Sziasztok!
új helyzet alakult ki elválasztás ügyben, Dénes kiharcolt magának napi 1 szopit.
:) Én is megkönnyebültem, meg ő is.
:) Egy gyógyszert kellett volna elkezdenem szedni, ami mellett nem lehet szopizni, ezért lett volna a teljes elválasztás, de nem létfontosságú, szóval ezt most passzolom, inkább a prücsök legyen kiegyensúlyozott.
Egyébként úgy harcolta ki, hogy napközben viszonylag jól elfogadta, hogy keserű a cici, de este 4-5 nap után már nem érdekelte, akármilyen rossz volt, szopott belőle. Neki az esti szopi a legfontosabb. Így megegyeztünk vele, ha napközben nem kéri, akkor este mindig jó lesz a cici. Úgy néz ki működik.
:)
Dénes különben extra cicifüggő volt, sztem többet szopott néha, mind baba korában. Ébredéskor, reggeli után, kicsit délelőtt, séta után, du. ébredés után, vacsi után, alvás előtt, és ezeken kívül nagy sírás után, néha víz helyett iváshoz, és ha rossz idő miatt a lakásba szorultunk, akkor egész nap. És persze éjjel, 2-3...-9szer, ahányszor éppen felébredt. Literszámra volt még tejem.
A pár napon belül látható változások a szopicsökkenés után:
Rengeteget eszik!!! Nem kell küzdenem vele, megeszik olyan dolgokat is, amiket eddig elutasított. Nagy megkönnyebülés!
Apa nagyon felértékelődött! Eddig volt egy csomó dolog, amit csak én csinálhattam vele, pl. én tolhattam a babakocsiját, nekem kellett felemelnem, ha vinni kellett valamiért, amihez testi közelség kellett, az csak anyával volt jó. Ez egy csapásra megváltozott, persze sok dologhoz még mindig én kellek.
Csak egyszer ébred éjjel. Tök nagyokat alszok. 2 éve nem aludtam egy jót.
Dancsi: Azért volt keserű, mert bekentük grapefruitolajjal. Citromot szoktak rákenni, de Dénes azt imádja.
Macsek: Luca csodaszép! Igazi kis tündér.
Örülök, hogy újra írsz! Mész vissza dolgozni?
Dénesnél már nem ment volna az egy-egy szopi kihagyása, régebben meg nem akartam ilyesmit csinálni, gondoltam szopik ameddig szopik, de teljesen kimerültem, ez a verzió nem ment. Mellesleg gyúrunk a kistesóra is, ahhoz is kéne egy kis energia.
Szandra! Nagyon szépek a babák és a nagylány is!
Zitacicu! Jobbulást a családnak!
Zsuzsi