkedek tőle...talán azért mert a Párom egyszer játék közben véletlenül bevágta Danit egy rózsabokorba...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 

 
 

Jubi,igen,megy a diéta immárom a 16.-ik nap :lol: nem akartam már annyit írni róla,mert ez nem egy fogyis fórúm :wink:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na, ma egész délután itt lógtam a neten,több tucat cikket elolvastam minedenféle témában.Legfőképpen fogas dolgokat :lol:
Beugrott egy kérdés:lehet hogy Laura tök pösze lesz mert még nincs fog?Mert ugyebár a fogak helyzete nem elhanyagolható a tiszta beszéd megtanulásában.Hmmmmm?!Vagy mire beszélne már lesz neki???Nem bírom már ezt a fogatlan állapotot,annyira szeretném ha már neki is lenne!!
Tessék megvigasztalni,ma amúgy is csak gyümit eszem ...és olyan izé minden.... :cry: :cry: :cry:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!


Linda!

Ne legyél már Nekem elkenődve :shock: Majd kinőnnek azok a fogacskák. NYUGI! Még az a szerencse, h tud enni rendesen szilárd kajákat. a PÖSZESÉGRŐL: vannak olyan pöszék akiknek van foguk!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most jól megvigasztaltalak ugye? Mi hétfőn kezdjük Bettussal a diétát. Kivi leszek, h fogom bírni.

Melódia!

De amikor odaadtátok a gyerekeket, akkor nem volt gond? Vagy nem mondott akkor semmit? Marha kedves mondhatom.

Riz!

Nagyon nem szoktunk sétálni. Inkább babakocsi van nálunk. De volt olyan, h apával hármasban átmentünk anyuékhoz kézenfogva. Szoktam mondani neki, h kérem a kezedet, és odaadja. Persze amit kérdeztél, h szólsz és nem megy oda, az még picit odébb van. Dórinak is szoktam szólni, és rám sem hederít. Ilyenkor én megyek oda hozzá

Beusa!

Nálunk nem voltak pöttyök. Csak hihetetlen hiszti alakult ki, érdekes mód akkor amikor megkapta. Én még nem próbáltam a hypoxi-trénert, mert még soha nem fogyiztam. Éppen ezért tartok egy picit a 90 napostól, amit hétfőn kezdünk Bettussal.


Képzeljétek el, h van olyan fénykép amikor a lányok még picik voltak, és feküdtek egymás mellett, és összevetettük a mostani képekkel. Nagyon jó volt látni a különbséget.
:lol:


Megmutizom: [KÉP] Amikor még alig voltak 1/2 évesek
[KÉP] A nagylányok! [KÉP] Próbálnak rajzolni


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

apa fürdik, így idelogtam, bar kissé imbolyogva. Szegény kisgyerekes anyuka, egy kis üveg sort bevagott a vacsora után, és most dülöngél a világban :D:D:D Hiába, nem szokta....


True: visszatérve ulogarniturara. Ma mar vannakj olyanok, mint a bőr, csak mégse, és tényleg tok jol kezelhetok rajta a foltok...erre celoztak a lanyok :) és szép is-bár nekem nem ez tetszik. És a gyartok csinalnak alvasra és csak vendegagynak megfeleloeket ma már. Tehat, vannak olyanok, amelyek jobban birjak a strapat.
Nagyon szep a viragod.
Nem tudtok Hannanak ovit valtani? Ugy veszem eszre, egy csomo dolgoban csalodsz az intezmennyel kapcsolatban. :shock:
Veronika köruli vilagforgas: mondtam mar, hogy egyke vagyok, tok rossz csaladpéldaval a hatam mogott:) ?
Bonyogi szinte ugyanaz mint a danonino, csak ez a plus termeke, meg a pennynek pl valami effremann vagy valami hasonlo nevu van. Baratnom azt veszi pl :)
Nekem a kinai lágyhéju teknosomet kellett elajandekoznom, mert kicsi mellett total hatterbe szorult (pedig most tuti elvezne a kilasszony a teknos latvanyat uvegen keresztul)(pécsre ment allatkert-terrariumba)
Ezen én is paraztam anno, h mikor gyakoroljon a gyerek, a babakocsiban ül... de megoldjak ;) Nyugi, Levi is beindul lassan-minden gyerek mas tempo. Veronika meg felmaszni nem szokott!
Overalt mi nem annyira szeretjuk, nehezebb benne a kicsilanynak jarni :) ha jobb az ido, akkor harisnya, és sima nadrag.


Santos: lattam kerdesed a nyelvtanulasrol, de en nem kommentelek :) hol igy-hol ugy velekedek. De én csemetem szerintem egy nyelvu -anyanyelvu-, oviba fog majd jarni-szerintem :)
"Zoknis" képen milyes más még Réka, kis pufok :D
Pottyok fogzasnal is eloszeretettel jonnek (nalunk szajban meg -szelen). A skarlaton meglepdotem, azt hittem ez a betegseg már civilizaltsagnak koszonhetoen nem igen van :?:
A kup nalunk mar majdnem rutin :( sajnos. A vibiurcollal mar jol begyakoroltunk :( Ez az epiduralis elfuseralas nem hangzik jol :( én ugy rettegek a szulestol (ha lesz majd még alkalmam rá)
Hiszti day és gyumolcspép-hajpakolas ugyben sajnallak. de szokas szerint rohogni kell, ugy adod elo :D:D

Linda: tok aranyos Laura a bugocsigaval :) Lotto :D :twisted:
mult heten en is szenvedtem a fejemtol, bar kettos oka is lehetett nalam (fogyi és a front)
A kutyad... a kutyad... a kutyad...gyonyoru!!!!!!!!
Kerdesemre csak jubi valaszolt, bar a "hogyan" még zavaros nekem, de ez van :)
Gyuminaphoz és fogvarashoz nagy-nagy kitartast!!!!!!!

Timi: én tokre kiakadtam az ugyeletes sztritokon :( nehogymár ennyit nem tudjon megmondani, h harom gyogyszer üti egymast vagy sem :o :(
Fogzasgondra gyanakszom amikor ejjel gondok vannak, de néha nemtom mi van :o mert van, h hiaba adok panadolt, még legalabb egy orat szenvelgunk Masik ejszaka meg egyszer sem kel... :o hmmm de tuti a kis ragofogak zavarjak, fent :(
Szetpakolt nappali nalunk is ugyanez, plussz még a kisszoba is :D
Micsoda kontose van Dorinak. Meg kell zabalni. De minden kepen olyan nagylanyos nekem. Ő nem olyan babas, mint nehanyan, hanem sokkal erettebbnek tunik. Más is észrevette ezt a forumrol Dorival kapcsolatban?
Szofogadassal kapcs, tudod, regebben jobban odajott hozzam ha hivtam. Meg osszetett parancsokat is teljesit, mint megfoni a mandarint és bevinni a szobaba, vagy odaadni apanak. Csak hozzam nem akar egy ideje, idejonni :o De majd lesz valahogy (biztos verem a gyereket egesz nap, es ezert ). És ha megyunk setalni, és kint van a babakocsibol, akkor nagyon szereti tolni :) faradhatatlan :)
Timi-Bettus:jok a képek!!!!!!!

Halmai Judit: Veronika is mindig megkinal minket ezzel-azzal. Annyira jo szivu, sosem irigy. Ugy birom ezt benne. És még a plussok is kapnak sokszor :D a kepzeletbeli kocka-kajabol :D

Jubi: olyan fura nekem, h nekik még olyan nagyon gyorsan nő a labuk, nekem 41-es, ez mar nagyobb nem lesz (remelem)(156 cm-hez :o) És anyagiléag meg tok huzos lehet, hogy mindig venni-venni kell-ti tobben vagytok
A ceruzak nalunk is inkabb a szajbanragcsalasra jok, pedig nevnapja még babazsirkretat is kapott :)
Jazi nagyon tunderi a fiukkal egyutt :)És szepen ul :)
Levendula: ha veszel gyokerestol, foldlabda-akkor csak kiulteted. Elég igenytelen. Anno nekem is volt. A magjat elultetheted, de nagyon nehezen kel magrol :(
Itt, kis varosunkban, megfigyeltem, hogy evente ketszer metszik, kétszer viragzik, és mikor majd elnyilt, akkor megmetszik. Ajanlom neked is :)
Koszi a valaszokat!!!!!!!!A gyere ide dolgot eddig csak otthon alkalmaztuk, ugye. De most mar kint is szukseg volt ra :)
A kézenfogasrol igazad van, de veronika akkora szabad szellem, h nem szereti... és annyira édes, latszik, hogy szinte szarnyal, ha magatol, segitseg nelkul mehet kint az utcan (persze utkeresztezodesnel en is megfogom a parclikat). Bocsi, de lehet, hagyom par hetig hadd elvezhedjen, aztan befogom, betorom :) (ha nem keso).
Milyen okos Beni, ez mekkora buszkeseg az anyukanak :)

Hetti: orulok, hogy irtal. Betegseg :evil:

Beusa: én viragaim azota szenvednek, miota Veronika eltereli a gondolataimat az élet normál kerékvágásáról. Persze elotte is volt néha kplalásuk, de nem igy, mint mostansag :o :(
hypotrénerrol nem halottam még :o



Amikor azt irom, hogy mennyi tejet iszunk, vagy mennyi banant eszunk, nem azert irom, hogy barkinek mérce legyen. Vagy a sajatjat masokhoz hasonligassa valaki, jo Santos? :) és barki aki ilyen lenne. Régen én is probaltam masok étkezesi szokasait raeroltetni a sajatomra, de az okos konyvekbol megtanultam, hogy nem szabad (még ma is tanulom, h nem kell kinyalni-kinyalatni a tanyert).
Cicim még mindig fajdolgal. Kétnaponta meg kell fejnem,csak kicsit(!), mert also reszen fajosan becsomosodik :( meg hideggel is borogatom. Persze veronika imad bele lépni, hasalni, rugni...sok kis csillag :)
Jovo heten megyunk baranyhimlo elleni oltasra.

Estimesém befejezem. Jo ejt nektek! Kozben a sor hatasa is tovaszallt, igy siman eltudok menni az agyig :D:D:D Apa is réges-régen visszajott már :P
Sziasztok!

Laura és Dori, hogy vannak?

KépKép
rizibizi
 
 


Linda!
Meghoztátok a kedvem, hétfőn én is elkezdem a 90 napost

A fogak miatt szerintem ne aggódj! Neked és a Párodnak milyen idősen jöttek ki? Szerintem ez az a dolog, amit siettetni semmivel sem tudsz, az aggódással meg pláne nem.... Én is hallottam már olyat, hogy egy éves kor körül indultak meg. Nyugi!!

Timi!
Nagyon jó az összehasonlító képsorozat :D Milyen jó a lányoknak, hogy pici kortól kialakulhat köztük egy szoros barátság! Nálunk nincs igazán kortárs játszópajtása Jazinak, be kell érnie a fiúkkal...
A mostani képen nagyon tetszik a csajok sérója. Dórinak olyan kis bohém, Kittinek meg nagyon komoly :D

Riz!
Remélem nem vagy másnapos :D :P
Neked is köszi a levendulás továbbképzést! Szerintem jó, hogy Veronika ilyen kis felfedező típus és szeret szabadon sétafikálni! Hagyhatod is nyugodtan, csak arra tanítsd meg, hogy akkor fogja meg a kezed, amikor te akarod

Tegnap sikerült cipőt vennem Daninak, Jazinak viszont nem kaptam. A mi kis településünkön nincs olyan bolt, ahol 23-nál kisebb méretű téli cipőt árulnának :shock: Ja bocsi, volt egy aranyos kis csizma, de sajnos halálfejjel :shock: díszítették...azt inkább kihagytam...

Szerintetek lesz még tél? Vagy beleélhetem magam a tavaszvárásba? Apu szerint már fészkelnek a varjak...márciusban szoktak...hátha nem tévednek..

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok! Na csak gyorsan, míg ázik a gabonapehely... Santos tanácsára kipróbáljuk a mézes gabonakarikákat banánnal... Eddig csak szárazon evett Levi de azt inkáb nasi gyanánt, reggelinek csak a 7gabonást. Elég rossz a kedvem, mert úgy néz ki, Hannánál most kezdődnek a gondok ovibeszokás téren.... :cry: :cry: Most ez a 3. hete, hogy egyfolytában jár, eddig csak buli volt neki, 3 napot ment, aztán 1 hetet itthon betegnek.... Aztán jött a téli szünet, amikor apa végig itthon volt, és minden olyan jó volt... És most pedig sírdogál az oviban, de ma már reggel is sírt, amikor apáék eljöttek tőle. Úgy fáj érte a szívem...

Riz: dehogyis váltok ovit, egyrészt kisvárosban azért nincs olyan sok, hogy csak úgy váltogassunk, másrészt örülök,ha ezt megszokja, dehogy viszem máshova, harmadrészt pedig én nem vagyok olyan aki mindenben hibát keres, nagyon jó óvónői vannak, persze van 1-2 szokás, amivel én nem értek egyet, de hajrá demokrácia! :lol: Olyan ovi szerintem nincs is, ami mindenben kedvezne nekünk, egyébként van összehasonlítási alapom, Marci 2-be járt, az egyikkel nagyon meg voltam elégedve, a másikkal már nem annyira, de költözés miatt muszáj volt átvinni. Virág téren teljesen hasonlóak vagyunk, amikor nálunk kicsik a gyerekek, az összes virágom tönkremegy:( majd most elkezdem feltölteni a készletet, több gyerek már nem lesz, úgyhogy most hajrá virágok! :) Mi is minden este borozunk apával, és hasonlóképpen berúgok mindig.

Na elküldöm, reggeli aztán folyt.köv

Jubi: Marcinak egy csomó cucca halálfejes, én már megszoktam, rájöttem, hogy most ez a menő, a kalózszerkó:) MOndjuk lánynak én se vennék olyat. :lol: :lol: Fogalmam sincs, hogy jön-e a tavasz, de nekem pont elég volt ennyi a télből! NÁlunk olyan gyönyörű volt a karácsony is és a szilveszter-újév is, mint egy csodás karácsonyi képeslap, újévkor mikor jöttünk haza anyósoméktól, még az út széle sem látszott, akkora hó volt, a fák és minden csupa-csupa tejszínhab :lol: Soha nem emlékszem olyanra, hogy 24-én hó esett volna, 25-én is jöttünk az autóval és a domb tetején a kistemplom a kavargó hópelyhekben... Nagyon örülök, hogy ez az élmény megadatott! De mostmár szinte mindenütt elolvadt, és nem is bánnám, ha már így maradna!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Köszi köszi mindenkinek a vigasztalást!Már jobban is vagyok :lol:
Timi,nekem is nagyon tetszik a kép amit feltettél :wink:
Bibi,mi meg a Kastély-parkban lófrálunk:

Kép
Kép

na még egy ropi zabbantos,midez fog nélkül :wink:
Kép

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


na az előbb összekeveredett... hol tartottam... tök fini volt ez a reggeli, asszem én is ilyet eszek, bár nem is szoktam reggelizni.

Ja, Riz: bonyogi, ismerem, csak a nevét nem néztem még meg soha. Régebben sokat vettem ilyelsmiket, de mióta volt ez a guargumi mizéria, azóta próbálom kerülni ezeket a sűrített cuccokat, inkább danone joghurtot veszek, ez az új körtés karamelles meg almás kekszes isteni, imádják a gyerekek. Miért rettegsz a szüléstől, nehéz volt Veronikával?

Timi: ESZMÉLETLEN ARANYOSAK a lányok! Imádom az ilyen ilyenvolt-ilyenlett képeket:) Levi 1 hete kapta meg a szurit, de 1egyetlen pötty volt a derekán, ezenkívül semmiféle tünete nem volt.

Kérdés: normális étrendet tudtok nekem adni a 90 naposhoz? amiben le van írva, hogy mit egyek, lehet én is kipróbálnám hogy pár kilócska leugorjon, mire jön a fürdőruciszezon... Plusz apa megjavította a videot, (ami abból állt, hogy kihalászott belőle egy kiskanalat... :lol: :roll: és a Cindy kazit is beüzemelem.

Na megyek Lindával kicsit msn, aztán kezdődik a nap, és bár ma nem terveztem, de mégis bemegyek Hannáért, mert nagyon sajnálom. Pusz sziasztok Kép ezzel sokkol Kép ilyen bátor vagyok!

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!
Azt mondják az óvónők, hogy annál a gyereknél, akinél nincs gond a beszokatásnál, néhány hét múlva jön ki a pityergős/sírós időszak. Mi is így jártunk Danival.
Nálunka fiúk is halálfej fóbiásak, így nem kell rájuk erőltetni az ízlésemet...
Amióta megjelent a körtés és almás danone joghurt, mi csak olyat veszünk, annyira szeretjük.
Ha megírod az emilcímed, akkor én szívesen átküldöm neked amim van a 90 napossal kapcsolatban.

Linda!
Nagyon jól áll Laurának a kastély :D Azt a fotelt hol vettétek??? Nagggyon tetszik!
Kérnék még egy kis szakmai tanácsot, de azt inkább kisebb méretben :wink:
Szóval szeretnék egy kis sziklakertet a kertünk egy árnyákos részén. Szerinted milyen növényeket ültessek bele?

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


True!
Megtaláltam a címed és átküldtem.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok

Hú nem akarom, hogy ez átalakuljon egy fogyis fórummá, de minél többet olvasok a 90 naposról annál hülyébbnek érzem magam... Az e-mail címem husgab@t-online.hu, de sajnos nagyon sok kérdésem van ezzel kapcsolatban Segítsetek! a reggeli tejes kapucsínó kilőve?? kávét sem ihatok? akkor fájni fog a fejem... Ha ihatok kávét, mikor igyam, gyümi előtt vagy után? áááá nekem ez hatalmas macerának tűnik... Viszont igazából nem is a fogyás miatt kaptam hozzá kedvet, hanem amit LInda írt, hogy tök jó lesz az emésztés, ésnem puffad. Nekem igazából a hasam a nagyon gázos terület, mert szerintem a széles vállammal nem fog csinálni semmit a diéta, viszont a has tuti a puffadástól nagy, bár én nem érzem, de biztos hogy így van. Erősítsetek meg. Na most megyek, mert mindjárt jön apa értünk Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Nem tudtam tartani az eddigieket,True felfűtött a 90 naposra éniséniscsatlakozáááááás a hétfőn kezdők bandájához!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Szemészeti vizsgálatra lehet jelentkezni az alábbi linken...........


Na jó szóval tegnap nem engedett fel a babanet,átléptem valamiféle időkorlátokat meg ilyenek,egyszóval nem bírtam reagálni semmit és bevallom hiányzott,hogy kiírjam magamból. Mára azonban tök elfelejettem amiket írni akartam így, most összevissza ötletszerűen írkálok bele a babanetbe....

Jubi!
Cipőcske: tavaszit vennék a helyedben,ha még nem vettél,R-nak is van bundás,de izzad benne a lába,az őszi-tavaszi cipőjét szoktam több zoknival ráhúzni,ha nem esik a hó...
Rubint Rékát én is előkotortam,a tv állvány mögül,na meglátjuk szálkásít-e... :lol:

Timi!
Rengeteget változtak a lányok,nagyon jó ez a párosítás-összehasonlítás (Dóri szerintem is inkább kislányos,mint babás,de asszem ezt már írtam egyszer neked) Kupi ügyben ugyanez,bár én nem hiszem el, hogy Dóri ilyen ördög lenne,szerintem te dobáltad szét a játékokat ez a tündéri kislány,akit a múltkor szép angyalszárnyakkal láttam egy képen nem lehetett.... :lol:

Szóval a helyzet nálunk is efféle, nem engedek mostanában neki,ha új játékba akar kezdeni el kell tenni a régit,mert ugyebár nem rajzolunk zsírkrétával a mesekönyvbe és a baba fejére sem.

Na ezt elküldöm és még jövök...

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Santos!
Üdv a hétfői 90 naposok csapatában! :D (Bár én nagyon gondolkodom, hogy már holnap elkezdem...mit szólnátok hozzá? Én olyan vagyok, hogy ha eldöntök valamit, akkor azt rögtön, de azonnal...
Cipőt még nem vettem, tavaszija van, még jó is rá, csak a hótól tartok...

True!
Én a legutóbbi 90 napost úgy csináltam végig, hogy minden nap ittam egy 3 in 1 kávét, utánajártam a "szakértőknél", engedélyezet...és így is működik.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


engedélyezett

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Köszi mindenkinek a nyelvtanulós hsz-okat,igazából a véleményetekre voltam kíváncsi,nem akarom a koboldot még nyelvre tanítani...majd egyszercsak,ha alkalmasnak látszik az idő...
Volt itt Újpalotán egy Helen Doron suli (illetve egy lakás ablakán láttam a matricát és a kíírást,de valami miatt megszűnt,vagy elköltözött. (Na majd hírdetek aztán átveszem a monopóliumot...áh nem akarnám :lol: )

Linda!
Szerintem ne aggódj fog ügyben,meg hogy pösze lesz meg ilyenek...nem lesz az,a fogai is ki fognak jönni tutira,látod én itt vergődök a darabos kajákkal (megyeget de nem az igazi) Lau meg tolja a ropit fog nélkül...
Iszonyatosan iríííígy vagyok,mert olyan szép helyen tudtok sétálni...itt a közelben egy hőközpont és egy kínai suli van klassz a kilátás :lol:
Igaz másik oldal az időben,de a nagyimnak sincs foga mégsem lett pösze...
Vezetés: Hallgatok mint............a gazban,mert nem voltam,pedig mehetnék,most az idő is jó,de paragép nem meri,de fogja,csak még órát sem sikerült venni,így leremegtem valamelyik nap a parkolóba és mentem egy kört...remegve. :oops:

Riz!
Annyira jó hosszúakat írsz...ebéd utáni hajpakolástól fénylő sörényem lett,majd beszélek a gyerekemmel,hogy tud-e valami újat a lenőtt hajtövemre is (bár a zsírkrétája eddig mindenre jó volt...szerinte enni is lehet vele...)

Italozásról: Zsuzsika nem ivott másfél évig semmi alkoholost,tervezte,hogy annyi bonbonmeggyet eszik majd, amitől vicces lesz a világ,de az több doboz...így elmaradt,
,majd tanítványokkal (régiek most 23éves srácok) elment bulizni, lenyomott egy tekilát és egyből félgömb talpú lett mindkét cipője (szóval elég gazdaságos engem meghívni) Otthon én nem merek iszogatni,mert bulizni támadna kedvem,így hát nem is tartunk itthon csak gyümilevet...

True!
Mondjuk már mondtam,de szerintem a széles váll jól néz ki,nekem tetszik az úszó alkat,nem csak férfiak esetén néz ki jól...na jó nem a drabális hátú nagydarabokra gondolok itt természetesen.Tényleg tök bátor Levi,az ágyon álldogálástól több stroke-ot kaptam egy héten belül,most végzem magamon a centrális bájpássz műtétet...gondolom te már átestél ezen többször.
Ovi ügy: anyut kérdeztem és azt mondta,hogy ha nem sírdogálnak a beszoktatás pár hetében az oviban,akkor előfordul,hogy otthon igen,plusz az is lehet,hogy az oviban kisangyalként viselkedik,otthon pedig tombol (gondolom az első vonatkozik Hannára)
Mézes gabonakarikával vigyázz,függővé tehet durván...banánnal főként!

Beusa!
milyen az a Hypoxi? mit kell csinálni?
Kíváncsi vagyok milyen lesz a CSANA,ha beindul!

Szerelmes lett a gyerek,tegnap volt itt egy haverkája Milán és csend volt a gyerekszobában,berontottunk M anyuval és lám,ott puszilgatták egymást...annyira aranyosak voltak. :D

Megyek,sok vagyok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Jubi!
Holnap én még nem vállalkozom rá jön anyum a hétvégén és muszáj lesz sütit ennem...
Na puszi tényleg megyek,úgy le tudok itt ragadni.

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Linda!
Csak eszembe jutott: az uszi közép volt,fekete,gyönyörű karakül nyírva (nem csípem az oroszlán fazont az uszkároknál) vittük kiállításra,nyert is volna néhány alkalommal,de visszaléptettek bennünket az elsőn,mondván nem vagyunk tenyésztők így nekünk nem olyan fontos...aztán csak körülnézni jártunk kutyakiállításra...én nagyon szerettem. na sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok!

Timi
Nekem a vasárnap ok, ha neked is. :D Tudok jo kis cukit, remélem nyitva lesz. Priviben elküldöm a számom, te is elküldheted ha gondolod.

Arti is mond már szavakat, legujabb a gyere, ami ugy hangzik hogy deje. Ültem a számitogép előtt, odajön, megfogja a kezem, és mondja hogy deje. Kapcsoljam be neki a szintetizátort. Szereti nyomkodni a billentyűket, most zongoristának készül. :lol: Annyira édes volt ahogy odajött és mondta. Meg kell zabálni. :)

Akartam még irni valamit, de elfelejtettem, na mind1 holnap eszembe jut remélem. Ja igen még annyi hogy a fogyisoknak kitartást. Én továbbra is csak ugy csinálom hogy nem eszek kenyeret, és elkezdtem szedni az aloe vera gélt. Csak azt a sok vizet ne kellene meginni. :roll:
Van nekem is sikerélményem, már rámjön egy régi nadrágom. 8)

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Ma megint szűkszavúan,rohanásban vagyok :?
(ma megyek először a lézeres szőrtelenítésre,nagyon izgulok :roll: )

Tru,a tejeskvt reggel megihatod,de akkor csak kb 2 óra múlva egyél rá gyümit :wink:

Hetti,jajj de jó hogy írtál!Képet mikor dobsz Artiról?

Jubi,árnyékos helyre szinte minden kis apró sziklakerti csodát ültethetsz,legalább nem fognak kiszáradni.Kora tavasszal rengeted ilyen apró kis növénykét fogsz találni a kertészetben.Mindenképpen ültess pázsitviolát,az olyan jó,szép lapos terebéjes növébny lesz,gyönyörű sok virággal.Imádom a hunyort is,az ilyenkor jan.-februárban virágzik,annak kimondottan jó az árnyék,mert nyáron meghalna,aztán ott van az erika,ami szintén őszi-téli virágzású,annak is jobb az árnyék,vagy a kis kúszó harangvvirág(tavaszi),téli jázmi ami megintcsak kúszó lesz,sárga virágokkal,na és oda legetne ültetni a kankalint is :wink: Gondoltam írok egypár télit is,ne csak tavasszal búrjánzzon az a kert.

Na most megyek is,spenótot főzők,10 kor meg vendégségbe megyünk,2-re meg szőrözni...

Fogyi:ezt olvastam és ezt szűrtem le belőle:a villámdiétáknak semmi értelme,sajnos az ilyen móccerekkel leadott kilók kamatostúl visszajöhetnek.A szervezetnek 2 hét kell hogy megszokja a változást,az első napokban csak víz távozik,2 hét után indul be a fogyás.Minimálisra kellenne csökkenteni a kenyérféleségeket,sok rostot kellenne enni helyette.
Röviden ennyi.

Ja Jubi,a fotelt a Gulliver játékboltban vettük,még kari előtt.Az egy nagyker volt,de mára mindenki álltal látogatható.Van hozzá egy kis puff is.Laura nagyon ügyesen fel-le közlekedik rajta.2700 ft volt azthiszem.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Santos, True!

Akkor hétfőn kezdjük?

Linda!
Köszönöm szépen a részletes leírást a sziklakerttel kapcsolatban. Kigyűjtöttem külön doksiba ezt és a levendulás infókat, kinyomtom magamnak, és alig várom a TAVASZT!!!

Azt hiszem nálunk nincs Gulliver, de megnézem a fotelt a Régió Játék honlapján...hátha

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló

Jubi!
Hétfőőőőő! (mondom én aki a gyerek szétdobált Albert kekszeit nyomja magába a kávéhoz éppen...) de ez megszűnik és csak CH napokon fogom ezt...ja tényleg,szakértők: Napi 2-3 kávé belefér -e vagy csak 1 reggel? Édesítővel iszom és sima feketét,mert amúgy nem hat-pszichés dolog ez_szóval ezt így lehet? (Sajnos e nélkül fel sem tudok ébredni...)

Hettie!
Jó hogy jöttél megint...amúgy tutira előbb vezetsz majd mint én....

HOL VANNAK A TÖBBIEK? Mármint Edi már jó rég írt, Suezika csak karácsonykor,Ági25már nemtom mikor,azért tudom,hogy Goodf.Anita nem ér rá,de jó lenne ha írna...

Megyek szörfözök egyet...míg alszik a babalány (ma is okozott botrányt,van a homlokán egy "jóságfolt" púppal,szép kék lett,divatos türkiz :lol: ...volt is bőgés gazdagon...hányásig...a fekete szőnyegeim nem csípik a hypo-t...)

Na sziasztok

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Kedves Anyukák!

Egy különleges ajándékot szeretnék Neked ajánlani, bármilyen alkalomra! Slide-show(zenés fotóbemutató) készítését vállalom dvd-re szerkesztve menüvel, borítóval, 4000.Ft-tól fotómennyiségtől függően!
Eredeti ajándék Párodnak, Nagyszülőknek, Rokonoknak, Barátoknak gyermekedről, családodról készült fotókból!
Részletekért a milakmeli@freemail.hu címen érdeklődhetsz!
Én is egy itthon lévő, 16 hónapos kislányomat nevelő anyuka vagyok, és a Róla készült slide-show családunk minden tagjánál könnyekig ható örömet okozott, arról nem beszélve, hogy egy örök emlék!
Ha felkeltettem érdeklődésedet, várom leveled!
További szép napot kívánok Mindenkinek!
Melinda

zsebzebra
 
 


zsebzebra!te mar irtal ide hozzank regen. te vagy a mediatanar, ugye jol emlekszem :?: csak valahogy elmaradtal. mi van veletek?


linda: a 90 naposnal is van stagnalas ugy 20 nap utan....aztan mar lassabban mennek a kilok is lefele

true-santos-mindenki: kavet a jobbak kokusztej(por)ral ittak...:) de kesobb mar milkas meg bocis kapucsinoval... idovel elzzüllenek a fogyisok, ezert az elejen jo egy kicsit jokislanynak lenni...:)
de a kavefuggok kavezzanak csak :D:D:D

true:naturcare--nezzd meg neten, hatha tetszik, nekem emesztesgondokra fogyi nem segitett, de ez igen, meg a terhesség :P :twisted: :lol:

a napokban kicsit kevesebbet leszek. de jol vagyunk :D (apanak hajra allamvizsga :))

KépKép
rizibizi
 
 


Rizi,nem érdekel mikor stangál a testem,a végén legyek 10 kilóval könnyebb :lol: (ma sütit zabbantok)

Húúú, tegnap megvolt az első szőrtelenítés :o
A combon nem volt olyan vészes,sőt tök kibírható volt.Olyan érzés volt mintha egy hosszú celukszot ráragasztottak volna a bőrömre majd egyenletesen lehúznák róla :roll: :lol:
Borotvált állapotban kellet megjelenni,majd egy hideg zselét kent a lábamra,azon húzta a csajszi a lézerfejet,ami nem folyamatos volt hanem szakaszos,pros pontok,ezért 5x -6x is áthúzott egy-egy területet.Másfél óráig tartott.Végig dumáltunk,jó fej vol.Szemcsit kellet felvenni 8) .
Na de jött ám a bikinivonal :o :o :o az nem volt piskóta,fel-fel szisszentem,égetet meg meleg volt,hát persze ott azért elég sok szőr van.A csaj szerint remek a bőrőm,ki sem pattogott,a legerősebben csinálta a kezelést.
Utána egyből szebbnek éreztem magam,és örültem hogy ilyen "bátor" voltam :lol: .

Laurám alszik,már teljessen jól van,ma reggel egy órán kersztűl játszott a kiscípőivel.Ide vitte,oda vitte,székre tette....
Majd a könyveivel is ezt tette,egymás után 3x az összeset a polcról az ágyra rakta majd vissza :roll: :lol:
Most nézem 11 van,megyek felébresztem,mert utána meg elmegyünk bevásárolni,az egész család.

Sziasztok
Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na sziasztok csak gyorsan, míg Marci el nem zavar :lol: á, nem ám, csak megígértem Hannának, hogy egy kicsit vágunk és ragasztunk. Ma disznóvágásban voltunk, de nem kellett semmi csinálnom, olyan sokan voltunk, inkább gyerekeztem. Még így is reggel 8-tól délután 4-ig mindennel kész voltak és 2-t vágtak.

Tegnap voltam fodrásznál, jól megkopasztott, de nem lett rossz, ezért megbocsájtok a fodrásznak. Szerintem én vagyok a hülye, mert sose olyan lesz a hajam, mint akarom, de végülis most nem lett rossz és ami a lényeg, apának is tetszik. Na meg úgyis gyorsan megnő. :wink:

Linda: cuki lehetett Laura, jó lenne, ha ilyen sokáig Levi is ellenne, de azért ő eddig nincs el, főleg ilyen veszélytelen szórakozással :lol: :lol:

Riz: nekem nincs bajom az emésztésemmel, csak nagyon nagy a hasam, amit annak tudok be, hogy fel lehet fújódva, és azt mondja Linda, meg mások is, hogy a 90 napos erre nagyon jó. Az a helyzet, hogy mivel nem vagyok teljesen elszánt, ezért nem tudom, hogy meddig bírom majd ezt a fogyit. Nagyon szar lesz feladni idő előtt, de mivel nem olyan hatalmas a súlyfeleslegem, sőt igazából sok területen inkább vékony vagyok, ezért nem annyira érzem égetőnek a problémát, ez nem olyan mint a cigi, amikor elhatároztam, hogy vége, akkor azt nagyon komolyan vettem. Hát majd meglátjuk... Ráadásul ilyenkor mensi előtt egy lovat is meg tudnék enni, az ilyen időszakokat tuti hogy nem bírom ki, de az szerencsére legközelebb 1 hónap múlva lesz, és reménykedem benne, hogy addig leadom a kis 5 kilócskámat, és befejezhetem, viszont a délig gyümit szerintem képes lennék bármeddig tartani, ugyanis a legtöbbször semmi nem reggelizek, úgyhogy ez számomra nem tűnik borzasztónak.

Linda: mi is akartunk sziklakertet, de olvasgattunk róla, és azt írják, hogy alulra is kell egy nagyrakás sziklát tenni, mert különben beomlik :x úgyhogy a férjem itt fel is adta, ugyanis annyi sziklát honnan szereznénk... én még nem adtam fel, lehet tavasszal fogom magam és valahova beültetgetek... abba is lehet levendulát, egyéb fűszernövényeket ültetni, ugye? én a kinti kert kérdésében olyna de olyan ügyetlen vagyok, egyszerűen semmi ötletem, hogy lehetne szépen megcsinálni... :( Viszont megvan már a faanyag a rönkhintához, meg jó lenne csúszdát is, azt mindenképp megcsináltatom apával tavasszal :lol: :lol:

Na megyek, mert Hannának már lassan aludni kellene, nem vágdosni, de ha egyszer megígértem... Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok lányok!

Megúsztuk a 15honapos oltást pár pöttyel, semmi láz. /kop kop/
Nálatok mi volt?

Santos!
A kutyánk, törpe uszi kislány. Imádnak a Robikával játszani.
Kép Dorisz

True!
Nekünk is volt sziklakertünk, csak a házzal eggyütt eladtam. A belsejébe az épitkezésből megmaradt beton darabokat tettük, persze sok földel. Gyönyörű kaktuszaim nyiltak benne. Imádtam.

Melinda!
Nagyon bátor voltál!

Bocsika hogy ritkán jövök!

Sziasztok
Kép
Vendég
 


Hú de hétvége van :lol:
Ragyogóan süt nálunk a nap,úgyhogy nemsokára megyünk is egy nagyon sétálni.

Judit,cuki a kutyus,kis pudli :wink: Igen,nagyon bátor voltam....
Laurának semmi pöttye nem volt az oltás után.

Santos,nektek elmúlott??

TRu,bármit ültethetsz a sziklakertbe,bár a levendula idővel elég nagy lesz :wink: A tavaly kiültetett kankalinomat tegnap néztem,gyönyörűen,hajt és hozza a kis bimbókat.

Tegnap a tescóban vásároltunk,nagyon sok ruci le volt akciózva.Laurának tök jókat találtam 99 meg 299 ftért :lol: Nyári kis polókat.Na meg kapott 5 pár zoknit is.Most alszik,kaja kész van neki :fini zöldséges husi.Nekem "fini" száraz narancs :?
Vettem barna riszt is.Hogyan ,meddig kell főzni?Azt hallottam tovább,mint a másikat.Valaki?

Szóval holnap hétfő!Ki kezdi a diétát?Hmm?

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


HELLÓ

Gyorsra jövök csak...

Pöttyös Panni már nem pöttyös de nekünk nem az oltástól volt,hanem fogalmam sincs mitől (lehet a mandarin,az öntötrvényűen felfalt fél szál gyulaikolbász de lehet valami felsőléguti vírus következménye is...)

Viszont elkiabáltam és most meg köhög, fuldokolva,hányásig...érdekes,hogy tök jó kedve van,eszik,na nem annyit mint szokott,de azért eszeget. Nem lázas,így hát gyorsan döntöttem bele Rhinatiolt,ezt kaptuk a patikában szombaton.

Dokihoz így is úgy is vinni kell,holnap ultrahang a tejbalhé vizsgálat részeként,aztán meg kedden elrángatom a gyerekdokihoz,ha még így fog köhögni...

Judit!
Aranyos a kis uszi,ha jól látom már nem mai gyerek :lol: (őszül a kis szakállka...)

Linda!
Passzolom a barna rizs kérdést (kóstold meg hogy puha-e :lol: )
Én kezdem,hétfőn,de délelőtt tutira csak kávét fogok inni,olyan ideges leszek az uh miatt,meg fogalmam sincs hogy megkapjuk-e azonnal az eredményt, vagy menni kell még gasztroenterológushoz,mert akkor egész nap nem fogok enni,mert annyit kell várni...de a gyerek meg (szegény) nem ehet 11 ig csak folyadékot ihat,na majd jól lehányjuk a vizsgálóasztal mind a ketten...viszek váltás ruhát mindenkinek.

Na megyek,szegény kis Dart Vaderem nagyon hörög a másik szobában.
Pusz

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Ja True-nak tényleg klassz a sérója,én láttam bibibibibibibibibibi

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


True, Santos!
Én is kezdem honap, hajrá fehérje nap!

Santos!
Rékának jobbulást, remélem semmi komoly, és az eredmények is rendben lesznek. Majd írd meg, mi volt!

Linda!
Nem szoktam barna rizst főzni, főleg azért, mert kétszer annyiba kerül, mint a fehér :roll: Ezért nem veszek barnacukrot sem...stb.

A tesco-ban tényleg jókat lehet kifogni, az a gond, hogy én utálok oda menni. Általában a spar-ban intézem a bevásárlást, ritkábban a Cora-ban...a tesco nekem nem jön be.

Végre nálunk is próbálkozik a napocska, drukkolok neki, hogy sikerüljön kibújnia..már tervezem a kertemet 8)

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Szaisztok!

Mi már túl vagyunk a sétán,csuda klassz idő van mifelénk,tavasz ezerrel :lol:
Nem is tudom miért ülök itt,hisz' olyan álmi vagyok.Csak benéztem hogy mizu :wink:

Santos,szurkolok holnap nektek!Azért csak egyél valamit,vigyéle egy darabka sajtot :wink:

Jubi,áhh én sem járok oda nap mint nap(tecso),messze is van,meg én sem bírom ,csak mikor 3 teát lehet kapni nagyon olcsón.Nekem a Pennyi és a Plussz van közel,oda szoktam inkább járni vásárolni,azok legalább nem olyan bazi nagyok,hamar végezni lehet.
Kert:bizti szép lesz.
A rizs tényleg nem volt valami olcsó :?

Tru,én is akarom az új sérót látni!Na és mi van a pillákkal?Levi megy már?

Na megyek hunyok egyett.

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Na sziasztok!

Linda: barna rizs: én vettem már régebben, 2x főztem aztán meguntam. rohadásig kell főzni és akkor se lesz soha puha. Úgyhogy én befejeztem, sajnálom, hogy hogy nem írtam hamarabb róla, mindenesetre majd kipróbálod, lehet, hoy neked bejön! Hajról nincs még fotó, Zsuzsnak msn-en mutattam, majd ha fent leszel, te is megkuksizhatod hihi Szempillák: valóban kibírták majdnem 2 hétig, viszont akkor 1-2 tics leesett, és úgy már meguntam, így leszedtem, viszont én úgy érzem, hogy szedett ki saját szempillát... vagy csak utána volt sokkoló a saját szempillák látványa... úgyhogy nem rakatok mostanában az tuti, pedig jó volt, hogy nem kellett pillát festeni. Na hát és Levi egész szépen megyeget ma állandóan feláll és imbolyog pár métert, időnként leteszi a kezét :lol:

Vásárlás: mi mindent máshol veszünk a nagybevásárlás tesco, mert ott minden van, és ezek a cherokee cuccok nekem nagyon bejönnek, ráadásul ilyenkor tényleg eszméletlen árakon ki lehet fogni ruhákat... tejterméket, gyümölcslét Pennyben, Lidl-ben felvágottakat, mert azokban valóban van hús, és aránylag jó áron vannak... Az alapcuccok minden helyen ugyanannyiba kerülnek, az akciók a lényegesek... Jubi: mi spárba csak akkor megyünk, haa 1-2 dolog kell, mert szerintem rohadt drága, bár ott is ki lehet fogni 1-2 akciót... Cora nálunk nincs, de az is drága. Viszont gyerekruhák az Auchanban olyan szépek vannak és olcsók, akartam már kérdezni pestiektől, hogy ti nem jártok oda???

Ma nálunk is nagyon szép idő volt.

Azt olvastam egy előrejelzésből, hogy a jövő hét és február 2. hete lesz nagyon hideg, utána jön a tavasz, de nem innék rá mérget:)))

Zsuzs: nekem most köhögésre a Stodalt ajánlották, mikor szegény Hannám már másfél hónapig köhögött és 4 fajta köptetőt próbáltunk ki. A stodal homeopátiás, és állítólag nagyon jó. remélem, nem lesz rá szükségünk, de ki fogom próbálni.

Na a fogyiról annyit, hogy mondjuk hogyha holnap este a kis túrómtól ájulásig éhes leszek, gyümit nem ehetek este??? azt csak reggel és gyüminapon?? Ebédre valami natúr husit fogok csinálni, estére túrót és sajtot terveztem.

Ma még csináltam egy jó tepsi kókuszos krémes csokis sütit amiből bőven zabáltam, és este pedig az EGÉSZET megeszem, ami megmarad, ha lúd legyen kövér... Este meztelen mérlegelés következik... Az a durva, hogy egész nap egyfolytában olyan kaják jutnak eszembe, amiket az elkövetkező hónapokban (???) nem ehetek majd... Tokaszalonna csajok?? :oops:

na pusz, megyünk vacsizni, aztán 3 gyerek hajmosás körömvágás fülpucolás stb... sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Helló

Na egy utsó mára
Jubi,Linda,True
Köszi a bíztatást, Pöttyetlen Dartvader Panni most hörögte álomba magát.

True,
Én is bezabálok ma mint az állat zsíros kenyér hagyma csokikák és gumicukor és frutti (a kedvencem )
Köszi a tippet,Stodal kipróbálás,ha a Rhinatiol nem működik...
Tokaszalonna...imádom,szerintem (én nem tudom szakbarbár és nem is ismerem a 90 napost igazán,de én tutira fogok fehérjenapon szalonnát kajálni...az egy szelet kis kenyeremmel a nap fénypontjának tervezem)
...holnap zéró kaja délelőtt,már most érzem,hogy sík ideg leszek,természetesen nem merek kocsival menni és úgy vinni a kölköt,délben sajtos-tejszínes csirkemell egy raklappal és vacsira is ugyanez,apu és a kölök ehet krumplit stb...

Na megyek meg kell nézzem a Tűzvonalban-t,ha már elkezdem egy sorozatot nézni...na puszka holnap nem jövök!

Zsuzs

Kép

Kép
santos
 
 


Sziasztok Kedveskéim!

Azért nem voltam, mert azt gondoltam, h ma eltudok menni vizsgázni. Nem mertem, mert úgy éreztem tök vagyok :lol: :lol:

Előszőr is holnap természetesen megkezdődik Nálunk is a nagy fogyás :lol: Bettussal csináljuk, hát kivi leszek rá, h meddig fogjuk bírni. Most nagyon elszántak vagyunk. Holnap halat fogok enni salátával. Én örülnék neki ha leírnánk ki mit fog enni. Persze ha nem gond. Úgy látom, h elég sokan tartozunk most ebbe az elszánt táborba :lol:

Dórikám kapott egy motort apucikájától és vett neki hozzá egy csuda jó cipő orr védőt. Marha jó kis találmány. Megpróbálom lefotózni nektek. Legalább nem kopik így a cipője.

Ma volt apa szülinapja 34 éves lett az én drágám és csináltattam neki egy olyan kis üveg kocka kulcstartót amiben 2D fénykép van Dóriról. Persze örült neki. Tegnap ünnepi menüt készítettem a családnak: grillcsirke+sültkrumli+kukoria sali+süti.


Nekem a következő kérdéseim vannak. pl: amikor gyümit eszem délig, akkor ehetek mondjuk 1 nari, 1 alma, 1 banánt? Vagy ez már sok??????? No meg a napi 3in1-ben? Sajnos 3*szor szoktam inni. Én szerintem függő vagyok

:cry:



Riz!

Hála Dóri meggyógyult, és semmi baja nincs már. Nem az volt a gond, h a dr-nő nem tudta megmondani, h ütik-e egymást a gyógyszerek. Vizsgálat nélkül nem állíthat fel diagnózist, így nem adhat semmiféle fájdalom.cs-t. Ezért mondtam apának, h mondja meg a dr-nőnek, h van itthon Panadol szirupunk, és azt lehet-e adni. Azért nem semmi, h a cicid így fáj. Ezek szerint sok tejed lehetett anno. Nekem semmi nem történt. Hála nem fáj, és ilyet, h még utána fejni kellene……ááááááá! Nekünk is van teknősünk és amióta Dóri megszületett azóta nem tettem ki a földre, h menjen. Ezért szegénykémnek nagyon megnőtt a karma. Úgyhogy azt gondoltam most, h Dóri már nem kúszik a földön, újra kikerül a földre az én kis háziállatom.

Jubi!

Én úgy vagyok a tavasszal, h persze jó lenne már, de ez a szélsőséges időjárás totál nem jó senkinek. Sem a természetnek, sem a baciknak. Valóban jó ez a szoros barátság ami közöttük van. Bár ezt még nem tudjuk lemérni, mert picik ehhez. Azt tudom, h amikor mondom Dórinak mindjárt jönnek Kittiék, akkor szalad az ajtóhoz.

True!

Azért ez az ovi gond elég gondot tud okozni. Én még nem is gondolok ilyenbe, h mi lesz akkor amikor Dóri ovis lesz. Olyan messze van az még. De tudom, h a keresztgyerekeimnél is probléma volt, és bizony a nővéremnek sem volt mindegy. Maximálisan megértelek. Amúgy én sem szeretem amikor az ágyra felmászik, és ott áll rajta. De nagyon vagány Levi. A kis pici totyogósod.


Linda!

Ez a fénykép sorozat (kastély) nem ér !!!!!! Nem baj, majd nyáron megint megyünk. Hány fotelt vettetek? Ez kettő egymás mellett nem? Ez olyan Balcsiba bevivős? Te nagyon hős vagy a szőrtelenítés miatt. Én ma mondtam apának belevágnék egy lábszár szőrtelenítésbe. Barna rizst még sosem főztem. Az finomabb?


Santos!

Ilyen pici betűvel azért ne írjál, mert alig tudtam elolvasni. Sajnos ez a kis ördög lány dobál össze-vissza mindent. Amúgy most a legújabb, h a dobozból kiveszi a dolgokat és utána visszateszi. Ezzel marha jól el tud lenni. Én is nap 3 kávét iszom, de én csak 3in1 –et. Koboldodnak jobbulást! A szalonna megengedett?


[KÉP]


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


True!
MIndenki azt mondja, hogy a spar drága, én meg nem ezt tapasztalom. A 3,5-ös tej olcsóbb, mint a tesco-ban, a 3 in 1 kávém is olcsóbb, sőt a sajt is és még sorolhatnám. Nálunk Józsán csak tesco szupermarket van (vagyis kis tesco), és alig van választék :( Novemberben nyílt meg itt a spar, ott viszont óriási a választék, és nagyon élvezem, hogy végre nem kell bemennem Debrecenbe, ha normálisan be akarok vásárolni...

Fogyi:
Timi!
Én ennél több gyümit is meg szoktam enni :oops: Szerintem a napi 3 in1 kávé még belefér, a többit próbáld elhagyni...
Az a cipővédő nagyon jó kis találmány!!

True!
Próbáld a vacsorát a lehető legkésőbbi időpontig húzni! A másik trükk, hogy minden evés után mossatok fogat, az valahogy nálam csökkenti az étvágyat. Ja, és minimum napi két liter víz vagy ásványíz!! Én csapvizet iszom, mert nálunk nagyon finom.

Én ma sült csirkemell csíkokat tervezek ebédre salátával, utána egy kicsi instant leves. Vacsorára meg talán virsli sajttal salátával.

Olyan jó, hogy már most süt a Nap!!! :D 8) :D Lassan indulunk Jazival vásárolni...

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Halihó!

Laurának tegnap este volt egy ki láza,van pár pöttye:egy a szája alatt az tisztára olyan mint egy pattanás,egy az arcán kettő meg a vállán,kicsit pirosas az oltása is a karján.Betudható ez a 15 hós oltásnak?éjjel jól aludt,fog nem nőtt ki :roll:

Timi,tök klassz az a cípővédő!Laurának a nyuszi hoz kismotort :wink: Kérdésem nem csak neked szól hanem azoknak akik már vettek ilyen járgányt:milyet érdemes választani?Melyik fajta starpásabb?Milyen állású a kényelmes kormány?
Barna rizs:egézségesebb,de ha nem lesz puha nekem,akkor megy a háztól :lol:
A fotel egyke,és nem is a szoba dísze,elég mintás,majd Laura szobájába lesz ha egyszer elkészül.....

Tru,de jó hogy már totyog a Levibaba :wink:
Ehestz sütit 4 nap múlva megint :wink:

Még egy kérdés:ki milyen popsikrémet használ?Már nem akarok többet gyógyszertárit íratni,mert sokszor olyan hülyén keverik ki,néha szemcsés,néha meg el sem lehet kenni annyi benne a vazelin vagy mi a szössz.Van Sudokrémünk,de azt csak vészhelyzetben kenem,állandóra nem szeretném.köszi

Fogyi:gyümit csak délelőtt fogyasztani ,mert azt 20 perc alatt lebontja és hasznosítja a szervezet.Ha este mindennre ráeszed,akkor másnap délig csücsül a sok kaja tetején és nem tud tovább menni.A kv is rengeteg ideig vándorol a szervezetben,szerintem azt jobb lenne reggel letudni,a3.1-ben meg amúgy is van cuki.Én néha egy-egy tejeskvt szoktam,édesítőszerre,reggel.Szerintem reggel annyi gyümit lehet enni amennyit akarsz,én csak egy -kettőt szoktam,meg fél liter teát inni.
Ma tök jó ,mert nekem is fehérje napom van:fűszeres csirkemellcsíkok,cacikivel(plusszba vettem,dobozos,tök fini)este kefír sajttal kaliforniai parikával.nyami-nyami

Santos:remélem nem ájultál el :mrgreen:
Szalonna:hát...én nem eszem az tuti.Ami a legjobban hiányzik és felmásznék érte a kilimandzsáróra is:egy jó kis Lasanga meg egy jó kis husos palacsinta :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok, csak gyorsan, mert ma nemmegyünk sehová, és rengeteg dolgot terveztem. REggel már szétszortíroztam a játékokat, már nagyon nagy kupi volt. A kis bébicsörgőket felraktam a szekrény tetejére egy dobozban, már csak a helyet foglalták.... Viszont porszívózni nem sikerült addig, amíg Levi fent volt, ez nálunk örök gond, mert délben ebéd, meg ki is kellene menni kicsit, akkor megint nem tudok, utána megint alszik... ja és még a karácsonyfám is megvan :oops: sajnos, ha napközben megyek Bonyhádra, ilyenre nincs időm, úgyhogy mindjárt nekiesek és bedobozolom...

Ma sajnos iszonyú fejfájósan keltem, szerintem a közelgő hidegfront :cry: reggel megittam a kv-m és most ettem 2 banánt hát el sem tudom képzelni a gyüminapot hogy bírom ki... Ráadásul most szembesülök azzal, hogy nem ehetem meg, amit a gyerek meghagyott gabonapehely, banánnal :shock: És a túrógombival mi lesz???

LInda: popsikrémet a DM babylove-ot szoktam venni, szerintem nagyon jó és fini az illata is, jó sokáig elég, kb. 400 Ft. MOndjuk én nem szoktam mindig bekenni a Levi fenekét, csak ha piros, meg mondjuk éjszakára. De néha Hannának is piros a punija, biztos nem törli meg rendesen, azt is azzal szoktam, és rendbehozza. Jajj, képzeljétek, reggel olyan műsort levágott, sírt és minden, hogy ő nem megy oviba. Tiszta ideg voltam, hogy a kocsiban végig sírni fog, erre mondja a férjem, hogy ahogy beültek az autóba mint amit elvágtak, és mikor eljöttek akkor sem sírt :shock: Egyszóval nekem szól a műsor :lol: :lol: Mert ilyen szemét vagyok, hogy itthon vagyok, őt meg beadom az oviba... Jajj, képzeld Linda Levinek is volt egy olyan "pattija' akkor biztos, hogy az injekciótól volt! A szeme alatt, de gyorsan eltűnt.

Jubi: a kis tesco-k mindig sokkal drágábbak, a sógorom ott igazgató, ezért tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. A Spar biztos azrét olcsóbb nálatok, na meg ha az nagy, akkor meg azért is olcsóbb, na szóval érted.

Timi muti már azt a kulcstartót! Örült neki apa? Felismerhető Dóri? Az baj, akkora kulcstartó nincs, amibe 3 gyerek belefér :lol: :lol: Én is gondoltam rá, hogy ha azoknak nem gond, akik nem fogyiznak, lehetne-e itt megdumálni a dolgokat.. Igaz kicsit off, de én kíváncsi vagyok, másnak hogy megy...

Na megyek dolgomra, ááá ilyenkor mikor besüt a nap, olyan poros minden, nálatok is??? :cry: Na sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Én is örülnék, ha itt tudnánk beszélni a fogyiról is. Nagyon sokat számít, ha tudjuk egymást bíztatni, kitartásra buzdítani stb. Én az előző 90 naposnál próbáltam bekapcsolódni a mindmegette.hu-n egy fogyis topikba, de az egyrészt már egy összeszokott társaság volt, másrészt meg mindannyian "visszaesők" (elkezdték-feladták-elkezdték-feladták stb.). Nekem legjobban a napi 1,5 l jó kis cukros, citromos teám hiányzik :oops:

Végül is már elég sokan vagyunk: Linda, Timi, Bettus, True, Santos és én. Ugye nem hagytam ki senkit?

True!
Én gyümölcsnapokon ettem egy kis popcornt, mert túl sok volt a sok gyümölcstől a gyomorsavam. Ja, és én a víznapokat kihagytam és most is ki fogom.

Linda!
Szerintem a pöttyök és a láz az oltástól voltak. Egyébként érdekes, Jazinak is volt már egy-két pattanás szerűsége a szája körül...de nem az oltás környékén.
popsikenőcs: én még mindig a gyógyszertárit használom, de nem a tégelyest, hanem a tubusost. Ez mindig ugyanolyan.

Most Jazinak az a legújabb "produkciója", hogy mindenkinek integet és mosolyog - az utcán, a bevásárlókocsiban stb. Persze ettől mindenki nagyon kedves és aranyos lesz, szóval élmény vele emberek közé menni :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


énisittvagyok :roll: :roll: :roll:

True: este még egy kis tojasrantotta? na en azzal csapom el a hasam, ha nagyon ehesnek erzem, mellé virsli vagy parizsi :)

Én egy nappal elottetek jarok, igy tipp holnapra, hogy én ma karfiollevest csinaltam sok zoldseggel, sok-sok fini karfiollal, meg még rizibizit. (Mult kemenyitonapon sargarepa fozeleket /írtó jó lett/ meg krumplifozeleket csinaltam).

Anno ugy volt irva a 90 naposnal, hogy reggel vagy egy marek apro gyumolcs, vagy egy-két gyumolcs. De szerintem egyen, aki tobbet kivan (par gyumolcsnap utan, ugyis megunja :D:D )

Régen szenhidrat napon kotelezo volt egy szelet csoki (3kiskocka) persze inkabb igazi csoki!

Gyumolcsnapon pedig lehet enni kevés magvat is(mogyoro, dio...) meg asztalt gyumolcsot is, vagy szaritott almat (azt is lehet kapni)

Szerintem is jobb lenne itt megvitatni a fogyit, ha a tobbieket nem zavarja, mert amit anno True mutatott -forum-, én azt baba mellett nem tudnam kovetni :)

Kismotor: megmutizom a miénket. De mi raultettuk Veronikat egy párra, és lattuk, melyikre hogy reagal... Fontos, hogy ne nagyon erjen le a laba, de azert erjen le! (Egyik buta elado, nagyondenagyon rank akart eroszakolni egy nagyobb motort, ahol mar csak az volt a boltban, mert, hogy tavaszra milyen jo lesz, mert addigra belenő... :o :x igaz, h mi karacsonyra akartuk megvenni, de nem zavarta :o :shock: )

Santos: kitartas!!!!
True: neked is Hannaval!
Jubi: mi is mindig igy vagyunk, h alandoan dicserik, meg megallitanak az utcan, h de aranyos, de szep, de edes... ő meg pápázik magatol vadidegeneknek :)

na, jo kis sziesztaidomet itt toltom, ahelyett, h a szobatisztasag temaban ragnam at magam a konyvekben...megyek is, míg lehet :) míg alszik
sziasztok

KépKép
rizibizi
 
 


...

Timi: képzeld, ahogy leirtam akkor este a cicidolgot, masnapra vegre ez is kis "csoffadt" lett. Pedig tuti nem sok volt benne, sose volt bennuk gigaszi mennyiseg :) csak olyan kis kenyeske :) Tehát vegre vege :)

Linda: popsikremnek mi a czobolyt hasznaljuk, az kiraly. Sudo csak ha vesz van, de amit True irt, babylove-os, az nagyon jo, baratnomek azt hasznaljak, egyszer en is kaptam kicsit kiprobalni :) jo

Dr multkor azt mondta még ne hasznaljunk furdetot, gabi is szarit, hanem csak a furdeto kremet, vagy babe márkát.-neki is van furdetojuk. Mert mi nagyon kiszaradunk toluk...


Jubi: nalaunk is baromi draga a spar :( de jobb a kinalat mint a profiban :)

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok, olvastam valamit, amit úgy látok, ti tapasztalt fogyisok nem tartotok be: azt írja, ha húst ettünk ebédre, akkor este is azt kell, ha tojást, akkor azt.... Enélkül is működik? Gondoltam este ennék egy kis tojást vagy körözöttet paprikában..... de délben húst ettem...

Nekünk a kismotorunk nagyon nagy, még Hanna is alig tud vele menni, persze ő amúgy is ilyen kis mimóza... lehet, Levi kap egy kisebbet, bár már annyi járgány van itthon, hogy nem győzöm pakolgatni....

Én mindig olyan jókat nevetek ezen a szobatisztaság kérdésen...mit akartok 1 éves gyerekekkel?
:lol: :lol:

Na megyünk, megpróbáljuk kint is az imbolygást, bár ma még nem nagyon akart menni... ettől félek én, hogy hiába tud, ha nem akar.... Hanna is ezt csinálta.... na pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True: igen, igazabol ugyanazt kellene enni...de sokan nem eszik ugyanazt, de megis hat :) (pl ebedet hozatja, megeszi a hust, vacsit meg otthon dobja ossze)
Szobatisztasag: anno egyetertettem veled, h raerunk, de!!!!!! Suttogo neni, meg egy masik okoskatojas konyv azt mondja, h ha a gyerek mar mutatja, h érzékeli, bla-bla-bla, akkor el kell kezdeni. Suttogo neni azt mondja, h lehet tovabb tart, mintha kesobb kezdenenk, de szerinte igy is hamarabb vegzunk, mint ha varnank, és majd kesobb fognank hozza. Érted? Én nem akarom surgetni, de latom, h mostanaban ez tema Veronikanal, ezert szeretnek felkeszulni a hogyanokra és egyéb...és bevallom este mar azt nezegettuk, milyen wc szukitok vannak :) de elobb kimuvelem magam :D (ha nem itt ulnek) :P

Kép
Kép

Kép
Kép

KépKép
rizibizi
 
 


Jaj Riz, bocsi, hogy kihagytalak :oops:
A képeken nagyon édes Veronika, a másodikon mitől volt úgy felháborodva? :D

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Santos!
Valoban nem mai csirke a kutyám 3és fél éves.

True!
Én mindent az Auchanba vásárolok. Utálom a Tescot. Néha a Corába megyünk mert nagyon bababarát hely. Na meg a kedvenc butikom ott van. A pestiek bisztos ismerik Invázio a neve. Köszi a popsikrém ötletett.

Timi!
Nagyon szuper a találmány ez a cipővédő. Hol lehet kapni?

Cz Melinda!
Nekem is ez a gondom a gyógyszertári popsikrémmel. A piros fenekére bisztos nem a Cifet kivánja a szegény gyerek.

Rizibizi!
A mi motorunk ilyen. Nagyon stabil.
Kép
Vendég
 


Itt jobban látszik.

Sziasztok Kép
Vendég
 


Halihó!


Mondhatom, h túlvagyok az első napon :lol: :lol: Most még nem volt nagyon gáz. De azt, h 3in1-ben nem tudok inni az azért kiborít. Persze ittam 2*szer ma. De holnap veszek nescafét ami nem 3in1-ben, és veszek hozzá édesítőt. Így már azért gömbölyűbb lesz talán a világ!


Judit!

Micsoda járgányotok van :lol: Apa is vett Dórinak, de még egy picit nagy neki. Amúgy van ilyen járgányunk is és az is nagy. Ezt az orrvédőt a Brendonban lehet kapni:2600 Ft volt


Linda!

Szóval a járgányokkal kapcsolatban semmi okosat nem tudok mondani, mert ugyan van kettő, de azok még egy ici-picit nagyok neki. Ami jó neki az a kismotor amit egyszer talán fel is tettem. Én Sudot használok, de nem mindig. Hintőporozni is szoktam.


True!

Persze megpróbálom lefotózni és megmutatom. Pont ma mondtam Bettusnak, h a nap ahogy besütött milyen porosnak láttam mindent. Úgyhogy nyugi ez nem egyedi eset nálad.

Riz!

Hála, h vége a cici dolognak. Akkor most már nem is fáj? Tündéri Veronika. Azért ő is igazi kislányos, nem babás.


Kérdéseim: A teát, h lehet inni? Cukor nélkül???? Akkor a mai napom szinte bűn volt.

:cry:


Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?